جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط فین پست شده است View Post
    پس از توافق بانک ملت قیمت 500 و بانکهای صادرات و تجارت قیمت 300 و دارایکم قیمت 16 هزار تومان را در یک بازه چهار ماهه خواهند دید. اگر به توافق اعتقاد دارید بهترین سرمایه گذاری با سود 50 درصد در یک بازه حداکثر 4 ماهه است.
    البته این 50 درصدی ها برای کسانی که از پارسال تا الان در ضرر سنگین هستند تف سر بالا هم نیست، چیزی حدود 600 درصد رشد لازم هست تا تازه به اصل پول برگردند بدون احتساب تورمی که در این مدت رفته
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• am!n
      Banned
      • Jan 2022
      • 236

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
      تمام اقشار این مملکت حتی گدایان سر خیابان و معتادان و متجاهران به قسق و فجور و.... همه و همه در این 18 ماه در امد های خوبی داشته اند.
      طرف نهایتا خیلی بدبخت باشد تقاضا می دهد و تحت پوشش کمیته امداد می رود و ماهیانه مبلغی ولو ناچیزی دریافت می کند.
      تنها گروهی که 18 ماه است فقط ضرر می دهد سهامدار است. تنها قشری که در جایی سرمایه گذاری کرده که ده سال است شعار اصلی شخص اول مملکتش است: یعنی اقتصاد و تولید ملی !
      چه بد نظامی است و چه بد مسئولینی.

با شما نیستم استاد محترم که خیلی علم و دانش داری و همیشه معاملات سودده انجام می دی و هر سهمی که مثبت شده توی کف خریدی و توی سقف فروختی. ناراحت نشو!!
      بند آخر خیلی باحال بود مخصوصا قابل توجه چاخانهای بی نام و نشون

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        اگر...

اگر هم بود که توفیری به حال ما نداره

دنیای مارو خراب کردند! حالا اون دنیا رو کی دیده؟ کی برگشته؟

متاسفانه هیچ کدام! هیچ اعتقادی! به این مسائل! ندارند.

از تعداد مسافران کانادا مشخصه.
        درود
        آقا داور چرا اکثرشون مسافر کانادا هستند؟

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          البته این 50 درصدی ها برای کسانی که از پارسال تا الان در ضرر سنگین هستند تف سر بالا هم نیست، چیزی حدود 600 درصد رشد لازم هست تا تازه به اصل پول برگردند بدون احتساب تورمی که در این مدت رفته
          دوست عزیز .سود بورس یعنی استفاده از فرصتها در زمان وقوع تحولات بزرگ و بنیادی. به هر حال فارغ از زیان گذشته یک سود 50 درصدی ( البته با ریسک ضرر حداکثر 10 درصدی) برای چهار ماه فکر کنم خیلی خوب باشد.

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3111

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            درود
            آقا داور چرا اکثرشون مسافر کانادا هستند؟
            امنیت شون تضمین شده.

کانادا استرالیا انگلستان نیوزیلند ...

همشون زیر مجموعه یه کشور هستند و تمام سرمایه ها در بانکهای اون کشور ذخیره میشه

هر کسی که گفت توهم توطئه دارید، از طرف من بزنید توی دهنش.

.

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

درود بر سهامداران و فعالین جون سالم بدر برده تا به امروز
              سازمان تمام تلاش خود را برای سبز نگه داشتن بازار و خوشحالی دل عزیزان انجام داد ولی در لحظات آخر چون بهمون ناهار نداده بودن کنترل از دستمون در رفت و کمی قرمزی بر جای ماند. ما را به بزرگواری خود ببخشید انشالله در روزهای آینده جبران میکنیم.
              همیشه در بازار مانا باشید، حضور سبز شما مایه دلگرمی ما در راهزنی از شماست.
              با سپاس، سازمان بورس و شرکا

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1588

دیروز با یکی از آشنایان گفتگویی داشتیم و در خلال آن صحبتی کردم که به نظرم رسید بهتر باشد با شما هم در میان گذارم.

