جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : جــــو بــــازار

به اموال تک تک مسئولان از تاریخ 12 بهمن 57 باید رسیدگی شود. بعضی در میدان تره بار شاگرد سبزی فروش بودن یه دفه وزیر شدن.هرروز هم بدتر میشود.
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• رهـــا
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 342

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 0915/الف/94 مورخ 23/06/1394 اين مديريت، روز چهارشنبه مورخ 25/06/1394 تعداد 30,000,000 سهم معادل 10 درصد از سهام شركت سرمايه گذاري مسکن پرديس (سهامي عام) براي اولين بار پس از پذيرش در بازار اول فرابورس ايران در نماد ثپرديس1 عرضه مي گردد. همچنين با توجه به سهميه بندي مندرج در اطلاعيه عرضه اوليه سهام شرکت سرمايه گذاري مسکن پرديس (سهامي عام)، سهميه هر کارگزاري به همراه تمامي شعب مي بايست از طريق کد خريد گروهي ددد و سهميه هر صندوق سرمايه گذاري اعم از مشترک و قابل معامله (ETF)از طريق کد معاملاتي متعلق به هر صندوق خريداري گردد. براي اطلاع از جزئيات بيشتر مي توانيد به اطلاعيه مذكور واقع در وب سايت رسمي شركت فرابورس ايران مراجعه فرمائيد. مديريت بازار فرابورس ايران
      شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10188

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        در یکی از تایپک ها دیدم دوستی که معمولا شوخ طب هم هست تارگت های نزولی پایینی برای سهام داده اند،واقعیتش من نمیدونم ایشون به شوخی گفته اند یا جدی؟ولی امکان رسیدن قیمت ها به نزدیکی تارگت های ایشون در برخی سهام وجود داره،من نمیدونم در اینده چه اتفاق بنیادی یا خبری خواهد افتاد ولی این رو میدونم که شاخص کل در حمایت ها خیلی قوی عمل نمیکنه و براحتی میشکنه،براحتی منفی میخوره و بسختی مثبت. واین اصلا خوب نیست.
        بهرحال اون چیزی که من میبینم میگه که خیلی مواظب باشید.
        توصیه ای که برای دوستان دارم اینه که در روزهای مثبت و نوسانی، قدرت خریداران و ماهیت اونها رو ارزیابی کنید و چنانچه حامی پشت سر نداشته باشند بهتره با اونها همراه نشید.
        همچنین به حمایت های مهم چندین ماهه و یا چندین بار عملکرده سهام خیلی دقت کنید که اونها شکسته نشوند که درصورت شکست فشار فروش مضاعف خواهد آمد.
        برای سهام خود با استفاده از اصول تکنیکال حد ضرر بذارید و تا مطمئن نشدید که بازار صعودیه وارد بازار نشوید.
        اگر این احتمال که بازار هنوز جای برای ریزش داره(که من اینطور فکر میکنم) درسته باشه،صد در صد که اینکار رو با نوسانات بسیار زیاد انجام خواهد داد، پس مراقب باشید اگر تبحری در تکنیکال نداشته باشید در این نوسان های مثبت گیر نکنید.
        چنانچه شما نقد هستید تا مطمئن نشدن از روند صعودی (نشانه های روند صعودی میتونه افزایش چشم گیر ارزش معاملات و حجم معاملات و حرکت گروهی سهم های دارای روند صعودی بهمراه شکستن مقاومت باندهای میانی و بالایی بولینگرها باشه)وارد بازار نشوید و فقط در حمایت های مهم که توسط چارتیست ها به بازار اعلام خواهد شد برای نوسان ده درصدی وارد بازار بشید و اگر سهامدار هستید حتما به حدضرر سهام خود پایبند باشید.
        فعلا نزدیکترین حمایت شاخص 65300 و دیگری 54900 واحد،البته اگه هر دوی اینها با واکنش مثبت اندک بشکند،من تعجب نمیکنم.
        درود بر دوستان

