کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وقتی به هر دیپلمه یک کد انلاین میدن،نتیجش این میشه.طفلک ها با یک منفی همه فروشنده میشن،با یک مثبت همه خریدار
مگه به دیپلمه ؟ اتفاقا معاملات به مدرک هیچ ربطی نداره . چه بی سوادهایی که پول پارو میکنند. چه دکترهایی که ورشکسته میشند . اتفاقا من به نظرم اون دکترها شم بازاریشون ضعیفتره و ادم هایی که از بچگی تو بازار بزرگ شدند بدون هیچ مدرکی قوی ترند
سلام.لپ تاپم را این چند روز قایم کرده بودند که پای بورس ننشینم.پیری هم عالمی دارد.فقط قنداقت نمیکنن وگرنه از بچه ها هم تحت نظرتر هستی.امیر303 باز در دیپلمها یک صداقتی هست که دیپلمند.80 درصد دکترها سیکل هم ندارندو به قول حیدرخان ربطی به مدرک ندارد.در این مملکت مدرک گرفتن را همه بلدن
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
من نه خريدم نه فروختم چون 100 هزار تومن آنلاين ارزششو نداشت فقط اونايي كه رانتي تعداد خريدن حال ميكنن وقتي به يه سري بدبخت تو اين بازار ميفروشن حالا اگه شما رانت داري تو خصوصي يه حالي به ما بده/:.wubsmiley.:/
مگه به دیپلمه ؟ اتفاقا معاملات به مدرک هیچ ربطی نداره . چه بی سوادهایی که پول پارو میکنند. چه دکترهایی که ورشکسته میشند . اتفاقا من به نظرم اون دکترها شم بازاریشون ضعیفتره و ادم هایی که از بچگی تو بازار بزرگ شدند بدون هیچ مدرکی قوی ترند
@};-@};-@};-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
کلا من نگاه می کردم اون ها که بیزینس خوندن تو بورس ها دنیا موفق هستند کله گنده های این کار همه اقتصاد و بیزینس خوندن
سواد حرف اول رو میزنه در کنار تجربه.
اونی که تو بازار با دیپلم اومده قسمت گرانبهای تجربه رو به دست آورده
سلام.لپ تاپم را این چند روز قایم کرده بودند که پای بورس ننشینم.پیری هم عالمی دارد.فقط قنداقت نمیکنن وگرنه از بچه ها هم تحت نظرتر هستی.امیر303 باز در دیپلمها یک صداقتی هست که دیپلمند.80 درصد دکترها سیکل هم ندارندو به قول حیدرخان ربطی به مدرک ندارد.در این مملکت مدرک گرفتن را همه بلدن
امام قلی خان عزیز مثل همیشه با قاطعیت و شجاعانه نظرات خود را مطرح می فرمائید.
گروه قند فرصت فروش
مخصوصا قثابت و قچار و چند تای دیگه
با سلام. بنده فکر نمی کنم با توجه به شرایط فعلی گروه فرصت فروش باشه. شاید به خاطر اینکه نصف سبدم قچاره این حرف رو می زنم (و نصف دیگه هم وبیمه)
خوشبختانه هر دو دارند در مثبت کامل در این لحظه معامله می شوند.
به هر حال فعلا به نظرم همچنان مسیر رو به بالاست
نظر