گاهی اوقات با خودمان فکر می کنیم که فلان پست یا سمت مگر چقدر حقوق دارد که افراد برای رسیدن به آن این همه حق و ناحق می کنند و از هر تلاشی فروگذار نیستند؟ خب. طرف اگر کننده کار باشد می تواند به راحتی ماهیانه چند برابر آن را در بازار به دست بیاورد.

این مطلب قطعا به جای خود درست است. از نظر مهارت و توانایی کسب درآمد مسلما کسی که در بازار است از کسی که پست دولتی دارد برتر است.
                اما

مساله اصلی ، داشتن "رانت" و اطلاعات محرمانه است. افراد به این دلیل است که خودشان را به آب و آتش می زنند. "هر که پُستش بیش رانتش بیشتر"!!
                بگذارید مثالی بزنم:

شخصی که در سطوح بالای تصمیم گیری کشور فعال است و ارتباطات دارد در ابتدای سال 96 سهام کگل را می خرد و در مهر ماه 97 به صورت کامل می فروشد و سرمایه اش را 6 برابر می کند.
                سپس در اسفند 97 حتوکا می خرد و در ابان 98 می فروشد این سهم ده برابر شده و سرمایه اولیه آن شخص اکنون 60 برابر شده است.
                در ادامه در دی ماه 98 حکشتی می خرد و در مرداد 99 خالی می کند. در این مدت این نماد بیست برابر و سرمایه اولیه آن شخص 1200برابر شده است!!!!
                این رانتی بی نوا اگر درابتدا 100 میلیون تومان هم سرمایه داشته در انتها یک تریلیون و دویست میلیارد تومان سرمایه به هم زده است!!!!!
                تازه اینها نمادهایی بودند که من رشدشان را از همان ابتدا تعقیب کرده ام. فرض کنید ایشان به جای حتوکا سفار خرید بود که قفل در صف خرید بیست برابر شد یا نمادهای دیگر. ببینید چه خبر است!
                برای همین است که گردن این افراد به حدی کلفت شده که حتی رییس قوه قضائیه هم زورش به آنها نمی رسد . این اشخاص به راحتی می توانند حکومت عوض کنند. و هر کاری که دوست دارند می توانند در کشور انجام دهند.

در ادامه آن شخص از من پرسید که چرا با وجودی که رشد این نمادها را در مقابل چشمانم دیدم چرا مثل خیلی از معامله گران نتوانستم استفاده لازم را ببرم ؟

در پاسخ به این سوال همواره اندیشیده ام و هنوز هم در حال فکرم.
                شاید علت اصلی آن باشد که
                اولا کسی که رانت قطعی دارد اطمینان خیلی بیشتری هم نسبت به من برای انجام معامله دارد . من باید در معاملات خود مدیریت سرمایه و ریسک را رعایت کنم. اما آن شخص می تواند خرید سنگین بزند و از این جهت دغدغه ای ندارد.

ثانیا و مهم تر از آن من از نظر ذهنی آماده نبودم. یادم می آید که در دوران کاراموزی وقتی از یکی از اساتیدمان پرسیدم آیا شما از بورس یک میلیارد تومان به دست آورده اید؟ با تاسف و پوزخند گفت اگر من یک میلیارد تومان به دست آورم از کشور خارج می شوم! من هم همین طور بودم. البته در آن زمان یک میلیارد تومان هم واقعا پول زیادی بود. اما می خواهم بگویم که ذهنم را برای به دست آوردن چنان مبالغی آماده نکرده بودم.
                سوم فضای غبار آلودی است که رانتی ها ایجاد می کنند. شاید باورش سخت باشد. اما پشت بسیاری از کامنت ها و پست ها و اخبار منتشر شده در فضای مجازی ردّ این این افراد پیدا می شود. من نتوانستم مغز خود را کنترل کنم و ذهنم را بر روی فضای مجازی ببندم. حتی یک روز هم نگذاشتند بازار راه خودش را برود. از داستان رفع عطش مهر 97 گرفته تا فروش های سنگین آبان 98 تا شهادت سردار سلیمانی تا بخشنامه شبانه محدودیت دامنه نوسان اسفند 98 تا بخشنامه های افزایش حجم مبنا و دستکاری در بازار پایه و ..... . تا کار به جایی رسید که اصطلاح چهارشنبه های بیقرار وارد ادبیات بورس ایران شد و همه به نحوی قبول کردند که مسئولان بازار حق دارند که هر کار دوست داشتند انجام دهند! در هر کدام از این مقاطع انواع و اقسام تحلیل ها و اخبار در فضای مجازی و حقیقی پخش می شد. وتصمیم گیری را سخت می کرد.