یه اخطاری در مورد بازار من روز 20 مرداد دادم ولی کسی جدی نگرفت،الان یه اخطار دیگه میدم.
        همانطور که توی پست بالایی گفته ام شاخص براحتی حمایت میشکنه و هیچ اتفاق و واکنشی هم از جانب فعالان بازار و یا مسولین نمیفته ،انگار که عادیه و چیزی نشده.
        شاخص کل خط روند بلند مدت صعودی 6 ساله خود رو شکسته البته خاصیت موج های چهارمی شکست خط روند هست ولی نباید از کنارش بی تفاوت گذشت میتونست از روی خط روند صعودی در اولین برخورد صعودی داشته باشه ولی ترجیح داده زیر اون بره این خود گویای اینه که نباید این موج رو دست کم گرفت ولی مشکل دیگه ای که اینروزها بازار با اون دست به گریبانه اینه که فعلا محرک بسیار قویی برای صعود سهام در کوتاه مدت وجود نداره اگر مسله تایید توافق هسته ای توسط مجلس سنا رو محرکی برای صعود دوباره شاخص در نظر بگیریم بنظر من اونقدر مانورهای مختلفی در این یکی دو سال روی این موضوع انجام شده که در مقطع فعلی دیگه اون کشش و قدرت محرکی سابق رو از دست داده و ممکنه نتونه مثل سابق خریدارها رو وارد میدان کنه.
        اما مورد دوم نزدیکی یک ماهه به زمان انتشار گزارشات شش ماهه هست که من فکر میکنم با توجه به رکود در بازار احتمال اینکه گزارشات شرکت ها جالب نباشه زیاده و قطعا خریداران یه نیم نگاهی به گزارشات خواهند داشت.
        مورد سوم قیمت جهانی نفت هست،مواظب باشید زیر 40 دلار نیاد که در اون صورت برای شکستن کف 37 دلار اقدام خواهد کرد.
        اما پیش بینی من از بازار اینه که ما یا یه مثبت کوتاه در حد چند روز خواهیم داشت (حالا یا از اوایل مهر و یا از آخر همین هفته)که من فکر نمیکنم زیاد قوی باشه شاید چند روزی مثبت باشه ،شاید هم تا 66هزار تا صعود کنه و یا اینکه دوباره به منفی ها بشکل نوسانی ادامه خواهیم داد . حالا چه حالت اول اتفاق بیفته و چه حالت دوم بنظر من احتمال اینکه کف 61500 واحد بشکنه زیاده.
        یه چیزی رو هم بگم اونم اینه که این چند روزه بازار بالا رفت ولی من مطمئن بودم که بالایی بلندی نخواهد داشت چنانچه تو این سه روزه بیشتر راه رفته رو برگشته و این خود گویای خیلی چیزه.
        فردا هم اگه منفی شدید بشه اون کفی که از اونجا این چند روزه صعود داشته اند اون کف رو خواهند شکست.
        بهرحال خلاصه مطلب بالا اینه که مواظب باشید اگر چنانچه بازار صعود کرد ولی ارزش معاملات کم بود و یا اینکه ارزش معاملات بیش از اندازه بالا بود که بمعنای خالی کردنه بایست به منفی های پشت سر اونها نگاه جدی داشت.
        الان یه موذی میاد میگه که شما گفته بودید دیگه پست نمیزنید،باید عرض کنم که دست خودم نیست اینم نوعی اعتیاده.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/09/14, 22:20.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• هانامی11
          عضو جدید
          • Feb 2015
          • 9

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
          متاسفانه آقای روحانی ثابت کرد ملای خوب ملای مرده است
          خوشبختانه شناسنامه من پاک پاک است از اول انقلاب میتونستم تو همه انتخابات شرکت کنم ولی این اجازه را به خودم ندادم که شناسنامم با مهر اینا کثیف شه . مگه تا بحال ملای راستگو هم دیدی اگه دیدی سلام مرا برسون .

