جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10188

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    احتمالا تا بعد از ظهر نفت بالای 50 دلار رو خواهد دید.خوب معامله میشه
    نفت چند دقیقه قبل تا 49.99دلار هم اومد انتظار دارم فردا بالای 50دلار معامله بشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 1027

من چیزی رو شروع نکردم،شما خودتون شروع کردید اونم با کنایه هایی که تعابیر کوچک شمردن مخاطب ازشون میشد برداشت کرد.
      من با شما کاری داشتم؟حتی من بشما در دو پست بالایی بی احترامی نکردم.
      اما درمورد رکود ،هر کسی هر چیزی میخواد بگه ، من با اونا کاری ندارم،وقتی من حرفی میزنم یعنی از جانب خودم حرف میزنم من بیشتر مصاحبه ها اقتصادی رو کم و بیش سریع میخونم اخرین مصاحبه (که متاسفانه نتونستم پیدا کنم) که خوندم در مورد عدم رکود در ایران توسط یه اقتصاد دان بود و برام واقعی تر از بقیه نظریه های اقتصاددان ها اومد.
      من دلایلم رو برای عدم رکود گفتم این چیزی که شما و من در بازار می بینید این رکود نیست بلکه قیمت ها به شکل باور نکردنی بالا رفته اند و مردم با توجه به توافق هسته ای که انجام شده و تصور این که قیمت ها پایین خواهد اومد خریدی رو انجام نمیدهند.من مثال زدم اگر همین الان خودروی تولید داخل رو به قیمت واقعی خودش عرضه کنند نه سود بالای 40 درصد اون وقت می بینید خریدار ها برای خرید صف می بندند.همینطور برای مسکن،بانک ها در دولت قبل ،با اجازه دولت
      در نقش سفته بازان وارد معاملات مسکن شدند و قیمت های نجومی برای مسکن به ارمغان آوردند که اکنون با جیب مصرف کننده همخوانی نداره،همین امروز قیمت های مسکن رو واقعی کنند شما می بینیند چه رونقی مسکن میگیره.
      مردم کالا و لوازم خانگی ایرانی در بازار رو نمیخرند چون انتظار دارند کالای خارجی با تکنولوزی روز بعد از برداشتن ترحیم ها وارد بازار بشود و خرید کنند.
      رکود اونه که مردم پولی برای خرید نداشته باشند در حالیکه پول برای خرید هست ولی کیفیت و قیمت اجناس مناسب حال خریدار نیست.
      اما در مورد تحلیل گرهای حقوقی ها ، اگر در زیان هستند پس یقینا تحلیل غلطی از روند بازار داشته اند که اکنون در زیانند ،تقصیر من چیه؟
      این دلیل نمیشه که عده کثیری از حقوقی ها در زیان هستند پس مقصر تحلیلگر ها نیستند و اشکال از یه جای دیگه هست،تحلیلگر باید ابتدا روند بازار رو بشناسه با ابزای که در دست داره سپس برای خودش یه حد ضرر بذاره، وقتی اصول اولیه معامله رو رعایت نکرده اند اون وقت چرا تحلیلگر شده اند؟
      اگه قرار باشه روند بازار رو هه بدونند اون وقت چه نیازی به تحلیلگر هست؟تحلیلگر برای این وجود داره که قبل از دیگران حادث شدن روندی رو درست پیش بینی کنه.
      اروم جان در بحثها خیلی ها ممکنه همدیگر رو دکتر و مهندس و یا صاحب نظر و عالم به علمی خطاب کنند این نه دلیل بر توهین هست نه دلیل بر اینکه طرف حتما مهندس و دکتر هست و این واژه هایی است که در محاوره بکار میبریم اما خطاب شما چی؟
      نکته دوم بنده تقصیر نزول وضرر مگر به شما نسبت دادم گفتم رکود هست و دولت مقصر شما فرمودین روند بشناس تقصیر گردن دولت نینداز
      بنده هم پاسخ این مورد دادم کی شما رو مقصر زیان دیگران دانستم؟
      نکته سوم هم شما حرف بنده رو زدی اونروز شما فرمودین روند نزولیست بشناس برو بیرون از بازار که ضرر نکنی بنده هم عرض کردم روند نشناختن مشکل فردی هست اما بورس با مشکل جمعی مواجه هست و در ثانی اگر همه روند بشناسند برند بیرون دیگه بازار معنای خودش رو از دست میده عرض کردم هر بورس بالا داره پایین داره اما این نزول ها پشت پرده داره همه میگن با روند باید همراه باشیم خوب حرف بدی نیست اما بهتر این هست که دنیال راهکار باشیم تا دنبال روند
      مگه نمیگن با روند همراه باشیم خوب در بازار یک طرفه و نزولی چطور میشه همراه بود اگر منظور این هست که همه برن بیرون پس باز بازار بی معنا خواهد شد و چنین چیزی عملی نمیشه پس راهکار چیست؟ روند ها نمودار واندیکاتور و اسیلاتور ها هستن اما راهکار ها تصمیماتی هستن که به این روندها جهت میدن
      متاسفانه دولت روحانی بهایی به این بازار نمیده و همه چیو در ابهام و بی تصمیمی نگه داشته و بیش از حد سیاستهای انقباضی داره تاکید میکنه
      آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2015/10/08, 23:08.