اکنون من مانده ام و یک تجربه ذی قیمت. تجربه ای که شاید دیگر به دردم نخورد. اما حتما آن را به دیگران آموزش می دهم. از این به بعد خواهم کوشید روی ذهنم بیشتر از این کار کنم. چرا باید خودم را با مبالغ کم قانع کنم؟ من می خواهم از خداوند خیلی زیاد بخواهم. خیلی زیاد. چرا من نباید بتوانم و نخواهم بخواهم که سرمایه ام را در بازار بورس هزار برابر کنم؟ علاوه بر این رفته رفته و آرام آرام از کلیه گروه های خبری و شبکه های مجازی خارج می شوم. خودم را عادت می دهم که به محض رویت دیدن نشانه های رشد بازار فقط در گروه خودم آن هم به صورت گزیده کار کنم و مطلب بنویسم. باید خودم باشم و نمودارها و ذهنی که به امید خدا به حدی قوی شده که توان تحمل مبالغ هنگفت را داشته باشد.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  من به این فکر می کنم چرا بعضی ها فکر می کنند اگر برجام امضا بشه ! ملت هجوم می آورند بورس برای خرید سهام !!! کم کم به این نتیجه می رسم که اگر برجام هم امضا بشه اتفاق خاصی در بازار سهام به این زودیها نمی افتد .
                  در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  سلام وعرض ادب واحترام

با توافقات بطور کلی ریسک سیستماتیک کاهش میابد و هزینه های تحریمی که موجب کاهش نرخ رشد اقتصاد بوده از بین میرود

بطور کلی بازار سرمایه از محل توافقات برجامی بیشترین نفع را میبرد

هزینه های گزافی را تحریم ها به کشور تحمیل کرده است

و حتی تحریم ها یکی از عوامل اختلاس ها و دزدی ها محسوب میشود

کل کشور از رفع تحریم ها سود میبرند

ارادت
                  با سلام و احترام خدمت جنابعالی
                  من فکر می کنم پولهای درشت لزوما منتظر ریسک سیستماتیک بازار نیستند! تا با کاهش ریسک بیایند سمت بازار سهام !!! پولهای درشت فعلا جایگزینهای بهتری دارند و البته کم ریسک تر! این پولها می توانند از رانت استفاده کنند و هر کدام بخشی از بازار محصولات واقعی را هدف بگیرند! ما هر روز در بازار محصولات واقعی در یک یا چند محصول به مشکل می خوریم چرا ؟ به نظرم باید رد همین پولهای درشت را جستجو کرد ! اینها اینقدر حجم نقدینگی اشان زیاد است که به راحتی در هر بخش بازار شوک وارد می کنند یک روز گوشت ! یک روز برنج ! یک روز مسکن ! یک روز خودرو و ... من می گم حتی اگر ثبات نسبی هم در اقتصاد حاکم بشه این پولها سمت بورس نمی ایند( مگر تحت شرایط خاص و از سر ناچاری مجبور باشند برای حفظ ارزش دارایی اشان در مقاطعی خاص سمت بازار بورس بیایند) ! چون فعلا تو بازارهای دیگه می توانند بازدهی های بالای 60 تا 100 درصد بگیرند تازه اگر اونجا هم سودشان را بردند بازار بعدی بانکهاست که با سود حتی 15 تا 18 درصدی هم برای رقم های درشت به صرفه است چرا؟ چون می دانند دولت حداقل در یکی دو سال آتی اجازه رشد زیادی به نرخ ارز نخواهد داد و همین می تونه مقداری سرعت رشد قیمتها را بگیرد. معمولا بعد هر جهش ارزی ، حداقل 4 سالی زمان لازمه تازه اگر شرایطش پیش بیاد تا دوباره یک رشد دیگه در بازار ارز روی دهد.
                  خلاصه اینکه اون دوره طلایی 98 و 99 بورس بیشتر برنامه ریزی شده بود تا تابع اوضاع اقتصادی !!! و فعلا بعیده چنین دوره ای به این زودیها را شاهد باشیم .
                  (منظورم شما نیست) بعضی از کاربران جوری تحلیل می کنند انگار بازار به اونها بدهکار است و حتما باید رشدی اتفاق بیفتد تا اونها با جبران بخشی از زیان سریع خارج شوند! ولی واقعیت اینست که اونها ارزویهایشان را به جای تحلیل اشتباه می گیرند! خیلی سخت نیست دانستن این مطلب ! هر کدام از ماها در 4 ماه گذشته چند درصد پیش بینی هایمان از بازار و سهام محقق شده است ! در خوشبینانه ترین حالت فکر نمی کنم کسی بتواند بگوید بیش از 30 درصد درست پیش بینی کرده است ! تازه اون هم خبره های بازار !
                  ارادتمند شما
                  آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2022/02/19, 21:22.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

