جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : جــــو بــــازار

[QUOTE=محمد یزدی;639652]معمولا این نوع نامه ها در بدنه دولت به صورت غیر علنی هست دلیل انتشار نامه یا اختلاف داخلی دولت هست و یا برنامه هماهنگ دولت به هر جهت به دو مسیر ختم خواهد شد

یا تغییرات داخل دولت و یا تغییر سیاست اقتصادی دولت

جناب طیب نیا که تا دیروز علت افت بازار سرمایه رو به یک سری مسائل غیر واقعی ربط میدادن الان در قسمتی از صحبت هاشون اعلام میکنند که جلسه ای با وزارت نفت داشتند تا ابهامات در این قسمت رو رفع کنند

واین خبر خوبی برای بازار خواهد بود ولی معنای دیگش هم اینه در این مدت به فهم وشعور سهامدار احترامی گذاشته نشد و دلایل واهی و پوچ رو برای افت بازار بیان میکردن

و این هماهنگی برای رفع ابهام یعنی علت افت در بدنه دولت بوده و هیچ دلیل واقعی دیگه از جمله حباب و رکود در دولت قبل دلیلش نبوده

احتمالا در اینده نه چندان دور بنا به دلایلی(سیاسی) همون امتیازاتی که در زمان خصوصی شدن به شرکت ها بزرگ(پالایش پترو ومعدنی) داده شده بود و دولت فخیمه و دانایان این امتیایازت رو زیر سوا برد و باعث افت بازار شد به شرکت ها برگشت خواهد شد اون هم فقط برای دلایل سیاسی نه اقتصادی که این هم جای تاسف داره

و الان کارشناسها(دولت محور) شروع به کارشناسی میکنند که بازار بنا به سیاست های دولت دانایان از رکود خارج شد و به خیال خودشون مردم اصلا متوجه علت واقعی افت نمیشن .

-------

با سلام آقای یزدی نمی توان به صورت دقیق تحلیلی از ارسال نامه به صورت علنی داشت ولی داریم به انتخابات نزدیک می شویم هم صنایع های بورس در رکود کامل به سر می برند و هم صنایع های غیر بورسی وضع اقتصاد به هیچ وجه خوب نیست و با این کار نامه نمی تواند دولت در انتخابات سال 96 قبول بشه نوشتن نامه به صورت علنی هم توسط طیب نیا نشان می دهد که واقعا دیگه خسته و درمانده شده چون هر وقت بازار ریزش شدید میکنه طیب نیا نفر مخصر با سیاستهای غلط شاخته می شود و باید جوابگو باشد البته باید جوابگو دعوت مردم به بورس در اوج شاخص 89 هزار واحدی باشد تصیم گیرندگان مهم اقتصادی کسانی دیگر هستند که در خبر های بالا اعلام شده و این اقایان هم باید جوابگو باشد با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

موضوع دیگه ای هم هست که اگه توافق از ژست گیری خارج بشه تایید سیاست اقتصادی دولت در دوسال گذشته هست و باید به زیرکی دولت احترام گذاشت ونیازی به تغییر برنامه اقتصادی ،چندان ضروری نخواهد بود

سوالی که جوابش هنوز برام گنگ هست این هست که این تغییر سیاست احتمالی دولت رو میشه به عدم اجرای توافق در عمل(ژست توافق) تفسیر کرد یا نه

وشاید هم تصمیم داشته باشند رشد زیادی رو برای بازار(اقتصاد) رقم بزنند ( هم توافق عملی بشه و هم دولت برنامه حمایتی خودش رو داشته باشه)

باید منتظر بود که این تغییرات تا کجا ادامه خواهد داشت و تفسیرش چه خواهد بود

در هر صورت باید امیدوار بود از این دوران طاقت فرسا فاصله بگیریم
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• b-asgharne
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1055

[QUOTE=ایرج اکبری;639645][B] تاریخ خبر: 14/07/1394 | ساعت: 15:42|
        [SIZE=3]مشاور رییس جمهوری:
        .خوراک پتروشیمی ها ارزان است................................
        وی با بیان اینکه در سال جاری، خوراک پتروشیمی ها با نرخ 13 سنت تحویل می شود، افزود: ما خوراک ارزان به پتروشیمی ها می دهیم به طوری که پتروشیمی ها خوراک را به یک سوم قیمت جهانی تحویل می گیرند.#-o[-o

