جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : جــــو بــــازار

یه نگاه اجمالی به ارزش بازار شرکت ها داشتم،

حدود 240 شرکت، ارزش بازار زیر 500 میلیارد تومان دارند

حدود 110 شرکت ارزش بازار بین 500 تا 1000 میلیارد تومان

یعنی 350 شرکت زیر 1000 میلیارد تومان داریم

__

برای همین است که با میدکو، کجاد، کگل، فارس ، فولاد. شاخص را پین کردن اون بالا، بقیه سهام 80% ریخته
    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
      جناب صالحی...سلام و عرض ادب
      گذشته تموم شد و رفت...پول ها سوخت...امیدها ناامید شد....روح و روان و زندگی مردم با خاک یکسان شد...
      الان با تکرار گذشته فقط نمک بر روی زخم ها پاشیده میشه و بس...
      گذشته رو بیخیال شین لطفا.....
      از الان به بعد چکار کنیم.....بفروشیم و نقد کنیم و تمام؟؟؟؟
      یا امیدی به برگشت بازار هست؟؟؟؟
      به قول مولانا:

مشورت را زنده ای باید نکو -- که تو را زنده کند وآن زنده کو؟

ای مسافر با مسافر رای زن --- زانکه پایت لنگ دارد رای زن

___

هر که را باشد مزاج و طبع سست --- می نخواهد هیچ کس را تندرست
      آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2022/01/23, 21:23.

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
        داستان خیلی از ماها شده داستان اون فردی که چند بار پشت سر هم می رفت سینما یک فیلمی را ببیند !!! بعد یک بار یکی ازش پرسید تو برای چی این همه میایی برای دیدن این فیلم ؟؟؟

طرف در جوابش گفت راستش من قهرمان فیلم را خیلی دوست داشتم اما هربار تو فیلم شکست می خوره !!!!! با خودم می گم شاید این بار ببره!!!!

ماها یکسال و نیمه داریم میایم یک فیلم را می بینیم !! به هوای اینکه این بار دیگه برگشت بازار جدیه !!

خانمها و آقایان ، اول به خودم می گم درسته بازار سنگین ریزش و اصلاح کرده ! اما بسیار بعید می دانم اتفاقی بیفتد و بازار روبراه شود . بازار یک رشد بسیار سنگینی داشت و حالا اصلاح بسیار سنگینی را تجربه می کنیم تازه پس از این اصلاح احتمالا یکی دو سال کف سازی بکند و بعد از دو سه سال دیگه ممکنه یک جهش دیگه تو بازار داشته باشیم . ماندن در بازار هم فقط ضررهامون را بیشتر می کند . از دو ماه قبل تا کنون خودتان مقایسه کنید ببینید ضرر کردید یا سود ؟ من که ضررهام از سرم گذشته . فکر می کنم این بار از بازار بورس خارج بشم کاسه گدایی دست بگیرم به این بازار برنخواهم گ
        شت .

کاری به ضرر نداشته باش،

بورس به شخصیت افراد بستگی داره، ضرر میتونه به سود تبدیل بشه،

البته کسانی که دوام بیاورند خیلی کم هستند،

تالاربورس یادمه لیست کاربران مربوط به سال 2004 را نگاه می کردم، تعداد بسیاری هرگز پس از ریزش بازار بر نگشته بودن..

هر چند اسم این بورس را تا زمانی که قوانینش اصلاح نشود بورس نمیگذارم و به هیچ کس توصیه به ورود و ماندن نمی کنم.

