جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    من همیشه در خدمت جنابعالی و سایر دوستان هستم.
    ضمن اینکه از روحیه شوخ طبعی شما خیلی خوشم میاد چون اعتقاد دارم افراد شوخ طبع ،آدم های صادق و خوش قلبی هستند.در مورد تکنیکال هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتم.
    شما هر سهمی رو هر وقت خواستی نظر منو رو روش بدونید کافیه برام پیغام بزارید
    با سلام و تشکر از لطف شما.در مورد تکنیکال سهام سوال ندارم فعلا چون هر سهمی که بگویی در ضرر هستم و فعلا فایده ای ندارد.اما میخواستم از ب بسم الله تکنیکال برایمان بگویید که لااقل ندانسته از دنیا نرویم.یک جوری باشد که پیرمردها هم بفهمند.آدم پیر که میشود مغزش نم بر میدارد و راست میگویند که مغزش کم کم از کار می افتد. فقط من نمیدانم این مسئولین که هم سن و سال من هستند چرا خودشان را کاندید میکنن و چقدر اعتماد به نفس دارند که برای دنیا خط و نشان میکشن.شاید مغز شان کوچک شده و نمیفهم چه میگویند.ریاست و مسئولیت سنگین باید برای سن 40 تا 65 باشد و بعدش دیگر آدم راک و روکش در می آید و اصلا یه جوری میشود که دیگر میل به قدرت طلبی و ریاست هم کاسته میشود.اما اینها معلوم نیست چرا در 80 90 سالگی ول کنن نیستن.
    با تشکر مجدد
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      متاسفم از ایران نشین بودن خودم
      کجا میخواهی بروی سناتور خان .همینجا اگر بگذارند خوب است.من همه جای دنیا را گشته ام.اگر زالوصفت و دزد و نفهم ها را حذف کنی همین ایران عالی است.کاری کنین که اینها نباشن.وگرنه فرار و مهاجرت را همه بلدن. بخصوص کشور ما چون عقب افتاده است قابلیت رشد را دارد ولی غرب دیگر به اندازه کافی بزرگ شده و رشد درش سخت و کند است.آمریکا هم دیگر آمریکا دهه 70 نیست و نان خوردن در انجا هم سخت است.من نمیدانم همه مردم میخواهن برون پس آدم بدها کیا هستن؟از خودمان شروع کنیم و کشور را با مسئولیت بسازیم.همین که زیر بار حرف زور و کج نروی و به همنوعانت کمک کنی و گول حرف ملا را نخوری و خودت مفید باشی کافی است.
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