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

قیمت جهانی نفت سبک امریکا 48.41 دلار از دیروز رشد 4.65 درصدی معادل 2.15 دلاری داشته.
          یه مقاومت مهم روی 49.33 دلار داره اینو رد کنه ممکنه بالای 50 دلار دیده بشه
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• signalemosbat
            عضو عادی
            • May 2015
            • 125

با سلام و شب به خیر
            دوستان تو کف قیمت خریدن و بالا فروختن لذت بخشه ولی هنوز سیگنال قطعی برای برگشت نداریم
            تو گروهای تلگرامی و سایتها و تالارهای گفتگو یه عده تبلیغ سهمشون رو میکنن با خیال این که به این طریق بالا بره یا شایدم توش گیر کردن میخوان بفروشن فرار کنن
            پیشنهاد من اینه که فعلا نقد بمونید و برای خرید صبر کنید
            همه کفها شکسته شده و هر مثبتی صرفا پولبک خواهد بود
            من تو یک ماه گذشته نقد بودم و فقط رو چند سهم نوسان یکی دو روزه گرفتم که البته به زحمتش نمی ارزید
            مواظب سفته بازان و بوقچی ها باشید
            به امید روزهای بهتر
            /:.rolleyessmileyani

نظر

• seraj
              ستاره دار(2)
              • Feb 2012
              • 2064

با سلام و احترام خدمت تمامی عزیزان
              روزهای سختی رو سپری میکنیم . به امید روزهای سبز سبز . 5% سرمایه جهت رصد بازار . البته اگه اسمشو بشه بازار گذاشت .
              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1055

[QUOTE=b-asgharne;639664]
                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                [B] تاریخ خبر: 14/07/1394 | ساعت: 15:42|
                [SIZE=3]مشاور رییس جمهوری:
                .خوراک پتروشیمی ها ارزان است................................
                وی با بیان اینکه در سال جاری، خوراک پتروشیمی ها با نرخ 13 سنت تحویل می شود، افزود: ما خوراک ارزان به پتروشیمی ها می دهیم به طوری که پتروشیمی ها خوراک را به یک سوم قیمت جهانی تحویل می گیرند.#-o[-o
                ببخشید نتونستم پست قبلی را ویرایش کنم
                راستش من این آقای ترکان رو کلا قبول دارم آدم کاری است لیکن دوروبرش کسایی هستند که گزارشات داخلیی وزارت نفت (که منشاش از ستادهای شرکت نفته) رو می دن دستش (چون قبلا خودش نفت هم بود) و ایشون همون مطالب رو رسانه ای می کنه.
                قیمت گاز ریشه اش بر می گرده به مدیریت برنامه ریزی شرکت نفت (حدودا سال های 1385 تا 1391) که توسط یکی از همکاران نفتی که سررشته ای از قیمت فرآورده ها و غیره نداشته انجام و ایشون با مشاوره چند تا خارجی مدلی برای قیمت درآوردند والبته از سایر شرکت ها هم مشاوره گرفتند ولی خوب مشاورانی که با او هم عقیده بودند و در نهایت مدلی که پایه اش بیشتر علمی بود را پیشنهاد دادند مثل اینکه بگیم در واقعیت با توجه به میزان انرژی که در یک بشکه نفت خام نهفته است(مثلا می گم گیر ندید) قیمتش نباید از 80 دلار کمتر شود ولی خوب تو دنیای تجارت که اینجوری نیست حالا حسابش بکنید این تحقیق که توسط یه شرکت مشاوره درست حسابی گرفته نشده، به صورت یک گزارش تو بایگانی شرکت نفت وجود داره و هر کسی یکم اینو می خونه گیر می ده آی گاز ارزون حساب کردیم خوب برادر من کسی که با گاز کار می کنه محصولاتش رو با قیمت مورد علاقه ما نمی خره بین المللیه در کل رقابته چند سال دیگه همین چندتا شرکت پتروشیمی ما هم نمی تونند ارز آوری درست حسابی داشته باشند چون باید با پتروشیمی های تازه تاسیس و با تکنولوژی های جدید رقابت کنند هی می گن ما بنزین صادرات می کنیم بنزین رو. بخواهید با استاندارد اونا تهیه کنید صادراتش اقتصادی نخواهد بود.
                ببخشید طولانی شد

