جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3778

پاسخ : جــــو بــــازار

دلار فردایی سلیمانیه ۳۲۴۰۰!!!باز از فردا همه سهام می فروشند که برند دلار و طلا بخرند...

نظر

• shabah
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 764

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
      در دیدار رئیسی و پوتین چه گذشت؟

روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر به‌صورت 2جانبه و گفت‌وگو دیدار کردند.
      به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر به‌صورت 2 جانبه دیدار و گفت‌وگو کردند.

نشستن باهم مذاکره میکنند که چجوری امریکا و اروپا رو سرکاربزارند

طرزنشستن پوتین رو به روی رئیسی ببنید

چه به حالت تواضع وگردن کج جلوش نشسته

پیوتین برای بقیه سینه رو جلومیده پاهارو روهم میندازه خلاصه یکتی برای بقیه میشینه

حالا این طرز برخورد با رئیسی چه پیامی برای امریکا واروپا داره خدا داند

شاید هم میخواد مسلمون بشه

درسته زندگی به همه فشار آورده ولی بعضی ها هنوز پشتشون گرمه

در مورد پوتین هم کاملا مشخصه دستش رو گرفته که لقوه و لرزشش مشخص نباشه

یک عدد ساندیس تقدیم به شما

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1471

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
        درسته زندگی به همه فشار آورده ولی بعضی ها هنوز پشتشون گرمه

در مورد پوتین هم کاملا مشخصه دستش رو گرفته که لقوه و لرزشش مشخص نباشه

یک عدد ساندیس تقدیم به شما
        ممنون ازساندیستون فقط یکم گرم بود

طرزنشستن پوتین مقابل دو رئیس جمهور همسایه

نظر

• shabah
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 764

ممنون ازساندیستون فقط یکم گرم بود

طرزنشستن پوتین مقابل دو رئیس جمهور همسایه
          یه ساندیس تگری تقدیم به شما

امروز میوه فروشی سر آجودانیه بودم اتفاقا. هندونه های خوبی داشت. به درد زیر بغل زدن هم میخوردlaughingsmiley

نظر

• چلاغعلی خان خانان
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 708

در دیدار رئیسی و پوتین چه گذشت؟

روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر به‌صورت 2جانبه و گفت‌وگو دیدار کردند.
            به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر به‌صورت 2 جانبه دیدار و گفت‌وگو کردند.

نشستن باهم مذاکره میکنند که چجوری امریکا و اروپا رو سرکاربزارند

طرزنشستن پوتین رو به روی رئیسی ببنید

چه به حالت تواضع وگردن کج جلوش نشسته

پیوتین برای بقیه سینه رو جلومیده پاهارو روهم میندازه خلاصه یکتی برای بقیه میشینه

حالا این طرز برخورد با رئیسی چه پیامی برای امریکا واروپا داره خدا داند

شاید هم میخواد مسلمون بشه

درناخان توچی میزنی
            یارو پوتین شاشش گرفته
            داره میترکه
            حاج ابرام رفته منبر
            توکه خان خانان تیز بودی

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4720

در مورد توافق باید بگویم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره !!!!!! هر جور حساب کنی به نفع طرفین است بنابراین در نهایت به توافق خواهند رسید فعلا سر امتیازات ماجرا را کش می دهند . این دیدگاه را من به خاطر دو قرون ده شاهی خودم تو بورس عنوان نمی کنم و اصلا نظر و دیدگاه افراد اهمیتی در این موضوع ندارد . اما من می گویم وقتی مجموع شرایط طرفین را کنار هم قرار می دهیم می بینیم که دو طرف راهی جز توافق ندارند . به دو دلیل :
              1- وضعیت اقتصادی ایران به مرحله انفجار رسیده است و فشار بیش از این منجر به اعتراضات گسترده تر خیابانی و ... خواهد شد .
              2- اروپا نشان داد در اوکراین آنچنان که انتظار می رفت خود را درگیر جنگ نکرد و حتی ارتباط اقتصادی اش را با روسیه به طور کامل قطع نکردند . کسانی که در اروپا و آمریکا زندگی می کنند می دانند بنزین لیتری دو دلار یعنی چه !!!! اگر توافق به انجام نرسد و تحریمها بیشتر شود ایران ساکت نمی شود و اولین ابزارش تنگه هرمز و جلوگیری از صادرات نفت خلیج فارس خواهد بود و شک نکنید نفت به راحتی به بالای 200 دلار خواهد رفت و این یعنی اعتراضات گسترده در شهرهای اروپا و امریکا ... و خلاصه اینکه استراتژی ما توافق است . به زودی هم احتمالا اعلام خواهد شد .

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

با این وضعیت بازارهای جهانی و نقدینگی در گردش بازار بورس، احتمالا به شاخص لباسی در کانال 1300 بیاد.

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3778

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  در مورد توافق باید بگویم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره !!!!!! هر جور حساب کنی به نفع طرفین است بنابراین در نهایت به توافق خواهند رسید فعلا سر امتیازات ماجرا را کش می دهند . این دیدگاه را من به خاطر دو قرون ده شاهی خودم تو بورس عنوان نمی کنم و اصلا نظر و دیدگاه افراد اهمیتی در این موضوع ندارد . اما من می گویم وقتی مجموع شرایط طرفین را کنار هم قرار می دهیم می بینیم که دو طرف راهی جز توافق ندارند . به دو دلیل :
                  1- وضعیت اقتصادی ایران به مرحله انفجار رسیده است و فشار بیش از این منجر به اعتراضات گسترده تر خیابانی و ... خواهد شد .
                  2- اروپا نشان داد در اوکراین آنچنان که انتظار می رفت خود را درگیر جنگ نکرد و حتی ارتباط اقتصادی اش را با روسیه به طور کامل قطع نکردند . کسانی که در اروپا و آمریکا زندگی می کنند می دانند بنزین لیتری دو دلار یعنی چه !!!! اگر توافق به انجام نرسد و تحریمها بیشتر شود ایران ساکت نمی شود و اولین ابزارش تنگه هرمز و جلوگیری از صادرات نفت خلیج فارس خواهد بود و شک نکنید نفت به راحتی به بالای 200 دلار خواهد رفت و این یعنی اعتراضات گسترده در شهرهای اروپا و امریکا ... و خلاصه اینکه استراتژی ما توافق است . به زودی هم احتمالا اعلام خواهد شد .

...درود..فکرمی کنم یک عامل را این وسط نادیده گرفته باشید ..اون هم‌..استقلال حکومت و عقلانی رفتار کردن حساب هزینه فایده در انجام این توافق هست ...ودوم آزادی عمل حاکمیت درنحوه واکنش هست ..از بالا رفتن قیمت انرژی و تحت فشار قرار گرفتن اقتصاد غرب چه کسی بیشتر سود می برد ؟؟غیر از روسیه و چین ؟؟؟راهکار روسیه و چین برای این برنامه دور نگه داشتن ایران از بازار جهانی هست ...اون هم با عدم اجازه دادن به ایران برای توافق ....اما در عین حال به حدی مزاحمت و فشار ایجاد نخواهند کرد و به ایران هم اجازه اقدامات تحریک کننده و بیشتر از آن نخواهند داد که بهانه به دست غرب بدهد برای کندن دندان خرابی به نام ایران ...

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

بزرگترین اشتباه شما که اتفاقا تفکر رهبریت نظام اسلامی هم هست همین جمله بولد شده است!
                    تصور نظام اینه که مهم نیست که دیر بشه اما اونها چاره ای ندارن که بشه !!

اتفاقا یکسری چیزها وقتی دیر بشود بدجوری هم سوخت و سوز دارد ، بدجور.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4720

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      ...درود..فکرمی کنم یک عامل را این وسط نادیده گرفته باشید ..اون هم‌..استقلال حکومت و عقلانی رفتار کردن حساب هزینه فایده در انجام این توافق هست ...ودوم آزادی عمل حاکمیت درنحوه واکنش هست ..از بالا رفتن قیمت انرژی و تحت فشار قرار گرفتن اقتصاد غرب چه کسی بیشتر سود می برد ؟؟غیر از روسیه و چین ؟؟؟راهکار روسیه و چین برای این برنامه دور نگه داشتن ایران از بازار جهانی هست ...اون هم با عدم اجازه دادن به ایران برای توافق ....اما در عین حال به حدی مزاحمت و فشار ایجاد نخواهند کرد و به ایران هم اجازه اقدامات تحریک کننده و بیشتر از آن نخواهند داد که بهانه به دست غرب بدهد برای کندن دندان خرابی به نام ایران ...
                      درود
                      به نظر من بحث عقلانیت و هزینه فایده کردن نیست که اگر بود وضع مملکت این نبود !!!!!!!! الان به مرحله تصمیم گیری در مورد بودن یا نبودن رسیدن !!! به همین خاطر من از جانب داخل مطمئن هستم که توافق را می پذیرند کمی صبر کنید خواهید دید بالاخره فشارهای شدید داخلی مسئولین را وادار می کند توافقی شکل بگیرد.

