کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر میرسه بعد از ریزش بورس و نهایی شدن کاهش قیمت به سمت مسکن برن و نسخه اون رو هم بپیچند
اسمشان را نیاریم که شر نشود.اما خودشان همگی در مسکن پول خوابانده اند.اینجا امریکا نیست که مسکن بریزد.آنجا مورتگیج بود که ریخت.اینها نمیگذارند.و همهشان دغدغه مسکن جوانان برای ازدواج به بهانه خیرخواهی دارند که صد در صد دروغ است.جوانها دیگر زن نمیگیرند و من هم اگر عقل الانم را 40 سال پیش داشتم زن نمیگرفتم. مجردی میشود چند جوان در یک خانه باشند مثل امریکا که خانه share است.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
اسمشان را نیاریم که شر نشود.اما خودشان همگی در مسکن پول خوابانده اند.اینجا امریکا نیست که مسکن بریزد.آنجا مورتگیج بود که ریخت.اینها نمیگذارند.و همهشان دغدغه مسکن جوانان برای ازدواج به بهانه خیرخواهی دارند که صد در صد دروغ است.جوانها دیگر زن نمیگیرند و من هم اگر عقل الانم را 40 سال پیش داشتم زن نمیگرفتم. مجردی میشود چند جوان در یک خانه باشند مثل امریکا که خانه share است.
همین الانش هم مسکن ریزش کرده
وقتی رشد نمیکند و درآمدها زیاد میشود یعنی مسکن نه تنها رکود داشته بلکه ریزش هم کرده
قدرت خرید نسبت به 2 سال پیش در کارمندان دو برابر شده
در حالیکه در مسکن رشد 20 درصدی و بعضا بدون رشد را شاهد بودیم
امام قلی خان عزیز عملکرد این دولت با عملکرد دولت قبلی در مورد بورس چه فرقی دارد؟
اینها که امروز میبینیم عواقب همان کارها یدولت قبل در بورس است.بورس هم که خوب بود از تورم و گران شدن دلار بود وگرنه هر کی ماشین هم خریده بود سه برابر شده بود.در این مملکت 30 درصد اوضاع بیشتر دست دولت نیست و هیچکدامشان هم اندازه همین 30 درصد بلد نیستن کار کنن چون هرکی باند و دار و دسته خودش را دارد.منتها این دولت 17 درصدش را بلد است و آن دولت 1000 درصد منفی به دانستن بدهکار بود.
همین الانش هم مسکن ریزش کرده
وقتی رشد نمیکند و درآمدها زیاد میشود یعنی مسکن نه تنها رکود داشته بلکه ریزش هم کرده
قدرت خرید نسبت به 2 سال پیش در کارمندان دو برابر شده
در حالیکه در مسکن رشد 20 درصدی و بعضا بدون رشد را شاهد بودیم
اینها ریزش نیست.ریزش مثلا مثل امریکاست که 2008 60 درصد مسکن ریخت. افت کوچک بوده ست.ریزش را فقط در بورس دیدیم که سرمایه مردم را نابود کردن
بسیار نگران وضعیت گروه خودرویی هستم،البته از 40 روز پیش بودم.
امروز خکاوه 931 ریال رو شکست پس اون موج چند روزه یه موج صعودی اصلاحی بود الگوی گارتلی هم پرید ،ذاتا نقاط تشکیل دهنده الگو هماهنگی اندکی با فیبو های الگو داشتند و بقولی یه الگوی غیر ایده ال بود الان دیگه کلا پر شد چون بحث زمانی مطرحه. زمان طی شده در بازوهای abcd بسیار بیشتر از بازوی xa می باشد.نباید از نظر زمانی بیش از 1.6 برابر زمان بازوی xa باشه.
احتمالا یکبار دیگه تا 80 تومن نوسانی داشته باشیم!!!
البته الان کمی سعی کردند جلوی ریزش رو بگیرند(کل بازار)اما فکر کنم به نتیجه ای نرسن!!!مثل شاخص سازی هاشون.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
درد این بازار وجود وزیر بی کفایت و آشغالی مثل طیب نیاست که با سیاست های غلطش سرمایه کل مملکت رو به فنا داده
این رکود خودساخته دولت بی تدبیر باعث این وضع شده چرا این کثافت رو از وزارتخانه بیرون نمینندازن
اگر از این پدرسگ بپرسن چقدر در بورس سرمایه داری با پر رویی میگه هیچ چون اون روزی که ما ازملت دعوت کردیم به مسلخ بیین ما خروج کردیم
تا کی این سیاست های غلط؟؟؟تورم رو آب کرده یا سرمایه های ملت رو؟؟؟؟
لعنت بر پدرو مادر این دزدان حرام خوار
احتمالا یکبار دیگه تا 80 تومن نوسانی داشته باشیم!!!
البته الان کمی سعی کردند جلوی ریزش رو بگیرند(کل بازار)اما فکر کنم به نتیجه ای نرسن!!!مثل شاخص سازی هاشون.
چهار ماه قبل طی چندین پست توی آدان گفته ام هدف زیر 80 تومن خواهد بود البته چون این سهم کوچیکیه و قیمت نازلی داره ،این مورد با نوسانات بسیار زیاد و موج های صعودی اصلاحی بزرگ اتفاق میفته که عملا یه بار تا 85 تومن اومد و برگشت دوباره رفت تا 124 تومن ولی همچنان من اعتقاد دارم هدف همان زیر 80 تومن خواهد بود.رکود بازار هم منو تو این باور همراهی میکنه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
به نظر من با این حرفاشون نشون میدن که سرمایه های خودشون تو کدوم بخش گیر کرده:.thumbsupsmileyanim
راحت و مثل آب خوردن دروغ میگن
در آینده اینها باید عزیز بشن برای همین دروغ میگن تا چهره هاشون منفور نشه
ولی این پروسه اینقدر داره طولانی میشه که ممکنه نتونند جلوی منفور شدنشون رو بگیرن
یه چیز دیگه هم هست
به نظر میرسه سکاندار اصلی، قدمهای بعدی هر مرحله رو به اینها نمیگه
در نتیجه اینها فقط مجبورند هر مرحله رو جداگانه توجیه کنند
نظر