چیزی که نکشدت، قویترت میکنه
        --

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

مقایسه امریکا و روسیه و چین در شراکت اقتصادی با ایران

چین می تواند یک شریک عالی برای اقتصاد ایران باشه
          چطور؟
          در علم اقتصاد یک اصلی وجود داره
          و ان اصل مکمل است
          کشور های مشابه رقیب هم هستند
          کشورهای مکمل یاری رسان هم هستند
          چین بهترین شریک برای ایران می تونست باشه ( این رژیم استاد فرصت سوزی است و مردم هم به خاطر تنفر از سیستم متاسفانه چین ستیز شدند)
          روسیه انرژی دارد و ما هم داریم روسیه تکنولوژی و سرمایه زیاد ندارد و ما هم نداریم پس به درد هم نمی خوریم چون کاملا در اقتصاد مشابه هم هستیم
          امریکا نصفه و نیمه است
          یعنی از یک لحاظ خوب است و از لحاظ دیگه نه
          از نظر سرمایه و تکنولوژی کاملا خوبه و مکمل ماست اما از نظر انرژی چون هر دو نفت داریم کاملا رقیب ماست
          اما چین بهترین است
          هم در انرژی و هم در سرمایه و تکنولوژِی مکمل هم هستم
          ما انرژی داریم او ندارد و ما سرمایه و فناوری نداریم و چین دارد
          چه چیزی بهتر از این
          گول غربی ها را هم نخورید
          انها هم پدرسوخته هستند
          زمانی چین مرتب کالا می خروخت به ایران و از طرف دیگر مافیای واردات هم دلار را پایین نگاه می داشت غربی ها سکوت می کردند
          اما الان که بحث سرمایه گذاری چین شده انها صداشون درامده و چین هراسی می کنند
          ( اصلا بحث دفاع از حکومت نیست فقط مقاسه بر اساس اقتصاد محض و مزیتهای دو کشور است)
          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• safaklar
            ستاره دار(14)
            • Sep 2011
            • 626

سال 92 تا 95 برای من بدترین دوران فعالیتهای مالیم بود . ولی بعدا متوجه شدم که چه موقعیتهایی برای پیشرفت وجود داشته و استفاده نکردم . تاریخ تکرار خواهد شد بی برو برگرد . من مدتیه که از موقعیتهای فعلی استفاده میکنم . هرچند که با ضرر هم مواجه شده ام . ولی توی این ده سال متوجه شدم که هیچ کس نمیتونه دقیقا کف قیمت بخره و سقف قیمت بفروشه . ولی میشه از فرصتها استفاده کرد و خرید پله ای انجام داد در فروش هم همین مساله صادقه . اینکه کاربر صالحی پارسال فرصت فروش میدونستند به نظر من منطقی بود . خود من خرداد ماه 70 درصد سرمایم رو از بورس خارج کردم و باغی در شهرمون خریدم .هرچند که رشد بزرگی تا مرداد ماه شکل گرفت ولی سهام با پارامترهای اون برحه حباب قیمتی بالایی داشتند . الان خیلیا دوست دارن که دقیقا کف قیمتی رو شناسایی کنند و دست به خرید بزنند ولی اینکار تقریبا محاله . الان شاخص رو 1250 قرار داره اگر فرض رو بر این بگذاریم که تا 1150 هم بریزه نهایتا 10- 15 درصد سبد متضرر میشم ولی یک گام در جهت سرمایه گذاری موفق البته برای میان مدت برداشتم . این جمله تکراری که میگه بازارهای صعودی در اوج نا امیدی شکل میگیرند رو در این 10 سال بورسیم تجربه کردم و مطمئنم که نتیجه خواهم گرفت . البته دولت فعلی در بحران مدیریت یک سرو گردن از دولتهای قبلی بالاتره و ریسک بزرگی برای بازار سرمایه است . ولی چرخه اقتصاد کلان کاملا پارامترهایی داره که امکان حذف وابستگی اونها وجود نداره . حالا امروز بیاد مالیات بر صادرات قرار بده اسمش روشه :مشوق صادرات . خوب فردا با برداشتن این مشوق ارزآوری صادرات کاهش پیدا میکنه و بالتبع نرخ ارز و تورم افزایشی خواهد بود . دولت هیچ برنامه ریزی برای آینده نداره و هدف فعلی فقط وجهه مثبت در بین مردم و مقاماته . تنها امیدشون برجامه که اون هم اگر ایران کوتاه نیاد هیچ توافقی در کار نخواهد بود . اگر این دور مذاکرات شکست بخوره بهتون قول میدم در کمتر از دو ماه همین خاندوزی استعفا خواهد داد . به قول دوستمون در شرایط فعلی بهترین سهم سهمیست که وابستگی کمی به واردات و صادرات داره و هزینه انرژی و سربار به سود خالصش درصد کم و معقولی باشه و ریسک دستبرد دولت رو نداشته باشه . شرکتهای گروه زراعت و دامپروری مثل ردشت ، زمگسا ، زفکا ، زبینا و .. که پی بر ایی تحلیلی کمی داشته باشند و علی الخصوص زمینهای زراعی پوشش دهنده داشته باشند رو مناسب میبینم سال قبل ریسک کم آبی رو داشتیم که خوشبختانه در مدت اخیر بارشهای خوبی داشتیم و منابع زیر زمینی وضعیت خوبی خواهند داشت . از گروه غذایی غشهد ، غمینو و غمهرا گزارشهای خوبی داشتند و ریسک زیادی ازرطرف دولت متوجهشون نیست . از گروه دارویی ددام وضعیت خوبی داره حذف ارز 4200 مستقیما به سود شرکته و اگر افزایش نرخ کمی هم داشته باشه میزان فروش رشد بسیار خئوبی خواهد داشت . در مورد شرکتهای دارویی که بخش زیادی از مواد اولیه شون وارداتیه احتیاط کنید . ممکنه با حذف ارز 4200 و افزایش بهای تمام شده دولت اجازه افزایش نرخ متناسب رو نده . علتش هم مشخصه . در مورد گروه خودرویی هم ابهامات زیاده و به نظر من همه چیز وابسته به مفاد توافق ایران و چین می باشد که ملت اطلاعی از مفاد ندارند . در سایر گروهها هم تک سهمهایی هستند که آینده خوبی دارند . کفپارس هم به نظرم مستعد رشده که یه ریسک بزرگ داره . نصف مواد اولیه شرکت وارداتیه به مدریت بستگی داره که بتونه در موقعیتهای مناسب مواد اولیه رو بخره و دپو کنه میتونه ریسک رو به فرصت تبدیل کنه . البته سهمهای زیادی هستند که مستعد و آینده دار هستند مثل کسعدی ، کلوند ، لابسا ، فنورد ، غزر ، تپمپی ، شکام و ... من قسمتی از بازار رو جدیدا بررسی کردم که به این لیست رسیدم . تو این یک ماه گذشته فهمیدم که در دولت فعلی تحلیل بنیادی اکسلی جواب نخواهد داد و باید کمی متغیرهای کلان رو هم در نظر بگیریم تا نتیجه بگیریم . البته مطالبی که عرض کردم پیشنهاد خرید نیست و ممکنه اشتباه باشه . همونظطور که در مورد سود سازی ختراک در 9 ماهه برآوردم اشتباه بود . در نهایت همونطور که پارسال با دستکاری سهام رو به قیمتهای بسیار بالاتر از قیمت تعادلی رسوندند در حال حاضر هم همین روند تکرار میشه در جهت عکسش . چه از لحاظ متغیرهای بیرونی بورس و چه از لحاظ متغیرهای داخلی بورس و شرکتها عزم کنترل و اصلاح بازار وجود داره . توهم توطئه نیست و ربطی به نقد بودن یا سهامدار بودن نداره . کاملا مشخصه و نیازی به بیان بدیهیات نیست . همونطور که عرض کردم به نظر من شرایط فعلی بهترین موقعیت برای خرید پله ای و چیدن سبد برای میان مدت و بلند مدته .