دومین تلاش جدی جمهوریخواهان آمریکا برای به شکست کشاندن توافق هسته ای ایران با مخالفت دموکرات ها به شکست انجامید.
        به گزارشخبرگزاری مهربه نقل از رویترز، تلاش اکثریت جمهوریخواه سنا برای رأی‌گیری در مورد کفایت مذاکرات بر سر توافق هسته‌ای ایران، بار دیگر ناکام ماند.برای دومین بار در روزهای گذشته اقلیت دموکرات حامی توافق ایران در سنای آمریکا، موفق شدند از رأی سنا به کفایت مذاکرات بر سر توافق هسته‌ای ممانعت کنند تا راه برای به رأی گذاشتن مصوبه سنا برای مخالف با این توافق همچنان ناهموار باشد.اگر اکثریت جمهوری‌خواه سنا می‌توانستند در رأی‌گیری روز سه‌شنبه ۶۰ رأی موافق جلب کنند، کفایت مذاکرات بر سر توافق هسته‌ای اعلام می‌شد و سنا می‌توانست به رأی‌گیری در مورد آن بپردازد.اقدامی که با توجه به مخالفت حزب جمهوریخواه با این توافق به مصوبه‌ای در رد توافق هسته‌ای منجر می‌شد و رئیس‌جمهور آمریکا را ناچار به استفاده از حق وتو برای اجرایی کردن توافق می‌کند.با این همه اقلیت دموکرات بار دیگر توانستند از رأی سنا به کفایت مذاکرات ممانعت کنند.کفایت مذاکرات درباره توافق هسته‌ای ایران، پنجشنبه گذشته نیز در سنای آمریکا به رأی گذاشته شد اما با توجه به مخالفت ۴۲ سناتور آمریکایی با آن، نتوانست حدنصاب لازم را کسب کند.به این ترتیب برای دومین بار در کمتر از یک هفته، جمهوری‌خواهان در متقاعد کردن سه‌پنجم سناتورها برای اعلام کفایت مذاکرات ناکام ماندند.براساس مصوبه کنگره آمریکا، مجلس نمایندگان و سنا، تا روز پنجشنبه ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریورماه) فرصت دارند که به این توافق رأی مثبت یا منفی دهند، و در صورت انقضای مهلت رأی‌گیری، این موضوع از دستور کار سنا خارج خواهد شد.پیش از این در روز جمعه ۲۰ شهریور ماه مجلس نمایندگان آمریکا، در اقدامی نمادین طرح تأیید توافق هسته‌ای ایران با کشورهای 1+5 (برجام) را با ۲۶۹ رأی مخالف در مقابل ۱۶۲ رأی موافق، رد کرد.اما حتی در صورتی که تا پایان مهلت رأی‌گیری (روز پنجشنبه) مجلس نمایندگان با توافق هسته‌ای ایران اعلام مخالف کند، عدم رأی‌گیری برای رد این توافق در سنا،باعث می‌شود تصمیم مجلس نمایندگان مانع از اجرای این توافق از سوی دولت باراک اوباما نباشد.
        .
        .
        .
        .
        خب ظاهرا دیشب در مجلس سنا دوباره رای گیری شده و اینبار هم جمهوری خواهان مثل دفعه قبل شکست خوردند.
        شاید این خبر بتونه یه نوسان مثبتی به بازار بده،الان شاخص نزدیک کف 62300 واحد هست که مصادف شده با این خبر.این ممکنه فروشنده ها رو مردد و خریدارها رو امیدوار به مثبتی بکنه.
        همانطور که توی پست قبلی گفتم من انتظار موج صعودی خیلی قویی رو ندارم ولی فکر میکنم بشه یه نوسانی گرفت.بنظرم خرید امروز در منفی برای نوسان بد نباشه.
        ولی ایکاش این خبر اوایل مهر بود چون اینروزها صندوق های سرمایه گذاری برای بستن حساب های نیم فصل خود ممکنه عرضه هایی داشته باشند که این ممکنه عرضه رو زیاد کنه،بهرحال ببینیم چی میشه.
        اما در مورد روند میان مدت همچنان فکر میکنم توان شکستن 61500 واحد رو داریم
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 1027

با سلام وارزوی روزهای پرسود برای همه دوستان
          ببینیم امروز روحانی و طیب چقدر با پر رویی دست در جیب و سبد سهامدار میکنن و سود هاشو سر سفره
          خانوادشون میبرن و به ریش ملت میخنددن......

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
            ببینیم امروز روحانی و طیب چقدر با پر رویی دست در جیب و سبد سهامدار میکنن و سود هاشو سر سفره

چرا تقصیرها رو میندازید گردن روحانی یا غیره؟
            شما اگر یه معامله گر هستید باید مثل یه معامله گر رفتار کنید،وقتی می بینید بازار نمیکشه برای چی توی بازار میمونید؟
            گیریم که این دفعه تقصیر روحانی بود،دفعات بعد چیکار خواهید کرد؟بالاخره بازار که همیشه در یک جهت نمیمونه مدام جهت عوض میکنه یا صعود یا نزولی حالا بهر دلیل،شما اگر معامله گر هستید باید خیلی قبلتر از تشکیل نزول ،اون نزول رو پیش بینی کنید و خارج شید و تقصیر علی و ولی نیندازید.
            تازه این بیچاره هر کاری کرده بخاطر کنترل تورمی بوده که اون دولت دروغگوی قبلی براش به ارث گذاشته.
            شما فکر میکنید دولت خودش دوست نداره بورسش قوی باشه ؟نه جانم خیلی هم علاقه داره،ولی چیکار کنه که دستش بخاطر کنترل نقدینگی و تورم بسته هست.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

