جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahramkhaliran
    عضو جدید
    • Sep 2020
    • 812

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    نرخ بهره بانکی بالا تمام ریشه های اقتصاد کشور را خشکانده
    یکی از دلایل بی ارزش شدن بازار سرمایه و شرکت های بورسی هم همینه
    همین یک فاکتور به خوبی جایگاه تولید و صادرات و دلالی و نزولخوری را در کشور نشون میده
    اگر نرخ بهره بانکی مثل تمام اقتصادهای سالم دنیا بیاد در محدوده صفر یا نهایتا یکی دو درصد چه اتفاقی میفته،
    آیا ارزش بازار سرمایه ۱۰ برابر و ۲۰ برابر نمیشه و به جایگاه خودش نمیرسه،
    آیا تولید و صادرات رونق نمیگیره،
    آیا سرمایه ها از بازارهای دلالی و غیرمولد به سمت تولید حرکت نمیکنه،
    آیا فرار مالیاتی کم نمیشه،
    سلام
    بی ارزش کردن پول ملی نسبت به طلا ازاول انقلاب تاکنون به انداز 30000برابرباعث شده که کشورنابود شوداقتصاد که جای خوددارد.نادان کسی که پولش رابه امیدبهره بالادربانک گذاشته غافل از آنکه آن بهره به اندازه بی ارزش شدن همان پولی که دربانک گذاشته نمی شود!

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1589

بازار روزانه سه بار می ریزه.
      مرحله اول پس از بازگشایی.
      مرحله دوم پس از اعلام قیمت دلار
      مرحله سوم آخر وقت با هماهنگی حقوقی ها.

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

خوب پیگیری میکنند و بسیار موثر بوده و تلاطم بازار کمتر شده

?بازداشت یک مسئول عالی‌رتبه وزارت اقتصاد دولت قبل در رابطه با وضعیت بورس

?سخنگوی قوه‌قضاییه:

ما درمورد بورس به مسئولانِ وقت هشدار دادیم اما توجهی نشد. در این رابطه یکی از مسئولان عالی‌رتبه وزارت اقتصاد دولت قبل در دادگاه بدوی به حبس و انفصال از خدمت محکوم شده و برای اعضای سابق هیئت‌مدیره بورس هم پرونده قضایی تشکیل داده‌ایم.

در بررسی‌ها مشخص شد که یک شرکت ۲۵ هزار میلیاردتومان وارد بورس کرده و به‌یک‌باره خارج شده است. نوع ورود و خروج ۱۰۰ شرکت دولتی از بورس جای سوال دارد.
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• b1saeed
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 303

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          دیروز با یکی از آشنایان گفتگویی داشتیم و در خلال آن صحبتی کردم که به نظرم رسید بهتر باشد با شما هم در میان گذارم.

گاهی اوقات با خودمان فکر می کنیم که فلان پست یا سمت مگر چقدر حقوق دارد که افراد برای رسیدن به آن این همه حق و ناحق می کنند و از هر تلاشی فروگذار نیستند؟ خب. طرف اگر کننده کار باشد می تواند به راحتی ماهیانه چند برابر آن را در بازار به دست بیاورد.

این مطلب قطعا به جای خود درست است. از نظر مهارت و توانایی کسب درآمد مسلما کسی که در بازار است از کسی که پست دولتی دارد برتر است.
          اما

مساله اصلی ، داشتن "رانت" و اطلاعات محرمانه است. افراد به این دلیل است که خودشان را به آب و آتش می زنند. "هر که پُستش بیش رانتش بیشتر"!!
          بگذارید مثالی بزنم:

شخصی که در سطوح بالای تصمیم گیری کشور فعال است و ارتباطات دارد در ابتدای سال 96 سهام کگل را می خرد و در مهر ماه 97 به صورت کامل می فروشد و سرمایه اش را 6 برابر می کند.
          سپس در اسفند 97 حتوکا می خرد و در ابان 98 می فروشد این سهم ده برابر شده و سرمایه اولیه آن شخص اکنون 60 برابر شده است.
          در ادامه در دی ماه 98 حکشتی می خرد و در مرداد 99 خالی می کند. در این مدت این نماد بیست برابر و سرمایه اولیه آن شخص 1200برابر شده است!!!!
          این رانتی بی نوا اگر درابتدا 100 میلیون تومان هم سرمایه داشته در انتها یک تریلیون و دویست میلیارد تومان سرمایه به هم زده است!!!!!
          تازه اینها نمادهایی بودند که من رشدشان را از همان ابتدا تعقیب کرده ام. فرض کنید ایشان به جای حتوکا سفار خرید بود که قفل در صف خرید بیست برابر شد یا نمادهای دیگر. ببینید چه خبر است!
          برای همین است که گردن این افراد به حدی کلفت شده که حتی رییس قوه قضائیه هم زورش به آنها نمی رسد . این اشخاص به راحتی می توانند حکومت عوض کنند. و هر کاری که دوست دارند می توانند در کشور انجام دهند.

در ادامه آن شخص از من پرسید که چرا با وجودی که رشد این نمادها را در مقابل چشمانم دیدم چرا مثل خیلی از معامله گران نتوانستم استفاده لازم را ببرم ؟

در پاسخ به این سوال همواره اندیشیده ام و هنوز هم در حال فکرم.
          شاید علت اصلی آن باشد که
          اولا کسی که رانت قطعی دارد اطمینان خیلی بیشتری هم نسبت به من برای انجام معامله دارد . من باید در معاملات خود مدیریت سرمایه و ریسک را رعایت کنم. اما آن شخص می تواند خرید سنگین بزند و از این جهت دغدغه ای ندارد.

ثانیا و مهم تر از آن من از نظر ذهنی آماده نبودم. یادم می آید که در دوران کاراموزی وقتی از یکی از اساتیدمان پرسیدم آیا شما از بورس یک میلیارد تومان به دست آورده اید؟ با تاسف و پوزخند گفت اگر من یک میلیارد تومان به دست آورم از کشور خارج می شوم! من هم همین طور بودم. البته در آن زمان یک میلیارد تومان هم واقعا پول زیادی بود. اما می خواهم بگویم که ذهنم را برای به دست آوردن چنان مبالغی آماده نکرده بودم.
          سوم فضای غبار آلودی است که رانتی ها ایجاد می کنند. شاید باورش سخت باشد. اما پشت بسیاری از کامنت ها و پست ها و اخبار منتشر شده در فضای مجازی ردّ این این افراد پیدا می شود. من نتوانستم مغز خود را کنترل کنم و ذهنم را بر روی فضای مجازی ببندم. حتی یک روز هم نگذاشتند بازار راه خودش را برود. از داستان رفع عطش مهر 97 گرفته تا فروش های سنگین آبان 98 تا شهادت سردار سلیمانی تا بخشنامه شبانه محدودیت دامنه نوسان اسفند 98 تا بخشنامه های افزایش حجم مبنا و دستکاری در بازار پایه و ..... . تا کار به جایی رسید که اصطلاح چهارشنبه های بیقرار وارد ادبیات بورس ایران شد و همه به نحوی قبول کردند که مسئولان بازار حق دارند که هر کار دوست داشتند انجام دهند! در هر کدام از این مقاطع انواع و اقسام تحلیل ها و اخبار در فضای مجازی و حقیقی پخش می شد. وتصمیم گیری را سخت می کرد.

اکنون من مانده ام و یک تجربه ذی قیمت. تجربه ای که شاید دیگر به دردم نخورد. اما حتما آن را به دیگران آموزش می دهم. از این به بعد خواهم کوشید روی ذهنم بیشتر از این کار کنم. چرا باید خودم را با مبالغ کم قانع کنم؟ من می خواهم از خداوند خیلی زیاد بخواهم. خیلی زیاد. چرا من نباید بتوانم و نخواهم بخواهم که سرمایه ام را در بازار بورس هزار برابر کنم؟ علاوه بر این رفته رفته و آرام آرام از کلیه گروه های خبری و شبکه های مجازی خارج می شوم. خودم را عادت می دهم که به محض رویت دیدن نشانه های رشد بازار فقط در گروه خودم آن هم به صورت گزیده کار کنم و مطلب بنویسم. باید خودم باشم و نمودارها و ذهنی که به امید خدا به حدی قوی شده که توان تحمل مبالغ هنگفت را داشته باشد.