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8564

احتمالاً دست گل جدید آ میز قالیبافه گرفتن مالبیات مضاعف از پتروشیمی ها

طرف متوجه نیست در این وضعیت بحرانی اقتصادی که همینطوری هم واحدها و بنگاه های اقتصادی لب گور هستند نباید از آنها مالیات مضاعف گرفت.

احتمالاً با بانکها دست به یکی کرده تا موجودی شرکتها و کارخانه ها را مفت تصاحب کند.

سرمایه گذاران و تولید کنندگان هم قول میدهم با این وضعیت متوارزی شوند و به خارج کشور خواهند رفت.

افزایش مالیات در حال حاضر = خروج سرمایه از مرز و افزایش رکود و ورشکستگی و بیکاری وسیع و گسترده کارگران.

خداوکلی کی این اقا را در مجلس راه داده؟

از نظر من تخریبگر است.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4094

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
                شاخص کل فردا فیبوی جادوئی 0.618 را تاچ خواهد کرد به نظرتان این حمایت نیز شکسته خواهد شد یا بر میگردد!!؟ در حال حاضر ترس همه وجود سهامداران را گرفته و به درد چه کنم! چه نکنم! گرفتارند بر باعث و بانی این وضع نابسامان بازار لعنت خدا و همه ستمدیدگان مظلوم سهامدار ... آمین

