جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    شما هم به حرف این پیر کهنسال گوش کن !

وقتی حرفی نداری در مورد بازار اینجا از ویلون و موسیقی و رقص نوهات و خاطرات خانوادگیت و گشت و گذار در پارکها و اینکه چی دیدی و چی ندیدی .... پست نذار !

اینجا وبلاگ شخصی نیست !
    سر کار خانم میناوی
    از شما توقع میرفت که اگر چنین پستی میذاری بطور خصوصی حداقل ارسال میکردی خدای نکرده کدورت یا دلخوری با دوستان پیش نیاد

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      سر کار خانم میناوی
      از شما توقع میرفت که اگر چنین پستی میذاری بطور خصوصی حداقل ارسال میکردی خدای نکرده کدورت یا دلخوری با دوستان پیش نیاد

ما دوسش داریم
      نمک سایته

/:.Heart.:/

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

سر کار خانم میناوی
        بحث کدورت و دلخوری نیست، ایشون نصیحتی کردند بنده هم گفتم خودشونم رعایت کنن همین نصیحت رو

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          شما هم به حرف این پیر کهنسال گوش کن ! وقتی حرفی نداری در مورد بازار اینجا از ویلون و موسیقی و رقص نوهات و خاطرات خانوادگیت و گشت و گذار در پارکها و اینکه چی دیدی و چی ندیدی .... پست نذار !اینجا وبلاگ شخصی نیست !
          پیر زن زحمت کش.......برو استراحت کن.....پیری معرکه گیری.......برو بزن شبکه قران...رادیو معارف....یا اگه میخوای خستگیت در ره.....حرف های اساتیدی چون کوچک زاده...و...رسایی ...رو گوش کن تا سیقلی بر روحت باشد...............با عرض ادب خدمت شما مادر بزرگ عزیز
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• TAJ2014
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 1027

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            پیر زن زحمت کش.......برو استراحت کن.....پیری معرکه گیری.......برو بزن شبکه قران...رادیو معارف....یا اگه میخوای خستگیت در ره.....حرف های اساتیدی چون کوچک زاده...و...رسایی ...رو گوش کن تا سیقلی بر روحت باشد...............با عرض ادب خدمت شما مادر بزرگ عزیز
            جناب می عزیز
            از شما دوچندان توقع میره آتش بیارمباحث پیش امده نباشی
            امیدوارم از این تذکر دوستانه دلخور نشید

نظر

• amostafa
              عضو عادی
              • Aug 2015
              • 235

ماشااله به حوصله دوستان برای بحث.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                پیری دوره ای هست که اکثرا تجربه میکنیم، البته اگه جوانمرگ نشیم !

اینجور که جناب معینی از نوهاشون گفتن سن ایشون خیلی بیشتر از بنده هست، این معرکه گیری و این چیزا رو باید برای ایشون می نوشتی

من اگر پای شبکه قرآن و رادیو معارف بودم بعد از 30 سال از عمر جمهوری اسلامی از آخوندی مثل روحانی طرفداری میکردم ! نه از مردی که پرده از چهره نفاق خیلی از آخوندها برداشت ! تا مجبور بشن همشون برن پشت رهبری قایم بشن و بگن احمدی نژاد دشمن رهبری هست و مقابل رهبری ایستاده !

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام
                  متاسفانه منفی های پشت سر هم حال دوستان را گرفته.
                  ولی باید یاد بگیریم در هر شرایط احساسات خودمان را کنترل کنیم و این اولین اصل بقا در این جور بازار ها است.
                  در ضمن دوستانی که می دانند رفتار طرف چگونه است چرا به این بازار ورود پیدا کردند؟ و چرا در بالا خرید انجام دادند؟
                  (اگر هم پایین خریده ایم که دیگر ناراحتی ندارد. صبر می کنیم و به سرمایه گذاری بلند مدتی که انجام داده ایم نگاه می کنیم...)

بیایید مرد و مردانه از این به بعد این سیاست بالا بخر بالاتر بفروش را برای همیشه ببوسیم بگذاریم کنار.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• amostafa
                    عضو عادی
                    • Aug 2015
                    • 235

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام
                    متاسفانه منفی های پشت سر هم حال دوستان را گرفته.
                    ولی باید یاد بگیریم در هر شرایط احساسات خودمان را کنترل کنیم و این اولین اصل بقا در این جور بازار ها است.
                    در ضمن دوستانی که می دانند رفتار طرف چگونه است چرا به این بازار ورود پیدا کردند؟ و چرا در بالا خرید انجام دادند؟
                    (اگر هم پایین خریده ایم که دیگر ناراحتی ندارد. صبر می کنیم و به سرمایه گذاری بلند مدتی که انجام داده ایم نگاه می کنیم...)

