کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود دوستان
سوالی در مورد صندوق های درامد ثابت دارم . زیاد اهل این طور صندوق ها نبودم و خبر ندارم صندوق مانی را چطور می بینید ؟ ظاهرا خیلی وقت نیست که در حال معامله است و بر خلاف درامد ثابت های دیگر روند خوبی فعلا داره ولی حجم معاملاتش پائینه
سوال دوم
اگر از این صندوق ها امروز بخری و فردا با همون رشد جزئی که داره بفروشی یا مجبور بشی بفروشی به قصد خرید سهم ، ایا زیان میبینی ؟ در واقع با توجه به کارمزدش میگم . کارمزدش چقدر است ؟
داستان از این قرار است که میخوام طرح مانده حساب و سود را فعال کنم . مانده حساب روزانه وارد صندوق مانی میشود . ولی اگر امروز مانده من صندوق خرید شود و روز بعد من بخوام سهمی بخرم ، عصر ان روز به میزان خریدم ، از صندوق فروخته میشه . ایا زیان میبینم ؟
اینو از کارگزار هم میتونم فردا بپرسم ولی به کارگزار و جوابی که میده قطعی نمیشه اطمینان کرد
،، آقای رئیسی به جای ورزشگاه آزادی به ملاصدرا برود
✍ مجید مرادی
اعلام شد ابراهیم رئیسی قرار است هفتم بهمن ماه به ورزشگاه آزادی برود تا شاهد فوتبال تیمهای ملی ایران و عراق باشد. خوب است مشاوران ایشان که تاکنون نقش مهمی در رفتارها و گفتارهای ایشان نداشتهاند به ایشان یادآوری کنند تیم ملی فوتبال تا همین الان صعود خود را به جام جهانی تقریبا مسجل کرده و احتمال صعود نکردنش از احتمال صعود کردن شاخص بورس بسیار کمتر است.
بورس اوراق بهادار در چهارماه اخیر سقوط وحشتناکی را شاهد بود که تنها ناشی از غیرمترقبه بودن رفتارها و تصمیمات دولت رئیسی است. فعالان بازار هنوز حداقل اعتماد مورد انتظار به اوضاع آینده بورس را ندارند و خطابهها و وعدههای وزیر اقتصاد هم تنها برای ساعتهایی مُسکن بازار بود.
مشکل بازار بورس در دولت است. در تصمیماتی که برای دلار کالاهای راهبردی و نرخ سوخت شرکتها گرفته میشود، در تصمیمات یکسویه و تحمیلیای که برای نرخ فروش محصولات شرکت های بورسی گرفته میشود و در انتصاب مدیران بی تجربهای مانند علی علیعسگری به مدیرعاملی شرکتهای بورسی.
بنابر این نیازی به رفتن به ورزشگاه آزادی نیست چون صعود تیم ملی قطعی است همان گونه که سقوط بازار بورس تاکنون قطعی شده و سهامداری و سهام نداری چندان فرقی ندارند. باید به بازار بورس در خیابان ملاصدرا سری بزنید. اصلا آقای رئیسی میداند شاخص يعني چه؟ میداند قیمت گذاری اجباری و بیثباتی و توقع ناپذیری تصمیمات دولت چه بلایی بر سر بازار آورده است؟
به فکر صعود تیم فوتبال نباشید به فکر سقوط بازار بورس باشید. در این شش ماهه دولت شما ارزش سهام مهمترین شرکتهای بورسی از چهل تا شصت درصد کاهش یافته است. حمایت از بازار بورس یعنی همین!