نقل و قول ::

جناب اقای رئیسی رئیس جمهور محترم
                    جناب اقای محسن رضایی معاون اقتصادی
                    جناب آقای خاندوزی وزیر محترم اقتصاد
                    جناب اقای عشقی ریاست سازمان بورس

تشکر وتبریک از شما و همه مسئولین مدعی قبل از شما بابت وضعیت بوجود آمده در بورس ایران

? با زحمات شبانه روزی شما مسئولان محترم، بورس ایران از لحاظ دلاری به ارزش زیر 180میلیارد دلار رسیده است، آیا میدانید به چه معناست! یعنی تمام ثروت ودارایی شرکت های معتبر و بزرگ ایران ارزشش رسیده به 180میلیارد دلار

? تمام بانکها، صنایع... از خودروسازی و قطعه سازی تا صنعت نفت وگاز، پتروشیمی و پالایشگاهی... ایران از صنایع فولاد ومس فلزی ایران تا تمام معادن بزرگ ایران از صنعت داروسازی تا صنعت کشاورزی و حمل و نقل....... تمام صنایع ایران ارزشش رسیده به 180میلیارد دلار

? جور دیگر اگر بخواهیم نگاه کنیم یعنی کل این صنايع ودارایی های ایران ارزشش رسیده به قیمت زیر 10% ارزش آرامکو عربستان یازیر 10% شرکت اپل امریکا یازیر 10% آمازون یا 10% فیس بوک، شما ها که مدعی هستید تلاش می کنید برای بزرگی ایران، منظور از تلاش و پشتکار که می گویید چیست؟ بزرگی ایرانیان را در چه میبینید؟! از ارزش پول ملی، تا جایگاه پاسپورت،... جایگاه بزرگی ایرانیان را در چه تعریف می کنید!

? چطور این همه دارایی ایران در دنیا بی ارزش شد، چنین کاری علیه مردم و ثروت ایرانیان مطمئناً آسان نبوده، مطمئناً خیانت های بزرگی علیه کشور صورت گرفته که به چنین شرایطی رسیدیم، آیا قادر به تشخیص آن نیستید، فقط صندلی های تان مهم است، وعده تو خالی دادن را بلدید!

? آیا واقعیت همینی است که الان شاهدیم! آیا ارزش دارایی های بورسی ایران را بیشتر از این اعداد میدانید؟ اگر بیشتر است راهکار دارید یا دانش ندارید همه توانایی شما خلاصه شده در وعده های سر خرمن دادن، شما فقط آرامش میز و صندلی را آرامش کشور می‌بینید؟ هر انتقادی را که بی دانش و تخصص بودنتان را زیر سوال ببرد را منتسب می کنید به بیگانگان...، هر مطلبی که باعث آزرده شدنتان شود خیانت علیه امنیت کشور...! آیا تدبیری برای حل مسائل کلان کشور ندارید؟ فقط منتظر نتیجه دادن برجام نشستید!

