جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
    اتفاقا تویی که بهت گفتم حکم همون خیارست که تو به جناب دکتر عارف گفتی. دکتر عارف به دنبال یک نتیجه بهینه تو این شرایط داغون جامعست. ادم دروغگو و ریاکاریم نیست. ضمنا فکر نکنم در حدی باشی که به ایشون بخوای توهین کنی. اندازه و حد خودتو بدون. و اینکه بهتره قبل از اینکه به ایشون توهین کنی، یکم عقلتو روغن کاری کنی تا شاید حکمت چشم گفتن و کوتاه اومدنشو بفهمی.
    اون قسمتی که بی ادبانست حرفات جواب نمیدم....ولی اگه عارف خیار نبود....اون سید بزرگوارو تو این 4 سال هر بلایی خواستن سرش اوردن...اینقدر با معرفت نبود یک کلام از این بنده خدا دفاع کنه....اعتراض کنه....حتی تلویحی..............فقط....سکوت...ولا غیر....حتی تو انتخابات هم به اندازه روحانی از ظلم به این مرده شریفگلایه نکرد.........اینی که با خاتمی عزیز این گونه بود...میخواد حکم ناجی رو داشته باشه...........................شما بهتره فکره عقله خودت باشی.......بیخودیم به تقیه گیر نده...که کلا وقتی سیاسیون این کشور به خاطر منافع و.یا عافیت.........سکوت مرگ میگیرن...پشتش قایم میشن....................
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• liveparsi
      عضو عادی
      • Dec 2014
      • 223

خب مسلما تو اون شرایط برای حفظ نفوذ خودش باید سکوت میکرد و مطمئن باش که سکوتش با هماهنگی خاتمی صورت گرفته. برای اینکه ارادت عارف به خاتمی را بدونی یاداوری میکنم که تو انتخابات گذشته خود عارف تمایلی به کناره گیری نداشت و تنها بخاطر همون سید بزرگوار کناره گیری کرد. چرا نباید به تقیه گیر بدیم. مگه فراموش کردی اون دیوسا سال 88 برای اینکه راهپیمایی مردم را ضد دین جلوه بدند چطور خودشون به اسم مردم تو روز عاشورا به امام حسین توهین کردند. اینها از انجام هر گونه پلیدی ابایی ندارند. حالا تو این شرایط عارف دست بکاری بزنه که نتیجه چندانی ببار نمیاره.
      بهرحال خداراشکر به لطف اینترنت و شبکه های اجتماعی رشد آگاهی مردم داره افزایش پیدا میکنه و همین خودش بهترین سپر برای حمایت از خاتمی و امثال خاتمی خواهد بود
      در اصل توسط mey پست شده است View Post
      اون قسمتی که بی ادبانست حرفات جواب نمیدم....ولی اگه عارف خیار نبود....اون سید بزرگوارو تو این 4 سال هر بلایی خواستن سرش اوردن...اینقدر با معرفت نبود یک کلام از این بنده خدا دفاع کنه....اعتراض کنه....حتی تلویحی..............فقط....سکوت...ولا غیر....حتی تو انتخابات هم به اندازه روحانی از ظلم به این مرده شریفگلایه نکرد.........اینی که با خاتمی عزیز این گونه بود...میخواد حکم ناجی رو داشته باشه...........................شما بهتره فکره عقله خودت باشی.......بیخودیم به تقیه گیر نده...که کلا وقتی سیاسیون این کشور به خاطر منافع و.یا عافیت.........سکوت مرگ میگیرن...پشتش قایم میشن....................