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

نفت چند دقیقه قبل تا 49.99دلار هم اومد انتظار دارم فردا بالای 50دلار معامله بشه.
        روسیه نفت را در بودجه اش 80 دلار در نظر گرفته ، با ورود به فصل سرما احتمال رشد تا 80 دلار هم وجود داره و با توجه به وابستگی زیاد بورس به قیمت نفت یک رشد خوب هم در شاخص بورس خواهیم داشت .

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

همچنان تو بازار مازاد تولید هست از نظر بنیادی رشد شارپی نداریم برای نفت

الانم یه موج اصلاحیه و حمله روسیه

اروپا هم همچنان رشد اقتصادی زیادی نداره و سوخت های فسیلی زیاد مد نظر تو زمستون نمیباشد
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
            روسیه نفت را در بودجه اش 80 دلار در نظر گرفته ، با ورود به فصل سرما احتمال رشد تا 80 دلار هم وجود داره و با توجه به وابستگی زیاد بورس به قیمت نفت یک رشد خوب هم در شاخص بورس خواهیم داشت .
            یک سیکلی هست تو میزان مصرف نفت اینکه تابستونها میزان مصرف نفت خام در سطح جهانی بالا میره و زمستونا برعکس میزان مصرف پایین میاد.
            مگر اینکه یک اختلال در میزان عرضه نفت خام پیش بیاد مثل جنگ یا حوادثی از این قبیل
            ولی امسال بازار نه تنها با مازاد عرضه مواجهه بلکه ظرف چند ماه آتی روزانه با عرضه حداقل یک میلیون بشکه اضافه دیگه از طرف ایران مواجه میشه.پس بعیده به این زودیا شاهد رشد خاصی تو بازار نفت باشیم.حتی احتمال کاهش بیشتر قیمت هم میره

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10188

قیمت نفت سبک امریکا تا 50.91 دلار هم اومد الان 50.05 دلار و قیمت برنت هم تا 54.05 بالا اومد الان 53.37 دلار. امیدوارم همچنان مثبت و سبز بسته بشند.
              احتمالا فردا پالایشی ها از این صعود دو درصدی نسبت به دیروز و 5درصدی نسبت به پریروز قیمت جهانی نفت استقبال سبزی خواهند کرد.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2122

سلام حمله روسیه با هماهنگی ایران وبا تفاهم پوتین بااوباما د رسا زمان ملل یک نکته دارد : پاکسازی منطقه و ایجاد ارامش در خاورمیانه و جلو گیری از انتقال هرج و مرج باروپا از طریق پناهجوبان . شاید نوبت نشاندن حکام تحت کنترل . بورس هم منتظر میماند