? بورس ایران به لحاظ ارزندگی، تبدیل به بی ارزش ترین بورس دنیا شد، این موضوع بدترین توهین و خار وذلیل کردن ایرانیان است، آیا این موضوع را درک می کنید؟

کمی تفکر کنید اگر شاه عربستان تنها 10 درصد سهام فقط آرامکو خودش را بفروشد میتواند کل دارایی شرکت‌ها بزرگ ایران که در بورس هستند را بخرد

700شرکت بورسی ایران= 10 % آرامکو عربستان

کمی تعقل و تفکر کنید که چه خیانتی به ایرانیان می شود.
                    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

اقطثاددانانی که رونق بورس را عامل تورم میدونستن آیا توضیحی دارند برای اینکه ۱۰ درصد آرامکو به اندازه کل شرکت های بورسی ایران هست ولی عربستان تورم نداره !
                      تورم ناشی از بی کفایتی هست ناشی از رانتخواری ناشی از دزدی ناشی از فساد ناشی از چاپ پول
                      نه ناشی از رونق تولید و صادرات و توسعه بازار سرمایه کشور

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3048

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        با سلام و احترام خدمت جنابعالی
                        من فکر می کنم پولهای درشت لزوما منتظر ریسک سیستماتیک بازار نیستند! تا با کاهش ریسک بیایند سمت بازار سهام !!! پولهای درشت فعلا جایگزینهای بهتری دارند و البته کم ریسک تر! این پولها می توانند از رانت استفاده کنند و هر کدام بخشی از بازار محصولات واقعی را هدف بگیرند! ما هر روز در بازار محصولات واقعی در یک یا چند محصول به مشکل می خوریم چرا ؟ به نظرم باید رد همین پولهای درشت را جستجو کرد ! اینها اینقدر حجم نقدینگی اشان زیاد است که به راحتی در هر بخش بازار شوک وارد می کنند یک روز گوشت ! یک روز برنج ! یک روز مسکن ! یک روز خودرو و ... من می گم حتی اگر ثبات نسبی هم در اقتصاد حاکم بشه این پولها سمت بورس نمی ایند( مگر تحت شرایط خاص و از سر ناچاری مجبور باشند برای حفظ ارزش دارایی اشان در مقاطعی خاص سمت بازار بورس بیایند) ! چون فعلا تو بازارهای دیگه می توانند بازدهی های بالای 60 تا 100 درصد بگیرند تازه اگر اونجا هم سودشان را بردند بازار بعدی بانکهاست که با سود حتی 15 تا 18 درصدی هم برای رقم های درشت به صرفه است چرا؟ چون می دانند دولت حداقل در یکی دو سال آتی اجازه رشد زیادی به نرخ ارز نخواهد داد و همین می تونه مقداری سرعت رشد قیمتها را بگیرد. معمولا بعد هر جهش ارزی ، حداقل 4 سالی زمان لازمه تازه اگر شرایطش پیش بیاد تا دوباره یک رشد دیگه در بازار ارز روی دهد.
                        خلاصه اینکه اون دوره طلایی 98 و 99 بورس بیشتر برنامه ریزی شده بود تا تابع اوضاع اقتصادی !!! و فعلا بعیده چنین دوره ای به این زودیها را شاهد باشیم .
                        (منظورم شما نیست) بعضی از کاربران جوری تحلیل می کنند انگار بازار به اونها بدهکار است و حتما باید رشدی اتفاق بیفتد تا اونها با جبران بخشی از زیان سریع خارج شوند! ولی واقعیت اینست که اونها ارزویهایشان را به جای تحلیل اشتباه می گیرند! خیلی سخت نیست دانستن این مطلب ! هر کدام از ماها در 4 ماه گذشته چند درصد پیش بینی هایمان از بازار و سهام محقق شده است ! در خوشبینانه ترین حالت فکر نمی کنم کسی بتواند بگوید بیش از 30 درصد درست پیش بینی کرده است ! تازه اون هم خبره های بازار !
                        ارادتمند شما

