جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    دادا چشم مایی.... چشم .....پرتفو رو میبینم شبیه جیگر ذلیخا شده.....مادر مرده.....خاک وچوکم شد...

همه ما همینطوریم
    همه در ضرر و یا مشرف به ضرریم
    آب شدن سرمایه چیزی نیست که بشه از کنارش بدون استرس گذشت

نظر

• mjtb
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      ایشون که پارسال از رکود عبور کردن ! دیگه چه نیازی به تزریق نقدینگی و کم کردن سود بانکی هست !!!

جالبه که وزیر راه سخنرانی میکنه میگه هر 1 متر مربع ساختمان سازی برای 6 نفر ایجاد شغل میکنه !

وزیر تعاون سخنرانی میکنه میگه 120 فعالیت مرتبط با صنعت ساختمان هست !!!

بعدش میگی خوب چرا ساختمان را از رکود خارج نمیکنید که این ثمرات حاصل بشه ازش ! میگن تدبیر !!!

حالا شما هم همینطور شدی، میگی راه خروج از رکود اینه اما انجام نمیدن ! چون آدمهای کاردانی هستن !!!

خوب وقتی شما با این کاردانها و این تفکراتشون روبرو هستید چرا توقع دارید ارزش سهام شرکتها بره بالا؟؟؟

با این روش فقط زیان شرکتها اضافه میشه که توی این 2 سال همینم شده !

بعضی ها اینجا توقع دارند هیچ صنعتی از رکود خارج نشه، تولید شرکتها هم هر روز بره بالا، توانایی مردم و طرف خریدار هم تقویت نشه و افزایش پیدا نکنه، دلار هم بره پایین ، قیمت خانه و زمین هم نزولی باشه ، اما سود شرکتها بره بالا و شاخص بورس رشد کنه !!!

بعد همین افراد به مردم میگن زامبی !

ای بابا! خدا بد نده خانوم میناوی...پولاتون دو ساله تو ملک گیر کرده؟ آخـــــــی! پس واسه همینه انقدر کینه داری از این دولت! :D:D

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
        ای بابا! خدا بد نده خانوم میناوی...پولاتون دو ساله تو ملک گیر کرده؟ آخـــــــی! پس واسه همینه انقدر کینه داری از این دولت! :D:D

قبلا هم گفتم توی همین سایت من سرمایه ای که داشتم از بازار خارج کردم و با مشارکت و مشورت چند تا از دوستانم که پزشک هستن در خرید سهام جراحی یک بیمارستان خصوصی که در حال ساخت بود و الان راه اندازی شده مشارکت کردم . اون موقع هر سهم 300 میلیون بود الان هر سهم 700-800 میلیون

نظر

• mjtb
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          قبلا هم گفتم توی همین سایت من سرمایه ای که داشتم از بازار خارج کردم و با مشارکت و مشورت چند تا از دوستانم که پزشک هستن در خرید سهام جراحی یک بیمارستان خصوصی که در حال ساخت بود و الان راه اندازی شده مشارکت کردم . اون موقع هر سهم 300 میلیون بود الان هر سهم 700-800 میلیون
          آفرین آفرین=D>=D>=D>

ایشالا که اینجوری باشه اما اینهمه بال بال زدنت واسه از رکود در اومدن مسکن حکم دم خروس رو داره که به قول خودتون بدجوری زده بیرون :)):))

نظر

• TAJ2014
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 1027

دوستان برید مصاحبه فرزین رییس هدفمندسازی یارانه ای احمدی نژاد رو امروز بخونید در فارس که چطور دولت تدبیر و امید با تدبیر سر سفره هدفمندی یارانه ملت نشسته دو لپی میخوره و هم مینالد و هم دنیال قطع کردن این چندر غاز ملت هست

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

بهترین کار رو کردن من هم دنبال سهام کلینیک بودم ولی معمولا عزیزان پزشک بین خودشون رد و بدل می کنند به ما مستضعفین نمیرسه

نظر

• liveparsi
                عضو عادی
                • Dec 2014
                • 223