اروم بورس عزیز بعضیا معتقدند موج چهار شاخص تا 62200-62300 می تونه بره بعد جهت بازار عوض میشه
              پتانسیل این تغییر رو می بینی اصلا؟

در مورد خودرویی ها به نظرت خودرو خپارس خکاوه تا کجا افت دارند؟

نظر

• mjtb
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 527

http://shonood.persianblog.ir/post/6/
                ...........این خلاصه کتاب را بخوانید...........خدایی دلم در طول این تاریخ معاصر خیلی سوخت یکی محمدرضا شاه و یکی امام خمینی ره هر دو با بهترین ارزوها توسط هموطنان نا نجیبشون حذف شدند و در تاریخ محو شدند
                ممنون از مطلبتون

دیروز یه دو سه ساعتی میخکوبم کرد و واقعاً جالب بود با اینکه الزاماً با محتواش موافق نیستم اما خب باید تاریخ رو از زوایای مختلف بررسی کرد. و به درستی ملتی که تاریخش رو مطالعه نکنه مجبور میشه دوباره تجربه ش کنه!

باز هم تشکر میکنم @};-

نظر

• amostafa
                  عضو عادی
                  • Aug 2015
                  • 235

دوست عزیز از وضعیت بازار ناراحت نشو مهم تورم است که دارد به سمت صفر میل می کند احتمالا منفی هم خواهد شد.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

صبح همه ی دوستان بخیر
                    اینطور که از اخبار برمیاد گویا قصد دارن یه تحرکاتی در زمینه ی مسکن انجام بدن که منجر به خروج از رکود در سایر عرصه ها بشه! این کار به نظرم شروع نشده منجر به شکست باشه و اصلا توجیه عقلانی نداره!
                    سری هم چند دقیقه پیش به سایت باما که برای خرید و فروش خودرو هست زدم! اینقدر فروش اقساطی میشه دید که سر آدم سوت میکشه! همین پژو پارسی که با ماهها انتظار کمپانی تحویل میداد رو الان 20 روزه و به صورت اقساط تحویل میدن و تازه خریداری براش نیست. یادم هست پارس ال ایکس رو یکسال پیش باید در بازار آزاد بین 42 تا 45 (هرکی هرکی!) واسش پول میدادی! الان اما 33 تا 34 و زیر قیمت کمپانی میشه از بازار خرید! تازه با داشبوردِ سوناتایی!!!! و فرمانِ اپتیمایی!!!!!!!
                    مسکن هم که این وضع رو داره و کسی زیر بار آپارتمان و خونه های بالای 500،600 میلیون نمیره و تازه در همین هم مصرف کننده مونده!....عملا اگر معامله ای هست برای آپارتمان یا سوئیت های کوچیکِ که نزدیک 200 میل یا کمتر قیمت دارن!
                    داستان ملک تجاری البته فرق میکنه و به علت موقعیت استراتژیک! بعضی املاک تجاری،بازارشون کم و بیش کمی فعال تا نیمه فعاله!
                    بورس هم که وامصیبتاست! و معلوم نیست تا پایان آواربرداری از جنایات جنگی و ضد بشری دولت قبلی چقدر دیگه راه مونده!
                    البته این دولت هم محافظه کارِ و تغییرات زیربنایی در ساختار اقتصاد انجام نمیده...(حب چی شد این ورچیدنِ بنگاه داری بانکها؟ و چی شد حمایت از صنایع؟ و چی شد مالیت گرفتن از جاهایی مثل آستان قدس؟! و چی شد تزریق نقدینگی و سوق دادن سرمایه ها به سمت بورس؟!! و چی شد تک نرخی کردن ارز؟!! وو و)
                    حالا هم که سرمایه گذارِ خارجی میخواد بیاد در کشور،عده ای از چپ و راست از هر تریبونی موجبات رعب رو ایجاد میکنن و اینکار عملا خیانت به کشورِ.
                    خلاصه که اگر فکر عاجل و عاقلی! برای این وضع رکود نشه، به زودی در این باتلاق غرق خواهیم شد!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

چرا تقصیرها رو میندازید گردن روحانی یا غیره؟
                      شما اگر یه معامله گر هستید باید مثل یه معامله گر رفتار کنید،وقتی می بینید بازار نمیکشه برای چی توی بازار میمونید؟
                      گیریم که این دفعه تقصیر روحانی بود،دفعات بعد چیکار خواهید کرد؟بالاخره بازار که همیشه در یک جهت نمیمونه مدام جهت عوض میکنه یا صعود یا نزولی حالا بهر دلیل،شما اگر معامله گر هستید باید خیلی قبلتر از تشکیل نزول ،اون نزول رو پیش بینی کنید و خارج شید و تقصیر علی و ولی نیندازید.
                      تازه این بیچاره هر کاری کرده بخاطر کنترل تورمی بوده که اون دولت دروغگوی قبلی براش به ارث گذاشته.
                      شما فکر میکنید دولت خودش دوست نداره بورسش قوی باشه ؟نه جانم خیلی هم علاقه داره،ولی چیکار کنه که دستش بخاطر کنترل نقدینگی و تورم بسته هست.
                      با احترام
                      این دولت در فریب و دروغگو روی همشونو سفید کرده
                      یک رکود خودساخته ای درست کرده و بهانه خوبی افتاده دست دولت
                      کدام تورم کنترل کرده همه چی حداقل 50 درصد بالاتر رفته میگه تورم شده 10 درصد و 15 درصد
                      اشتغال رو ریشه کن کرده همه داریم میبینیم
                      مملکت دچار رکود تورمی شده تمام بدبختی ها از سیاست های انقباضی این دولت و طیب هست که بورس به این فلاکت افتاده
                      همه میدونن روند بالا و پایین داره اما سهامدار به بازی گرفته یه روز بهانه تحریم یه روز کثافت کاری احمدی نژاد یه روز مذاکرات یه روز بررسی برجام یه روز نرخ بهره یه روز نقدینگی یه روز نفت .... تمام فشار این مشکلات رو انداخته سر سهامدار بدبخت
                      اونوقت شما میگی روند بشناس نزولی هست برو بیرون
                      خوب این حرف اساسا درست هست و کسی هم مخالفتی نداره همه این اصل رو مبنا قرار بدن که همه سهامداران برن بیرون خوب بورس هم معنای خودشو از دست میده
                      بدبختی بورس شناخت روند از طرف سهامدار نیست بد بختی بورس این هست که دولت هیچ برنامه مثبتی برای بازار نداره و این رو در این دوسال ثابت کرده هر چی هم که برنامه داره جهت حبس کردن سرمایه ملت هست و در جهت منفی
                      من اگر روند رو نشناسم خوب دچار ضرر میشم اما قطعا مشاور سهام بورس روند شناس زیاد هست که مشاوره سهام میدن خوب مشکل خودمو حل میکنم اما مشکل بورس حل میشه؟اما الان به جرات میشه گفت 90 در صد سهامداران در ضررند
                      صندوق های سرمایه گذاری و حقوقی ها که عمدتا تحلیلگر و روند شناس هستن چرا دچار ضرر های هنگفت شدن؟دوست عزیز فراموش نکن که من سهامدار روند رو نشناسم بحران در بورس پدید نمیاد اما الان بورس وضعیت اسفباری داره چون ساست های دولت غلط هست
                      چون بازار به این سیاست ها چه مثبت چه منفی واکنش نشان میده و به نشناختن روند از طرف من واکنش نشون نمیده

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط amostafa پست شده است View Post
                        دوست عزیز از وضعیت بازار ناراحت نشو مهم تورم است که دارد به سمت صفر میل می کند احتمالا منفی هم خواهد شد.
                        البته تورمی که فقط خود دولت روحانی متوجه کاهش میشود !! کاهش تورم به معنی کاهش قیمتها نیست بلکه از شیب تند تورم کاسته شده !!!
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amostafa
                          عضو عادی
                          • Aug 2015
                          • 235

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          البته تورمی که فقط خود دولت روحانی متوجه کاهش میشود !! کاهش تورم به معنی کاهش قیمتها نیست بلکه از شیب تند تورم کاسته شده !!!
                          با عرض معذرت کلا مچل هستیم دوست گرامی.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                            اروم بورس عزیز بعضیا معتقدند موج چهار شاخص تا 62200-62300 می تونه بره بعد جهت بازار عوض میشه
                            پتانسیل این تغییر رو می بینی اصلا؟

در مورد خودرویی ها به نظرت خودرو خپارس خکاوه تا کجا افت دارند؟

ببینید تحلیل شاخص از اون زمان که برای کنترل منفی ،اقدام به بلوک زدن در مثبت کرده اند خیلی سخت شده ،این بلوک ها خیلی در تکنیکال تاثیر گمراه کننده ای داشته اولین تاثیرش روی mfiهست که اون رو مجبور به حرکت های غیر واقعی میکنه و طبیعتا با نگاه به اون میشه گفت که پول وارد بازار شده ولی عملا پولی تو بازار نیست.این جور موردها باعث شده که من خودم همیشه در تحلیل هام روی شاخص بیشتر روی واژه احتمال تاکید کنم.
                            من نظرم اینه که توان شکستن 61500 داریم چون یه نگاهی به جلو بندازیم من خیلی خبر یا اتفاق بنیادی کوتاه مدتی که بتونه یه اهرم خیلی قویی به بازار بده که بتونه شاخص رو در مقابل با مقاومت ها یاری کنه نمیبینم.شاخص میتونه نوسانات مثبت زیادی داشته باشه ولی شکستن مقاومت در این مقطع با این رکود در بازار کمی مشکله.
                            بله این درسته62300 یه کف و حمایت خوبی هست و ممکنه از اونجا یه نوسانی بکنه ولی بنظرم توان شکستن اون رو هم داریم اون رو بشکنیم میرسیم به 61500 اگر نگاه کنیم صعود از 61500 واحد به شکل سه موجی بوده حتی موج صعودی دوم کوتاه هتر از قبلی هست پس این نشون میده که این خودش هم صعودی اصلاحی بوده.و این به این مفهوم هست که یا به اونجا میرسیم یا اون رو میشکنیم .پیش بینی من شکست اونه.نمیدونم من این پیش بینی رو دارم.
                            در مورد خودرویی ها من فکر میکنم گزارشات شش ماهه خوبی نداشته باشند،من روندشون رو هم میبینم گرچه هی نوسان مثبت میکنند ولی سقف جدیدی این اواخر نزده ام ،ممکنه این شور و اشتیاق برای صعود با اومدن گزارشات شش ماه جاش رو به شک و تردید بده.
                            من پیش بینی برای گروه خودرویی حرکت نزولی با نوسانات خیلی زیاد.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/09/16, 08:57.

