جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عطارد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 414

پاسخ : جــــو بــــازار

خریداران امروز از صف فروش برندگان فردا هستند.

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

تکنیکال و تابلو خوانی دوستان میگما بنابراین شد و نشد زیاد دارد بنظرم هرچقدر فروشنده بیاد در اکثر نمادها !! خریدار زیرش نشسته و برمیدارد قدرت زیادی هم نداشتند فروشندهها یا قدرت خریدار زیاد بوده؟؟!!!

بهمین شکل خریدار بردارد بازار باز برمیگردد به مدار مثبت.....
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

خرید های خوبی رو ثفارس تو منفی شد.
        واعتبارمون صف خرید.
        وبملت و وخوارزم منفی
        احتمالا وبملت رو با ضرر رد کنم
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

بورس در این رنج و این قیمت ها ریسک کمی دارد و ترس ندارد خصوصا با دید درازمدت

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
            افزایش 57درصدی حداقل حقوق بار مالی زیادی بر شرکتها وارد میکنه شرکتی مثل ذوب اهن را اگر بهش اجازه افزایش نرخ ندن مجدد زیانده میکنه یا زیان خودروسازها بیشتر میشه
            اطلاعات موثق دارم که با حقوق دستمزدهای فعلی،خیلی از کارگران دیگه حاضر به کار نبودن این موضوع در شهرکهای صنعتی بیشتر به چشم می خورد.
            مطمئن باشید کارفرماها هم چون این موضوع رو دقیقا می دونستن این میزان افزایش حقوق رو قبول کردن والا مثل سال های قبل اصلا زیر بار نمی رفتن.
            البته گفته شما در مورد خودروسازها که نفرات مازاد زیادی دارن هم کاملا درسته (میگن ایران خودرو 12000نفر نیروی مازاد داره!!!)

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

بازار داره بر میگردد اقا در فروشنده ها نباشید!!!!!!!!!!!!!

فقط دارم با سهامدارها صحبت میکنم خریدار خودش میدونه!!!!!!!!!!!

بعدا کسی طلبکار نشود!!!!!!!! مشخص هست جمله!!!!

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

شکی نیست که رانت و فسادسیستماتیک و قوانین وسیاستهای کلان غلط و هزار کوفت وزهرماردیگه تو بورس مون داریم...

ولی رفتار اکثرحقیقی های فعال بورس مون حال به هم زنه!

اکثرحقیقی ها بانوع معاملاتشون علنا میگن بیاین ازم نوسان بگیرین بیاین جیبم رو بزنین من عاشق ضرر کردنم!
                خیلی هاشون اونایی رو که روزقبل از صف خرید خریدن مسلسل وار اردرمیزارن توصف فروش بعد به زمین وزمان هم فحش میدن
                ومیگن چرا زیانم روزبه روز زیادتر میشه و حقوقی ازم نوسان میگیره !!!

حالم به هم خورد ازاین خریدوفروشهای هیجانی وبه دور از هرنوع منطقی که بسیاری از حقیقی های باسرمایه کم یا زیاد انجام میدن!

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                  بازار داره بر میگردد اقا در فروشنده ها نباشید!!!!!!!!!!!!!

فقط دارم با سهامدارها صحبت میکنم خریدار خودش میدونه!!!!!!!!!!!

بعدا کسی طلبکار نشود!!!!!!!! مشخص هست جمله!!!!
                  فروشنده های واقعی فروختند دم صبحی
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• amir12
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 704

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
                    فروش در مثبت ها و خرید در منفی ها !!!

فعلا اینطوری معقوله و منطقی و ...............

ربات های معامله گر آماده اند و بسیار حرفه ای و فریبنده سفارش چینی میکنند !!!
                    خریدارهای امروز با سود کم فروشنده خواهند بود !!!

سرنوشت برجام و جنگ روسیه و اوکراین فعلا جهت بازار رو تعیین میکنند ، دلاری و غیر دلاری هم فرقی ندارند تو شرایط فعلی!!!

==================
                    وزارت دفاع انگلیس می‌گوید نیروهای روس اکنون ۲۵ کیلومتر با مرکز شهر کی‌یف، پایتخت اوکراین فاصله دارند / ایرنا

آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2022/03/12, 10:47.

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

درود وقت به خیر

امان از بورس

فقط دنبال بهانه برای مثبت منفی شدن است.

یک زمانی علت ریزش بازار توافق احتمالی میدونستن. الان هم علت قرمز شدن بازار عدم توافق

به نظر من فعلا باید دور خرید و فروش نمادهایی که با رفت و آمد مذاکره کنندگان به وین بالا پایین میشن خط کشید.

به سرانه خرید و فروش هم نیست. چند بار میبینم تو این تیپ نمادها خریداران قوی متضرر میشن.

