جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
یک حسابرس معتمد بورس در گفتوگو با ایلنا:
شاخص بورس در دولت احمدینژاد واقعی نبود!
ایلنا: بخشی از نوسانات فعلی و کاهش قیمتها ناشی از رشد حبابی سالهای گذشته است که معلوم نبود از کجا آمده بود!<:-p
.................................................. ..................................
آدم میمونه قسم حضرت عباسشون را قبول کنه یا دم خروس را!! :D
اگه زمان اون چلمنگ شاخص و بورس حباب داشت پس چرا این قماش در اوج و پیک قیمت مردم را به سرمایه گذاری در بورس تشویق کردند؟!/:.grlim:./
نظر
-
در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Postکمپین عدم شرکت در انتخابات را باید تشکیل دهیم از طریق تلگرام اطلاع رسانی کنیدكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
اخبار 2030 را نگاه کنید در مورد وضعیت بازار بورس می باشدكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
واقعا دم این افرادی که امروز تجمع کردند گرم که کمی غیرت به خرج دادند و تجمع امروز را تشکل دادند و از اخبار 2030 هم کمک گرفتند من هم امروز زنگ زدم به دفتر مدیر عامل بورس و هر چه در دلم بود گفتم دوستان به این شماره زنگ بزنید و بگوید اگر قالیباف نمی تواند مدیریت کند باید استعفا دهد حداقل باید نرخ خوراک پتروشیمی بهره مالکانه را معلوم کنند اگر نمی تواند بورس را تعطیل کنند همین جملات را امروز بنده به منشی دفتر کفتم با حرفهای خیلی تند شما هم کمی پیگر باشید 02164086351كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
به امید روزی که مردم ایران اینچنین با هم متحد بشن و در مقابل گروه اقلیت و تمامیت خواه بایستند و حقشون رو بگیرند.
مردم اگر 1 درصد فکر کنن گرون میشه برای خریدن تو صف دو تا خودرو ساز میرن تا مبادا جا بمونن
همین ملت نبودن دو سال پیش برای پژو و پراید تو سایپا و ایرانخودرو صف میبستن سر 2 ساعت فروش بسته میشد 50 میلیون هم میشد پراید میخریدن پژو 206 چند شده بود تندر رو چند میدادن بازم میخریدن مردمآخرین ویرایش توسط REZA1؛ 2015/09/20, 21:26.
نظر
-
در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Postکمپین عدم شرکت در انتخابات را باید تشکیل دهیم از طریق تلگرام اطلاع رسانی کنیددر اصل توسط liveparsi پست شده است View Postبا مزه بود. مرسیدر اصل توسط REZA1 پست شده است View Postکدوم اتحاد دوست عزیز؟ ملت به امید ارزون شدن یا اومدن خودروهای جدید یا... هستن و نمیخرن... یا میگن پول رو میذاریم بانک یه درصدی میگیریم تا 6 ماه دیگه هم خودرو ارزون نشه گرون هم نمیشه
مردم اگر 1 درصد فکر کنن گرون میشه برای خریدن تو صف دو تا خودرو ساز میرن تا مبادا جا بمونن
همین ملت نبودن دو سال پیش برای پژو و پراید تو سایپا و ایرانخودرو صف میبستن سر 2 ساعت فروش بسته میشد 50 میلیون هم میشد پراید میخریدن پژو 206 چند شده بود تندر رو چند میدادن بازم میخریدن مردم
نکته در قسمت اول پست من بود که شما بنا به ملاحظاتی پاک کردید
نفس اینکه مردم راه درست مبارزه بدون خشونت رو فهمیدن با ارزش هست!
اگر واقعا این کمپین شکل گسترده بگیره فقط طی 2ماه خودروسازی زمین گیر میشه و در نهایت مجبور میشن دزدی ها (تعرفه ها)رو بذارن کنار!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در این حکومت یادم نیاد کسی استعفا داده باشد. همه شان پر رو تر از این حرفها هستن و اینها بورس که هیچی است اگر مملکت را مثل وضعیت 12 سال پیش هم بکنن که کردند هم استعفا نمیدهن.وگرنه اینجا الان کره و ژاپن بود.
اینها با سیستمشان به کل باید استعفا داده بشون.والا هم آخوند پر رو است هم زیر دستهای غیر اخوند.
قالیباف خجالت بکش
فطانت شرم کننه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postعدم شرکت چرا در انتخابات شرکت می کنیم ولی نه انتخاب دولت تدبیر و امید !!!پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
تو اصلا عارفو میشناسی؟ همون بهتر که تو راگیری شرکت نکنی.
در اصل توسط mey پست شده است View Postمن یکی اگه بابامم در بیارن دیگه رای نمیدم....به کی رای بدم.............به حداد...که دوباره میاد اسم اختراع میکنه..احتمالا اسم بورسو عوض میکرد..میذاشت... سهم دونی......رضایی که از تحریم شدن خوشحال شده بود.کل بودجه مملکتو خرج دماغش میکرد...جلیلی که دادشمون همه رو زده بود مساوی هم نداده بود..........قالیباف که صد رحمت به دزدان کارایبو هیات همراه.....غرضی که یاد یوگی دوستان میوفتادم هر وقت میدیدمش..........ولایتی که میومد هیات دولت میکرد....شبیه داستانای خاله شا دونه............عارفم که کلا نقشه خیار بهتر از ریاست جمهوری بش میومد................یا به مشایی.... که به جان خودم ریس جمهور میشد........هیات دولتو میکرد شبیه بارگاه فرعون با جادوگراش...........
نظر
-
در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Postدر این حکومت یادم نیاد کسی استعفا داده باشد. همه شان پر رو تر از این حرفها هستن و اینها بورس که هیچی است اگر مملکت را مثل وضعیت 12 سال پیش هم بکنن که کردند هم استعفا نمیدهن.وگرنه اینجا الان کره و ژاپن بود.اینها با سیستمشان به کل باید استعفا داده بشون.والا هم آخوند پر رو است هم زیر دستهای غیر اخوند.قالیباف خجالت بکشفطانت شرم کنپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط liveparsi پست شده است View Postتو اصلا عارفو میشناسی؟ همون بهتر که تو راگیری شرکت نکنی.پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
هشدار یک مدیر حقوقی به کارگزاران درباره خرید اعتباری .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................مدیر امور حقوقی و بازرسی شركت سپرده گذاری مركزی در مورد خرید اعتباری برای مشتریان شركت های کارگزاری هشدار داد. .................................................. .................................................. ..................به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد صادق دبیری گفت: حسب درخواست شركت های کارگزاری مبنی بر امكان فریز سهام خریداری شده برای مشتریان اعتباری، شركت سپرده گذاری مركزی وفق دستورالعمل مربوطه این امكان را برای کارگزاران مهیا کرده است.براین اساس مشتریان نمی توانند برای فروش سهام فریز شده، کارگزار ناظر خویش را تغییر دهند اما کارگزاران توجه داشته باشند که 'فریز' بدیل 'توثیق' و 'توقیف' نبوده و فقط مانع تغییر کارگزار ناظر است. مدیر امور حقوقی و بازرسی سمات تصریح کرد: بتازگی این شركت با مواردی مواجه شده که به نظر هم روبه گسترش بوده و به نوعی سوءاستفاده و کلاهبرداری مشتریان خرید اعتباری سهام تلقی می شود. بدین ترتیب که برخی از مشتریان اعتباری که از سوی کارگزاران مربوطه برای وی خرید اعتباری صورت گرفته با طرح دعوی صوری در مرجع قضایی و یا به اجرا گذاشتن مهریه از سوی همسرانشان، دستور توقیف سهام های فریز شده از سوی مراجع ذیصلاح قانونی به این شركت واصل می شود و چنانچه این شركت دستورات قضایی را اجرا نكند، به عنوان مستنكف از اجرای این دستورات، تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد. وی اضافه کرد: از سویی دیگر 'فریز' در سامانه های موجود صرفاً امكان عدم تغییر کارگزار ناظر است و به مفهوم مسدود نمودن به معنای توثیق و یا توقیف نیست. به کارگزاران توصیه مؤكد می شود، افرادی را که برایشان به صورت اعتباری سهام خریداری می کنند را به دقت شناسایی و احراز هویت نمایند و تمكن مالی، سلامت مالی و اقتصادی آنها را به طور دقیق و کامل بررسی کنند و حتی پس از حصول اطمینان از سلامت و تمكن مالی آنها، حتماً نسبت به اخذ تضامین و وثایق لازم تا تسویه کامل بدهی و تعهدات اقدام نمایند تا بدین ترتیب اقدامات پیشگیرانه لازم در این زمینه صورت پذیرد. -----------------------------------------------------پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
اتفاقا تویی که بهت گفتم حکم همون خیارست که تو به جناب دکتر عارف گفتی. دکتر عارف به دنبال یک نتیجه بهینه تو این شرایط داغون جامعست. ادم دروغگو و ریاکاریم نیست. ضمنا فکر نکنم در حدی باشی که به ایشون بخوای توهین کنی. اندازه و حد خودتو بدون. و اینکه بهتره قبل از اینکه به ایشون توهین کنی، یکم عقلتو روغن کاری کنی تا شاید حکمت چشم گفتن و کوتاه اومدنشو بفهمی.
در اصل توسط mey پست شده است View Postتو نه شما..........به شما هم ربطی نداره میشناسم یا نه......شناخت من ...همون حکمه خیارست...به همه میگه چشم.....کاری هم به نظر گروهی که رای بش دادن نداره..مثل بقیه وقتی رایش گرفت...تو عمل ثابت میکنه گور بابا رای ملت.شما به نظرت علامه دهره بش رای بده......
نظر
نظر