جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4101

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
    شاخص منفی سهم ها مثبت ؟؟؟؟؟؟ سیستم چی میگه ؟؟؟
    شاخص منفی بازار هم منفی
    جسارت نباشه کدوم سهم ها مثبت ؟ هم وزن 1% منفی خورد امروز که کم نیست در حالی که شاخص 0.27% منفی بود
    متاسفانه اوضاع بسیاری از نمادهای هم وزن و کوچک اصلا خوب نیست

این هفته بر تعداد نمادهائی که رفتند رو همون کف قبلی چند ماه گذشته یا حتی نزدیکش کم نبودند . این جای سوال باقی میگذارد و هراس برای ورود پول ایجاد میکنه
    واقعا هراس ایجاد میکنه و البته تعجب بزرگ حتی برای خود ما قدیمی ها
    با شاخص 1210 در 5 بهمن ... و حالا با شاخص 1480 برگردی رو کف قبلی یا 5-10% بالاتر یا حتی کف را هم سوراخ کنی . مثلا از 50-60% رشد برسی به 5 یا 10% رشد
    زهراوی امروز از 50% رشد رسید به 5% با اوردرهای ترس و زوری و فشار بی حد فروش
    بورس دیروز کل راه رفته را پس گرفت و البته امروز 5 تا برگشت . انصافا هراس انگیز شده این وضعیت

رو به روز قلابی بودن این شاخص و بازی کثیف بیشتر عیان میشه

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4101

پیرو کامنت قبلی ...
      هر چند نمادهائی هم هستند در تعداد بالا که مظلومانه و با شامورتی بازی و دغل کاری و انواع ترفندهای کثیف دیگر منفی میشوند ولی یه نکته داره خودنمائی میکنه
      سهم زیان ده پر ریسک است هر چقدر هم که در بازه ای از زمان روند خوبی داشته باشد ولی عاقبت زهر دارد
      سهم با ارزش بازاری بالا که همخوانی با روند معاملاتش ندارد و موارد دیگر از جمله گزارش بد و ... عاقبت گریبانگیر خواهد شد و زیان میزنه . سهمی که رفته افزایش سرمایه و بعدش بیخودی و یه عده مریض زدند زیرش و بیخودی بادش کردند و الان تعدیل شده اش بالاست ... اینها را باید دوری کرد
      مواردی داریم که اجازه اصلاح در جو بسیار منفی سال قبل ندادند و این اوج بی خردی و بهتر است بگم نامردی بود و حالا تازه فیلشون یاد هند کرده برای ریختن

افزایش سرمایه هائی که تعدیل شده بالا داشتند و به جای افت زدند زیرشون
      غصینو ... دسانکو ... خنصیر ... و ... تعدیل شده های بعد از افزایش سرمایه بالا بود و دیدیم چی شد
      خلاصه کلام با وضعیتی که من می بینم سهمی که فکر میکنیم یا قیمتش بالاست یا تعدیل شده افزایش سرمایه اش بالاست یا سود ده است ولی ارزش بازاری غیر منطقی بالائی داره یا بدتر از همه زیان ده است یا گزارش های مزخرف و متناقضی ارسال میکنه ( بجز زیان ده های خودروئی که داستاشنون متفاوت است ) باید از واچ کنار گذاشت مگر دیدگاه های کوتاه مدتی

چون اینها عاقبت روزی زهرشون را نوش جان سهامدار میکنند و برمیگردند به ذات واقعی خودشون در افت قیمتها

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1097

به نظر شما آیا موج اصلاحی 4 به پایان رسیده!!؟

مسئله فعلن این است و دغدغه اصلی همه اهالی بازار همین هست وگرنه شروع موج صعودی 5 بدون شک یه روزی اتفاق میفته و نه تنها برای نمودار شاخص کل بلکه برای هر نموداری جواب میدهد

حقوقیها فقط دیروز یک تریلیون تومان خرید داشتند و بیشتر فروشهاشون انتقال به کدهای شخصی بود و امروز ورود پول حقیقی داشتیم

آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2022/07/12, 17:49.

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1097

امروز 21 تیر و 12 جولای هست . قراره در تاریخ 19 جولای (هفته آینده) پوتین با اردوغان و رئیسی در تهران دیدار کنه!

