کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فول سهم هستم و از تمام اعتبارم برای خرید در 2 هفته گذشته استفاده کردم. فعلآ فقط نظاره گر بازار هستم و تا به امروز دست به هیچ حرید و فروشی نزدم و نوسانگیری را موقتآ استاپ کردم اما هنوز در استارت صعود اصلی بازار کمی تردید دارم. و اعتقادم بر این هستش که حداکثر تا 10 روز کاری دیگه بازار میتواند رشد خوبی رو تجربه کنه و فرصتی هستش برای نوسان گرفتن. لطفآ ملاک تصمیم گیری و خرید و فروش دوستان قرار نگیرد... نظر شخصی
باشه، هرگز مبنای معاملات قرار نخواهیم داد، ولی چه تحلیلی کردی؟! یه کَمَکی بیشترکی توضیحکی بده داداش گُل گُلمی!
منظور نظرت آقا دالار است؟! فقط همین بیده؟!
فرابورس-کماسه-میراث فرهنگی و پالایشی یکم چه لعبتهایی هستند.
سیمان اصفهان باز افتاده روی اون دورش
کود زنجان هم خطری به نظر میاد !
قصد جسارت ندارم گالیور عزیز نقدم دوستانه است ولی خب رفتار شما بارها ثابت کرده به یه بورسی باسابقه نمیخوره و مبتدیانه است ، الان تز در مورد تک سهم ها میدید
این لعبتها را چطور تشخیص دادید ؟ با نقاشی های به اسم تکنیکال ؟
اون وقت این لعبتها چطور بود که تا 4 روز کاری قبل سنار به درد نمیخورد ؟
کود زنجان را نه بخاطر اینکه خودم بتدیل به سهمش را ابان ماه در پرتفوی دارم ، با دید بی تعصب که همواره داشته ام میگم ، تا 2 سال دیگه شلرد فعلی است حتی با تولید انبوه تر . الان مارکتش تقریبا یک پنج شلرد است . این کاجش خطری است ؟ چون سرانه خریدش دیروز ( شنبه ) هر کد 100 میلیون تومان بود خطری است و چون صف سنگینی داشت ؟
یا برعکس به قول شما میراث فرهنگی یا همون سمگا فعلا جذاب نیست و فشار فروش داره هر چند خودم اندکی باهاش رفتم مجمع عادی و فوق العاده افزایش سرمایه ولی به دلیل ثبت افزایش سرمایه اش به زودی و فشار فروش گرفتن فعلا خبری توش نیست
چندی قبل اواخر تیر با یه مویز گرمیتون شد و گفتید رفتیم برای شاخص 2600 و من گفتم صبر کنید فعلا تا تکلیفمون با 2 مشخص شود و تثبیت کنه .... هفته قبل با یه غوزه سردی کردید و خروج !!!
پارسال هم در کف یا نزدیک به کف خروج از بخش بزرگی از سبد داشتید
هرگز قصدم کوبیدن یا شماتت نیست چون از این کار متنفرم ولی دوستانه عرضی دارم اگر چندین بار استراتژی اشتباهی داشتیم باید روان شناسی بازار را بیشتر روش کار کنیم تا کمتر اشتباهات تکراری مرتکب شویم و باید تغئیر رویه بدهیم
من نوعی شخصا اگر چنین رفتاری چندین بار از خودم به ثبت برسونم و البته صادقانه هم بیان کنم که فلان جا فروختم ، شاید بهتر باشه در مورد تک سهمها سکوت کنم . چون به این شکل و شیوه سخنم بار علمیش میاد پائین حتی اگر درست باشد
یه بورس باز حرفه ای یا با سابقه صبر نمیکنه تا روند مثبت شود یا پول بیفته تو یه سهم و بعد کارشناسی کند یا شروع به خرید کند
یه بورس باز با تجربه اول باید بدونه کجا بخره و از تونل های وحشت استفاده کنه نه اینکه خودش در تونل وحشت دچار وحشت شود و بعد که خروج از تونل رخ داد بازم دچار توهم شود
مطلب دوستانه است و با حسن نیت
در روزهای اخیر فشار فروش نداریم.در حال حاضر ترس از خرید حاکم است که با توجه به اتفاقات ماههای گذشته امری طبیعیست.پروسه اطمینان از خرید زمانبر است اما صورت می پذیرد.
نظر