جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Si@v@sh
    Banned
    • Jan 2022
    • 210

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
    ده بار گفتم پست من رو نقل و قول کن به بچه ادم یه بار میگن!!

حالت گرفته میشه میگم باید مطالعه کنی اموزش ببینی تحلیل یاد بگیری؟؟؟ تو عمرت تونستی یه سهم تحلیل بنیادی کنی؟؟ یه تحلیل تکنیکال بذاری ؟؟ با این مزخرفاتی که مینویسی و بیسوادی محضت میخوای باز سال اینده شروع کنی؟ و توقع سود هم داری؟؟ اینا رو برای یه ورشکسته مثل خودت نوشتم که جای تشکر دو قورت و نیمت هم باقیه
    تحلیلاتو بذار در کوزه آبشو بخور.قول میدم کل سرمایت تو بورس به 2میلیون تومن نمیرسه.فقط از بیکاری رو آوردی به این سایت و24ساعته داری روضه میخونی.یکی باید تو رو از پریز بکشه،ی کم استراحت کنی

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1587

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
      مملکتی که صاحب نداره همینه والا حد اقل دهها نفر به علت فساد در بورس باید حداقل 10 سال زندانی می شدند
      سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری:

پرونده ای برای افراد یا حقوقی هایی که باعث رشد شاخص بورس شدند تشکیل و در حال بررسی است❗️

پرونده کیفری در سازمان بازرسی مربوط به هیات مدیره تشکیل و تفهیم اتهام صورت گرفته است❗️

@twitter_bourse

حرفی که بارها در این گروه تکرار کرده ام.
      مشکل آقایون وضعیت فعلی بازار و ورشکسته شدن اقتصاد نیست.
      دردشون اینه که چرا پس از سال ها توی بورس دوره ای داشتیم که شاخص رشد کرده
      از نظر اینا بورس اولا قماره ثانیا باعث تورمه.
      تنها سودی که گرفتنش مجازه ربای بانکیه.
      شرکتهای سهامی عام و قانون تجارت و مالکیت فردی و .. ذره ای براشون مهم نیست.
      عمری نون کارمندی خوردن و در رفاه بودن و الان هم در پست های بالا با کمترین تلاش حقوق های نجومی میگیرن

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

بوی باران، بوی سبزه، بوی خاک
          شاخه‌های شسته، باران خورده، پاک

آسمان آبی و ابر سپید
          برگ‌های سبز بید

عطر نرگس، رقص باد
          نغمه شوق پرستوهای شاد

خلوت گرم کبوترهای مست
          نرم نرمک می‌رسد اینک بهار
          خوش به حال روزگار

خوش به حال چشمه‌ها و دشت‌ها
          خوش به حال دانه‌ها و سبزه‌ها

خوش به حال غنچه های نیمه‌ باز
          خوش به حال دختر میخک که می‌خندد به ناز

خوش به حال جام لبریز از شراب
          خوش به حال آفتاب

ای دل من گرچه در این روزگار
          جامه رنگین نمی‌‌ پوشی به کام
          باده رنگین نمی‌بینی به جام

نقل و سبزه در میان سفره نیست
          جامت از آن می که می‌‌ باید تهی است

ای دریغ از تو اگر چون گل نرقصی با نسیم
          ای دریغ از من اگر مستم نسازد آفتاب
          ای دریغ از ما اگر کامی نگیریم از بهار

گر نکوبی شیشه غم را به سنگ
          هفت رنگش می‌شود هفتاد رنگ

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3751

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
            سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری:

پرونده ای برای افراد یا حقوقی هایی که باعث رشد شاخص بورس شدند تشکیل و در حال بررسی است❗️

پرونده کیفری در سازمان بازرسی مربوط به هیات مدیره تشکیل و تفهیم اتهام صورت گرفته است❗️

@twitter_bourse

حرفی که بارها در این گروه تکرار کرده ام.
            شرکتهای سهامی عام و قانون تجارت و مالکیت فردی و .. ذره ای براشون مهم نیست.
            عمری نون کارمندی خوردن و در رفاه بودن و الان هم در پست های بالا با کمترین تلاش حقوق های نجومی میگیرن
            جریان بستن سنگ و رها کردن سگ هست !!!معلوم شد چه جریان هایی پشت ..کله پا کردن بازار بورس بودند...

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2201

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post

احتراما
              پولی که به بورس وارد می شود قاعدتا باید برابر باشد با پولی که از آن خارج می شود. پس در مجموع اثری روی نقدینگی و تورم ندارد . ( در ورود پول به بازار سرمایه ؛ هرچند پول مجدد به نوعی دیگر به بانک بر می گردد تنها یک مقداربانکها متضرر میشوند. این موضوعات را همه می دانند .)

