جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : جــــو بــــازار

‏اولیانوف مذاکره کننده ارشد روسیه:

مذاکرات و متن توافق هنوز نهایی نشده است. شاید فردا نهایی شود. هیچ تاییدی از طرف همه شرکت کنندگان مبنی بر قابل قبول بودن متن وجود ندارد. تمام روابط اقتصادی ما با ایران باید از همه تحریم‌های فعلی و آتی اتحادیه اروپا و آمریکا مستثنی باشد...
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

‏رئیس دفتر خامنه ای: اقدام خردمندانه پوتین مقدمه ظهور حضرت ولی عصر خواهد بود

حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبری، به سخنرانی پرداخت: امروز جاهلیت به شکل مدرن است. ظرفیت و توسعه‌ی فساد با زمان جاهلیت قبل از اسلام قابل مقایسه نیست. دولت‌های فاسد جهان خوار چه می‌کنند، این‌ها دولت‌ و ملت‌ها را از بین بردند، می‌دانید این انگلیس خبیث چه کرد، امروز تکه‌های کشورهای اسلامی که پاره پاره شده است، شام، فلسطین، لبنان و ایران و حتی امروز در جنگ اوکراین هم همین نقشه را داشتند تا روسیه را گرفتار کنند اما رئیس جمهور روسیه آدم زرنگی بود و پیش‌دستی کرد. جاهلیت مدرن دنیا را به فساد می‌کشاند و انشاالله این مقدمه ظهور حضرت ولی عصر خواهد بود.
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

‏در حالی قراره طبق دستور ریاست محترم جمهور ‎#فقر_مطلق تا چند روز دیگه ریشه کن بشه و از بین بره که امسال خط فقر ۱۱ میلیون تومان بود و حقوق ‎#کارگران در سال آینده بین ۴ تا ۷ میلیون تومان تعیین شده، اینا یا مارو دارن مسخره میکنن یا خودشون رو !!

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
          گزارشات خیلی خوبی پالایشی داره فقط ملت منتطرن ببینن قیمت نفت حدودا کجا آروم میشه یه عده میترسن که نفت دوباره بریزه وحق هم دارن ولی رو همون بالای نود هم گزارشات بسیار عالیه
          با سلام و عرض ادب جناب دودو
          اگه نقل قول میکنی حداقل با انصاف تر نقل قول کن این متن بالا رو من یه هفته پیش فرستادم و سر حرفم هستم .اگر دیدی موقت خروج زدم به خاطر سقف قیمتی بودن جهانی زدم و چند بار هم اینجا گفتم . که دیدیم ریزش داشتن.و برای کوتاه مدت شیفت به سهام برجامی کردم . به حرف من شتران و شپنا به اون بزرگی بالا پایین نمیشه
          امیدوارم پرسود باشید.
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

یا خدا نفت صف فروش شد?
            خبرها حکایت از اعلام رسمی توافق هس . تنها امید بازار در این شرایط اخبار خوب وین هس که بتونه با سهام برجام خودش رو حفظ کنه اگه سنگ اندازی بشه شنبه بازاری خونین هس .هم پالایش هم فلزات هم برجامی
            الان مشکل فقط روسیه هس که داره سنگ اندازی میکنه وباج میخاد. همون که نماینده ش میگفت دو دقیقه دیگه برجام اوکی میشه. اصولگرایان باید از ظریف یه عذرخواهی حسابی بکنن
            دوست عزیز باید قبول کنید که عبارت نفت صف فروش شد نه بجا بود نه قشنگ درحالیکه الان دنیا تشنه نفت هست و قیمتهای فعلی در چندسال گذشته رکورد محسوب میشه و دنیا برای افزایش تولید کشورهای تولید کننده التماس می‌کنه...خلاصه هدف وسیله را توجیه نمیکنه یک زمان ما به عنوان سهامدار پالایشی آرزوی نفت بالای ۷۵ دلار را داشتیم الان ۵۰ درصد هم بالاتره

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5093

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
              ‏۲۰ هزار هکتار ‎#زیتون کاشتن….!!!

بعد از هفت سال تازه فهمیدن همشون نر بودن و میوه نمیدن!!!!

مگه داریم مگه میشه؟؟؟???

