جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2124

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
    این هم جالبه این بابا که مثلاً رییس جمهور کشوره اصلا هیچی از آداب دیپلماتیک نمی دونه آخر حرفهاش با پوتین اومده تعارف کوچه بازاری ایرانی بکنه گفته در خدمت شمام ( نوکرتم...خخخخ) روس‌ها همون را ترجمه کردند تو سند رسمی آوردند خخخخخ

آقا یکی اینو بگیره ، دیگه داره خیلی خرابکاری میکنه

رئیسی به نمایندگی از 85 میلیون ایرانی به ارباب پوتین گفت « در خدمت شما هستم »

حافظ میفرماید
    در کوی روس ! شوکت شاهی نمیخرند
    اقرار بندگی کن و اظهار چاکری
    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/01/21, 23:13.
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• shabah
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 764

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      ممنون
      منفی بخاطر واریزی سود بوده ؟ والا من که سر در نمیاوردم از کار این صندوق ها ولی با توضیحات شما بهتر روشن شدم
      در مورد کارمزد هم درسته ، خودم هم حساب کردم . بله هر 1 میلیون دقیقش 725 تومان کارمزد دارد
      صندوقهایی که منفی یک روزه در ماه دارند قابل معامله با پرداخت سود هستند . اونهایی که همه روزه مثبت هستند درآمد ثابتهای قابل معامله بدون پرداخت سود هستن

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8732

اینها اینهمه زر زدند و پز عضویت در پیمان شانگهای را دادند یک عده هم توی این سایت و جاهای دیگه چقدر با خوشحالی تحلیل کردند و از فواید این عضویت گفتند غافل از اینکه ارباب پوتین باز هم ضایعشون کرد و گفته ایران فقط عضو ناظر پیمان شانگهای هست خخخخ
        خلاصه هر جور نگاه کنید این سفر بد جوری حکومت و طرفدارانش و شخص ابرام را ضایع کرد

چقدر حرف درآوردند براش

باز هم از قالیباف بهتر بود که تو خیابانها سرگردان شده بود.

باز هم پذیرفتش ولی طرز نشستنش و بی قراریش واقعاً مشکل دارد بنده خدا !!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

درود و ممنون از توضیحتون
          مگر کارمزد اعتماد کمتر از بقیه است ؟
          با فرمولی که گفته شد کارمزد خرید و فروش با قیمت فعلی اعتماد 6 تومان میشه نه 2 تومان و همان روز سوم سر به سر میشه . شاید هم روز دوم بستگی به درصدش داره که چقدر مثبت باشد

البته اعتماد ظاهرا درامد ثابت نبست درسته ؟
          درود..
          دو مورد از خرید و فروشم را میگم...خودتان حساب کنید...خرید 2000 سهم اعتماد..با میانگین 41454...با کارمزد خرید...مبلغ 82923543 ریال...از حسابم کم شده...

فروش 1000 سهم اعتماد...41364...با کارمزد فروش...41356247ریال...

خودتان حساب کنید...بببیند چقدر کارمزد خرید و فروش داره...
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

اعتماد هم 10% است . 100% را رو چه حسابی میگید ؟
            این صندوقها بازارگردان دارن. طوری تنظیم میکنه که آخر ما حدود 20-21 دزصد سالیانه سود بده. روزهای تعطیل رو شنبه ها جبران میکنه و 0.1 درصد میزنه. اینطوری نیست که کسی بتونه اینها رو تکون بده محاله بازارگردان اجازه بده. سفارش خرید و فروش عظیم سمت خرید و فروش میزاره که از 0.1 درصد فراتر نره کسی

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4122

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              درود..
              دو مورد از خرید و فروشم را میگم...خودتان حساب کنید...خرید 2000 سهم اعتماد..با میانگین 41454...با کارمزد خرید...مبلغ 82923543 ریال...از حسابم کم شده...

اوکی 2 تومان است ولی برای مجموع 4 میشه . من فکر کردم شما مجموع را گفتید 2 تومان

ولی همه روزها 4 تومان افزایش قیمت نداره البته در پایانی . ولی در معاملات برخی روزها بازه متفاوت تری دارد و میشه روز اول بعد از خرید سر به سر فروخت یا نهایتش روز دوم

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

درود..

خودم حساب کردم...برای خرید 2000 سهم با مبلغ 82908000 ریال...15543 ریال کارمزد کسر کرده...به ازای هر یک سهم...نزدیک 8 ریال...

برای فروش 1000 سهم به مبلغ 41364000 ریال...مبلغ 7753 ریال کارمزد کسر کرده...به ازای هر یک سهم نزدیک 8 ریال...