همانطور که هفته قبل که شاخص 1275 بود و مشخص بود روز بعدش زیر 1270 نمیره و منم چنین نظری داشتم ، یه بالایی جزئی زد و باز برگشت . من فکر میکردم تا 1290-1300 بره و برگرده که به 1290 هم نرسید
                فردا هم کاملا مشخصه که حتی به 1250 و فیبوی مد نظر شما هم نمیرسه و حفظ میشه ولی روزهای بعدش چی میشه این مهمه

از شواهد امروز اینطور بر میاد که فردا کاملا و از روز روشن تر است با زدن زیر خودرو و خگستر و حتی احتمالا صف سازیشون یه جونی میدهند . از این صف ها که بیشتر فرصت فروش تلقی میکنند و یهوئی 200-300 میلیون تشکیل میشه و نیم ساعت بعد اب میره

پالایشی ها هم به خاطر گزارش 9 ماهه خوبشون که هنوزم اثر این گزارش کاملا از بین نرفته ، احیانا مثبت کنند بخصوص شتران . بقیه بازار هم جانی نصف نیمه میکنند . و در برخی یا بیشتر نمادها همچنان کف های جدید
                برای نمادهایی که خریدار چندانی نیست و به دلیل حجم کم معاملات پایانی ها زیاد پائین نمیاد ، اتفاقا روزهای بزن زیرش براشون بدتر است چون حجم بالا میره و پایانی منفی شون پر میشه

مشکل اصلی اینه که روند بعدی چیه . به قول معروف زندگی یه روز دو روز نیست . این بازار هم به بزن زیر این و اون که درمون نمیشه . بعدش چی ؟
                شده حکایت تشنه ای که گرفتار در بیابانی قافیه را تنگ می بیند و حتی تصور مرگ رهایش نمیکند

جرعه ای اب دهانش را تر میکند یا کسی به فریادش میرسد در حدی که لبی تر کند و کورسو امیدی ایجاد شود ولی بعدش چی ؟ ایا برنامه ای برای پایان دادن به گرفتاری این فرد هست ؟ این مهمه وگرنه جرعه جرعه ابی در حد لب تر کردن ، و تازه بعدش همین اب هم با فاصله زمانی بیشتر باشد نوعی زجر کش کردن است . به مثابه همین بازاری که مثبتی بزند (با جرعه اب لبی تر کند ) و بعد فاصله اب بیشتر هم بشود ( منفی ها بیشتر شود ) زجر کش کردن تشنه لب و سهامدار

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4094

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
                  شاخص کل فردا فیبوی جادوئی 0.618 را تاچ خواهد کرد به نظرتان این حمایت نیز شکسته خواهد شد یا بر میگردد!!؟ در حال حاضر ترس همه وجود سهامداران را گرفته و به درد چه کنم! چه نکنم! گرفتارند بر باعث و بانی این وضع نابسامان بازار لعنت خدا و همه ستمدیدگان مظلوم سهامدار ... آمین

همانطور که هفته قبل که شاخص 1275 بود و مشخص بود روز بعدش زیر 1270 نمیره و منم چنین نظری داشتم ، یه بالایی جزئی زد و باز برگشت . من فکر میکردم تا 1290-1300 بره و برگرده که به 1290 هم نرسید
                  فردا هم کاملا مشخصه که حتی به 1250 و فیبوی مد نظر شما هم نمیرسه و حفظ میشه ولی روزهای بعدش چی میشه این مهمه

از شواهد امروز اینطور بر میاد که فردا کاملا و از روز روشن تر است با زدن زیر خودرو و خگستر و حتی احتمالا صف سازیشون یه جونی میدهند . از این صف ها که اکثر فعالان فرصت فروش تلقی میکنند و یهوئی 200-300 میلیون تشکیل میشه و نیم ساعت بعد اب میره

پالایشی ها هم به خاطر گزارش 9 ماهه خوبشون که هنوزم اثر این گزارش کاملا از بین نرفته و جوهرش کاملا خشک نشده ، احیانا مثبت کنند بخصوص شتران . بقیه بازار هم جانی نصف نیمه میکنند . و در برخی یا بیشتر نمادها همچنان کف های جدید
                  برای نمادهایی که خریدار چندانی نیست و به دلیل حجم کم معاملات پایانی ها زیاد پائین نمیاد ، اتفاقا روزهای بزن زیرش براشون بدتر است چون حجم بالا میره و پایانی منفی شون پر میشه

