جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    این چوب تدبیره که ملت دارن میخورن ! مخصوصا سهامداران بورس !

ظاهرا رو برای این نوشتم که این جلسات خبری نمیشه، وگرنه من از کسی شنیدم که خودش در جلسه حضور داشته

جان ابجی خودتو از برق بکش....ما رو هم خلاص کن.........37 سال داریم چوب...جفتک....مشت میخوریم.....
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

ظاهرا رو برای این نوشتم که این جلسات خبری نمیشه، وگرنه من از کسی شنیدم که خودش در جلسه حضور داشته
      اصلا حق باتو. چوب تدبیر است. ملت اینجا روی دولت تازه حساسیت ندارن و اگر هم نشون میدن به علت حساسیت آدمهایی مثل تو است.
      حالا بگو چرا باید یک دولتی مثل عشق ت محمود وضع را به جایی برساند که نیاز به تدبیر باشد؟ مگر ملت از لج محمود به حسن رای ندادن؟ مگر مملکت را به اینجا نرساند که ملت تدبیر خواستن؟اگر تدبیر بود در دوره ی محمود که مردم دیگر تدبیر نمیخواستن که.
      یک دختری با یک پسری فرار کرد.معلوم شد از سر خوشی نبوده. پدرش میخواسته به تن فروشی مجبورش کند.دختر مجبور شده بوده در برود. حالا این تقصیر کی است؟ پسر که دختر را برده؟ دختر که با پسر رفته است؟ یا آن پدر پدرسوخته؟
      اگر جهنمی باشد تو را حتما در کوره بلندش به خاطر بهم ریختن اعصاب مردم میسوزانن
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10169

چوب تدبیر نیست،بلکه چوب بی تدبیری دولت قبل هست که خزانه رو خالی تحویل دولت فعلی داده اونم با فروش نفت بالای 100 دلاری.
        اگه مثل عربستان ذخیره ارزی داشتیم الان دولت میتونست حداقل یه رونقی توی مملکت بده.
        مردم میخواهند که اوضاع بهتر بشه،آخه با کدوم پول؟
        ولله بخدا باید شکر کنیم اگه زمان دولت قبل قیمت نفت تا اینجا میومد بخدا قیمت دلار الان بالای ده هزار تا بود،شک نکنید .
        الان یه عده میان میگند شما از روحانی طرفداری میکنید نه جانم ،برای من روحانی با سایر سیاستمداران هیچ فرقی نداره ولی بخدا فعلا در این شرایط بنظر من عملکردش قابل قبوله.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

فکر کنم این میناوی اسی رفیق فابریک مموتیه از ازتو ولنجکlaughingsmiley
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
            اولا خودت میگویی ظاهرا دوما از آب گل آلود ماهی گرفتن را همه بلدن سوما اگر گفته باشد باز هم ملت چوب دولت محمود را میخورن

این جملات گفته شده و این جمله را حتی آقای ظریف هم گفته در جلسه هفته گذشته کمیسیون بر جام که وقتی بذر پاش از ظریف سوال کرد که چرا با این توافق بازار بورس منفی می باشد در جواب آقای ظریف گفت که اگر این توافق نمی شد که بازار بدتر بود بازار بورس به خاطر سیاست های پولهای دولت گذشته رشد کرده !!!!!
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1837

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              وساپا در روی حمایت خیلی مهم 96 تومن صف فروش بسته با این تفاسیر رسیدن به 70 تومن دور از انتظار نیست.البته این مورد با نوسانات خیلی زیاد میتونه حاصل بشه.
              حالا دیگه حساب بقیه با خودتون
              من این سهم رو ندارم

در این بازار سراسر منفی عرض میکنم
              اینجا مینویسم و امضا میکنم این سهم به 70 تومن نخواهد رسید.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

ظاهرا دیروز جلسه ای بوده که در اون نماینده بانک مرکزی در پاسخ به اعتراض مدیران درباره سیاستهای پولی و مالی و خسارتهای وارد شده به بورس و سهامداران گفته "در دولت قبل پولهای زیادی وارد بورس شده و تا این پولها تخلیه نشه سیاستها تغییری نخواهد کرد "!!!