کارمزد خرید و فروش هر سهم اعتماد...نزدیک 15 ریال می باشد...برای همین گفتم فردای خرید میتونید...سر به سر خارج بشوید...
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4122

خودم حساب کردم...برای خرید 2000 سهم با مبلغ 82908000 ریال...15543 ریال کارمزد کسر کرده...به ازای هر یک سهم...نزدیک 8 ریال...

برای فروش 1000 سهم به مبلغ 41364000 ریال...مبلغ 7753 ریال کارمزد کسر کرده...به ازای هر یک سهم نزدیک 8 ریال...

کارمزد خرید و فروش هر سهم اعتماد...نزدیک 15 ریال می باشد...برای همین گفتم فردای خرید میتونید...سر به سر خارج بشوید...
                  بله درسته . روز بعد میشه سر به سر خارج شد
                  شاید این فرمول در اینجا اشتباه باشد یا الان کمتر شده باشد یا اینکه هر کدام با دیگری فرق دارد چون اینجا هم فرمول های متخلف برای کارمزد حساب کرده
                  کارمزد معاملات صندوق های سرمایه گذاری در سهام، درآمد ثابت و مختلط

شما گفتید 2 تومان و منم کمی گمراه شدم /:.winksmiley02.:/
                  به هر حال اگر فرمول صندوق های دیگر از جمله مانی هم همین باشه فردا از کارگزاری سوال میکنم و فعالش میکنم . چند ماه است مانده حسابم با درصد بالا بی جهت مونده در حساب . یه سودی هر چند جزئی بگیریم حداقل

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4122

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                    این صندوقها بازارگردان دارن. طوری تنظیم میکنه که آخر ما حدود 20-21 دزصد سالیانه سود بده. روزهای تعطیل رو شنبه ها جبران میکنه و 0.1 درصد میزنه. اینطوری نیست که کسی بتونه اینها رو تکون بده محاله بازارگردان اجازه بده. سفارش خرید و فروش عظیم سمت خرید و فروش میزاره که از 0.1 درصد فراتر نره کسی
                    بله درست محدوده کنترل شده است و به قول شما یه جوری برنامه ریزی میشه که یه درصدی در محدوده ای حدود 20% بازده سالانه اش باشه و دامنه نوسانش چندان مهم نیست
                    دوستمون گفتند دامنه 100 است وای اعتماد هم 10 است مانند بقیه

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

بزرگ نمایی سفر رئیسی به روسیه
                      فارس:پوتین استرس داشت و مدام کراواتش را شل و سفت میکرد/:.roll
                      eyessmileyani

نظر

• am!n
                        Banned
                        • Jan 2022
                        • 236

درود دوستان
                        سوالی در مورد صندوق های درامد ثابت دارم . زیاد اهل این طور صندوق ها نبودم و خبر ندارم
                        صندوق مانی را چطور می بینید ؟ ظاهرا خیلی وقت نیست که در حال معامله است و بر خلاف درامد ثابت های دیگر روند خوبی فعلا داره ولی حجم معاملاتش پائینه
                        سوال دوم
                        اگر از این صندوق ها امروز بخری و فردا با همون رشد جزئی که داره بفروشی یا مجبور بشی بفروشی به قصد خرید سهم ، ایا زیان میبینی ؟ در واقع با توجه به کارمزدش میگم . کارمزدش چقدر است ؟

داستان از این قرار است که میخوام طرح مانده حساب و سود را فعال کنم . مانده حساب روزانه وارد صندوق مانی میشود . ولی اگر امروز مانده من صندوق خرید شود و روز بعد من بخوام سهمی بخرم ، عصر ان روز به میزان خریدم ، از صندوق فروخته میشه . ایا زیان میبینم ؟