شاید هفته آینده به همین مناسبت بازار را بترکونند! از این مسئولین سیاست زده هیچ بعید نیست

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

بسیاری از تحلیل ها در کانال ها و سایت ها نشون میده که خیلی ها نقد هستن و از منفی های بازار استقبال میکنن.
            این چند سال دیگه اکثرا گرگ بارون دیده شدن /:.yead.:/

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1770

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              بسیاری از تحلیل ها در کانال ها و سایت ها نشون میده که خیلی ها نقد هستن و از منفی های بازار استقبال میکنن.
              این چند سال دیگه اکثرا گرگ بارون دیده شدن /:.yead.:/
              گرگ پالان دیده

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                گرگ پالان دیده
                ریشه ی ضرب المثل گرگ باران دیده
                علامه دهخدا درباره ریشه این ضرب المثل می گوید: بچه ی گرگ از باران می ترسد و در زمان بارش باران هر چقدر هم تشنه و گرسنه باشد از سوراخ خود بیرون نمی آید، اما گرگ هایی که بزرگ تر شده اند و بیرون از خانه هستند دیگر ترسی از باران ندارد زیرا که مواجه شدن با باران به آن ها آموخته است که باران آسیبی به آن ها نمی زند.
                ز باران کجا ترسد آن گرگ پیر
                که گرگینه پوشد به‌ جای حریر ( نظامی)
                کی چون رخ من، دیده‌ ی یاران دیده؟
                کی همچو خزان من، بهاران دیده؟
                من شیر نَرَم، رمیده زین بیشه‌ ی خشک
                گرچه مثل است: گرگ باران‌ دیده (مسیح کاشانی)
                روزی در این باب، با گرگ مشورت کرد؛ گرگی کهنه بود باران ‌دیده (ضیاء نخشبی)

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

- تصویب عرضه خودرو در بورس کالا توسط شورای عالی بورس

- گزارش سه ماهه شاوان ترکوند، فوق العاده، چراغ راه بقیه پالایشی ها و بنیادی ها

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

قیمت گندم در بازار جهانی با دلار 31500 تومانی به کیلویی 9800 تومان رسیده و دولت ایران در سال جاری گندم را با قیمت تضمینی کیلویی 11500 تومان از کشاورزان خریداری می‌کند.

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1711

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      ریشه ی ضرب المثل گرگ باران دیده
                      علامه دهخدا درباره ریشه این ضرب المثل می گوید: بچه ی گرگ از باران می ترسد و در زمان بارش باران هر چقدر هم تشنه و گرسنه باشد از سوراخ خود بیرون نمی آید، اما گرگ هایی که بزرگ تر شده اند و بیرون از خانه هستند دیگر ترسی از باران ندارد زیرا که مواجه شدن با باران به آن ها آموخته است که باران آسیبی به آن ها نمی زند.
                      ز باران کجا ترسد آن گرگ پیر
                      که گرگینه پوشد به‌ جای حریر ( نظامی)
                      کی چون رخ من، دیده‌ ی یاران دیده؟
                      کی همچو خزان من، بهاران دیده؟
                      من شیر نَرَم، رمیده زین بیشه‌ ی خشک
                      گرچه مثل است: گرگ باران‌ دیده (مسیح کاشانی)
                      روزی در این باب، با گرگ مشورت کرد؛ گرگی کهنه بود باران ‌دیده (ضیاء نخشبی)
                      جسارتاَ
                      گرگ بالان دیده به معنی تله ...گرگی که توی تله افتاده و خودشو رها کرده

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                        ستاره‌دار(2)
                        • Jan 2022
                        • 1030

سوالی پرسیدم که از دید شما چقدر طول می کشد تا شاخص کل بشود سقف قبلی یعنی ۲.۰۷۸.۰۰۰ یا بعبارتی ۶۰۰ هزار واحد بالاتر از سطح فعلی یعنی رشد ۴۰ درصدی

که فقط یک نفر پاسخ داد

نظرم این بود بدونم چند نفر دورنمایی از کلیت بورس دارند و استراتژی کلان دارند در بورس