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            درود بر دوستان

یه اخطاری در مورد بازار من روز 20 مرداد دادم ولی کسی جدی نگرفت،الان یه اخطار دیگه میدم.
            همانطور که توی پست بالایی گفته ام شاخص براحتی حمایت میشکنه و هیچ اتفاق و واکنشی هم از جانب فعالان بازار و یا مسولین نمیفته ،انگار که عادیه و چیزی نشده.
            شاخص کل خط روند بلند مدت صعودی 6 ساله خود رو شکسته البته خاصیت موج های چهارمی شکست خط روند هست ولی نباید از کنارش بی تفاوت گذشت میتونست از روی خط روند صعودی در اولین برخورد صعودی داشته باشه ولی ترجیح داده زیر اون بره این خود گویای اینه که نباید این موج رو دست کم گرفت ولی مشکل دیگه ای که اینروزها بازار با اون دست به گریبانه اینه که فعلا محرک بسیار قویی برای صعود سهام در کوتاه مدت وجود نداره اگر مسله تایید توافق هسته ای توسط مجلس سنا رو محرکی برای صعود دوباره شاخص در نظر بگیریم بنظر من اونقدر مانورهای مختلفی در این یکی دو سال روی این موضوع انجام شده که در مقطع فعلی دیگه اون کشش و قدرت محرکی سابق رو از دست داده و ممکنه نتونه مثل سابق خریدارها رو وارد میدان کنه.
            اما مورد دوم نزدیکی یک ماهه به زمان انتشار گزارشات شش ماهه هست که من فکر میکنم با توجه به رکود در بازار احتمال اینکه گزارشات شرکت ها جالب نباشه زیاده و قطعا خریداران یه نیم نگاهی به گزارشات خواهند داشت.
            مورد سوم قیمت جهانی نفت هست،مواظب باشید زیر 40 دلار نیاد که در اون صورت برای شکستن کف 37 دلار اقدام خواهد کرد.
            اما پیش بینی من از بازار اینه که ما یا یه مثبت کوتاه در حد چند روز خواهیم داشت (حالا یا از اوایل مهر و یا از آخر همین هفته)که من فکر نمیکنم زیاد قوی باشه شاید چند روزی مثبت باشه ،شاید هم تا 66هزار تا صعود کنه و یا اینکه دوباره به منفی ها بشکل نوسانی ادامه خواهیم داد . حالا چه حالت اول اتفاق بیفته و چه حالت دوم بنظر من احتمال اینکه کف 61500 واحد بشکنه زیاده.
            یه چیزی رو هم بگم اونم اینه که این چند روزه بازار بالا رفت ولی من مطمئن بودم که بالایی بلندی نخواهد داشت چنانچه تو این سه روزه بیشتر راه رفته رو برگشته و این خود گویای خیلی چیزه.
            فردا هم اگه منفی شدید بشه اون کفی که از اونجا این چند روزه صعود داشته اند اون کف رو خواهند شکست.
            بهرحال خلاصه مطلب بالا اینه که مواظب باشید اگر چنانچه بازار صعود کرد ولی ارزش معاملات کم بود و یا اینکه ارزش معاملات بیش از اندازه بالا بود که بمعنای خالی کردنه بایست به منفی های پشت سر اونها نگاه جدی داشت.
            الان یه موذی میاد میگه که شما گفته بودید دیگه پست نمیزنید،باید عرض کنم که دست خودم نیست اینم نوعی اعتیاده.
            آروم بورس عزیز
            خوشحال شدم
            حضور امثال شما مایه دلگرمیه
            انشااله که دوباره بصورت روزانه فعال باشین

نظر

• liveparsi
              عضو عادی
              • Dec 2014
              • 224

تو این چند وقت یه قانونی را خوب یاد گرفتم و اون اینکه به این دولت اعتماد نکن. این وضع وخیم بورس که حتی خود دولت به وخامتش اشاره داره و علنا هم اذعان میکنه راه حلی براش نداره بصورت عکس یجورایی شبیه به همون دوران اوج بورسه که دولت علنا به اون افتخار میکرد و همه را به اونجا دعوت میکرد. من فکر میکنم که حکومت ضمانت اجرای برجام را در سرمایه گذاری خارجی میدونه و این کف سازی بورس و پایین نگه داشتن قیمت ها همه برای اینه که سرمایه گذار خارجی را تشویق به سرمایه گذاری کنه. به نظر من بهترین کار صبره و فروش سهام را پیشنهاد نمیکنم

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                تو این چند وقت یه قانونی را خوب یاد گرفتم و اون اینکه به این دولت اعتماد نکن. این وضع وخیم بورس که حتی خود دولت به وخامتش اشاره داره و علنا هم اذعان میکنه راه حلی براش نداره بصورت عکس یجورایی شبیه به همون دوران اوج بورسه که دولت علنا به اون افتخار میکرد و همه را به اونجا دعوت میکرد. من فکر میکنم که حکومت ضمانت اجرای برجام را در سرمایه گذاری خارجی میدونه و این کف سازی بورس و پایین نگه داشتن قیمت ها همه برای اینه که سرمایه گذار خارجی را تشویق به سرمایه گذاری کنه. به نظر من بهترین کار صبره و فروش سهام را پیشنهاد نمیکنم

بازار بورس از آذرماه شاهد ورود سرمایه گذاران خارجی خواهد بود

محمدیوسف امین داور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: سرمایه گذاران بزرگ ایرانی نیز با اطلاع از این موضوع از هم اکنون، شروع به خرید کرده اند تا در آذر ماه که سرمایه گذاران خارجی وارد بازار می شوند، بتوانند بخشی از سهام خود را با قیمت بالاتر به این سرمایه گذاران واگذار کنند
                .

