کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افزایش قیمت 30 درصدی داروییها چه تاثیری رو قیمت سهام شرکتهای دارویی خواهد گذاشت ؟؟؟
وقتی افزایش 70 تا 100 درصدی لبنیات و فراوردهای لبنی نتوانست سهام اون گروه را متحول کند !!! که البته قیمتهای الان سهامشان حتی کمتر از قبل از افزایش قیمت محصولاتشان است !! چرا باید انتظار داشته باشیم افزایش 30 درصدی قیمت دارو منجر به افزایش قیمت سهام دارویی شود !!! دو تا موضوع را باید در نظر داشت اول اینکه با افزایش قیمت دارو ! هزینه هایشان به چه میزان افزایش می یابد ؟ دوم اینکه با افزایش قیمت دارو میزان تقاضا به چه میزان تغییر خواهد کرد ؟
در صنعت لبنیات افزایش قیمتها تا الان حدودا 20 درصد با کاهش تقاضا مواجه بوده است !
به نظرم در جو کنونی بازار در خرید سهام دارویی شتاب نکنید ! چون بعید می دانم اثر این افزایش یکی دو روز بیشتر باشد که البته بعداز اون هم قیمتها بر می گردند به همین قیمتهای فعلی !! مگر در موارد خیلی خاص که شرکت اتفاق خاصی رقم زده باشد .
روزنامه شهروند به نقل از یک کاسب مواد مخدر نوشت هر ۴.۵ کیلو تریاک که تا سال گذشته ۴۳۰ دلار بود، در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ دلار در بازار ایران معامله میشود.
این افزایش ششبرابری به این معنا است که حتی با وجود رکود تورمی، این نوع مواد مخدر در اقتصاد ایران بازدهی بیشتری نسبت به بورس، ملک و دیگر بازارها داشته است.
این فروشنده موادمخدر در ادامه به خبرنگار روزنامه شهروند گفت: رقم ۲۶۰۰ دلار در هر ۴ و نیم کیلو تریاک قیمت عمدهفروشهاست و کسانی میتوانند به این قیمت خرید کنند که سرشاخه توزیع مواد مخدر باشند.
وی با اشاره به افزایش خرده فروشی تریاک هم گفت:«سال گذشته اگر فرد معتادی برای هر گرم تریاک ۷ تا ۱۰هزار تومان میداد، حالا باید برای هر گرم بین ۳۵ تا ۴۵هزار تومان بپردازد.»
X-(
چون آنها بایستی مواد اولیه با دلار نیمایی خرید کرده و داروی تولیدی خود را بدون افزایش قیمت به مصرف کننده برسانند و مابه التفاوت افزایش هزینه های تولید را از شرکت های بیمه دریافت نمایند که فرایندی بسیار مشکل میباشد.
چون آنها بایستی مواد اولیه با دلار نیمایی خرید کرده و داروی تولیدی خود را بدون افزایش قیمت به مصرف کننده برسانند و مابه التفاوت افزایش هزینه های تولید را از شرکت های بیمه دریافت نمایند که فرایندی بسیار مشکل میباشد.
فعلا وضعیت دارویی ها معلوم نیست اما خدا کنه به سرنوشت زراعی هایی مثل سیمرغ و زشگزا و ....دچار نشن.
به نظر می رسه بهتره اینها بسته بشن و گزارش شفاف سازی بدن
با سلام دوستان ویندور عوض کرده ام متاسفانه نمی توانم وارد پنل خود جهت انجام معاملات شوم من با کارگزاری مسکن کار می کنم نام کاربری را وارد می کنم رمز عبور وارد می کنم صفحه اصلی باز میشه ولی از انجا به بعد دیگه نمی توان سفارش خرید و فروش گذاشت نمی دانم علتش چیه
با سلام دوستان ویندور عوض کرده ام متاسفانه نمی توانم وارد پنل خود جهت انجام معاملات شوم من با کارگزاری مسکن کار می کنم نام کاربری را وارد می کنم رمز عبور وارد می کنم صفحه اصلی باز میشه ولی از انجا به بعد دیگه نمی توان سفارش خرید و فروش گذاشت نمی دانم علتش چیه
اگه بروزرتون موزیلا است احتمالا مال تنظیمات اونه. منم همچین مشکلی داشتم. توی private ویندو (ctrl+shift+p) پنل تون رو باز کنید، یا با کروم وارد بشید.
البته میتونید موزیلا تون رو آپدیت هم کنید. اما در آپدیتش یکسری سایتهای دیگه رو باز نمیکنه. مثلا دامنه tsetmc.com رو باز نمیکنه !
نظر