۴۰ درصد یعنی تورم تقریبا متوسط به بالای میانگین یک سال در این ۱۰ سال

یعنی اگر در ۱ سال آینده انتظار رشد ۴۰ درصدی از بورس نداری باید به فکر بیزینس جایگزین باشی که حدس می زنی همپای تورم انتظاری احتمالی ۴۰ درصدی پیش بره یا جلوتر از اون

اون هم گین ۴۰ درصدی شاخص کل که می دونیم شاخص کل مهندسی میشه و ۹۰ درصد افراد نمی تونند همپای شاخص کل راندمان بگیرند

بزبان ساده اگر می خواهیم راه درست رو بریم سوای آنکه در گذشته چه کردیم ابتدا باید نقشه راه سال بعد را بدور از تعصب و سوگیری ذهنی ترسیم کنیم

حالا بنظرتون در ۲ سال آتی اگر متوسط سالی ۳۵ درصد تورم داشته باشیم میشه به گین ۷۰ درصدی از بورس دل بست ؟

از دید خود من با نگاه ۲ ساله در برخی نمادهای دارویی و معدودی از پتروپالایشی ها و حتی معدودی از خودرویی ها گین ۷۰ درصدی امکان پذیر است و همچنین در صندوق های سرمایه گذاری نظیر پیشتاز مفید

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

درود
                          واقعا میخوان ارز جهانگیری دوباره برگردونن!؟

نظر

• Ahmad.A
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 27

سلام بر همه کاربران عزیز و مدیران گرامی فروم وزین بورسی

به عنوان اولین پست، باید عرض کنم اگر به نمودار سالیانه شاخص بورس نگاه کنیم (یعنی برای هر سال، فقط یک کندل) می بینیم در پایان هر 8 سال دوره روسای جمهور ، بعد از جهش قیمت ارز ، شاخص بورس هم رشدی داره ولی با شروع دوره رئیس جمهور بعدی ، شاخص بورس هم 1.5 تا 2 سال وارد رکود میشود.

با توجه به همین تجربه ، بنده در سال 99 مترصد خروج بودم که متاسفانه موفق نشدم به موقع همه سهام را نقد کنم و بخشی از سرمایه ام در بورس حبس شد ولی بالاخره موفق شدم نقد کنم . در زمستان پارسال مترصد ورود مجدد بودم و با 50 درصد سرمایه وارد شدم ولی به جز چند پالایشی و پایه... ، بقیه سهام سبد رفت توی ضرر...
                            در کل شاخص را تا پایان سال صعودی میبینم ولی بعید میدانم به راحتی به 2 میلیون برسد.

این را هم اضافه کنم که اینجا ایران است و بورس متاثر از سیاست و سیاست غیر قابل پیش بینی دقیق ! به راستی کدام یک از ما پارسال می توانست جنگ اوکراین و بازگشت دولت طالبان و حذف ارز 4200 و نیمای 26 تومنی و نفت 120 دلاری و گسترش اعتراضات مردمی را پیش بینی کند؟!
                            ارادتمند

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2100

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                              جسارتاَ
                              گرگ بالان دیده به معنی تله ...گرگی که توی تله افتاده و خودشو رها کرده
                              درود دوست جان
                              جسارتاً...
                              در متون ادبی بسیار قدیمی ، اصطلاح گرگ باران دیده ، به کرّات اومده
                              ولی لغت بالان به معنی تله ، قدمت خیلی زیادی نداره ،
                              فقط یکجا اومده اون هم بدون منبع !
                              باز در متون قدیمی لغت دام و تله زیاد داریم ولی بالان نداریم
                              به هر حال...
                              این از زیبایی های ادبی است که شما بتوانید مضامین را به اشکال مختلفی بیان کنید
                              مضمون تجربه سخت و تلخ و دردناک و گران‌قیمت
                              کار آزموده و گرم و سرد روزگار چشیده
                              مثلاً میگن ما مار خوردیم تا افعی شدیم !
                              یا حتی کرک باران دیده به معنی پوستین باران دیده (آب‌بندی شده و از صفر در اومده /:.yead.:/
                              (هرچه میخواهد دل تنگت بگو )
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

باید دید واکنش احتمالی بازارها به قیمت های نفت زیر 100، مس زیر 7000، روی زیر 3000 و آلومینیوم زیر 2300 دلار به چه صورت هست

نظر

در حال کار...
                                X