مشکل اصلی اینه که روند بعدی چیه . به قول معروف زندگی یه روز دو روز نیست . این بازار هم با بزن زیر این و اون که درمون نمیشه . بعدش چی ؟
                  شده حکایت تشنه ای که گرفتار در بیابانی قافیه را تنگ می بیند و حتی تصور کم کم سراغش می اید . هراسناک و پر استرس

جرعه ای اب دهانش را تر میکند یا کسی به فریادش میرسد در حدی که لبی تر کند و کورسو امیدی ایجاد شود ولی بعدش چی ؟ ایا برنامه ای برای پایان دادن به گرفتاری این فرد هست ؟ این مهمه وگرنه جرعه جرعه ابی در حد لب تر کردن ، و تازه بعدش همین اب هم با فاصله زمانی بیشتر باشد نوعی زجر کش کردن است . به مثابه همین بازاری که مثبتی بزند (با جرعه اب لبی تر کند ) و بعد فاصله ابرسانی بیشتر هم بشود ( منفی ها بیشتر شود ) زجر کش کردن تشنه لب و سهامدار

خلاصه کلام این بازار وارد روندی فرسایشی و دردناک شده که از بیش از 1 ماه پیش اشکار شد و این وضعیت به این زودی ها رفع نمیشه . باید صبور بود یا باخت را پذیرفت و رفت

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1585

داستان خیلی از ماها شده داستان اون فردی که چند بار پشت سر هم می رفت سینما یک فیلمی را ببیند !!! بعد یک بار یکی ازش پرسید تو برای چی این همه میایی برای دیدن این فیلم ؟؟؟

طرف در جوابش گفت راستش من قهرمان فیلم را خیلی دوست داشتم اما هربار تو فیلم شکست می خوره !!!!! با خودم می گم شاید این بار ببره!!!!

ماها یکسال و نیمه داریم میایم یک فیلم را می بینیم !! به هوای اینکه این بار دیگه برگشت بازار جدیه !!

خانمها و آقایان ، اول به خودم می گم درسته بازار سنگین ریزش و اصلاح کرده ! اما بسیار بعید می دانم اتفاقی بیفتد و بازار روبراه شود . بازار یک رشد بسیار سنگینی داشت و حالا اصلاح بسیار سنگینی را تجربه می کنیم تازه پس از این اصلاح احتمالا یکی دو سال کف سازی بکند و بعد از دو سه سال دیگه ممکنه یک جهش دیگه تو بازار داشته باشیم . ماندن در بازار هم فقط ضررهامون را بیشتر می کند . از دو ماه قبل تا کنون خودتان مقایسه کنید ببینید ضرر کردید یا سود ؟ من که ضررهام از سرم گذشته . فکر می کنم این بار از بازار بورس خارج بشم کاسه گدایی دست بگیرم به این بازار برنخواهم گشت .
                    بسیار فکر خوبیه.
                    ميانگين درآمد گدايان در تهران روزانه يك ميليون تومان است - ایرنا
                    طبق این لینک متوسط درآمد گدایان تهران در سال 97 حدود یک میلیون تومان بوده.
                    این رقم قطعا در سال 1400 با توجه به تورم خیلی بیشتر شده و در سال آینده بیشتر هم می شه.
                    پس اگر هر روز گدایی کنیم می تونیم روی سی میلیون تومان ماهانه حساب کنیم.
                    خیلی بهتر از بورسه که هجده ماهه سودی نداده . تازه خیلی هم بهمون ترحم می کنن و بهمون قمار باز نمی گن.

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4094

خانمها و آقایان ، اول به خودم می گم درسته بازار سنگین ریزش و اصلاح کرده ! اما بسیار بعید می دانم اتفاقی بیفتد و بازار روبراه شود . بازار یک رشد بسیار سنگینی داشت و حالا اصلاح بسیار سنگینی را تجربه می کنیم
                      تازه پس از این اصلاح احتمالا یکی دو سال کف سازی بکند و بعد از دو سه سال دیگه ممکنه یک جهش دیگه تو بازار داشته باشیم . ماندن در بازار هم فقط ضررهامون را بیشتر می کند . از دو ماه قبل تا کنون خودتان مقایسه کنید ببینید ضرر کردید یا سود ؟ من که ضررهام از سرم گذشته . فکر می کنم این بار از بازار بورس خارج بشم کاسه گدایی دست بگیرم به این بازار برنخواهم گشت .
                      درود . کامنت پرمحتوائی بود بخصوص مثالی که در بخش اول زدید . توهم فردی که فیلمی تکرای را میبیند به امید برنده شدن قهرمان مطلوبش . توهم ما در 1.5 سال گذشته
                      بخش بولد شده قرمز ، هر چند بسی ناخوشایند و دردناک است است ولی منم همینطور فکر میکنم
                      به نظر میاد بازی دقیقا همان بازی 92 تا 96 است و این بازی خیلی جا داره تا تموم شود

