جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2122

پاسخ : جــــو بــــازار

سلام ایا اهنگ قدیمی عارف زنده شده : همه چی روبزوال مگه نه : عمر جاودان محال

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

طیب نیا این چند روز مرخصی بوده اومده سر کار داره جبران چند وقتی که نبوده رو سر این بازار خالی مکینه
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2122

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
        طیب نیا این چند روز مرخصی بوده اومده سر کار داره جبران چند وقتی که نبوده رو سر این بازار خالی مکینه
        سلام عالی بود کلی یادکردیم

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

من یه کم ثپردیس خریدم 5 درصد بالای عرضه

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

شاید فردا این صف های فروش دیده نشه یا جمع بشه ولی بمعنی پایان اصلاح نیست.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              شاید فردا این صف های فروش دیده نشه یا جمع بشه ولی بمعنی پایان اصلاح نیست.

جناب اروم بورس فقر نقدینگی مشهوده هر بالایی به عنوان نوسانه بنظرم!!
              بیشتر ترس از نخریدن عدم اطمینان بازار به برگشت پول و موندن تو صفای فروشه!

وگرنه همه سهم ها نقطه ورود خوبین

ولی اسمارت مانی تو بازار دیده نمیشه

با احترام

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

حقوقیها در بعض نمادها فروشنده اند. در فولاد هم امروز فروختن.اینها به امید کفتر دارند میفروشن؟ مثلا میخواهند فولاد 50 تومنی بخرند؟چاه را محمود کنده بود که پولها را تهش قایم کنن. ولی پولها رفت کانادا و انگلیس.حسن شب چراغ خاموش ما را برد سر چاه که پولها را برداریم. افتادیم ته چاه.پول هم نیست ته چاه و هی میگویند اینجا ته چاه نیست.جالا حالاها باید بروی پایین
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

هاراگیری یعنی این که میبینیم

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

:((چون میگذرد غمی نیست...................ولی بدبختی اینه که اهسته پیوسته میگذرد...................چند وقت دیگه بگذره پرتفوم میشه بابا طاهر عریان:))
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

چوب تدبیر نیست،بلکه چوب بی تدبیری دولت قبل هست که خزانه رو خالی تحویل دولت فعلی داده اونم با فروش نفت بالای 100 دلاری.
                      اگه مثل عربستان ذخیره ارزی داشتیم الان دولت میتونست حداقل یه رونقی توی مملکت بده.
                      مردم میخواهند که اوضاع بهتر بشه،آخه با کدوم پول؟
                      ولله بخدا باید شکر کنیم اگه زمان دولت قبل قیمت نفت تا اینجا میومد بخدا قیمت دلار الان بالای ده هزار تا بود،شک نکنید .
                      الان یه عده میان میگند شما از روحانی طرفداری میکنید نه جانم ،برای من روحانی با سایر سیاستمداران هیچ فرقی نداره ولی بخدا فعلا در این شرایط بنظر من عملکردش قابل قبوله.
                      فرض کنیم احمدی نژاد خزانه رو خالی تحویل داد به روحانی !!!

چجوریه که با خزانه پر در زمان احمدی نژاد شاخص تا 30-40 هزار واحد رفت بالا ! و خیلی ها میگفتن حبابه !!!

اما تو این دولت با خزانه خالی شاخص رفت روی 90 هزار و نه تنها حباب نبود بلکه برخی از شاخص 150 هزار واحدی می گفتند !!!

متاسفانه برخی دوستان هنوز نمیخوان قبول کنن که دولت روحانی سرشون کلاه گذاشته !

چرا روحانی با اینکه میدونست خزانه خالیست ! دعوت کرد همه بیان بورس و شاخص رو تا 90 هزار بالا برد ؟؟؟

اگر خزانه خالی بوده باشه که نبوده !!! آقایون از بورس استفاده ابزاری کردن تا جیب مردم و سهامداران رو خالی کنن

اتفاقا خزانه رو کسانی خالی کردند که می گفتند نفت گران برای ما سم است ! حالا با نفت ارزان کشور را اداره کنند !