ان شخص در اینده
          سهمی خرید
          اینجا بفرمایید

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

به نظر بازی داره میاد رو سهام کوچک اصلاح کرده مثل غذایی ها و دارویی ها و...
            بررسی کنید
            استراتژی ما هنوز نقد بودن است

نظر

• b1saeed
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 303

در یکسال قبل خودرو سواری تجاری زعفران برنج رشد داشتند
              زعفران برنج در بورس قابل معامله است

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

بعد از توافق و در یک بازه 4 ماهه دلار در محدوده 23 تا 25 تثبیت می شود و خودرو خارجی بین 20 تا 30 درصد کاهش قیمت و مسکن بطور متوسط بین 10 تا 15 درصد کاهش قیمت خواهند داشت. شاخص بورس در همین محدوده 1200 تا 1400 نوسانی خواهد بود و بعضی از سهام دلاری کاهش 10 تا 15 درصدی و بعضی از سهام ریالی ( مانند بانکها ) افزایش 30 تا 50 درصدی خواهند داشت.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

این سایت چرا اخیرا اینجوری شده
                  برای وارد شدن به یک موضوع یا صفحه چند بار باید صفحه رو رفرش کنیم تا کامل لود بشه!!!

نظر

• aavin2010
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 60

سلام بر رفقا

ظاهرا زمان،زمان سفته بازی و پول انداختن پشت سهم های کوچک تر و دور از چشم تر در هر گروه است...
                    ببینید نمونه ها رو
                    غاذر و خنصیر و شپلی و شمواد و حسیر و فلامی و امثالهم...

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4718

بعضی وقتها هیچ کاری نکردن بهترین کار است !!! کسانی که کوتاه مدتی هستند لزومی ندارد همیشه سهام داشته باشند . در روند نزولی بازار همین که سهمی نداشته باشی یعنی اینکه داری سود می کنی .

نظر

• shabah
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 764

در اصل توسط aavin2010 پست شده است View Post
                        سلام بر رفقا

ظاهرا زمان،زمان سفته بازی و پول انداختن پشت سهم های کوچک تر و دور از چشم تر در هر گروه است...
                        ببینید نمونه ها رو
                        غاذر و خنصیر و شپلی و شمواد و حسیر و فلامی و امثالهم...
                        این نشانه خوبی هست

بازار وقتی میخواد مثبت بشه این حرکت ها شروع میشه

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

بانک و بیمه از صنایع پیشتاز بعد از توافق خواهند بود. قیمت بعضی از سهام بیمه مانند آسیا و البرز بیشتر به جوک شبیه است تا قیمت واقعی. شرکتهای بزرگی مانند این دو بیمه مشهور ارزش بازاری بین 120 تا 150 میلیون دلار دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

نظر

• Sadeghi
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 162

جالبه در کسری از ثانیه یه حسی به بازار می دهند انگار که استارت شروع بازار رسیده .

آیا واقعا زمان صید ترال سهام در این قیمت های مفت برای حقوقی ها نرسیده!؟

نظر

• shabah
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 764

فعلا وبملت و بانکی ها رو صف کردن

نکته خنده دار اینجاست که زمانی با بالا رفتن دلار به بهانه اینکه همین وبملت فلان مقدار دلار و یورو داره رو صف میکردن!! الان هم دلار اومده پایین به یه بهانه دیگه. بعدا هم میرن تظاهرات که سر ما کلاه گذاشتن

برحام چه ربطی به بانکی ها داره؟ درآمد بانکی ها از تسهیلات و گردش مالی داخلی بوده و هست. ساختارشون هم فاسد هست و خواهد بود و چیزی کف دست سهامدار نمیزارن

ولی ...

باید از جو موجود استفاده کرد، ما برای سود کردن اومدیم. بمبی میگیریم دستمون و دست به دست میدیم. امیدومون به اینه که دست ما منفجر نشه. پس

امروز هم به فزر ها اضافه کردم. اعتقاد زیادی بهش دارم

مقداری هم دوباره وبوعلی خریدم

سبد من:

شاراک، شاوان، شرانل، سیمرغ، فزر، وبوعلی، هرمز، فایرا

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

فردا بازار رو مثبت میکنن یه نوسانی میگیرن
                                تا سه شنبه
                                چهارشنبه هم منفی ضعیف

نظر

در حال کار...
                                X