بیایید مرد و مردانه از این به بعد این سیاست بالا بخر بالاتر بفروش را برای همیشه ببوسیم بگذاریم کنار.
                    دوست عزیز متاسفانه به این مرض بالا بخر مبتلا شده ایم.ظاهرا ناعلاج است.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط amostafa پست شده است View Post
                      دوست عزیز متاسفانه به این مرض بالا بخر مبتلا شده ایم.ظاهرا ناعلاج است.
                      سلام مصطفی جان،
                      متاسفانه خیلی از ما با وجود اینکه چندین و چند سال تجربه در این بازار داریم هیچ وقت شرایط بد را (هنگام خرید) در نظر نمی گیریم.
                      کسانی که تکنیکال کار می کنند حد ضرر را که اصل اصلی تکنیکال است را اصلا در نظر نمی گیرند.
                      بنیادی کار ها حرف های وارون بافت را مفت هم حساب نمی کنند...
                      بعد انتظار داریم دستی از غیب بیاید سهم های ما را بالا ببرد.

جالب اینجا است که همه ما دقیقا می دانستیم دولت چه کاره است و چه برنامه هایی در سر دارد. (خود من به شخصه شاید بیش از ده بار در این جستار و شاید بیش از 50 دفعه در جستاری دیگر به همه گفتم دولت برنامه اش چیست! حتی در امضایم هم یاد آوری کرده ام و همه می دانستیم) ولی چه کسی انصافا به دانسته های خودش عمل کرد؟

الان چه کسی به دانسته های خودش دارد عمل می کند؟ من مطمئنم ده سال دیگر هم همین آش است و همین کاسه. به وسیله ی حرص و ترس پول های معامله کنندگان احساسی به قلدر ها (و البته به کسانی که صبر و برنامه دارند) منتقل می شود... و در بازار های بورس تا بوده همین بوده.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

یک بازار کنترل شده و ضعیف
                        من نمیدونم با کدوم صندوق دارن اینهمه هزینه میکنند و بازار رو کنترل قیمت میکنند
                        فکر میکنم توسط همین صندوقی که جدیدا ایجاد شده باشه
                        احتمالا کار همین ابلیس عبده است

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                          یک بازار کنترل شده و ضعیف
                          من نمیدونم با کدوم صندوق دارن اینهمه هزینه میکنند و بازار رو کنترل قیمت میکنند
                          فکر میکنم توسط همین صندوقی که جدیدا ایجاد شده باشه
                          احتمالا کار همین ابلیس عبده است
                          صندوق جدید که راه نیفتاده هنوز ! هفته قبل نوشتم که یه پولی دوباره از بانکها گرفتن برای همین صندوق توسعه فعلی !

زمانی که بحث استیضاح طیب نیا پررنگ شده بود ! البته شنیدم که توی جلسه مجمع این صندوق هم حاشیه زیاد بوده و همه ناراضی بودن از عملکردش !

ظاهرا قرار شده تغییراتی در نحوه و تعیین مدیریتش صورت بگیره

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

چنان شد سر انجام کار.......ما بدبخت شدیم......سفته باز رستگار...........................مهدی بیا ...مهدی بیا
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

به هر حال من فکر میکنم تصمیمات سیاست گذاران بورسی توسط یه گروه کنترلی در حال انجامه
                              الان دستور دارن که قیمتهارو نزارن بالا بره
                              برای اینکار هزینه هم میکنند
                              عرضه تو منفی و یا عرضه تو رشد یک سهم
                              اینها بدون سیاست و از روی احتیاج سهامدار چه حقوقی و یا حقیقی نمیتونه باشه
                              کاش به جای بحث های زیادی و بدون هدف یه خرده روی این سیاستها بحث میشد
                              با اطلاعاتی که دوستان دارند شاید بشه مسیر این حرکتهارو شناسایی کرد

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

جناب می عزیز از شما دوچندان توقع میره آتش بیارمباحث پیش امده نباشیامیدوارم از این تذکر دوستانه دلخور نشید
                                دادا چشم مایی.... چشم .....پرتفو رو میبینم شبیه جیگر ذلیخا شده.....مادر مرده.....خاک وچوکم شد...

نظر

در حال کار...
                                X