جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    چرا یک نفر از این مسولین پاسخگوی ما نیست؟زالوصفت بازی هم حدی دارد.سرمایه مردم نابود شد رفت
    امام قلی خان توی فرنگ هم دست از این بورس نکشیدی؟ بابا برو کمی توی شهرهای زیبای امریکا برگرد،تفریح کن.بذار کمی روحیه ات عوض بشه.
    حیف نیست آدم توی فرنگ باشه و با بورس ایران اعصابش رو خرد کنه

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• amostafa
      عضو عادی
      • Aug 2015
      • 235

چرا یک نفر از این مسولین پاسخگوی ما نیست؟زالوصفت بازی هم حدی دارد.سرمایه مردم نابود شد رفت
      خوش به حالتان امام قلی خان عزیز در آمریکا تشریف دارید.

نظر

• amir_321
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 185

اروم بورس عزیز نظرت در مورد خودرو و گروهه خودرو چیه؟؟ تا کجا چنین شتابان؟؟

نظر

• امام قلی خان
          عضو فعال
          • Aug 2015
          • 1542

سلام به دوستان. از سفر خسته ام. بورس هم من را معتاد به خودش کرده. الان هم دامادم با دختر و همسرم رفتند برای خرید خانه
          تفریح برای جوانان است. من را در فرودگاه آتاتورک از روی ویلچر بردن به هواپیما چون نای راه رفتن نداشتم. حالا شاید با دوستانی که از قدیم اینجا دارم و اینجا ساکنن فردا برویم دور هم تخت نردی بزنیم. ما جوان که بودیم به خودمان بد نگذراندیم.جوانان به فکر مملکت خودمان باشند که امیدواریم به زودی از لوث زالوصفت پاک شود
          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
          از هم ندوشیم.
          با هم بنوشیم.

نظر

• amostafa
            عضو عادی
            • Aug 2015
            • 235

سلام به دوستان. از سفر خسته ام. بورس هم من را معتاد به خودش کرده. الان هم دامادم با دختر و همسرم رفتند برای خرید خانه
            تفریح برای جوانان است. من را در فرودگاه آتاتورک از روی ویلچر بردن به هواپیما چون نای راه رفتن نداشتم. حالا شاید با دوستانی که از قدیم اینجا دارم و اینجا ساکنن فردا برویم دور هم تخت نردی بزنیم. ما جوان که بودیم به خودمان بد نگذراندیم.جوانان به فکر مملکت خودمان باشند که امیدواریم به زودی از لوث زالوصفت پاک شود
            امام قلی خان جان عزیز زالوصفتی پایانی ندارد.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              مگه میشه؟! مگه داریم؟!
              برخی از دوستان اعتقاد دارند که بازار تا 80 هزار واحد بالا میره.اونم نزدیک گزارشات شش ماهه!!!
              نه،من موافق نیستم.بنظر من هنوز اصلاح بازار تموم نشده و تا زمانیکه اصلاح بازار تموم نشده انتظار تشکیل موج های سقف شکن درست نیست.
              بازار میتونه با رسیدن به حمایت های مهمی نوسان مثبتی بکنه فوق فوقش میتونه تا 66هزار صعود کنه ،ولی صعودهای بزرگ فعلا در این مقطع(نزدیکی گزارشات شش ماهه) از نظر من خیلی بعیده.
              الان شاخص روی 62300 حمایت مهمی داره ولی من فکر میکنم این حمایت هم نتونه اون نوسان مثبت رو بده،شنبه مشخص میشه که عمل میکنه یا نه؟
              بنظرم بهترین نقطه برای نوسان 60650واحد میتونه باشه.
              با وجود اینکه تحلیل بالایی کاملا برای کوتاه مدت تا این لحظه درست پیش بینی شده ولی در مقابلش 5 نفر برای این پست توجه کرده اند،ولی اگه من یا هر کسی تحلیلی میزد که شاخص رو صعودی نشون میداد ولی اشتباه هم بود اون وقت شونصد نفر تشکر میزدند.
              در این چند روزه چه تحلیل های غلطی با خط و خطوط رنگی برای صعود شاخص در فروم ها نوشته نشد که همگی اشتباه از آب دراومد بدون اینکه پشتوانه قویی علمی پشتش باشه.
              اینه که توی فروم ها نباید واقعیت رو نوشت بلکه بایست فقط تعریف و تمجید کرد و از صعود سخن گفت.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• amir_321
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 185