به قول شما حالا فرض کنیم شاخص کل و هم وزن کف قطعی هم بزنند . ایا برمیگرده و کولاک میکنه . خیر همون کف سازی های فرسایشی و طولانی مدت و بالا پائین شدن های بسیار در پیش است . همون 92 تا 96 بازی همان است و قهرمان فیلم سینمائی همان است
                      اخرین فرصت خروج در بهترین حالتش شهریور 5 ماه پیش بود که بازم خودکشی دسته جمعی کردیم و ماندیم

و به نقل از اقای صالحی دقیقا درست گفت . پول خنگ دیگه در بازار نیست که بیاد هر قیمتی بخره و هر بامبولی را باور کنه
                      پول زرنگا ( نه زرنگ واقعی بلکه حسی ) و ته مونده حسابها اندکی باقیست که اینام بازی را خوب فهمیدند . نه در مثبتها خیال خرید دارند و نه با سهمی قصد ماندن دارند . میخوان کف بخرند و در مثبتها بفروشند
                      دولت هم که کاسه گدائی بدست است یه چیزی هم باید بهش بدی . بیاد بورس برا ما چاق کنه که چی بشه ؟

اعتراض و این حرفها هم یا خاموش شد و کلا همه اچمز شدند یا اگر باشد مثل چند روز قبل دیگه تاثیر ندارد
                      بازم در دولت قبلی با اعتراض های خیابانی حتی در حد اندک ، یه تکونی چند روزه میدادند ، این بار همونم نه تنها نشد بلکه برعکس شد
                      الان دقیقا امید ما باید به چی باشه ؟

در چند ریزش گذشته ، این اولین بار است که حتی قدیمی ها را هم ناامید کرده . من در ریزش قبلی 92 تا 96 ندیه بودم قدیمی های اون موقع اینقدر نا امید شده باشند
                      یکی از دلایلش هم اینه که نه در این حد ریزش در تصور بود و نه جا موندن از تورم 1.5 سال قبل
                      این زیان دو طرفه خیلی تو ذوق زده و این اولین باری است که از شما بگیر که میگی دیگه اینجا برنمیگردی تا خودم که نفرت پیدا کردم و خیلی های دیگه

اون وقت چه شکلی باید این بازار دیگه روی خوش ببینه ؟

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

شما مالیات خنده داری که برای ملک بستندو چک کنی از صدتا فحش بدتره. یک بار دیگه دلالان با صدای بلند اعلام کردند کت تنه کیه.. هرکس بهتون گفت رونق تولید چه شد مالیات بر ملک را نشانش بدهید کافیست...

روزی که رفت از یاد٬ روزی که ماند در یاد.
                        شهر کلان که روزی٬ علی‌آباد باد.
                        .

روزی که شاه رفت٬ جمهوری یک‌ بانده شد.

روزی که تنها ره آزادی٬ از انقلاب بود.

روزی که مهتاب بود٬ سراب بود٬ سراب ناب بود.

روزی که شهوت هنوز در حومه شهر بود٬ روزی که در استعاره فلک٬ قطره ٬ بحر بود.

روزی که دنیا تمام می‌شد٬ هر هفته٬ جمعه‌ها غروب. روزی که آخرین لذت٬ در گزارش هفتگی بود.
                        .
                        روزی که رفت از یاد٬ روزی که ماند در یاد.
                        شهر کلان که روزی٬ علی‌آباد باد.
                        .
                        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