اما در ایران به دلیل فروش سهام دولت در بازار سرمایه ؛ عملا بورس عامل کاهش تورم هم هست .

اون چیزی که تا به حال در ایران عامل تورم 000'380 درصدی طی این 44 سال بوده درواقع محصول عملکرد مافیای رانت - بانک - ارز - املاک و شوکهایی که این مافیا به بازارها داده اند بوده است.

بانک مرکزی همچنان روزانه میلیونها دلار ارز گرانقیمت از بازار میخرد تا جلوی ضرر مافیای رانت- بانک - ارز را بگیرد .
              این چاپ ریال و تزریق آن به بازار ارز ( در حمایت از مافیا ) از یک طرف ؛ و بلوکه کردن ارز خریداری شده از طرف دیگر ؛ تورم نیست ؟
              لطفا ؛ اجازه ندهید یک عده مدیر دزد و عوامل مافیای رانت -بانک - ارز- املاک واقعیتها را وارونه جلوه بدهند.

بازار سرمایه در همه کشورهای دنیا موتور محرک صنعت و تکنولوژی و اقتصاد دانسته می شود.
              کشور ثروتمند و پیشرفنه ای در دنیا وجود ندارد بازار سرمایه قوی نداشته باشد.
              تخریب بازار سرمایه یک کشور ؛ تخریب فونداسیون صنعت و اقتصاد آن کشور است.

آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/03/19, 23:30.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1587

خب. بالاخره به ایران قرن جدید هم رسیدیم.
                جوان تر ها بدانند که سال ها بعد فرزندان و نوه هایشان از آنان خواهند پرسید که هنگام سال تحویل و ورود به قرن جدید چه حس و حالی داشتید؟ چه طبع زیبا و ساده ای دارند کودکان و جوانان! چه خواهند دانست که حتی در همین قضیه ساده نیز بین مردم دو دستگی و اختلاف وجود داشت؟ سال 1400را عده ای آغاز قرن جدید و عده ای پایان آن می دانستند!
                و من به این فکر می کنم که یک امر کاملا قراردادی چه تاثیری بر دنیا و آخرتمان خواهد داشت که این همه نسبت به آن دغدغه داریم؟
                هر چه تلاش می کنم مثبت فکر کنم نمی توانم. شاید به خاطر گذر عمر و تجربیات تلخ و اتمسفر و جوّ غالب بر هم‏نسلان من که دهه شصتی نامیده می شویم باشد . من متولد سال های ابتدایی دهه شصت هستم.
                شاید متولدین هر یک از دهه ها برای خود دغدغه های خاص خودشان را داشته باشند. اما بعید می دانم هیچ یک مثل ما این قدر گرفتار چرخه تنازع برای بقا و به دست آوردن حداقل های زندگی شده باشد.
                بگذریم.
                تصور کنید همین الان فردی از سال 1300 سوار ماشین زمان شود و به این زمان بیاید. به نظرم، صرف نظر از تعدادی ظواهر تکنولوژیکی و اندکی تغییر در گفتار و نوشتار، از این که چقدر شباهت میان جامعه ی امروز و زمان خودش وجود دارد سرخورده شود! حتی در موارد بسیاری خواهد دید که نسبت به زمان خودش نه تنها پیشرفت نکرده ایم که درجا زده ایم یا حتی متاسفانه پسرفت هم داشته ایم.
                یقینا صد سال بعد در چنین روزی من و شما دیگر در قید حیات نخواهیم بود. من که بعید می دانم بتوانم حتی تا دهه سوم قرن جدید نیز دوام بیاورم. جوان تر ها البته شانس زیادی دارند که تا دهه های آخر نیز زندگی کنند. امیدوارم کسانی که صد سال بعد وقایع قرن گذشته را، که برای ما تازه از همین فردا شروع می شود ، بررسی می کنند نه تنها دچار سرخوردگی و افسردگی نشوند که به خود ببالند و شکر گذار نیروی برتر موجود در جهان هستی شوند که آنان را در چنان دوره ای قرار داده است. دوره ای که از هر نظر بهتر از زمان های قبلشان است.