با وجود اینکه تحلیل بالایی کاملا برای کوتاه مدت تا این لحظه درست پیش بینی شده ولی در مقابلش 5 نفر برای این پست توجه کرده اند،ولی اگه من یا هر کسی تحلیلی میزد که شاخص رو صعودی نشون میداد ولی اشتباه هم بود اون وقت شونصد نفر تشکر میزدند.در این چند روزه چه تحلیل های غلطی با خط و خطوط رنگی برای صعود شاخص در فروم ها نوشته نشد که همگی اشتباه از آب دراومد بدون اینکه پشتوانه قویی علمی پشتش باشه.اینه که توی فروم ها نباید واقعیت رو نوشت بلکه بایست فقط تعریف و تمجید کرد و از صعود سخن گفت.
                60650 همون کف کانال نزولی که احتمالا تشکیل خواهد شد.. درسته؟؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
                  اروم بورس عزیز نظرت در مورد خودرو و گروهه خودرو چیه؟؟ تا کجا چنین شتابان؟؟
                  من چون به شاخص گروه اعتقادی ندارم پس تکنیکال شاخص رو قبو ندارم ولی در مورد خود گروه چند روز پیش در جواب یکی از دوستان این رو نوشتم حالا شما اگه میخوهید نظرم روی یک سهم خودرویی بدونید بایست نام اون سهم رو هم بگید.

ببینید تحلیل شاخص از اون زمان که برای کنترل منفی ،اقدام به بلوک زدن در مثبت کرده اند خیلی سخت شده ،این بلوک ها خیلی در تکنیکال تاثیر گمراه کننده ای داشته اولین تاثیرش روی mfiهست که اون رو مجبور به حرکت های غیر واقعی میکنه و طبیعتا با نگاه به اون میشه گفت که پول وارد بازار شده ولی عملا پولی تو بازار نیست.این جور موردها باعث شده که من خودم همیشه در تحلیل هام روی شاخص بیشتر روی واژه احتمال تاکید کنم.
                  من نظرم اینه که توان شکستن 61500 داریم چون یه نگاهی به جلو بندازیم من خیلی خبر یا اتفاق بنیادی کوتاه مدتی که بتونه یه اهرم خیلی قویی به بازار بده که بتونه شاخص رو در مقابل با مقاومت ها یاری کنه نمیبینم.شاخص میتونه نوسانات مثبت زیادی داشته باشه ولی شکستن مقاومت در این مقطع با این رکود در بازار کمی مشکله.
                  بله این درسته62300 یه کف و حمایت خوبی هست و ممکنه از اونجا یه نوسانی بکنه ولی بنظرم توان شکستن اون رو هم داریم اون رو بشکنیم میرسیم به 61500 اگر نگاه کنیم صعود از 61500 واحد به شکل سه موجی بوده حتی موج صعودی دوم کوتاه هتر از قبلی هست پس این نشون میده که این خودش هم صعودی اصلاحی بوده.و این به این مفهوم هست که یا به اونجا میرسیم یا اون رو میشکنیم .پیش بینی من شکست اونه.نمیدونم من این پیش بینی رو دارم.
                  در مورد خودرویی ها من فکر میکنم گزارشات شش ماهه خوبی نداشته باشند،من روندشون رو هم میبینم گرچه هی نوسان مثبت میکنند ولی سقف جدیدی این اواخر نزده ام ،ممکنه این شور و اشتیاق برای صعود با اومدن گزارشات شش ماه جاش رو به شک و تردید بده.
                  پیش بینی من برای گروه خودرویی حرکت نزولی با نوسانات خیلی زیاد.