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

عارف فقط یک بله قربان گوی عامه پسند هست که فقط در جهت اب شنا میکنه ودر زمان حساس عرصه رو رها میکنه و به قول خودمون مرد روز های سخت نیست

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
          عارف فقط یک بله قربان گوی عامه پسند هست که فقط در جهت اب شنا میکنه ودر زمان حساس عرصه رو رها میکنه و به قول خودمون مرد روز های سخت نیست
          تاج عزیز شما عارف رو نمی شناسید، موقعی که من دانشجو بودم یکی تو اتوبوس شرکت واحد قسم می خورد عارف دیپلم داره الکی می گن بهش دکتر قصد جسارت ندارم ولی باید با این مرد از نزدیک برخورد داشت تا شناختش.
          من تو مقطع فوق لیسانس با ایشان چند تا درس برداشتم یکی از مهم ترین هاش امنیت شبکه و کریپتوگرافی (رمزنگاری) بود استاد اخلاق با سواد بسیار منظم سر وقت و انسان دقیقی است. ایشان یکی از پیش گامان امنیت شبکه و امضای دیجیتال در دانشگاه استنفورد بوده و هنوز هم تو اون دانشگاه اعتبار شناخته شده ای داره.
          جرو تاپ ترین شخصیت های شاخه مخابرات در کشور هست.
          ایشان بازی سیاست رو به خوبی بلده و میدونه چقدر نفوذ داره تا احترامش حفظ بشه.
          وقتی فرمانده های سپاه که همین قالیباف هم جزوشون بود رییس جمهور خاتمی رو تهدید به کودتا کردن برای جریانهایی مثل آقای عارف محدوده بازی محدودتر میشه.
          اینجا مملکت قداره بندها و شومن هاست . سخنرانان قهار و بدون تپق که فقط حرف می زنند که به یک استاد دانشگاه ماخوذ به حیا و محجوب مثل ایشون اجازه نمی دهند.
          این مملکت آدم قلدر و لات و بی حیا میخاد مثل احمدی نژاد مثل روحانی مثل قالیباف کسایی که آبرو ندارند و به راحتی دروغ می گویند.

نظر

• liveparsi
            عضو عادی
            • Dec 2014
            • 223

اتفاقا من هم با ایشون تو مقطع فوق درس رمزنگاری داشتم. تا بحال بنده منظم تر از ایشون استادی ندیدم.
            در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            تاج عزیز شما عارف رو نمی شناسید، موقعی که من دانشجو بودم یکی تو اتوبوس شرکت واحد قسم می خورد عارف دیپلم داره الکی می گن بهش دکتر قصد جسارت ندارم ولی باید با این مرد از نزدیک برخورد داشت تا شناختش.
            من تو مقطع فوق لیسانس با ایشان چند تا درس برداشتم یکی از مهم ترین هاش امنیت شبکه و کریپتوگرافی (رمزنگاری) بود استاد اخلاق با سواد بسیار منظم سر وقت و انسان دقیقی است. ایشان یکی از پیش گامان امنیت شبکه و امضای دیجیتال در دانشگاه استنفورد بوده و هنوز هم تو اون دانشگاه اعتبار شناخته شده ای داره.
            جرو تاپ ترین شخصیت های شاخه مخابرات در کشور هست.
            ایشان بازی سیاست رو به خوبی بلده و میدونه چقدر نفوذ داره تا احترامش حفظ بشه.
            وقتی فرمانده های سپاه که همین قالیباف هم جزوشون بود رییس جمهور خاتمی رو تهدید به کودتا کردن برای جریانهایی مثل آقای عارف محدوده بازی محدودتر میشه.
            اینجا مملکت قداره بندها و شومن هاست . سخنرانان قهار و بدون تپق که فقط حرف می زنند که به یک استاد دانشگاه ماخوذ به حیا و محجوب مثل ایشون اجازه نمی دهند.
            این مملکت آدم قلدر و لات و بی حیا میخاد مثل احمدی نژاد مثل روحانی مثل قالیباف کسایی که آبرو ندارند و به راحتی دروغ می گویند.