البته میگن نماینده بورس هم در جلسه بوده و هیچ واکنشی هم نشون نداده به این توجیه!
                بحث این دولت و اون دولت رو که بذاریم کنار، سوال اساسی از دیدگاه بازار سرمایه اینه که آیا اومدن پول به این بازاراز دید دولت تدبیر نادرسته؟؟

بازم فرض کنیم پولی اومده در بازار و الان به هر دلیلی آقایون میخوان خارج کنن این پولهارو ! آیا شیوه خارج کردن پول از بازار اینه؟ حتما باید برای بیرون بردن اون پولها بازار سرمایه نابود بشه و مردم بیچاره بشن؟؟؟

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

اصلا حق باتو. چوب تدبیر است. ملت اینجا روی دولت تازه حساسیت ندارن و اگر هم نشون میدن به علت حساسیت آدمهایی مثل تو است.
                  حالا بگو چرا باید یک دولتی مثل عشق ت محمود وضع را به جایی برساند که نیاز به تدبیر باشد؟ مگر ملت از لج محمود به حسن رای ندادن؟ مگر مملکت را به اینجا نرساند که ملت تدبیر خواستن؟اگر تدبیر بود در دوره ی محمود که مردم دیگر تدبیر نمیخواستن که.
                  یک دختری با یک پسری فرار کرد.معلوم شد از سر خوشی نبوده. پدرش میخواسته به تن فروشی مجبورش کند.دختر مجبور شده بوده در برود. حالا این تقصیر کی است؟ پسر که دختر را برده؟ دختر که با پسر رفته است؟ یا آن پدر پدرسوخته؟
                  اگر جهنمی باشد تو را حتما در کوره بلندش به خاطر بهم ریختن اعصاب مردم میسوزانن
                  حضرت امام این دولت کریمه روحانی هست که با سیاست های غلطش اعصاب ملت ریخته به هم... سرمایه هایه ملت اب میشه اونوقت ما به هم میپریم که فلان است و بهمان..
                  کمی بیشتر فکر کنیم
                  به امید روز های بهتر برای همه

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

شاوان را میخواهن باز کنند.خدا به سهامدارانش رحم کند.
                    ارومبورس خان عزیز فولاد مبارکه کجا میرود؟ کفش کجاست؟برای خرید خوب است؟
                    فولاد یه کف مهم روی 98 تومن داره،ولی بنظر من اگه میخواهید سهامدار فلزات باشید باید حتما قیمت نفت رو در نظر داشته باشید.من فکر میکنم قیمت نفت ممکنه 25 دلار هم برسه.البته زمان خواهد برد.
                    بنابر این روی فلزات فعلا با رسیدن به حمایت های مهم فقط نوسانگیری بایست بشه برای سهامداری بایست صبر کرد تا قیمت نفت از حالت اصلاحی بیرون بیاد و یا اینکه ما خریداران خیلی قویی توی بازار ببینیم که برای بالا بردن پی بر ایی بازار تلاش میکنند. در اون صورت بله.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

حسن کلید مشاور ویژه امنیتی رهبر هست و آمدنش هم با برنامه بود
                      یک که بگویند دیدین رای مردم حساب هست و 88 هم تقلب نشد؟ حسابی هم رو همین مانور دادن
                      دوم می دانشتن کسی برای جلیلی تره خورد نخواهد کرد یکی باید می آمد با شامورتی بازی پای آمریکا رو از خرخره نظام بر میداشت
                      چون داشتن تلف میشدن

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10169

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                        من این سهم رو ندارم

در این بازار سراسر منفی عرض میکنم
                        اینجا مینویسم و امضا میکنم این سهم به 70 تومن نخواهد رسید.
                        در این بازار سراسر منفی هم من عرض میکنم عدد دقیقش 75تومن هست.
                        ولی لطف کنید سهم نوسانی داشت اینو رو بالا نیارید بذارید پایان اصلاحش شد این پست رو بالا میاریم.
                        پایان اصلاح اون زمان خواهد بود که یه سقف جدید بزنه.

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

سر شاوان رو بد میبرن
                          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                            سر شاوان رو بد میبرن
                            کاش آبش بدهن و بعد سرش را ببرن.
                            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام
                              فکر می کنم این منفی های وحشتناک نشان از پایان روند نزولی-فرسایشی باشد.
                              الان همان طور که قبلا پیش بینی کرده بودیم بهترین موقع برای خرید است. البته خرید باید در ابتدای روند صعودی باشد نه در روند نزولی.

================
                              پی نوشت:
                              البته ما طبق معمول طبق پیش بینی و استراتژی مان عمل نکردیم و چند روز زودتر اکثر نقدینگی را خرید انجام داده ایم ولی باز الحمد لله در میزان زیادی از خرید ها طبق برنامه عمل کردیم و سهم های بنیادی ذلیل شده خریدیم که فرقی با داشتن نقدینگی نمی کند و الان فروشش تنها 1.5 درصد پول کارگزار ضرر می زند.
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1837

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                در این بازار سراسر منفی هم من عرض میکنم عدد دقیقش 75تومن هست.
                                ولی لطف کنید سهم نوسانی داشت اینو رو بالا نیارید بذارید پایان اصلاحش شد این پست رو بالا میاریم.
                                پایان اصلاح اون زمان خواهد بود که یه سقف جدید بزنه.

شما عزیز ما هستی و من فقط نظرم رو گفتم/:.Heart.:/

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

در حال کار...
                                X