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

در اصل توسط amostafa پست شده است View Post
                    خوش به حالتان امام قلی خان عزیز در آمریکا تشریف دارید.
                    من دلم میخواست در اهواز خودم بودم در دهه 70 میلادی. ما همه چیز داشتیم. حالا یک نواقصی هم بود اما مثلا فکر میکنین کشورهای همتراز ما آنوقت چطوری بودن؟ حتی در اروپا مثلا پرتغال هنوز دیکتاتوری ژنرال ها بود.من به خاطر کار و تفریح به همه کشورهای منطقه سفر کرده بودم. وضع همه شان از ما بدتر بود و ارزوی کشوری مثل ما داشتن.همین ترکیه که قانون اساسی سکولار داشت هم از همه بدبخت تر بود.
                    از اینها گذشته نعمتی بالاتر از سلامتی و جوانی نیست.شما الان نمیدانید. به سن من که برسی انشاالله آرزو میکنی هرجا باشی ولی سرحال و جوان باشی.
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

برخی از دوستان اعتقاد دارند که بازار تا 80 هزار واحد بالا میره.اونم نزدیک گزارشات شش ماهه!!!

واقعا اگر کسی چنین طرز فکری داشته به هیچ وجه در بازار بورس هیچ اطاعاتی نداره اخه مگر میشه ظرف 2 ماه شاخص کل به 80 هزار واحد برسه با کدام دلیل منطقی

در پست قبلی هم گفتم اگر بازار از شروع سال 95 به حرکت نکند تا آخر سال 95 این بازار دیگه رفته تا 4 سال بعد !!!!
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
                        60650 همون کف کانال نزولی که احتمالا تشکیل خواهد شد.. درسته؟؟
                        نه کف کانال نیست،اونجا انتظار نوسان مثبت رو دارم.

نظر

• tazevared5
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 191

نظرت در مورد حتوکا و پتایر چی هست؟

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

ارومبورس خان عزیز
                            پس کف این کانال کجاست؟ میترسم خیلی گود کنده باشن همه غرق بشویم.اینها چاه کنهای خوبی هستن.
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• amir_321
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 185

ارومبورس خان عزیز
                              پس کف این کانال کجاست؟ میترسم خیلی گود کنده باشن همه غرق بشویم.اینها چاه کنهای خوبی هستن.
                              /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

واقعا اگر کسی چنین طرز فکری داشته به هیچ وجه در بازار بورس هیچ اطاعاتی نداره اخه مگر میشه ظرف 2 ماه شاخص کل به 80 هزار واحد برسه با کدام دلیل منطقی

در پست قبلی هم گفتم اگر بازار از شروع سال 95 به حرکت نکند تا آخر سال 95 این بازار دیگه رفته تا 4 سال بعد !!!!
                                فکر میکنم این پست مربوط به شما باشه در تاریخ 30 مرداد ماه.
                                اینو رو بالا نیاوردم که بگم خدای نکرده شما و یا دوستمون مسلم که اتفاقا ایشون رو جزوه تکنکیالیست های ماهر میدونم ،اشتباه کردین.صرفا برای پست شما بالا اوردم.
                                ضمن اینکه توی پست قبلی من ننوشته ام که گفته اند در دو ماه شاخص تا 80 هزار تا میره گفته ام نوشته اند شاخص تا 80 هزار تا میره ،زمانی من نداده ام

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                شاخص کل

از دی 92 تحلیلهایی در یک راستا و با تاکید بر نزولی بودن روند کلی شاخص کل در این تاپیک قرار داده شد.
                                نظری که امروز در مورد شاخص دارم آغاز یک روند صعودی هست با تاکید بر اینكه این موج در صورت شكلگیری باز هم یک موج اصلاحی هست اما یک اصلاح خوب! به طوری که ممكنه تا 80 هزار صعود داشته باشیم.

مسلم بورکس

شماره عضويت: 9266
                                عضو شده در: دوشنبه، 9 اسفند 1389-1:48

نظر

در حال کار...
                                X