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

بر سر سفره احساس اگر جایی بود
                  سخن ساده تبریک مرا جا بدهید
                  سین هشتم سخن ساده تبریک من است
                  جا سر سفره اگر نیست، به دل‌ها بدهید

نوروز ۱۴۰۱ مبارک?
                  انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• sadegh
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 95

بر خیر و مخور غم جهان گذران
                    خوش باشو دمی به شادمانی گذران
                    در طبع جهان اگر وفایی بودی
                    نوبت به تو خود نیامدی از دگران

ساقی ، گل و سبزه بس طربناک شده است
                    دریاب که هفته دگر خاک شده است
                    می نوش و گلی بچین که تا درنگری
                    گل خاک شده است سبزه خاشاک شده است

نظر

• رگنار
                      عضو فعال
                      • Feb 2014
                      • 390

سلام دوستان عزیز

سال نو بر همه‌ی شما عزیزان مبارک باشه، سال ۱۳۹۹ و سال ۱۴۰۰ دو سال بسیار سخت برای ما فعالین بورس بود، من از نزدیک می‌دونم خیلی زندگی‌ها از هم پاشید، خیلی ها طوری ورشکست شدند که ده سالی از زندگی عقب افتادند. خیلی‌ سخت بود و خیلی تلخ....

از خدا می‌خوام امسال برای همه‌ی شما عزیزان سال خوبی باشه، هم تو بورس سود کنید و هم سلامتی و آرامش در زندگی تون برقرار باشه.

من تیرماه از سایت خارج شدم، اسفند میخواستم برگردم که فرم فراموشی رمز عبور سایت درست کار نمی‌کرد. از کاربر عزیز آقای عبدالحسین دستغیب و جناب ادمین سایت تشکر می‌کنم که رمز عبور جدیدم رو اوکی کردند.

هرازچندگاهی سایت رو می‌خوندم و از همه‌ی عزیزان تشکر می‌کنم.

سبز باشید

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

در صورت حفظ شرایط و تداوم قیمتهای فعلی نفت و کامودیتی هفته آینده بازار استارت صعودی خوبی خواهد زد و قبل از ۱۵ فروردین از سد مقاومت روانی ۱۴۰۰ گذر خواهد کرد
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

#کامودیتی #فولاد #مس #آلومینیم
                          سهام غولهای ساختمانی چین در بورسهای این کشور صعودی است و امروز سه شنبه تا 10%+ رشد دارد

دلیل موضوع گزارش دولت در کاهش نرخ وام مسکن در شهرهای این کشور است که میتواند محرک خرید ملک و آپارتمان توسط چینی ها باشد

#کامودیتی حدود 50% فولاد و فلزات اساسی چین در حوزه ساختمان و ساخت و ساز چین مصرف می شود و این یک خبر خوب در سال 2022 برای حوزه کامودیتی خواهد بود

#China’s #home mortgage rates in major cities declined fastest since 2019 in March as credit condition improves @Commodities
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• پیمان
                            ستاره دار (1)
                            • Sep 2020
                            • 640

درود و عرض ارادت
                            سال 1400 با همه نکبتهاش گذشت
                            امیدوارم در سال نو تنتون سالم ، دلتون شاد و لبتون خندون و کیسه تون پر پول باشه
                            سال نو بر همه عزیزان مبارک باد

نظر

• irandarab
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 860

سلام دوستان . ضمن عرض تبریک سال نو خدمت همکاران بورسی ذکر چند نکته را مهم دانستم.

1 مواظب باشیم تصویب برجام در سقف کانال شاخص کل موجب ضرر بیشتر ما نشود .
                              2 اوج تحریم های نفتی روسیه از ابتدای اوریل است و افزایش قیمت سایر مشتقات نفتی را نیز شامل میشود. حدود 3 میلیون بشکه نفت کمیود ایجاد میشود .
                              3 افزایش نرخ بهره فدرال رزرو هم چندان موثر واقع نشد .
                              4 در مورد بند 1 هم بهتر شدن روابط عربستان با روسیه و چین نیز به جمع بندی اضافه کنیم .
                              5 کشت بهاره اکراین در مورد غلات اگر تا یک ماه اینده انجام نشود بحران کمبود مواد غذایی جدی تر میشود .
                              6 احتمالا در پولبک شاخص کل در 2 ماه اینده شرایط برای خرید سهام بسیار مهیا است و شاید اخرین صعود شارپ در صورت صعودی شدن بازارکامودیتی ها و مواد غذایی و حذف ارز 4200 و تصویب برجام خواهیم داشت .
                              شاد و پیروز باشید . در پایان توصیه به خرید سهامی را دارم که اولا اختیار تنظیم بازارمحصولات تولیدی ان شرکت بورسی از حیطه دولت خارج شده باشد و دوما سهم بنیادی باشد .

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1468

سلام

دراين سال نو با ارزوي سلامتي .موفقيت .دلخوش .جيب پرپول . عاقبت بخيري براي همگان كه خداوند منت نهاد وسال 1401 رواغاز نمودنند

وطلب مغفرت و امرزش براي كساني كه دراين سال جديد دربين ما نيستند ويادو خاطرشون چراغ راه مادرسال جديد خواهد بود انشاالله

نظر

در حال کار...
                                X