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
درود دوستان
سوالی در مورد صندوق های درامد ثابت دارم . زیاد اهل این طور صندوق ها نبودم و خبر ندارم صندوق مانی را چطور می بینید ؟ ظاهرا خیلی وقت نیست که در حال معامله است و بر خلاف درامد ثابت های دیگر روند خوبی فعلا داره ولی حجم معاملاتش پائینه
سوال دوم
اگر از این صندوق ها امروز بخری و فردا با همون رشد جزئی که داره بفروشی یا مجبور بشی بفروشی به قصد خرید سهم ، ایا زیان میبینی ؟ در واقع با توجه به کارمزدش میگم . کارمزدش چقدر است ؟
داستان از این قرار است که میخوام طرح مانده حساب و سود را فعال کنم . مانده حساب روزانه وارد صندوق مانی میشود . ولی اگر امروز مانده من صندوق خرید شود و روز بعد من بخوام سهمی بخرم ، عصر ان روز به میزان خریدم ، از صندوق فروخته میشه . ایا زیان میبینم ؟
اینو از کارگزار هم میتونم فردا بپرسم ولی به کارگزار و جوابی که میده قطعی نمیشه اطمینان کرد
یه کارمزد پایینی دارن. تقریبا تا اونجا که میدونم 0.1 کارمزد سهام هست. برای همین باید 2 روز نگه دارین تا ضرر نزنه
در مورد صندوقها هم من تحقیق کردم
اعتماد خوبه. کامیاب هم خوبه. فردا هم همینطور. اینها نسبت به بقیه شارپ تر هستن. کامیاب برای مبالغ پایین خوبه. اعتماد برای مبالغ بالا
یه کارمزد پایینی دارن. تقریبا تا اونجا که میدونم 0.1 کارمزد سهام هست. برای همین باید 2 روز نگه دارین تا ضرر نزنه
در مورد صندوقها هم من تحقیق کردم
اعتماد خوبه. کامیاب هم خوبه. فردا هم همینطور. اینها نسبت به بقیه شارپ تر هستن. کامیاب برای مبالغ پایین خوبه. اعتماد برای مبالغ بالا
طرح مانده حساب برخی کارگزاری ها هر کدام متصل به خرید صندوق خاصی است . این طرح هم درصورت فعال کردنش انحصارا مانی خرید میکنه اتومات . الان دیدم مانی هم با مواردی که شما گفتید در یه مایه است
متوسط رشد هر کدامشون در ماه حدود 1.5% است که سالانه اش میشه 18%
مواردی که شما گفتید روزهایی که خروج پول از صندوق بیشتر میشه حداقل منفی نشدند
کمند و امین یکم که چندی قبل دوستان خوب میدونستند روزهای خروج پول از صندوق منفی هم میشوند و در واقعغ سود 1 ماهشون با یه منفی 1.5% هاپولی میشه از جمله 1 دی ماه که مثبت کلفتی بازار خودر و به امید اینکه بازار دیگه برگشته خروج پول از صندوق های درامد ثابت از جمله کمند و امین یکم زیاد بوده و 1.5% منفی خوردند
کارمزد اگر 0.1 سهام باشد با 2 روز هم ضرر میزنه . روز سوم بدون ضرر است و شاید روز سوم اندکی جزئی سود هم بدهد
اگر با صندوق های etf مثل دارا و پالایش کارمزدش برابر باشد که بیشتر از 0.1 سهام کارمزد دارد . etf را خرید فروش کردم و خبر دارم . اونا فکر میکنم حدود 0.18 سهام باشند
فقط بخاطر اتومان خریدنش خواستم فعال کنم وگرنه خودم هم میتونم به میزان دلخواه خرید کنم ولی خب با این اوصاف فعال کردن این طرح فایده نداره
طرح مانده حساب برخی کارگزاری ها هر کدام متصل به خرید صندوق خاصی است . این طرح هم درصورت فعال کردنش انحصارا مانی خرید میکنه اتومات . الان دیدم مانی هم با مواردی که شما گفتید در یه مایه است
کمند و امین یکم که چندی قبل دوستان خوب میدونستند روزهای خروج پول از صندوق منفی هم میشوند و در واقعغ سود 1 ماهشون با یه منفی 1.5% هاپولی میشه از جمله 1 دی ماه که مثبت کلفتی بازار خودر و به امید اینکه بازار دیگه برگشته خروج پول از صندوق های درامد ثابت از جمله کمند و امین یکم زیاد بوده و 1.5% منفی خوردند
کارمزد اگر 0.1 سهام باشد با 2 روز هم ضرر میزنه . روز سوم بدون ضرر است و شاید روز سوم اندکی جزئی سود هم بدهد
اگر با صندوق های etf مثل دارا و پالایش کارمزدش برابر باشد که بیشتر از 0.1 سهام کارمزد دارد . etf را خرید فروش کردم و خبر دارم . اونا فکر میکنم حدود 0.18 سهام باشند
فقط بخاطر اتومان خریدنش خواستم فعال کنم وگرنه خودم هم میتونم به میزان دلخواه خرید کنم ولی خب با این اوصاف فعال کردن این طرح فایده نداره
ببخشید دوست عزیز جناب بی فور
من از دو صندوق کمند و امین یکم سالهاست که معمولا دارم
منفی اول برج واریزی سود هست سالانه حدود 22درصد اول هرماه بحساب میریزند و با این وجود بازم
هر 1000 تومن روی 5ریال وکمی بیشتر و کمتر هر روز بالا میره
هزینه کار مزد هم هر ملیون خرید یا فروش 750تا تک تومنی
نقد شوندگی بالا هر روز تصفیه روز بعد خرید سهم همان روز
درود..
دوست عزیز....قبلا در تاپیک امروز چه کردید؟...توضیح دادم....بنده همه صندوق ها را ...یک به یک بررسی کردم...بهترین شان صندوق اعتماد است...با میانگین 1.7 % سود ماهانه...امروز بخرید فرداش...سر به سر میتونید بفروشید..
کارمزد خرید و فروشش...نزدیک 2 تومان هست...روزی 24ریال به قیمتش اضافه میشه...
واقعیتش خیلی روی این... صندوق ها بررسی داشتم...برای همین با اعتقاد میگویم...فقط صندوق اعتماد...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر