کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه کسانی که برای تامین بودجه دولتشون از قشر متوسط و سهامدار و مردم عادی کلاهبرداری کردن و سرمایه میلیون ها نفر را دزدیدن و رکورددار چاپ پول و تورم هم هستن حالا منتقد سیاست های دولت جدید شدن laughingsmiley دیگ به دیگ میگه روت سیاه
یکی از بهترین کاربرهای تالار هست که همیشه هم با موضوع بورس و سهام مینویسد [/COLOR]
این شخص بهترین است !
ان یک بی عرضه شکست خورده حسود است
مگر اینکه پر حرفی و غرغرو و خاله زنکی اش منظور باشد
کسی که در اوج شاخص 2050 هزار در سهام کوچک با p/e = 50 می ماند بهترین است!!!؟؟؟ بهترین است
این بهترین است؟ این با شخص غیر حرفه ایی ( به عنوان یک شخص اماتور ورود کرده در اوج شاخص) چه فرقی داره؟ بابا این یک احمق کم هوش و غرغرو است
کسی که الان که شاخص در کف است مثل بدبختها گریه می کند که بورس بد است ( کامنت های دو ماه پیش اش یک ماه قبل از ورود به به این سایت ) بروید بخونید چی نوشته!
مثل بدبخت ها می گوید بورس یک دام بوده و میگه ما حتی اگر شغل میوه فروشی را انتخاب کرده بودیم بهتر بود! ای خاک ای خاک
بعد شما به این شخص می گویید بهترین !!
کسی که احساساتش را در نه در اوج شاخص و نه در کف شاخص نمی تونه کنترل کنه
اسمش چیست؟ کسی که مثل عوام رفتار می کند و هیچ استراتژی ندارد
بابا به خدا بی عرضه است و البته حسود و دروغگو و موذی
شما یا باید بنیادی کار خوبی باشی با سفته باز خوب ( مودبانه سفته بازی تکنیکالیست خوب)
بنیادی کار خوب کی است
مثل من ( هدف فخر فروشی نیست فقط مثال است ) من با یک حقوق کارمندی ساده بر اثر شناخت اقتصاد کلان و اثر مرکب و تشخیص اتفاقهای اینده و ... سیستمی را ایجاد کردم برای خود که 3 تومن فقط سود سهام در سال می گیرم و کاری هم به قیمت سهم ندارم ( که همین مبلغ برایم زیاد است و بیشتر هم نمی خواهم و الان از نبود ازادی بیشتر ناراحتم تا اقتصاد و کامنت های سیاسی ام همین را نشون میدهد ) بدون اینکه یک کلمه نقاشی تکنیکال را بدونم
یا سفته باز خوب: که ان هم نیست چرا که خودش اعتراف کرده با 15 سال سابقه سفته بازی وضع خوبی هم ندارد.
من اصلا اهل تخریب نیستم و ولی دیشب به شدت عصبی شدم با ان دروغی علیه من گفت و ارزوی مرگش را دارم ( خشم من شدید است)
تو هم سایت تالار همین جور بود مرتب نسبت ادم های دیگر حسودی می کرد و با متوسط ها دوست
الانم دوستانش مثل خودش متوسط هستند و زیر کامنهای هم تشکر می گذارند و همه بازنده ( ای خاک عالم)
چنین شخص را باید تحقیر کرد و با چنین شخص موذی باید همینطور صحبت کرد
جالبه کسانی که برای تامین بودجه دولتشون از قشر متوسط و سهامدار و مردم عادی کلاهبرداری کردن و سرمایه میلیون ها نفر را دزدیدن و رکورددار چاپ پول و تورم هم هستن حالا منتقد سیاست های دولت جدید شدن laughingsmiley دیگ به دیگ میگه روت سیاه
مشکل از دیگ نیست مشکل از کف گیر به دستها در این دولت و آن دولت است که ملتو سر کار گداشتند همین دولتم هم از وقتی اومده 40 درصد دیگه گذاشته روی ریزش بورس. البته شاخص جعلی چیزه دیگری میگوید!! با 10 سهم بازارو میبره بالا با 650 سهم میاره پایین فکر میکنه زرنگه...
یاد میر حسین بخیر میگفت با پدیده ی عجیبی طرفیم در چشمت نگاه میکنند آمار دروغ میدهد و بر دروغش اصرار دارد...
چند ماه قبل از انتخابات گفته بودم که تعویض ها فقط جهت گماردن بیکاران در 8 سال قبل (همان دامادها و خواهرزاده های سفارش شده ی اتوبوسیست) و امروز وضعیت را میبینیم دولت خاله خان باجی ها...
همه چیز به برجام گره خورده توسط آنهایی ک گلو جر میدادند ما سرنوشت ملتو به برجام گره نمیزنیم...
و ملتی که کم کم رنگ انسانیت را نیز میبازند با سرهای بریده در خیابان چرخ زنان بی در و پیکر بودن مملکت را به سخره میگیرد..
آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2022/02/09, 22:46.
این شخص بهترین است !
کسی که در اوج شاخص 2050 هزار در سهام کوچک با p/e = 50 می ماند بهترین است!!!؟؟؟ بهترین است
این بهترین است؟ این با شخص غیر حرفه ایی ( به عنوان یک شخص اماتور ورود کرده در اوج شاخص) چه فرقی داره؟ بابا این یک احمق کم هوش و غرغرو است
کسی که الان که شاخص در کف است مثل بدبختها گریه می کند که بورس بد است ( کامنت های دو ماه پیش اش یک ماه قبل از ورود به به این سایت ) بروید بخونید چی نوشته!
مثل بدبخت ها می گوید بورس یک دام بوده و میگه ما حتی اگر شغل میوه فروشی را انتخاب کرده بودیم بهتر بود! ای خاک ای خاک
شما یا باید بنیادی کار خوبی باشی با سفته باز خوب ( مودبانه سفته بازی تکنیکالیست خوب)
بنیادی کار خوب کی است
مثل من ( هدف فخر فروشی نیست فقط مثال است ) من با یک حقوق کارمندی ساده بر اثر شناخت اقتصاد کلان و اثر مرکب و تشخیص اتفاقهای اینده و ... سیستمی را ایجاد کردم برای خود که 3 تومن فقط سود سهام در سال می گیرم و کاری هم به قیمت سهم ندارم ( که همین مبلغ برایم زیاد است و بیشتر هم نمی خواهم و الان از نبود ازادی بیشتر ناراحتم تا اقتصاد و کامنت های سیاسی ام همین را نشون میدهد ) بدون اینکه یک کلمه نقاشی تکنیکال را بدونم
یا سفته باز خوب: که ان هم نیست چرا که خودش اعتراف کرده با 15 سال سابقه سفته بازی وضع خوبی هم ندارد.