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

سلام
              صبح همه دوستان بخیر و شادی
              گرچه میدونم این بازار و دولتمردان حالی برای سهامدارها نذاشتند
              ولی به هر حال امیدوارم روز خوبی داشته باشید
              در حال حاضر هرچیزی به کثیف ترین شکلش در حال انجامه

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                سلام
                صبح همه دوستان بخیر و شادی
                گرچه میدونم این بازار و دولتمردان حالی برای سهامدارها نذاشتند
                ولی به هر حال امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                در حال حاضر هرچیزی به کثیف ترین شکلش در حال انجامه

تازه تازه است....از وب چیدم برات

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

تازه تازه است....از وب چیدم برات

شما خودت گلی
                  همه دوستان در تالار گلند
                  ما خیلی چیزها از دست دادیم
                  ولی من به شخصه نمیزارم حس همنوع دوستیم رو ازم بگیرند
                  حتی اگه یکی مثل مصباح صد تا آیه و حدیث برای گرفتنش بیاره

:.thumbsupsmileyanim

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

شما خودت گلی
                    همه دوستان در تالار گلند

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

شما خودت گلی
                      همه دوستان در تالار گلند

/:.wubsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10169

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        شاید فردا این صف های فروش دیده نشه یا جمع بشه ولی بمعنی پایان اصلاح نیست.
                        بنظر میرسه امروز اول صبحی فروشنده ها در صف فروش جا خوش نکرده اند و یا اگه صف فروشی هست به همان مقدار هم خریدار در طرف مقابل هست ولی من فکر میکنم حتی اگه با وجود خریدار در منفی پنچ درصد و فرار فروشنده ها از صف فروش، باز هم اونها در درصدهای مثبت یا منفی یکی دو درصد فروشنده اند.
                        من پیش بینی ام برای امروز اینه که احتمالا باز گشایی ها حوالی یکی دو درصد منفی تا یک درصد مثبت انجام بشه و سپس با گذشت یکی دو ساعت و نیامدن فشار خرید ،فروشنده ها دوباره فشار فروش بیارند.
                        حالا ببینیم این پیش بینی معاملات ساعتی چقدر درست درمیاد؟
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

بنظر میرسه امروز اول صبحی فروشنده ها در صف فروش جا خوش نکرده اند و یا اگه صف فروشی هست به همان مقدار هم خریدار در طرف مقابل هست ولی من فکر میکنم حتی اگه با وجود خریدار در منفی پنچ درصد فروشنده ها از این قیمت ها فرار کنند باز هم اونها در درصدهای مثبت یا منفی یکی دو درصد فروشنده اند.
                          من پیش بینی ام برای امروز اینه که احتمالا باز گشایی ها حوالی یکی دو درصد منفی تا یک درصد مثبت انجام بشه و سپس با گذشت یکی دو ساعت و نیامدن فشار خرید ،فروشنده ها دوباره فشار فروش بیارند.
                          حالا ببینیم این پیش بینی معاملات ساعتی چقدر درست درمیاد؟
                          اروم جان...یه سوالی... چه جوری میشه 2 تا سهم با سرمایه مشابه....حجم مبناشون 50 درصد اختلاف داشته باشه.....تازه اونی که بالاتره..شناورشم کمتره

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10169

اروم جان...یه سوالی... چه جوری میشه 2 تا سهم با سرمایه مشابه....حجم مبناشون 50 درصد اختلاف داشته باشه.....تازه اونی که بالاتره..شناورشم کمتره
                            کدوم؟
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

سفارش های چیده شده نشون میده که کنترل قیمت هنوز هم ادامه داره
                              عبده گفت حداقل تا آذرماه همینطوریه
                              من موندم اگه همینطور ادامه بدند مثلا سایپا میشه 3 ریال
                              خودرو میشه 7 ریال
                              ذوب میشه 5- ریال
                              بانک ملت میشه 20- ریال
                              ...
                              یعنی اصلا دیگه چیزی وجود نداره
                              یه عده دارن از چیز کره میگیرن

مبارکه
                              بدون سرمایه گذاری سود در میاریم
                              اینو باید به ثبت جهانی برسونند
                              اقتصاد اسلامی بدون سرمایه سود میسازه

/:.ohno-smiley.:/

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

کدوم؟
                                چافست 159....چکارن....239......تازه چارن 10 درصدم سرمایش کمتره

نظر

در حال کار...
                                X