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

ذکر یک نکته لازم و ضروریست...اینکه برای کسانی که در بورس روند گیر هستند ....همیشه باید ابتدای روند صعودی خرید کنند...و نه انتهای روند نزولی...
                  نظر شخصی بنده این است که در چند روز اینده روند نزولی بازار تمام میشود...ولی همچنان در فاز رکود هستیم....حجم معاملات بورس بنظر بنده افزایش پیدا میکنه ولی نه انقدر که توان تشکیل یک روند را داشته باشه....در چنین بازاری باید بفکر خرید سهمهای کوچک و متوسط بازار بود...علی الخصوص که تحولات بنیادی مثبت در اینده نزدیک داشته باشند..مثلا طرح توسعه،افزایش حاشیه سود ،فروش دارایی و سود غیر عملیاتی و غیره....

در مورد کاهش بهای نرخ خوراک گاز هم باید بگم اگر در حد خبر و شایعه نباشد میتواند به بهبود اوضاع کمک کند....هر چند در حال حاظر پتروهای خوراک مایع با توجه به ارزش جایگزینی بالاتر و محصول متنوع و انحصاری تر هم باید مورد توجه قرار بگیرند....چرا باید حاشیه سود نا خالص یک پتروشیمی خوراک گاز و مایع تا به این حد تفاوت داشته باشد؟؟؟...هر چند شخصا به کاهش نرخ خوراک گاز حداقل برای امسال امیدی ندارم .

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1839

دوستان شاید فکر کنید که من دیوانه شده ام(البته واقعا این بازار دیگه من رو دیوانه کرده)

ولی به نظرم دیگه داریم به انتهای روند نزولی نزدیک میشیم!!

امیدوارم نشانه هاش در هفته های آتی بروز کنه.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      دوستان شاید فکر کنید که من دیوانه شده ام(البته واقعا این بازار دیگه من رو دیوانه کرده)

اگر شما تازه دارین دیوانه میشین ، من خیلی وقته شدم
                      مخصوصا امسال که چند سهم منو زمین زد . در تالار ها میخونم که کسانی با حتی 8 تا 10 سال سابقه فریب بازار را خوردن و سرمایشون رفته و از بازار در چند روز اخیر خارج شدن . بازار بورس تهران میرم کسانی میان صحبت میکنن که کل زندگیشون رو در این دو سال باخت دادن .
                      سردستشون اون بانک قوامین نامرد . مابقی هم که فقط در این دو ماه 30 تا 40 درصد ریختن و قبلش هم بوده
                      یاد شبی میفتم که توافق رسما اعلام شد و داشتیم خوشحالی میکردیم . الان یاد اون روز میفتم و تبریک هایی که میفرستادیم ، دلم خون میشه
                      یاد روزی که روحانی رای آورد به ناظر گفتیم رنگ آیدی ما رو سبز یا بنفش کن . چه خوشحالی بود . الان یاد اون موقع میفتم دلم خون میشه
                      یاد سال 92 میفتم که چطور در پیک قیمت ها میگفتن مردم بیاین تو بورس سهم بخرید و از اون طرف داشتن با فریب ، سهم به مردم میفروختن
                      یاد جلسه بین تیم دولت و وزرا در دی ماه 92میفتم که گفتن خروجی این جلسه باعث ریزش دستوری بازار شد .
                      چند روز پیش یکی از مسئولین بورس اعتراف کرد که دولت دستور داد شاخص تا این حد افت کنه که برای سرمایه گذاران خارجی جذاب بشه . یعنی ما رو فدای غربی ها کردن
                      ووووو
                      ......
                      ...

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

هنوز چند ماهی فعلا فاصله داریم تا روند قطعی شکل بگیره چه روند مثبت چه منفی باید تا اعلام بودجه سال 95 صنایع های بورس و بوجه دولت هر جوری شده تکلیف بازار معلوم میشه
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali110
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 467

قیمت سهام در بورس تهران رایگان شد /// دلار 3480 تومن

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

سلام
                            صبح بخیر
                            امیدوارم روز خوبی داشته باشید

الان کیهان نوشته اخطار اقتصادی وظیفه چهار وزیر نبود وظیفه مجلس یود
                            مارو اسکل گیر آوردن
                            اول ایجاد میکنند
                            تو وخامتش هر چه در توان دارند انجام میدن
                            بیشترین منفعتها تو جیب اینا میره بعد نوبتی میان اخطار میدن
                            به کی اخطار میدن
                            قوانین رو مجلس وضع میکنه
                            هرچی میکشیم از همین تیره و طایفه مجلسیاس
                            اونوقت میگه وظیفه مجلسه
                            دو روز پیش نوشته بود یک گروه پارلمانی به بروکسل رفته
                            آخه بگو اونجا چیکار دارین
                            رسایی هم که میره اطریش
                            تیم بررسی جام جهانی میره آمریکا
                            بعد میاد تابلو میگیره من مخالفم
                            حالا از همه داغتر کیهانه
                            این وظیفه مجلسه
                            تو این مملکت هرچی میکشیم از همین مجلسه
                            ته هر چی دزد و پدر سوخته بازیه پای چندتا نماینده یا شرکتهای مطبوعشون در میانه
                            میگن هر چی خرابتر بشه بهتره
                            یه زمانی همه با هم میخوردن صداشون در نمیومد
                            حالا که پای همو گاز گرفتن افتادن به جون همدیگه
                            شاید هم همه اینها یه بازی برای سرکاری منو و شما باشه
                            امیدوارم هر چه زودتر این دیوار بریزه
                            باید این اقوام غیر ایرانی به جون هم بیوفتن

امروز چهارشنبه است
                            دو وضعیت داریم
                            اگر به روال چند هفته گذشته باشه باید مثبت کوچک باشه
                            اگر هم وضعیت پاچه ورمالی این گروهها باشه منفی رو به کامل
                            روز پر برکتی داشته باشید

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

مهر 1388 وضعیت شاخص چطور بود؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما

در مورد فاذر هم اون طور که توی شکل نشون دادم فاذر در محدوده 280 تا 305 تومن محدوده مقاومتی از جهت صعود و محدوده حمایتی از جهت نزول داره که سابقه برگشتی چندین باره در نزول ها و صعود ها داشته کلا محدوده پرترافیکی هست.اینروزها هم بااین محدوده درگیره.
                                یه بررسی حجمی که داشتم کسی یا کسانی از جرگه حقیقی حجم 30 میلیونی در این محدوده در سه چهار روز گذشته فروخته.
                                یه خبر خیلی قوی میتونه اون رو از این محدوده بکنه.
                                واکنش نوسانی به این محدوده جای نگرانی نداره البته تا حدود 265 تومن ،زیر 260 تومن بیاد کمی خطری میشه.این میتونه حدضرر ما باشه.
                                برداشت من از موج های فاذر اینه که یا ما در اخرین ریزموج، موج اصلاحی 4 هستیم یا در یکی از موج های اصلاحی موج صعودی پنج اصلی.
                                فکر کنم اگه بتونه محدوده 280 تا 305 تومن رو بشکنه تا 340 تومن مشکلی نداشته باشه ولی بازی اصلی این سهم با اومدن بالای دو مقاومت 360 و 380 تومن شروع خواهد شد و اون وقت حرکت شارپی میتونه داشته باشه.
                                من اینطور فکر میکنم

فاذر درست تا 340 تومن اومد ولی نتونست از پس این مقاومت قوی که مصادف با خط روند نزولی 22ماهه خود بود ،عبور کنه.
                                الان کم کم داریم به حمایت خط روند صعودی 30 ماهه (محدوده 255 تا 250 تومن)میرسیم.مواظب باشید این رو نشکنه.بشکنه 225 تومن رو هم میتونه ببینه.
                                من این احتمال رو میدونم که از این محدوده یه نوسانی داشته باشه ولی اگه نتونه خودش رو بالای 300تومن بکشونه برخواهد گشت و این حمایت خط روند صعودی رو هم خواهد شکست.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X