در مجموع بازار ترس ندارد.

البته احتمالا باز هم تا آخر هفته خروج حقیقی داشته باشیم ولی حقوقی ها هستن جای نگرانی ندارد.

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        این بازار داره بهم میگه نه تنها بالایی نداریم بلکه هر لحظه ممکنه سقوطی دیگر به پایینهایی دیگر داشته باشیم تا کاملا با خاک یکسان شویم./:.sadsmiley.://:.negaran.:/
                        بدبخت که بودیم! بدبخت تر شدیم .... بازار اینطوی بسته بشه یعین رفتیم به فنا

تف و لعنت بر باعث و بانیش
                        /:.sadsmiley.:/
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

بدبخت که بودیم! بدبخت تر شدیم .... بازار اینطوی بسته بشه یعین رفتیم به فنا

تف و لعنت بر باعث و بانیش
                          /:.sadsmiley.:/
                          عدد خروج پول که نقدیون روش مانور میدن امروز بالاس

بازار فردا هم فروشنده دارد. به نظرم از دوشنبه حالش خوب میشه. واقعا ارزش ندارد به خاطر منفی احتمالی فردا امروز فروشنده باشیم که یکم پایینتر جایگزین کنیم.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                            عدد خروج پول که نقدیون روش مانور میدن امروز بالاس

بازار فردا هم فروشنده دارد. به نظرم از دوشنبه حالش خوب میشه. واقعا ارزش ندارد به خاطر منفی احتمالی فردا امروز فروشنده باشیم که یکم پایینتر جایگزین کنیم.
                            من چهارشنبه این نگرانی رو داشتم که به دلیل اخبار مثبت توافق بازار واکنش مثبت داشت و از مرز خطر دور شدیم. اما تو این دو روز تعطیلی به خاطر اخبار منفی که سران کشور در تبعیت از روسیه در پیش گرفتن بازار امروز ما رو برد به منطقه خطر.
                            برای حال خوب همین امروز هم دیره و کار نباید به فردا کشیده بشه حتی، قیمتهای فردا پایینتر از قیمتهای امروز بشه مثبت بعدیش فقط یک پولبکه و فرصت خروج فقط.
                            حداقل 20 درصد ریزش بعدش خواهیم داشت و تمام سناریوهایی که میگن فنر فشرده و کف قیمتی بر باد میره و میریم در رکودی طولانی تر از این.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

من چهارشنبه این نگرانی رو داشتم که به دلیل اخبار مثبت توافق بازار واکنش مثبت داشت و از مرز خطر دور شدیم. اما تو این دو روز تعطیلی به خاطر اخبار منفی که سران کشور در تبعیت از روسیه در پیش گرفتن بازار امروز ما رو برد به منطقه خطر.
                              برای حال خوب همین امروز هم دیره و کار نباید به فردا کشیده بشه حتی، قیمتهای فردا پایینتر از قیمتهای امروز بشه مثبت بعدیش فقط یک پولبکه و فرصت خروج فقط.
                              حداقل 20 درصد ریزش بعدش خواهیم داشت و تمام سناریوهایی که میگن فنر فشرده و کف قیمتی بر باد میره و میریم در رکودی طولانی تر از این.
                              هر احتمالی وجود دارد.

بورس دیگه شاید خیلی ها پیش خودشون میگن فلان سهم ۲۰ درصد اومده بالا درسته حقوقی میخرد. بدم بره فوقش یکم بالاتر میخرم ولی بیاد پایینتر سهم بیشتری جایگزین میکنم.

بازی احتمالات! باید حساب کتاب کرد دید کفه به کدوم سمت سنگینتر البته از نظر خودمون.

من که خرید و فروش کم کردم به فرض ریخت، ریخته دیگه این همه سال ۱۴۰۰ اومدیم پایین آخرش هم اضافه بشه.

فعالیتم تو این فروم و چرخیدن در فضای مجازی خیلی کم کردم. میدونم برم یک چرخ بزنم وحشت من هم بر میدارد خخخخخ

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

درود

میدونی یه مسئله دیگه هم هست اقا کیوان که میشه بشکل خوشبینانه مطرح کرد مسئله اینه که برخی سهمشان را نمیفروشند تا زمانیکه متعادل و مثبت هست این قشر فروشندههای پتانسیل جمع میشه در یک روند بعد یه سری هم خریدار داریم تا منفی و صف فروش نشود سهم نمیخرند

میگم شاید الان اون موقعیت باشد صف فروش نشینها تخلیه شوند و بقیه هم بخرند و روند کمی کم ریسک تر شود

به هر حال سهامداران دارای لایه های متفاوت فکری هستند که برای همه انها فرصت خرید و فروش فراهم میکند بازار و خبرها....

نظر

در حال کار...
                                X