ﺧﺮ ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺟﻨﮕﻞ ﺷﺪ !!!!
                          ﺧﺮ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺭﺍ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺳﺎﻋﺖ ۶ ﺻﺒﺢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﻭ ۶ ﻋﺼﺮ ﺑﺨﻮﺍﺑﻨﺪ !
                          ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻏﺬﺍ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﭼﺎﺭﭘﺎﯾﺎﻥ ﻭ ﭘﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﻓﻘﻂ ﺣﻖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ۶ ﻟﻘﻤﻪ ﻏﺬﺍ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ .
                          ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﭘﯿﻨﮓ ﭘﻮﻧﮓ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﻨﺪ، ﻫﺮ ﺗﯿﻢ ۶ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺯﯼ ﻧﯿﺰ ۶ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎﺷﺪ .
                          ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺧﻮﺏ ﭘﯿﺶ ﻣﯽ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺧﺮ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺷﺸﮕﺎﻧﻪ ﯾﯽ ﻭﺿﻊ ﮐﺮﺩ
                          ﺩﺭ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﻝ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﭘﺎﯾﯿﺰﯼ، ﺧﺮﻭﺱ ﺳﺎﻋﺖ ۵ ﻭ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺻﺒﺢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻭﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪ .
                          ﺧﺮ ﺧﺸﻤﮕﯿﻦ ﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﯽ ﺟﻨﺠﺎﻟﯽ ﮔﻔﺖ :
                          ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﻣﺎ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻭ ﺗﺨﻠّﻒ ﺍﺯ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻫﺎﯼ ﺷﺸﮕﺎﻧﻪ ﺟﺮﻡ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻭ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺍﺷﺪّ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ، ﻭ ﻃﯽ ﻣﺮﺍﺳﻤﯽ ﺧﺮﻭﺱ ﺭﺍ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﮐﺮﺩ .
                          ﻫﻤﻪ ﯼ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﺧﺮﻭﺱ ﺗﺮﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﭘﺲ ﺑﺎ ﺩﻗّﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺭﺍ ﺍﺟﺮﺍ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ .
                          ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺳﺎﻝ، ﺧﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻣﺮﮒ ﺑﻮﺩ .
                          ﺷﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﺍﺭﺵ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :
                          ﻣﻦ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯿﻢ ﻗﯿﺎﻡ ﮐﻨﯿﻢ، ﻭﻟﯽ ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﯿﻢ ﻧﻈﻢ ﺟﻨﮕﻞ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﺩ، ﺣﺎﻝ ﺑﮕﻮ ﻋﻠّﺖ ﺍﺑﻼﻍ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺷﺸﮕﺎﻧﻪ ﭼﻪ ﺑﻮﺩ؟ ﻭ ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎ ﺳﺨﺘﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩﯼ؟
                          ﺧﺮ ﮔﻔﺖ :
                          ﺣﺎﻻ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺧﺮّﯾﺖ ﯾﮏ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺍﺑﻼﻍ ﮐﺮﺩﻡ،
                          ﺷﻤﺎﻫﺎ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺎﻝ ﻋﯿﻦ ﺑُـﺰ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﮐﺮﺩﯾﺪ ؟ !!
                          ﭼﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻭﻫﻢ ﺍﻧﮕﯿﺰﯼ !!!
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

زاگرس گزارش الف داده...توقف بخشی از فعالیتهای شرکت!!...هنوز سر سره بازی ادامه داره!../:.negaran.:/
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              درود . کامنت پرمحتوائی بود بخصوص مثالی که در بخش اول زدید . توهم فردی که فیلمی تکرای را میبیند به امید برنده شدن قهرمان مطلوبش . توهم ما در 1.5 سال گذشته
                              بخش بولد شده قرمز ، هر چند بسی ناخوشایند و دردناک است است ولی منم همینطور فکر میکنم
                              به نظر میاد بازی دقیقا همان بازی 92 تا 96 است و این بازی خیلی جا داره تا تموم شود

به قول شما حالا فرض کنیم شاخص کل و هم وزن کف قطعی هم بزنند . ایا برمیگرده و کولاک میکنه . خیر همون کف سازی های فرسایشی و طولانی مدت و بالا پائین شدن های بسیار در پیش است . همون 92 تا 96 بازی همان است و قهرمان فیلم سینمائی همان است
                              اخرین فرصت خروج در بهترین حالتش شهریور 5 ماه پیش بود که بازم خودکشی دسته جمعی کردیم و ماندیم