من اصلا اهل تخریب نیستم و ولی دیشب به شدت عصبی شدم با ان دروغی علیه من گفت و ارزوی مرگش را دارم ( خشم من شدید است)
تو هم سایت تالار همین جور بود مرتب نسبت ادم های دیگر حسودی می کرد و با متوسط ها دوست
الانم دوستانش مثل خودش متوسط هستند و زیر کامنهای هم تشکر می گذارند و همه بازنده ( ای خاک عالم)
نمیدونم مدیر چیکار میکنه که شما براحتی دارید جولان میدید با این مزخرفات و ادعای سواد و روشنفکری دارید بیشتر به روش عن فکری میخوره
هدفتون دقیقا اینه اینجارو مثل تالار بورس به گند بکشید
نمیدونم مدیر چیکار میکنه که شما براحتی دارید جولان میدید با این مزخرفات و ادعای سواد و روشنفکری دارید بیشتر به روش عن فکری میخوره
هدفتون دقیقا اینه اینجارو مثل تالار بورس به گند بکشید
درود . از دیشب لاگین نشده بودم و امروز هم گرفتاری داشتم . شما را نقل قول میکنم و مطالبی عرض میکنم
جناب عالی را نمیشناسم ولی خب موردی که شما به نتیجه رسیدی و بیان داشتی را من دو سال پیش پی بردم و کامنت دیشبم هم بی اساس نبود و رفتار فرد نامبرده از دیشب تا کنون مهر تائید قطعی زد بر انچه گفتم . انسان موجود عجیب غریبی است . اگر این گونه افراد قدرتی در امور سیاسی داشتند چه میشد ؟
و حالا مشخص میشه که ستیز با زن به چه دلیل است . غیر قابل تحمل بودن برخی مردان با چنین خصوصیاتی باعث رانده شدنشون از زندگی هر زنی میشود . هر زنی از هر طبقه اجتماعی ، بدون شک با چنین موجوداتی نمیتونند سر کنند و قطعا تنهاشون میذارند و میروند و این انگیزه ستیزگی را بیشتر میکنه . هر مرد زن ستیزی احتمال قریب به یقین از زن بد دیده حتی اگر مقصر 100% خودش باشد
منم نمیدونم مدیران این انجمن چرا هیچ واکنشی نداشتند . الان که نیمه شب است ولی چرا اهانت های بی شمار نامبرده حتی حذف هم نشده یا تذکر نگرفته . ایا هدف تخریب من است یا کمرنگ شدنم ؟
چرا تکیلا و گالیور یا دیگری ... با کوچک ترین کامنتی باید مسدود شوند ولی نامبرده داره راست راست جولان میده و حتی تذکر هم نمیگیره !!!
ادامه ....
من با سهام p/e50 موندم ؟ از ریزش بازار تا کنون من با هیچ سهمی نموندم . از خودستائی نفرت دارم و بارها گفتم در زمینه بورس من هیچی نیستم ولی زیانم جزء کمترین زیانهاست
خیلی حرف برای گفتن است ... بگذریم وقت و حوصله جواب به اراجیف نامبرده نیست
هیچ وقت در هیچ بخشی از فضای مجازی اعم از این سایت یا جای دیگری کمترین ادعای دانش در زمینه بورس و مسائل مربوطه نداشتم ولی در این زمینه که ادم شناس خوبی هستم و روان شناسی که از رفتار و گفتار هر فرد مجازی میتونم بدست بیارم حرف نداره و در این زمینه به خودم می بالم
دست رو هر کی گذاشتم و بهش گیر دادم یا انتقاد داشتم مو لا درزش نرفته با کمترین خطا زدم به هدف . به این موضوع میبالم که کارم درسته
رفتار فرد نامبرده را 24 ساعت گذشته دیدید ؟ حق با کی بود ؟ با من بود . طرف فراتر از انچه بود که گفتم و باقیمانده را هم 24 ساعت گذشته به نمایش گذاشت . این رفتار از یه ادم نرمال است ؟ طبیعی است ؟ هرگز . نیاز به درمان دارد
فضای مجازی دیگه خسته کننده شده برام هر چند دلتنگ خیلی از دوستان نازنین مجازی میشم و دلم به شدت براشون تنگ میشه و شاید از دلتنگی اینقدر ازار ببینم که چند روز کلافه باشم ولی ناچارم بروم
موقعی که پدرم از دنیا رفته بود و تاپیکی ایجاد شده بود و تسلیت دوستان .... از صمیم قلب برای اولین بار از فضای مجازی لذت بردم و ارامش بخش بود برام و در همون تاپیک هم نوشتم برای اولین بار حس غرور دارم که چنین دوستان مجازی هستند ...
ولی الان تخلیه شدم . هنوزم دوستان نازنین کم نیستند ولی انتظارها براورده نمیشه . نه بخاطر رفتار یه فرد ... بخاطر مسائل دیگر هم هست . به هر حال وقتی یه نفر داره اینطور لجن پراکنی میکنه نباید یه واکنشی از سوی دیگری باشد ؟ همه بشینند و تماشاچی ؟
عقده مجازی و دیده شدن ندارم ، روزگار نامراد کشوندمون به این ورطه فعالیت ( بورس ) و متعاقبش مباحث مجازی و وقت گذاشتن برای این کار و ... وگرنه من سابقه 2 بار شرکت در المپیادهای ریاضی کشوری دارم و سوختم به این دنیا و روزگار و کشور و مسائل دیگری که جای گفتنش نیست و به انچه لایقش بودیم نرسیدیم بازم به دلیل مسائلی که نیک دانید این کشور جای نخبه پروری نیست و هزار مشکل پیدا میکنند ( من نخبه نیستم بطور کلی میگم ) ... بگذریم
عرض کردم مدیران سایت هم طوری القا میکنند که گویا باید رفت . ممکنه اشتباه برداشت کرده باشم ولی چون روان شناختی خوبی دارم فکر نمیکنم اشتباه باشد
صاحب خانه محترم است و منم مهمان . باید خودم بروم . کلا مجازی نویسی دیگر جذابیتی نداره برام
ممکنه برای خیلی ها مهم نباشد چون من شخص مهمی نیستم . منم یه عضو عادی ، ولی وظیفه دانستم این مطالب را بگویم و ترک محفل کنم
کاش میشد این مردهایی که مرتب دم از حقوق زنها میزنن و گاهی حاضرن برای روشنفکر نمایی که شده، خودشون را نادان یا جنایتکار نشون بدن و بردگی کنن برای زنها، یه مقدار هم به حقوق خودشون بعنوان مرد و انسان توجه میکردن و اینقدر خود را خوار و ذلیل نمیکردن!
الان سالهاست دارن از حقوق زنها حرف میزنن و اونقدر افراط دارن میکنن که الان باید حرف از حمایت از حقوق مردها زده بشه.
واقعا حای تاسف و بدبختی نیست که مردها خودشون با دست خودشون اینقدر خودشون را در برابر زنها خوار و خفیف میکنن!
یه کمی به دور و اطرافتون نگاه کنید، مردهای زن پرست!
ادامه ....
من با سهام p/e50 موندم ؟ از ریزش بازار تا کنون من با هیچ سهمی نموندم . از خودستائی نفرت دارم و بارها گفتم در زمینه بورس من هیچی نیستم ولی زیانم جزء کمترین زیانهاست
خیلی حرف برای گفتن است ... بگذریم وقت و حوصله جواب به اراجیف نامبرده نیست
هیچ وقت در هیچ بخشی از فضای مجازی اعم از این سایت یا جای دیگری کمترین ادعای دانش در زمینه بورس و مسائل مربوطه نداشتم ولی در این زمینه که ادم شناس خوبی هستم و روان شناسی که از رفتار و گفتار هر فرد مجازی میتونم بدست بیارم حرف نداره و در این زمینه به خودم می بالم
دست رو هر کی گذاشتم و بهش گیر دادم یا انتقاد داشتم مو لا درزش نرفته با کمترین خطا زدم به هدف . به این موضوع میبالم که کارم درسته
رفتار فرد نامبرده را 24 ساعت گذشته دیدید ؟ حق با کی بود ؟ با من بود . طرف فراتر از انچه بود که گفتم و باقیمانده را هم 24 ساعت گذشته به نمایش گذاشت . این رفتار از یه ادم نرمال است ؟ طبیعی است ؟ هرگز . نیاز به درمان دارد
فضای مجازی دیگه خسته کننده شده برام هر چند دلتنگ خیلی از دوستان نازنین مجازی میشم و دلم به شدت براشون تنگ میشه و شاید از دلتنگی اینقدر ازار ببینم که چند روز کلافه باشم ولی ناچارم بروم
موقعی که پدرم از دنیا رفته بود و تاپیکی ایجاد شده بود و تسلیت دوستان .... از صمیم قلب برای اولین بار از فضای مجازی لذت بردم و ارامش بخش بود برام و در همون تاپیک هم نوشتم برای اولین بار حس غرور دارم که چنین دوستان مجازی هستند ...