# مدیریت جهادی و اسلامی

ای خدا!! میگم چرا قیمت روغن زیتون اینقدر وحشتناک بالا رفته، در عرض مدت کوتاهی 4 برابر شده بود!
              نتیجه چی میشه ؟ میرن توش روغن پالم و مزخرفات بی بوی دیگه قاطی میکنند چون میدونن عامه مردم دنبال جنس اروزنتر هستند ، بعد به جای اینکه بتونیم به حفظ سلامتی خودمون کمک کنیم دچار انواع درد و مرض هم میشیم!
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5093

‏رئیس دفتر خامنه ای: اقدام خردمندانه پوتین مقدمه ظهور حضرت ولی عصر خواهد بود

حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبری، به سخنرانی پرداخت: امروز جاهلیت به شکل مدرن است. ظرفیت و توسعه‌ی فساد با زمان جاهلیت قبل از اسلام قابل مقایسه نیست. دولت‌های فاسد جهان خوار چه می‌کنند، این‌ها دولت‌ و ملت‌ها را از بین بردند، می‌دانید این انگلیس خبیث چه کرد، امروز تکه‌های کشورهای اسلامی که پاره پاره شده است، شام، فلسطین، لبنان و ایران و حتی امروز در جنگ اوکراین هم همین نقشه را داشتند تا روسیه را گرفتار کنند اما رئیس جمهور روسیه آدم زرنگی بود و پیش‌دستی کرد. جاهلیت مدرن دنیا را به فساد می‌کشاند و انشاالله این مقدمه ظهور حضرت ولی عصر خواهد بود.
                دیگه اینروز ها قشنگ میشه فهمید کدوم نهاد و سازمان و شخص به کدوم اجنبی وابسته است!
                این تکیه کلام که از یکطرف انگلیس رو محکوم و از طرف دیگه از روسیه تقدیر میکنه دقیقا پیرو مطلب من نشون میده که عامل روسی داره علیه عامل انگلیسی موضع گیری میکنه!!
                حالا فردا پسفردا منتظر برعکسش هم باید باشیم!!
                جاسوسها و خائنها رسما از سایه در اومدن و بهم حمله میکنند !
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

کسی از حرفهای امروز خامنه ای توافق را احساس می‌کنه!؟

?خامنه ای: کوتاه آمدن در مقابل آمریکا در ازای رفع تحریم‌ها خطای بزرگ است

خامنه ای پیشنهاد «کوتاه آمدن» در مقابل آمریکا در ازای رفع تحریم‌ها را «خطای بزرگ» و «ساده‌لوحانه و ناشیانه‌» خواند و با توصیف وضعیت فعلی به عنوان «سنگین‌ترین جنگ نرم تاریخ» بار دیگر خواستار «جهاد تبیین» شد و اقدام مجلس درباره آن را غلط خواند.

خامنه ای روز پنجشنبه ۱۹ اسفند در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد که «پیشرفت هسته‌ای» و حضور در کشورهای منطقه به ایران قدرت می‌دهد و نباید از آن صرف نظر کرد.

بنظرم با این حرفها و حرفهای رییس دفترش همچنان با روس‌ها هستند

نظر

• دودو
                    ستاره دار(3)
                    • May 2020
                    • 1280

.

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

.

نظر

• BOURSY
                        مدیر سایت
                        • Nov 2010
                        • 248

تذکر

کاربران گرامی

برای بار چندم در چند ماه اخیر این نکته یادآوری میشود که هنگام درج پست در تاپیکهای گوناگون به تناسب محتوای پست ارسالی با عنوان تاپیک دقت نمایید

تاپیک جو بازار تاپیک "هرچه میخواهد دل تنگت بگو" نیست!

به ناچار و با توجه به اینکه درین خصوص چندین بار تاکنون در پستهای عمومی و نیز در پیام خصوصی به کاربران تذکر داده شده، و با توجه به اینکه برای مباحث گوناگون تاپیک های مشخص و تخصصی تعریف شده زین پس پستهای غیر مرتبط حذف خواهند شد و دسترسی کاربری کاربران خاطی (مستقل از اینکه شروع کننده ی بحثهای غیر مرتبط باشند یا ادامه دهنده ی آن) محدود خواهد شد

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

وزیر اقتصاد: شرایط برای اوج گرفتن اقتصاد کشور در سال 1401 فراهم است

سید احسان خاندوزی:

?با توجه به روشن شدن سیاستهای دولت و بودجه سال 1401 از یک سو و گره گشایی های خارجی از سوی دیگر در سال بعد شرایط برای اقتصاد ایران که از دوران پرتلاطم و مبهم سال 1400 عبور کرده، شرایط برای اوج گرفتن اقتصاد کشور در سال 1401 فراهم خواهد بود./ایرنا

خودش سیگنال هست ?? حالش رو ببرید

در موضوع صحبت کنیم اولویت اول موضوع سایت و علت اینجا بودن هست مباحث دیگه هم بقولا خودش مبحث جداگانه دارد
                          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

کسی از حرفهای امروز خامنه ای توافق را احساس می‌کنه!؟

?خامنه ای: کوتاه آمدن در مقابل آمریکا در ازای رفع تحریم‌ها خطای بزرگ است

خامنه ای پیشنهاد «کوتاه آمدن» در مقابل آمریکا در ازای رفع تحریم‌ها را «خطای بزرگ» و «ساده‌لوحانه و ناشیانه‌» خواند و با توصیف وضعیت فعلی به عنوان «سنگین‌ترین جنگ نرم تاریخ» بار دیگر خواستار «جهاد تبیین» شد و اقدام مجلس درباره آن را غلط خواند.

خامنه ای روز پنجشنبه ۱۹ اسفند در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد که «پیشرفت هسته‌ای» و حضور در کشورهای منطقه به ایران قدرت می‌دهد و نباید از آن صرف نظر کرد.

بنظرم با این حرفها و حرفهای رییس دفترش همچنان با روس‌ها هستند

نشانه دیگری بر مستعمره بودن ایران و خیانت آشکار

با اخبار جدید قید توافق و برجام را بزنید

رضا حقیقت نژاد:
                            ‏در حالیکه شمخانی مکرر گفته آمریکا آماده توافق نیست ولی مشکلات را به گردن روسیه می‌اندازد، پوتین امروز علنی گفت آمریکا حاضر است فورا با ایران توافق کند و ماله‌ شمخانی را پس زد. الان شمخانی نه می‌تواند حرف پوتین را تایید کند، نه جرات دارد تکذیب کند؛ وضعیت ارّه.

اگر کلاب هاوس دارید نیم ساعت دیگه علی واعظ را از وین مستقیم گوش کنید. کلاب ایران من

علی واعظ :
                            ‏باعث تاسف است كه ايران در اين اندازه در مقابل روسيه كرنش مى‌كند كه حتى حاضر است از توافقى كه به اندازه کافی منافع‌اش را تامين مى‌كند، به نفع روسيه چشم‌پوشى كند و تقصير را گردن آمريكا بياندازد.
                            ‎#نه_غربى_نه_غربى

‏علی واعظ:
                            به نظر میرسد ایران حاضرست از تمام منافع خود در برجام به نفع روسیه چشم پوشی کند.
                            آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2022/03/11, 01:02.

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

به نام خدا
                              آسمان به افق وین آفتابی است .
                              ان شاالله حداقل برای مردم خیر و برکت داشته باشه .و بتونن حداقل جلوی سیل تورم رو بگیرن ومردم عزیزم کمتر جلوی خانواده هاشون شرمنده باشن.
                              درود به همه
                              نمیدونم تو ایران چرا بدبینانه ترین حالت ممکن به قضایا نگاه میشه .
                              اخبار خروجی از آماده شدن متن نهایی و توافق طرفین هس . و همه مسائل فنی و خط قرمزها روش توافق شده واین بهترین حالت ممکن هس . اینکه روسیه تضمین میخاد وجه فرعی قضیه هس و باج اون رو هم میدن و همه چی اوکی میشه .
                              حواشی و جنگولک بازی و تخفیف گرفتن های آخر کار همیشه بوده هس.
                              مثل معاملات خرید وفروش کالایی خودمون.
                              آخرین ویرایش توسط سهامدارعمده؛ 2022/03/11, 14:43.
                              انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

دلار سبزه مجدد برگشت بالای ۲۶ تومن
                                فارغ از هر چیز ،توافق یا عدم توافق چیزی که مشخصه با نزدیک شدن به فصل مجامع سهام بنیادی و ارزشمندی که eps و dps مناسبی را خواهند داشت مورد توجه بیشتری خواهند بود
                                هفته آینده بازار بر محور سهام فلزی معدنی پتروشیمی و پالایشی مثبت و صعودی خواهد بود

نظر

در حال کار...
                                X