عرض ادب مجدد

بخشی از فرمایشات شما را در صورتیکه توافقات برجامی انجام نشود قبول دارم ولی توافقات برجامی ایجاد کننده تغییرات کلان در تمامی عرصه ها هستند که بنوعی ریسک ها را کاهش میدهند و با توجه به اینکه اکثر بنگاه های اقتصادی بازار سرمایه بقیمت چند مغازه در تهران رسیده اند بتبع این مهم پول هوشمند از این فرصت ها استفاده خواهد کرد

ارزش جایگزینی بنگاه های اقتصادی را بیشتر مد نظر قراردهیم

واما در مورد سود بانکی که از نظر بنده کاهشی خواهد بود که یکی از دلایل شتاب رشد بازار سرمایه است

در بازارهای موازی جذابیت قیمتی وجود نداره واکثرا در حال رکود بسر میبرند که این رکود میتونه سال ها ادامه دار باشه همراه با کاهش قیمتی

ارادت

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

کجایید ای 25 اقتصاد خوان لرزان؟؟؟ کجایید که ببینید بورس عامل تورم بوده یا سرکوب بورس عامل تورم شده؟؟
                          نتیجه شخم زدن بورس کار بجایی رسیده که میخواهند قیمت نجومی مسکن در آگهی ها دیده نشود تا بلکه به این طریق جلو تاخت و تاز قیمتها را بگیرند.
                          بله مسکن دیگر برگه سهام نیست که میلیاردها میلیارد در اختیار حقوقی ها باشد تا هر وقت بخواهند با عرضه آبشاری بتوانند سرکوبش بکنند.
                          نتیجه این اقدام جنایتکارانه اقتصادی تاریخی شما سالها با تخریب نقدینگی تولید شده در شبکه نزولخواری بانکی در سایر بخشهای اقتصاد باقی و کمر شکسته توليد بهبود نخواهد یافت.
                          بدرستی که این مملکت فقط جای دلالی بدون پرداخت مالیات است نه تولید و اقتصاد سالم

پرویزخالفی

یه اصلی داریم تو اقتصاد به نام چسبندگی قیمت.

میگه به فرض اگه کالایی ۱۰۰۰ تومنه و یه اتفاقاتی بیفته و اون کالا بشه ۱۵۰۰ تومن و شما بعدش بیایی همه اتفاقات رو حذف کنی و شرایط رو برگردونی همون زمان ۱۰۰۰ تومن قیمت اون کالا به هزار تومن برنمی گردد، بسته به شرایط یه جایی بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ می ایسته.

تو شرایط تورمی این چسبندگی بدتره، برا همین هم هست می بینی سکه میشه دوتومن کلی اقدامات می کنن میاد ۱/۸ و با یه پرش می ره ۲/۵.

اوضاع به یه تورم شتابان می خوره که دودش بیشتر به چشم عموم ملت خواهد رفت و اون ۵-۶ درصد بالای جامعه اتفاقی براشون نمی افته.

در این شرایط یه اتحاد ملی و داغ نکردن قیمتها و دامن نزدن به شایعات می تونست تا حدودی جلوش رو بگیره ولی کو اعتماد؟؟؟

کاری کردن با سرمایه ای به نام اعتماد اجتماعی که بگی ماست سفیده ملت میگن نه سیاهه

? @professormadjidsamiico
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• azad.60
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 347

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                            نقل و قول ::

جناب اقای رئیسی رئیس جمهور محترم
                            جناب اقای محسن رضایی معاون اقتصادی
                            جناب آقای خاندوزی وزیر محترم اقتصاد
                            جناب اقای عشقی ریاست سازمان بورس

تشکر وتبریک از شما و همه مسئولین مدعی قبل از شما بابت وضعیت بوجود آمده در بورس ایران

������ با زحمات شبانه روزی شما مسئولان محترم، بورس ایران از لحاظ دلاری به ارزش زیر 180میلیارد دلار رسیده است، آیا میدانید به چه معناست! یعنی تمام ثروت ودارایی شرکت های معتبر و بزرگ ایران ارزشش رسیده به 180میلیارد دلار