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

خانم نگار میناوی چرا از پشت پرده این دستور رکود در همه بخش های اقتصاد چیزی نمیگید؟؟؟
                              مگه میشه باور کرد فقط دولت پشت این قضایا هست !.........این وضعیت پشت پرده داره که بایستی بالاتر از دولت باشه که حدس من شخص رهبری هست !!! چون فقط ایشون میتونه اینطور بی محبا و بی ترس از اعوارض طرح برای کل بازار نسخه تجویز بکنه.............مخصوصا در ان جلسه هیئت دولت و رهبری به مناسبت هفته دولت در ماه پیش که با صراحت و شوخی و اعلام کدهای شفاف و مشخص دستور به خروج از رکود بدون ایجاد اختلاف طبقاتی شدید در جامعه رو دادند یا سایت تابناک کلیپی با مزمون مزاح رهبر با دولت پخش کرد که رهبر به شوخی از رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد گلایه های داشتند که در موضوع کم کاری و کند بودن اجرای امور بود و اینکه چرا مسئولیت اجرای امور رو به درستی بر عهده نمی گیرد !!!
                              رفسنجانی یا سرداران کی از این نصایح و دستورات اخیرا دادند! هیچ کدام جز...
                              حرف دیروزم رو باز امروز میزنم چون حرف حساب جواب نداره

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

با احترام
                                این دولت در فریب و دروغگو روی همشونو سفید کرده
                                یک رکود خودساخته ای درست کرده و بهانه خوبی افتاده دست دولت
                                کدام تورم کنترل کرده همه چی حداقل 50 درصد بالاتر رفته میگه تورم شده 10 درصد و 15 درصد
                                اشتغال رو ریشه کن کرده همه داریم میبینیم
                                مملکت دچار رکود تورمی شده تمام بدبختی ها از سیاست های انقباضی این دولت و طیب هست که بورس به این فلاکت افتاده
                                همه میدونن روند بالا و پایین داره اما سهامدار به بازی گرفته یه روز بهانه تحریم یه روز کثافت کاری احمدی نژاد یه روز مذاکرات یه روز بررسی برجام یه روز نرخ بهره یه روز نقدینگی یه روز نفت .... تمام فشار این مشکلات رو انداخته سر سهامدار بدبخت
                                اونوقت شما میگی روند بشناس نزولی هست برو بیرون
                                خوب این حرف اساسا درست هست و کسی هم مخالفتی نداره همه این اصل رو مبنا قرار بدن که همه سهامداران برن بیرون خوب بورس هم معنای خودشو از دست میده
                                بدبختی بورس شناخت روند از طرف سهامدار نیست بد بختی بورس این هست که دولت هیچ برنامه مثبتی برای بازار نداره و این رو در این دوسال ثابت کرده هر چی هم که برنامه داره جهت حبس کردن سرمایه ملت هست و در جهت منفی
                                من اگر روند رو نشناسم خوب دچار ضرر میشم اما قطعا مشاور سهام بورس روند شناس زیاد هست که مشاوره سهام میدن خوب مشکل خودمو حل میکنم اما مشکل بورس حل میشه؟اما الان به جرات میشه گفت 90 در صد سهامداران در ضررند
                                صندوق های سرمایه گذاری و حقوقی ها که عمدتا تحلیلگر و روند شناس هستن چرا دچار ضرر های هنگفت شدن؟دوست عزیز فراموش نکن که من سهامدار روند رو نشناسم بحران در بورس پدید نمیاد اما الان بورس وضعیت اسفباری داره چون ساست های دولت غلط هست
                                چون بازار به این سیاست ها چه مثبت چه منفی واکنش نشان میده و به نشناختن روند از طرف من واکنش نشون نمیده

خب وقتی شما میگید دولت برنامه مثبتی برای بازار نداره،چرا تو بازار موندید؟
                                شما برای سود وارد بازار شدید یا میخواهید ببینید برنامه دولت برای بورس چیه؟
                                وقتی تفکر معامله گری ندارید،همین میشه.دنبال مقصر میگردید.
                                دولت کار خودش رو میکنه برای اون کنترل تورم خیلی مهمتر از بالاتر رفتن بازار بورسه.البته بازار بورس هم به وقتش خیلی سود خواهد داد حتی در این دولت و صد البته بیشتر از دولت قبل هم بازار بورس سود مندتر خواهد بود ولی در زمان خودش. وقتی کمی تونست گندی که دولت قبل در اقتصاد داده رو سر و سامان بده خود به خود بازار بورس هم خریداران قویی خواهد داشت

نظر

در حال کار...
                                X