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

سلام عزیزان.بی خودی با هم دعوا نکنید که همه با هم بدبختیم. بعضی هم همه چیز را به خودشان نگیرند و احترام دیگران را حفظ کنن.حیف از اعصابهای نازنینتان که باهم دعوا و بی احترامی کنید.انرژی را بگذارید برای آنها که همه ملت را بدبخت کرده اند. هرچه فریاد دارید برسر انها بکشید.
                  کلید حل مشکلات مملکت ما این مسئله و آن مسئله نمیباشد.آخوند باید برگردد به حوزه علمیه و کار را به کاردان بسپارن.حالا این صادق خرازی خوبشان است که یک بچه اخوند بوده و 26 سالگی نماینده ایران در سازمان ملل شده است.مصاحبه اش را بخوانید و بپرسید چطوری انگلیسی نمیدانی و دکترا از انگلیس داری http://www.entekhab.ir/fa/news/229295
                  گفتم که این خوبشان است و شاید چند ده میلیارد دارایی دارد پس وای به حال بدشان.یک دوست عزیزی هم برای من پیغام داده که من نمیدانم چطوری در صفحه بازدید کننده پاسخ بدهم. نوشته است امام قلی خان برو لاس وگاس. میخواستم بگویم لاس وگاس را من جوانی رفتم و عشق و حالش را در جوانی کردم. حالا دیگر لاس وگاس من همین بیمارستان های خوب است که اخر عمری اذیتم نکنن و خوب بهم برسن. شما جوانان به خودتان بد نگذرانید و تا میتوانید از عمر استفاده کنین.
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

گاز خوراک پتروشیمی سرمایه ملی و مال بیت المال هست قرار نیست که خیلی ارزون 3سنت داده بشه به یه عده قلیل سهامدار که سود تپل بکنند 13سنت مناسبه.
                    بهره مالکانه معادن هم همینطور نمیشه که منابع ملی و بیت المال رو مفت و مجانی داد یه عده سهامدار استفاده اش رو بکنند.واقعیت اینه که خوراک 3سنتي ظلم در حق بیت المال بود.
                    در مورد افزایش قیمت آب و برق هم خودتون رو بذاريد جای دولت ولی منصف باشید قیمت جهانی نفت اومده پایین و درآمد دولت اومده پایین اگه نتونه کسری بودجه رو جبران کنه نمیتونه حقوق کارمندان رو پرداخت کنه بنطرتون چیکار باید میکرد که نکرده؟
                    راهکار بدین دیگه،همينطو،ی انتقاد کردن کار آسونيه،شما بودید چیکار میکردید؟
                    احتمالا شما بیشتر از این دولت قیمت برق و آب و بنزین رو افزایش می دادید.
                    همین که با خزانه خالی به ارث رسیده از دولت گذشته ،با اختلاس های چند هزار میلیاردی تومنی در دولت گذشته و این افت بالای 60درصدي قیمت جهانی نفت و تحریم های هسته ای ،جلوی فروپاشی اقتصاد و هرج مرج مملکت رو گرفته کار شاقی کرده.
                    بنظر من با توجه به اقتصاد ویران شده به ارث رسیده از دولت قبل، کارنامه این دولت مورد قبوله.

با کمی وقفه این سوال را از شما داریم

اگر واقعا این دو جمله شما با واقعیت همخوانی دارد پس چرا بعد از 2 سال کم کم دارند به کاهش نرخ خوراک گروه پتروشیمی فکر می کنند که از 13 سنت بشود 9 الی 10 سنت !!! واقعا دیدند که سیاستهای اقتصادی که گرفته شده غلط بوده و بهره مالکانه هم که شما بیان می کنید حق بیت المال می باشد آیا واقعا توانستد در این 2 سال دریافت کند در چند ماه گذشته دیدیم که تعویق بدهی معادن بابت بهره مالکانه 2 سال دیگه انجام میشه و باید بازنگری در این مورد هم انجام بشه اگر به صورت محدود و پلکانی افزایش قیمتها را لحاظ می کردند این قدر مشکلات پای تولید وصنایع های مهم کشور را نمی گرفت با این روش هیچ موقع نمی تواند اقتصاد کشور را پیش ببرند تازه می خواهد سرمایه گذاری خارجی بیاید با نرخ خوراک 13 سنتی در ایران سرمایه گذاری کند دولت روحانی هیچ برنامه دقیقی برای تولید ندارد گذشت زمان باز هم حقیقت را برای کسانی روشن می کند که باور نمی کنند
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