و به نقل از اقای صالحی دقیقا درست گفت . پول خنگ دیگه در بازار نیست که بیاد هر قیمتی بخره و هر بامبولی را باور کنه
                              پول زرنگا ( نه زرنگ واقعی بلکه حسی ) و ته مونده حسابها اندکی باقیست که اینام بازی را خوب فهمیدند . نه در مثبتها خیال خرید دارند و نه با سهمی قصد ماندن دارند . میخوان کف بخرند و در مثبتها بفروشند
                              دولت هم که کاسه گدائی بدست است یه چیزی هم باید بهش بدی . بیاد بورس برا ما چاق کنه که چی بشه ؟

اعتراض و این حرفها هم یا خاموش شد و کلا همه اچمز شدند یا اگر باشد مثل چند روز قبل دیگه تاثیر ندارد
                              بازم در دولت قبلی با اعتراض های خیابانی حتی در حد اندک ، یه تکونی چند روزه میدادند ، این بار همونم نه تنها نشد بلکه برعکس شد
                              الان دقیقا امید ما باید به چی باشه ؟

در چند ریزش گذشته ، این اولین بار است که حتی قدیمی ها را هم ناامید کرده . من در ریزش قبلی 92 تا 96 ندیه بودم قدیمی های اون موقع اینقدر نا امید شده باشند
                              یکی از دلایلش هم اینه که نه در این حد ریزش در تصور بود و نه جا موندن از تورم 1.5 سال قبل
                              این زیان دو طرفه خیلی تو ذوق زده و این اولین باری است که از شما بگیر که میگی دیگه اینجا برنمیگردی تا خودم که نفرت پیدا کردم و خیلی های دیگه

اون وقت چه شکلی باید این بازار دیگه روی خوش ببینه ؟
                              درود

اگر داستان 92تا96 هم مجددا تکرار بشه ..... بخش اصلی ان گذشته!!

درواقع ریزش از دی ماه 92 تا اواخرسال93 بود و درسال های بعد تا اواسط 95 روند ساید را شاهد بودیم وتک سهم ها در زوم اصلی بودند

و برهه ای که گروه خودرو درسال94 رشد کردند

حال هم ریزش در بسیاری ازنمادها ازخرداد99 استارت خورده و به طور متوسط در کل بازار از اواخر تیرماه حساب کنیم

تقریبا 18ماه از این ابر ریزش فاصله گرفتیم ... که معادل تابستان 94میشه!

شخصا به نظرم چون بازار peمحور هست ... همچنان ممکنه به طور هیجانی ریزش ها دربخشی از بازار ادامه داشته باشه

اما pe محورهای5-6 بازار ... تقریبا کف جدیدی طی هفته های اخیر ثبت نکردند ... واین جای امیدواری هست

که با اتمام اصلاح بقیه بازار .... بشه به یک تعادل نسبی درکلیت رسید

درمقطع فعلی مهم ترین موضوع تعادل بازاره ... درواقع ایده ال ترین بازار که وزنه منطق وتحلیل بر اون سنگینی کنه ... یک بازار متعادل هست

که متاسفانه در اکثر روزهای این18ماه شاهد اون نبودیم!

نمادهای بزرگ هم از مدت ها قبل pe پایین تر از عرف بازار گرفته بودند به واسطه همین ریسک هایی که درسودآوری داشتند

لذا چندان نمیشه کل چشم انداز را با تصمیمات دولت سیاه دید ... بخش اعظم ان در قیمت تابلو انعکاس یافته .... واین روزها ... اخرین ضربه های هیجانی را میبینیم

پی نوشت:همجنان بیشترین ریسک بازار متوجه نمادهایی با peهای فضایی علی رغم ریزش سنگین هست ... لذا در بحث دلایل خرید درصد ریزش کاملا باید حذف بشه!
                              آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2022/01/24, 00:33.

نظر

• ali_nostro
                                ستاره‌دار (34)
                                • Feb 2017
                                • 863

این دولت کمر به نابودی اقتصاد بسته
                                فهمی که از مخالفت با قیمت گزاری دستوری داشت ظاهرا برعکس بوده
                                احتمالا همه قیمتها دستوری کنترل بشه در سالهای اتی
                                شرکتها هم یکی یکی زمین میخورن و ضررده میشن..مالیات از مردم و شرکتها میره بالا..هرکسی هم ناراضی هست به قولشون بزاره بره!
                                شرکتها انقدر نابود میشن تا ورود شرکتهای چینی و روسی منطقی تر بشه.
                                تعریف مقاومت اقتصادی شاید همین بوده که برای گام دوم انقلاب محکم برداشته شده

نظر

در حال کار...
                                X