ولی الان تخلیه شدم . هنوزم دوستان نازنین کم نیستند ولی انتظارها براورده نمیشه . نه بخاطر رفتار یه فرد ... بخاطر مسائل دیگر هم هست . به هر حال وقتی یه نفر داره اینطور لجن پراکنی میکنه نباید یه واکنشی از سوی دیگری باشد ؟ همه بشینند و تماشاچی ؟
عقده مجازی و دیده شدن ندارم ، روزگار نامراد کشوندمون به این ورطه فعالیت ( بورس ) و متعاقبش مباحث مجازی و وقت گذاشتن برای این کار و ... وگرنه من سابقه 2 بار شرکت در المپیادهای ریاضی کشوری دارم و سوختم به این دنیا و روزگار و کشور و مسائل دیگری که جای گفتنش نیست و به انچه لایقش بودیم نرسیدیم بازم به دلیل مسائلی که نیک دانید این کشور جای نخبه پروری نیست و هزار مشکل پیدا میکنند ( من نخبه نیستم بطور کلی میگم ) ... بگذریم
عرض کردم مدیران سایت هم طوری القا میکنند که گویا باید رفت . ممکنه اشتباه برداشت کرده باشم ولی چون روان شناختی خوبی دارم فکر نمیکنم اشتباه باشد
صاحب خانه محترم است و منم مهمان . باید خودم بروم . کلا مجازی نویسی دیگر جذابیتی نداره برام
ممکنه برای خیلی ها مهم نباشد چون من شخص مهمی نیستم . منم یه عضو عادی ، ولی وظیفه دانستم این مطالب را بگویم و ترک محفل کنم
قانون INARA چیست؟ طبق قانون اینارا، هر توافقی که به برنامه هستهای ایران مرتبط باشد و آمریکا در آن شرکت داشته و متعهد به انجام اقدامی شود، صرفنظر از هر شکلی که این توافق داشته باشد، باید برای بررسی و بازبینی به کنگره ارسال شود. همچنین در فرصت ۳۰ روزه کنگره برای بررسی آن دولت اجازه کاهش تحریمها را ندارد. قانون اینارا همچنین دولت را ملزم میکند که هر ۹۰ روز یکبار یک تاییدیه به کنگره ارسال و تایید کند که «ایران به گونهای شفاف و قابل راستیآزمایی و بهطور کامل مشغول اجرای توافق است.»
این شخص بهترین است !
بنیادی کار خوب کی است
...قصد نداشتم وارد این بحث بشم ..اما چون واقعا ادب بحث رو رعایت نکردی و مکرر به کاربران دیگر مستقیم و غیر مستقیم توهین کردی...به خصوص به b4cityعزیزکه صداقت و خوش نیتی اش در طی این مدت به همه اثبات شده ...وتازه طلبکار هم هستی ..و البته کم ظرفیت و عقده ای ..من معلومات روانشناسی ندارم..ولی به نظرم دچاردرجاتی از عقده حقارت و خودشیفتگی هستی و به شدت..نیازمند تایید و توجه .تحمل کوچکترین انتقاد و نظر مخالف و متفاوتی رو نداری مبادا این تصویر ذهنی که ازخودت برا خودت درست کردی و برا بقیه تصویر کردی ..خدشه دار بشه ...مرد حسابی نهایتا صحبتی که شد یه سو تفاهم بود وبا یه توضیح سروته و قضیه هممی اومد دیگر نه کسی از کسی دلگیر میشد نه بحث به حاشیه میرفت ... این کولی بازی ها چی هست راه انداختی ؟؟؟؟
نظر