������ تمام بانکها، صنایع... از خودروسازی و قطعه سازی تا صنعت نفت وگاز، پتروشیمی و پالایشگاهی... ایران از صنایع فولاد ومس فلزی ایران تا تمام معادن بزرگ ایران از صنعت داروسازی تا صنعت کشاورزی و حمل و نقل....... تمام صنایع ایران ارزشش رسیده به 180میلیارد دلار

������ جور دیگر اگر بخواهیم نگاه کنیم یعنی کل این صنايع ودارایی های ایران ارزشش رسیده به قیمت زیر 10% ارزش آرامکو عربستان یازیر 10% شرکت اپل امریکا یازیر 10% آمازون یا 10% فیس بوک، شما ها که مدعی هستید تلاش می کنید برای بزرگی ایران، منظور از تلاش و پشتکار که می گویید چیست؟ بزرگی ایرانیان را در چه میبینید؟! از ارزش پول ملی، تا جایگاه پاسپورت،... جایگاه بزرگی ایرانیان را در چه تعریف می کنید!

������ چطور این همه دارایی ایران در دنیا بی ارزش شد، چنین کاری علیه مردم و ثروت ایرانیان مطمئناً آسان نبوده، مطمئناً خیانت های بزرگی علیه کشور صورت گرفته که به چنین شرایطی رسیدیم، آیا قادر به تشخیص آن نیستید، فقط صندلی های تان مهم است، وعده تو خالی دادن را بلدید!

������ آیا واقعیت همینی است که الان شاهدیم! آیا ارزش دارایی های بورسی ایران را بیشتر از این اعداد میدانید؟ اگر بیشتر است راهکار دارید یا دانش ندارید همه توانایی شما خلاصه شده در وعده های سر خرمن دادن، شما فقط آرامش میز و صندلی را آرامش کشور می‌بینید؟ هر انتقادی را که بی دانش و تخصص بودنتان را زیر سوال ببرد را منتسب می کنید به بیگانگان...، هر مطلبی که باعث آزرده شدنتان شود خیانت علیه امنیت کشور...! آیا تدبیری برای حل مسائل کلان کشور ندارید؟ فقط منتظر نتیجه دادن برجام نشستید!

������ بورس ایران به لحاظ ارزندگی، تبدیل به بی ارزش ترین بورس دنیا شد، این موضوع بدترین توهین و خار وذلیل کردن ایرانیان است، آیا این موضوع را درک می کنید؟

کمی تفکر کنید اگر شاه عربستان تنها 10 درصد سهام فقط آرامکو خودش را بفروشد میتواند کل دارایی شرکت‌ها بزرگ ایران که در بورس هستند را بخرد

700شرکت بورسی ایران= 10 % آرامکو عربستان

کمی تعقل و تفکر کنید که چه خیانتی به ایرانیان می شود.
                            خدمت دوست اهل تفکر و تعقل

اگر آن ۱۰% آرامکو بازده متناسب با ریسکش بیشتر باشد از ۷۰۰ شرکت بورسی، از منظر اقتصادی و مالی نباید ارزش بازاری بیشتری داشته باشد؟

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

نرخ بهره بانکی بالا تمام ریشه های اقتصاد کشور را خشکانده
                              یکی از دلایل بی ارزش شدن بازار سرمایه و شرکت های بورسی هم همینه
                              همین یک فاکتور به خوبی جایگاه تولید و صادرات و دلالی و نزولخوری را در کشور نشون میده
                              اگر نرخ بهره بانکی مثل تمام اقتصادهای سالم دنیا بیاد در محدوده صفر یا نهایتا یکی دو درصد چه اتفاقی میفته،
                              آیا ارزش بازار سرمایه ۱۰ برابر و ۲۰ برابر نمیشه و به جایگاه خودش نمیرسه،
                              آیا تولید و صادرات رونق نمیگیره،
                              آیا سرمایه ها از بازارهای دلالی و غیرمولد به سمت تولید حرکت نمیکنه،
                              آیا فرار مالیاتی کم نمیشه،

نظر

• کمبوجیه
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 496

دلار نیمایی243170ریال

نظر

در حال کار...
                                X