این مواردی که شما اشاره کردید هم می تواند مورد قبول باشه ولی به نظر می رسه بهترین زمان خرید آخر بهمن ماه سال کنونی باشد به چند دلیل اول باید منتظر گزارشهای 6 ماهه باشیم که اگر تعدیل منفی داشته باشند سهم ها گزارش بدهند و کاهش قیمت لحاظ بشه اینطور که پیداست باید تا اخر آدر ماه امسال نرخ خوراک گروه پتروشیمی شفاف بشه که اگر 13 سنت باشه تعدیل منفی در گزارش 9 ماهه دیگه حتما اجرایی میشه و باید منتظر نظر دولت برای نرخ خوراک پتروشیمی در بوجه سال 95 باشیم اگر هم تعدیلی داشته باشد در پیش بینی سال 95 لحاظ میشه که در بهمن ماه گزارش پیش بینی سال 95 می اید و بعد هم تعیین تکلیف فروش نرخ گذاری گنداله سنگ اهنی هم که قرار 20 درصد بشه تعدیل منفی دارند و برای سال اینده هم بهره مالکانه در سال اینده با این وضعیت خبری در بورس نیست و کسانی که پول نقد دارند باید در بانک فعلا سرمایه گذاری کنند که بهترین مکان می باشد تا اخر امسال که کاملا وضعیت دیگه شفاف میشه !!!
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

سلام
                  صبح بخیر
                  امیدوارم روز خوبی داشته باشید

دیشب برنامه خندوانه در عین بی مزگی به دلیل دعوت کردن از حدادعادل چند نکته بسیار بازمزه داشت
                  تیکه پرونیهای جناب خان و آهنگر خیلی جالب بود
                  دیشب متوجه شدیم ته این اصولگرا که خیلی هم از خود راضیه چیزی جز حرفهای کوچه بازاری نیست
                  دیشب به اونهایی که از لفظ کش لقمه برای پیتزا استفاده میکنند گفت حروم لقمه
                  خیلی بده یکی ادعای ادب و فرهنگ و فلسفه داشته باشه ولی در قبال یک اصطلاح و در برنامه چند ده میلیونی از لفظ اینها حروم لقمه اند استفاده کنه
                  کلاس درسش رو هم نشون داد هم صندلی بود هم میز بود هم تخت بود و همه گونه امکاناتی مهیا بود تا یه تعدادی که زیاد هم قیافه شون به پژوهش گر نمیخورد از افاضات ایشون بهره ببرن
                  اونم تفسیر مثنوی
                  به هر حال کل کل جناب خان خیلی جالب بود یه ماسک هم براش خریده بود تا مجلس به فکر مردم خوزستان و موضوع بنزین الوده باشند
                  براش بندری هم خوند
                  هفتاد سالشه
                  من نمیدونم این گروه کی میخان به خودشون استراحت بدن و شهد شیرین ... میل کنند
                  همه اصولگراها به سختی تو سنین پیری دنیا رو ترک میکنند
                  اینقدر خوب میخورن و کیف دنیا رو میکنند که عمرشون متوسط بالای 90 ساله
                  تازه اگه روحانی نباشند که اگه باشند برو بالای 120

روز پر برکتی داشته باشید
                  آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2015/09/15, 06:52.