در یک مملکت ازاد مثل امریکا و انگلیس هرچه مالیات بدهی حق است و درست استفاده میشود. اینجا حالا بهره مالکانه بیت المال باشد یا خیر و پتروشیمی از مردم باشد یا خیر مهم نیست! چرا؟
                      دولت وقتی چند هزار میلیارد میدهد حوزه علمیه و بودجه مراکز سر به جهنم میزند چه فایده دارد؟ از مردم میگیرن و جای دیگر میدهن.چرا دولت کسری اش را از قطع کردن بودجه مراکز بی خود و الکی جور نمیکند؟ هی بکشد روی همه چیز خوب است؟ من و شما مالیات بدهیم و برود به جیب حوزه علمیه که دختر و پسر ما را در خیابان چوب بزنن؟البته پتروشیمی ها رامجانی ضبط کردن و دولت باید یک همچین چوبی در سر اینها بزند. حوزه اگر نیت خیر دارد بیاید بودجه های علنی و مخفی اش را قطع کند و کسری دولت را جبران کند.مگر نمیگوین که مردم مسلمانن و مگر مسلمانان به انها خمس و زکات نمیدهن؟ یا آیا مردم برای اخوند دیگر تره هم خرد نمیکنن؟ اگر اینطور است اصلا بودجه میگیرن برای چه؟
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

سلام
                        صبح بخیر
                        امیدوارم روز خوبی داشته باشید

آقا چهارتا موشک روسیه گم شده اگه کسی ازش خبر داره به پنتاگون اعلام کنه
                        از خزر اومده بیرون ولی معلوم نیست کجا رفته و به خانه برنگشته
                        چند نفر اونارو تو آذربایجان ایران دیدن
                        ولی کسی چیزی برای گفتن نداره
                        یکی از سرداران بزرگ سپاه هم در سوریه به شهادت رسیده
                        در منطقه ای که اصلا درگیری نبوده
                        این سردار بزرگ همونیه که در زمان 88 فرمانده محمد رسول الله تهران بوده و مسئول نظم اون زمان

بر اساس گفته های استاد آملی دو عامل اختلاس و سوء مدیریت مسئول شکستن کمر نظام می باشند
                        چون در این مدت خبری از کمر شکستگی در جایی عنوان نشده به همین دلیل این گفته کمی مبهم می باشد

وضعیت بورس هم کلا عادی شده
                        اگر روزانه منفی نباشه حتما اتفاقی افتاده
                        نورم بازار منفی بودن همراه با شاخص سازی در بعضی سهام یهویی می باشد
                        کاهش نرخ گاز از 13 به 10 هم بدون مجوز مجلس معلوم نیست اسمش چیست
                        و شاید بعدا مشخص بشه
                        یادش بخیر همین پارسال 30 سنت از طرف مجلس زبانی اعلام شد و بعد از بررسی نهایی به 13 سنت رسید
                        و بعد از ورشکسته شدن پتروشیمی ها دوباره زمزمه کم کردن آن و بررسی مجلس به گوش میرسد
                        ظاهرا اینبار هم اول کشیدن بعد در خلوت شمردن

خودرو هم که فعلا چیزی در موردش وجود نداره
                        هنوز یه خرده مونده تا کاملا ورشکست مجازی بشه
                        واقعا مملکت رو امام زمان داره میگردونه

روز پر برکتی داشته باشید

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

این تکنولوژی که تو کروز های روسی مورد استفاده قرار گرفته که چهار تاشون تو خاک ایران سقوط کردن تو نیروگاه بوشهر هم استفاده شده خلاصه مواظب باشین به فنا نریم همگی

حالا با این اوصاف شهاب 3 که کپی از موشک کره ای است به جای تلاویو میخوره تو کابل

نظر

• mkamyab
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 268

!!!!!!!!!

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10188

نسبت به اولین روز هفته،بنظر من بازار خوب شروع کرد،امروز یه چالش برای شاخص هست ولی من فکر میکنم امروز هم مثل چهارشنبه مثبت ببندیم من فروشنده های قویی ندیدم.
                              صف خرید شاوان داده شد ولی دوباره صف خرید بسته شد این نشونه خوبیه مبنی بر اینکه هنوز خریدار علاوه بر صف خرید در بیرون هست(البته شاوان رو مثال زدم)

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام
                                در آ.س.پ به نظر می رسد بازیگر پول انداخته پشت سهم و دارد وضعیت تکنیکالی سهم را هم درست می کند.
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X