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4720

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        بزرگترین اشتباه شما که اتفاقا تفکر رهبریت نظام اسلامی هم هست همین جمله بولد شده است!
                        تصور نظام اینه که مهم نیست که دیر بشه اما اونها چاره ای ندارن که بشه !!

اتفاقا یکسری چیزها وقتی دیر بشود بدجوری هم سوخت و سوز دارد ، بدجور.
                        درود بر جناب کیوان
                        واقعیت اینکه هر روز که توافق به تاخیر بیفتد میلیونها دلار به مملکت ضرر می رسد ! اما برای مسئولین کشور همه مسائل صرفا اقتصادی نیست .
                        وضعیت کنونی مذاکرات شبیه دو تا راننده لجباز است که در دو سوی جاده با آخرین سرعت روبروی هم در حرکت هستند تا هر کدام دیگری را از رو ببرد ! اما در لحظه آخر یکی کوتاه می آید و جهت ماشین را کمی منحرف می کند تا به سلامت از کنار هم بگذرند .
                        من می گم الان شرایط هر دو طرف به گونه ای است که به این توافق نیاز دارند اگر 10 سال پیش یکطرف تحت فشار بود الان هر دو طرف تحت فشار هستند . و روز به روز فشار سنگین تر میشه روی هر دو طرف !!!! کافیه جنگ اوکراین 6 ماه دیگه طول بکشه ! اروپا چه خاکی بر سر می ریزد با کمبود انرژی در زمستان ؟؟؟ اگر توافق 6 ماه دیگه عقب بیفتد دلار میره بالای 40 هزار تومان !!! تو یکماه گذشته قیمت مسکن تو تهران متری 3 میلیون تومان گرون شده !!! خوب با این وضعیت هر دو طرف در فشار و سختی شدیدی قرار خواهند گرفت و برای همین هر دو طرف به دنبال حل مسئله خواهند بود .

نظر

• پیمان
                          ستاره دار (1)
                          • Sep 2020
                          • 649

بیشتر از 20 ساله که میگیم اینا چاره ای جز توافق ندارن
                          20 سال!!!!

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3778

درود
                            به نظر من بحث عقلانیت و هزینه فایده کردن نیست که اگر بود وضع مملکت این نبود !!!!!!!! الان به مرحله تصمیم گیری در مورد بودن یا نبودن رسیدن !!! به همین خاطر من از جانب داخل مطمئن هستم که توافق را می پذیرند کمی صبر کنید خواهید دید بالاخره فشارهای شدید داخلی مسئولین را وادار می کند توافقی شکل بگیرد.
                            ....من هم منظورم این بود که برای این ها بحث هزینه فایده مطرح نیست که بخواهند براساس ان تصمیم بگیرند...

نظر

• شروع مجدد
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 919

درود
                              البته بنده امیدوارم که پیشبینی شما درست دربیاد ولی میزان جهل و تعصب سردمداران حکومت رو هم دست کم نباید گرفت اونها ممکنه دچار چنان توهمی نسبت به قدرت خود و ضعف طرف مقابل باشند که با انداختن سنگهای بزرگ ، راه توافق رو سد کنن. البته شاید قیاس مع الفارق باشه ولی ژاپنی های مغرور هم تا با سنبه پر زور آمریکا مواجه نشدن ، حاضر به متارکه جنگ و توافق صلح نشدن.
                              آنکه نامخت از گذشت روزگار
                              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

متوسط قیمت خانه های فروش رفته در آمریکا در سال 1963 حدود 19 هزار دلار بوده که این متوسط قیمت در سال 2022 به حدود 508 هزار دلار رسیده است. در واقع قیمت دلاری متوسط خانه در آمریکا در طی حدود 60 سال حدود 26 برابر شده است./:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/
                                Screenshot 2022-07-01 105002.jpg
                                آخرین ویرایش توسط zess؛ 2022/07/01, 09:51.

نظر

در حال کار...
                                X