این تصمیم مربوط به امنیت ملی میشه. به نظرم میخواند از طریق ورود سرمایه گذار خارجی اجرای برجام را تضمین کنند و امکان برگشت تحریم ها را برطرف کنند. فعلا قیمت ها باید نازل بمونه تا سرمایه گذارای خارجی بیشتری ورود کنند.
                در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                به هر حال من فکر میکنم تصمیمات سیاست گذاران بورسی توسط یه گروه کنترلی در حال انجامه
                الان دستور دارن که قیمتهارو نزارن بالا بره
                برای اینکار هزینه هم میکنند
                عرضه تو منفی و یا عرضه تو رشد یک سهم
                اینها بدون سیاست و از روی احتیاج سهامدار چه حقوقی و یا حقیقی نمیتونه باشه
                کاش به جای بحث های زیادی و بدون هدف یه خرده روی این سیاستها بحث میشد
                با اطلاعاتی که دوستان دارند شاید بشه مسیر این حرکتهارو شناسایی کرد

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  بهترین کار رو کردن من هم دنبال سهام کلینیک بودم ولی معمولا عزیزان پزشک بین خودشون رد و بدل می کنند به ما مستضعفین نمیرسه
                  درسته بعضی شون که اصلا به غیر پزشک نمیفروشن، من هم شریک شدم با دوستانم و به نام اونها خرید انجام شده

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

این جوری رکود ادامه داشته باشه امنیت ملی هم زیر سئوال میره مشکل خیلی حاد میشه اگه سرمایه خارجی به کمک ایران نیاد

نظر

• mkamyab
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 268

3449$$$$

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

جالبه اونی که 8 سال اقتصاد ایران نابود کرده راست راست داره راه میره کسی هم نمیتونه از دستش شکایت کنه

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                          جالبه اونی که 8 سال اقتصاد ایران نابود کرده راست راست داره راه میره کسی هم نمیتونه از دستش شکایت کنه
                          شما دیدی تا به حال حتی یک استاندار یا معاون وزیر رو به جرم فساد بگیرند؟ اولین مورد رحیمی و بقایی بودن.
                          چه برسه به رئیس جمهور.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

با این نرخ خوراک 13 سنتی که در 6 ماهه اول تعیین شده و تعدیل منفی که گروه پتروشیمی دارند باید انتظار رشد بازار را داشته باشیم حالا تایید کاملا توافق هم می اید ولی هیچ اثری ندارد تا تکلیف نرخ گروه پتروشیمی وپالایش و بهره مالکانه شفاف نشه تا حسابی تعدیل منفی ندهند بازار حرکتی نمی کند

94/06/21 - 14:01:

معاون وزیر نفت:
                            نرخ خوراک مجتمع‌های پتروشیمی گازی همان ١٣ سنت تصویب شد
                            معاون وزیرنفت در امور پتروشیمی گفت: بر اساس آیین‌نامه خوراک گاز پتروشیمی‌ها که به ۳ وزارتخانه نفت، صنعت، معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی ابلاغ شده نرخ خوراک پتروشیمی های فعال در کشور ١٣ سنت و نرخ سوخت به ازای هر مترمکعب ٣ تا ٤ سنت خواهد بود.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohsen68
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 1756

خوراک 13 سنت تبریک به تمام شما سهامداران پتروشیمی که به سنگ آهنی ها و پالایشی ها پیوستید.
                              هنوز یه عده سوزنشون گیر کرده به 8 سال پیش ناله میکنن.ژاپن و کره و ... اگر مثل ما بودن هنوز داشتن آوارهای جنگ کره و جنگ جهانی رو جمع میکردن.
                              چشمشون نمیبینه این همه تدبیر و امید که موج میزنه.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                                خوراک 13 سنت تبریک به تمام شما سهامداران پتروشیمی که به سنگ آهنی ها و پالایشی ها پیوستید.
                                هنوز یه عده سوزنشون گیر کرده به 8 سال پیش ناله میکنن.ژاپن و کره و ... اگر مثل ما بودن هنوز داشتن آوارهای جنگ کره و جنگ جهانی رو جمع میکردن.
                                چشمشون نمیبینه این همه تدبیر و امید که موج میزنه.

با سلام به نظر می رسه نرخ خوراک 13 سنتی دیگه جدی شده و باید این گروه تعدیل منفی بدهد این بار گروه پتروشیمی شاخص را به 60 هزار نزدیک می کنه !!! تا بعد معلوم بشه چه گروه مسولیت شاخص کل را به دوش می کشند !!!
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X