اینو از کارگزار هم میتونم فردا بپرسم ولی به کارگزار و جوابی که میده قطعی نمیشه اطمینان کرد
                        صندوق مانی را بررسی نکردم ولی شما برای خرید هرواحد صندوق 1000تومنی 2ریال کارمزد درنظربگیر و فروش هم تقریبا همین،یعنی هرخرید و فروش 4ریال کارمزد
                        از اونطرف به صورت نرمال روزانه بین 5-6ریال روی قیمت هرصندوق1000تومنی میاد تا آخر ماه قیمتش به 10165-10170 ریال برسه و آخردوره سودش را بین 165-170 ریال تقسیم کنه و دوباره اول دوره از 10005 شروع میشه
                        مانی هم توی سامانه اسمارت مبین دیدم/:.yead.:/ ولی بازم خیلی توفیری با حامی مفید نداشته باشه
                        توی قراردادش فکرکنم نوشته بود تا 100هزار واحد درروز بیشتر نمیخره،یعنی فقط به100 تومن توی اسمارت سود میده؟ بقیش هیچی؟
                        درمورد کمند و امین یکم،اتفاقا روند سودسازی منظمه،فقط بازارگردانی امین یکم خیلی افتضاحه و مثلا شاید تا آخر دوره به صورت منظم روزی 5ریال رشد نکنه و چندروز درجا بزنه
                        ولی کمند تا اینجا بهترین بازارگردانی و ارزش معاملات را داشته
                        برای اون صندوقهایی هم که سودش روی خودش میاد،بجز اعتماد که دوستان گفتن،تا اینجای کار افزان(وابسته به گروه ترنج که صندوق سرو وانار دارن) و کارا(وابسته به گروه کاریزما که کمند و آساس دارند)تا اینجا بدکار نکرده،بعدش مثل قیمتها اونم دست خداست
                        کارمزد صندوق ها مختلف است . درامد ثابت ها از etf کمتر است
                        کارمزد درامد ثابت ها را پیدا کردم

خرید و فروش برابر است %0.00725 از قیمت خرید یا فروش
                        در مجموعش میشه 0.00145

با توجه به اینکه مجموع کارمزد خرید فروش سهام 0.0127% است بنابر این کارمزد صندوق های درامد ثابت در مجموع 0.115% سهام است

با این اوصاف اگر صندوقی درامد ثابت با قیمت فرضی 10000 ریال خرید شود ، کارمزد مجموع خرید فروشش میشه 14.5 ریال که همون روز سوم سر به سر شدن است . ممکنم هست روز دوم باشد اگر اون روز رشد بیشتری داشته باشد
                        من اینکارو کردم،روزاول بخرید،فرداش بنظرم سربه سره..همین امروز هم میتونید روی هرصندوقی چک کنید
                        تفاوت درآمدثابت با etf چیه؟
                        etf که قابل معامله دربورسه و الان هم بحث درمورددرآمدثابتهای etf هست
                        فقط یک نوع صندوق درآمدثابت دیگه داریم که صدور و ابطاله و خارج از بورسه که اون برای مبالغ سنگین بنظرم کارمزدش کمتر این etf ها باشه ولی برای مبالغ سبک کارمزدش بیشتر میشه
                        یادمه قبلا برای هرسری صدور واحد صندوق 2000تومان کارمزد میگرفتن،چون خیلی وقته نخریدم هزینه کارمزدش اطلاع ندارم
                        آخرین ویرایش توسط am!n؛ 2022/01/22, 07:46.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35713

همچنان وضعیت فراکابی ها در گزارشات به مراتب بدتر از بقیه شرکتهای بازار !!!

ولی بازی آقایون در این نمادها همچنان ادامه داره !

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                            میانگین P/E بازار 7/5
                            میانگین P/E در ۵ سال گذشته به جز سال ۹۹ 7/5
                            میانگین P/E در ۱۱ سال گذشته به جز سال ۹۹ 6/7

چرخش قهرمانانه کردی..

تا دیروز که از کف 96 رشد سهام را حساب می کردی
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• آپولون
                              ستاره دار (1)
                              • Dec 2015
                              • 627

به گزارش خبرگزاری فارس

برگزاری نماز میت توسط رئیس جمهور کشور جناب پروفسور دکتر ایت الله العظمی و رهبر مظلومین جهان رئیسی در کاخ کرملین باعث مثبت شدن و رشد شاخص کل بورس اوراق بهادار در امروز شد اخبار پشت پرده در کاخ کرملین حاکی از آن است که پوتین به توصیه زئیسی کد بورسی گرفت

نظر

• SARDAR_S
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 506

در مورد این حرکت بچگانه و ریاکارانه حرفهای زیادی زده شده
                                یکی تیکه انداخته گفته حاجی حواست هست اونجا غصبیه و مال خاندان رومانوف بوده

یکی دیگه گفته اینجایی که تو داری نماز می‌خونی محل تردد سگهای پوتینه
                                یکی دیگه گفته تجدید وضو کردی یکی هم جواب داده .... به مملکت وضو را باطل نمیکنه
                                خلاصه لم دادن ارباب پوتین و آدامس جویدنش در زمان این ملاقات هم خیلی جالب بود
                                بیسواد رفته نشسته جلو پوتین گفته من در خدمت شما هستم اونها هم در توییتر این جمله رییسی را منتشر کردند i'm at your service

نظر

در حال کار...
                                X