همینها که مدعی اند خزانه خالی بود، در زمان دولت قبل می گفتند احمدی نژاد کشور را فقط با پول اداره می کند !!! و این مدیریت نمی شود !

حالا بدون پول مدیریت کنند خوب اینها که اینهمه ادعا داشتند !!! فعلا که فقط دارند همه چیز را نابود می کنند !

اتفاقا آیت الله !!! ری شهری هم با شما هم نظر هست، میگه عملکرد روحانی قابل قبوله !

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                        هاراگیری یعنی این که میبینیم
                        اگر ما سامورایی باشیم به این وضع هم باید گفت هاراکیری.اما ما اگر سامورایی بودیم حالا زالوصفتان جرات مکیدن خونمان را نداشتن
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          جناب اروم بورس فقر نقدینگی مشهوده هر بالایی به عنوان نوسانه بنظرم!!
                          بیشتر ترس از نخریدن عدم اطمینان بازار به برگشت پول و موندن تو صفای فروشه!

وگرنه همه سهم ها نقطه ورود خوبین

ولی اسمارت مانی تو بازار دیده نمیشه

با احترام
                          صدردرصد با شما موافقم.
                          من بشخصه خودم نقد هستم و فقط به نوسان فکر میکنم طبیعیه مثل من زیاده ،دلیلش هم علیرغم توافق هسته ای ،وضعیت بازاره که این ایده رو بمن تحمیل کرده.
                          ضمن اینکه یه ترسی هم از گزارشات شش ماهه بدلیل رکود در بازار در نزد فعالان بازار دیده میشه.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

صدردرصد با شما موافقم.
                            من بشخصه خودم نقد هستم و فقط به نوسان فکر میکنم طبیعیه مثل من زیاده ،دلیلش هم علیرغم توافق هسته ای ،وضعیت بازاره که این ایده رو بمن تحمیل کرده.
                            ضمن اینکه یه ترسی هم از گزارشات شش ماهه بدلیل رکود در بازار در نزد فعالان بازار دیده میشه.
                            @};-@};-

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              فرض کنیم احمدی نژاد خزانه رو خالی تحویل داد به روحانی !!!

چجوریه که با خزانه پر در زمان احمدی نژاد شاخص تا 30-40 هزار واحد رفت بالا ! و خیلی ها میگفتن حبابه !!!

اما تو این دولت با خزانه خالی شاخص رفت روی 90 هزار و نه تنها حباب نبود بلکه برخی از شاخص 150 هزار واحدی می گفتند !!!

متاسفانه برخی دوستان هنوز نمیخوان قبول کنن که دولت روحانی سرشون کلاه گذاشته !

چرا روحانی با اینکه میدونست خزانه خالیست ! دعوت کرد همه بیان بورس و شاخص رو تا 90 هزار بالا برد ؟؟؟

اگر خزانه خالی بوده باشه که نبوده !!! آقایون از بورس استفاده ابزاری کردن تا جیب مردم و سهامداران رو خالی کنن

اتفاقا خزانه رو کسانی خالی کردند که می گفتند نفت گران برای ما سم است ! حالا با نفت ارزان کشور را اداره کنند !

همینها که مدعی اند خزانه خالی بود، در زمان دولت قبل می گفتند احمدی نژاد کشور را فقط با پول اداره می کند !!! و این مدیریت نمی شود !

حالا بدون پول مدیریت کنند خوب اینها که اینهمه ادعا داشتند !!! فعلا که فقط دارند همه چیز را نابود می کنند !

اتفاقا آیت الله !!! ری شهری هم با شما هم نظر هست، میگه عملکرد روحانی قابل قبوله !
                              باشه این دولت سر ما کلاه گذاشت اما آن دولت مملکت را در لجن زار برد.خوب است؟ راضی شدی؟
                              من حاضرم اگر تو بخواهی گیرین کارتت را مثل دوستان محمود درست کنم بیایی همین آمریکا به شرطی که تو هم مثل دوستان محمود ساکت بشوی و اعصاب سهامدار رابهم نریزی.
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• amostafa
                                عضو عادی
                                • Aug 2015
                                • 235

دوستان بر روی زخمهای یکدیگر نمک نپاشید.

نظر

در حال کار...