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

به نظر میرسه زیر پای روحانی سفت شده
                    چون داره با قدرت قیمت سهامهای بقول ظریف مفت رسیده به گروه فشار رو کاهش میده
                    شاید دیگه ترسی نداشته باشه از اینکه بخان عکس العملی نشون بدن
                    و به نظر میرسه عکس العملی هم نمیتونند نشون بدن
                    گروه فولادیها و خودروئیها و کانیهای فلزی و غیر فلزی که بیشترین سهم رو در سبد گروه فوق الذکر دارند تقریبا با بیشترین کاهش روبرو بودند
                    در این مدت هم مجبور بودن دروغ بگن تا وقتش برسه و شروع به تسویه حساب کنند
                    از اونطرف هم این گروه برای این سهام خرجی نکردند که حالا بخان ناراحت باشند
                    مهم داشتن سهامه
                    ولی یک نکته وجود داره
                    تبدیل این سهام به پول و استفاده در جریان اقتصادی و یا انتخابات به کمترین مقدار خواهد رسید
                    گرچه برای روحانی در حال حاضر رسیدن به این هدف دردسرهایی هم داشته
                    یه مقدار وجه اش مخصوصا وزرای حرافش پائین اومده
                    به هر حال اگر این تسویه حساب بخاد کامل صورت بگیره شاید باید منتظر نزول بیشتر قیمتها باشیم
                    البته دیدگاههای دیگه هم وجود داره

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

من که خودم حال قلبم خراب است و دکتر گفت 10 سال راحت زندگی میکنی اما در چشمانش دیدم که دروغ میگوید چون زنم نشسته بود و فکر کرد خودم هم از مردن میترسم.ولی دو سه سال را هستم و امیدوار هستم مرگ زالوصفتان را در همین زمان ببینم و راحت بمیرم.ولی در همه عمرم یک آخوند ندیدم زیر 80 مرده باشد حتی با تصادف.اینها تا 75 سالگی همگی جوان حساب میشوند و آدم بی فکر که باشد عمر نوح هم میکند.برای درمان زگیل هم به اروپا و امریکا میروند و مردم را به جاهای دیگه و قناعت دعوت میکنن.
                      یک خوب در همه شان پیدا نمیشود.خوبشان ریاکارترینشان است.خدا جوانها را نجات دهد.چون یک نفر مثل من لااقل در 30 سالگی صاحب همه چیز بودم و الان یک مرد 40 ساله هم در این کشور لحاف و پتو از خودش ندارد.
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• محمد3
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 458

شليا با 12 ميليون شناوري تا الان 14 ميليون حجم زده!!! بايد ترسيد از حجمهاي زياد در مثبت!!!/:.ph34r-smiley.:/

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                          شليا با 12 ميليون شناوري تا الان 14 ميليون حجم زده!!! بايد ترسيد از حجمهاي زياد در مثبت!!!/:.ph34r-smiley.:/
                          دنبال نکردکلا سهمو . اخر راهه ؟
                          حجم بالاش به خاطر خرید و پشیمان شدن خریدار بعدش با ضرر فروختن یحتمل

نظر

• amostafa
                            عضو عادی
                            • Aug 2015
                            • 235

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

در طی یکی دو سال گذشته عرضه ها معمولا به این شکل بوده که
                              یک شرکتی احتیاج به پول داره
                              از وام بانکی و کمک دولت هم خبری نیست
                              این شرکت با همکاری و هم دستی بورس مقداری در حد 5 تا 15 درصد از سهام شرکت رو تو بورس عرضه میکنه
                              بماند که برای کشف قیمت نیمی از این عرضه رو خودیهای بورس میگیرن
                              مابقی هم به تعدادی کارگزار دوست و همراه و بقیه با منت به سهامدارهای جز واگذاری شده و تبدیل به پول میشود
                              در این شرایط اون شرکت پولش را گرفته و به کار خودش میپردازد
                              قیمت سهام برای مدت چند روز بالا برده میشود و سپس سهامهای کشف قیمتی و کارگزاریها در بالاترین قیمت رد میشود
                              شرکت اگر احتیاج به پول داشته باشد قیمت را بالا نگه داشته و خودش هم عرضه میکند
                              بعد تمام شدن این سیکل
                              شرکت بعد از انجام کار و تامین مالی شروع به جمع آوری سهام میکند
                              اینکار با بازار گردانها صورت میگیرد
                              این بازار گردانها بیشتر از خود بورس هستند
                              از بالاترین قیمت شروع به جمع آوری سهام میکنند تا پائین ترین
                              که بعضا زیر قیمت عرضه اولیه هم میرسد
                              و در مجموع با میانگین قیت عرضه به شرکت اصلی و یا حقوقی وابسته منتقل میگردد
                              نه خانی اومده نه خانی رفته
                              یه عده هم پولی به جیب زدند
                              شرکت هم از پول ملت کارش رو انجام میده
                              سودی هم به بانک نمیده

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

این را هم در جو بازار ببینید https://www.youtube.com/watch?v=TGY1KywPdII
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X