جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    چند روز دیگه سالگرد شهادت مظلومانه شیخ فضل الله نوری هست
    ایشان از مخالفان اصلی جریان مشروطه خواهان بودن
    وی پس از دوره استبداد صغیر و فتح تهران به‌دست مشروطه‌خواهان در دادگاهی محاکمه و سرانجام اعدام شد

شیخ فضل‌الله نوری - ویکی شیعه
    آخوند خوب و مظلوم ، آخوندی است که سرش بره بالای دار

تاریخ ما پر است از این آخوندهای شر که بعد از به دار آویختنشون شدند خوب و قهرمان و مظلوم :
    فضل الله نوری ها ، نواب صفوی ها ، شیخ حسن جوری ها ....

برای تک تک آخوندها و مریدانشان آرزو دارم به این یادمانهای نیک و قهرمانانه نزد اذهان آیندگان بپیوندند و تصاویر آویزانشان مزین کتابهای درسی آیندگان باشد!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Elcid
      Banned
      • Sep 2020
      • 1239

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      چند روز دیگه سالگرد شهادت مظلومانه شیخ فضل الله نوری هست
      ایشان از مخالفان اصلی جریان مشروطه خواهان بودن
      وی پس از دوره استبداد صغیر و فتح تهران به‌دست مشروطه‌خواهان در دادگاهی محاکمه و سرانجام اعدام شد

شیخ فضل‌الله نوری - ویکی شیعه
      تاریخ هم جالبه نوه ایشان نورالدین کیانوری دبیر اول حزب توده بود

نظر

• امیر محمد ۲
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 789

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
        بارها دیده شده هر سهمی بدون هماهنگی مثبت شده با عرضه های آبشاری سرکوب شده به هر دلیلی فعلا اجازه رشد بورس رو نمیدن حداقل تو سهم هایی که تو واچ بنده هس تا صف خرید به زور یک میلیون برگ هس ولی تا میبینن داره مثبت میشه اردر سنگین سمت فروش گذاشته میشه .
        حداقل غبشهر رو که من دنبال میکنم و صف سنگین داشت آخرین دقایق صف رو دادن.
        فعلا هر روز یه چند تا سهم مثبت میشه که بگن مثلا بورسی هس.
        سلام
        فرمایش شما در مورد هماهنگی کاملا صحیح است

سکرد بعد از یک رشد صد درصدی تو بازه ۶۰ روزه

اردر چینیها رو ببینید

سهم ثباغ رو ۱۰۰۰ تومان هماهنگ نشد...( یه سری میخاستند بزنن زیرش ولی حقوقی ثاخت بیش از ۱۰ ملیون تو آستانه بالا فروخت) از ۲۶ اردیبهشت تا امروز نصف شد

امروز هم سهم سفار....معلوم نیست هماهنگه

صف خرید تعداد ۱۷۱.۱۷۱

معلوم نیست اسم رمزه.... باید فال بینی هم بلد باشی

فقط مهم اینکه چطوری هماهنگ بشیم

همش نا هماهنگیم
        آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2022/07/31, 16:43.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8699

سلام و عرض ادب
          من از جمعه شب افتادم و کرونای سختی گرفتم ب همراه سردرد و بدن درد. طوری که نمیتونستم بشینم. همش خواب بودم. امروز یک کم بهتر بودم که خودم را رساندم درمانگاه و سرم گرفتم. الان بهترم.

منفی امروز واسه چی بود؟؟

این چه نوسانهاییه که از بازار میگیرند.

قشنگ دارند سمپاشی میکنند کف کف بازار.

نظر

• شروع مجدد
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 911

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب
            من از جمعه شب افتادم و کرونای سختی گرفتم ب همراه سردرد و بدن درد. طوری که نمیتونستم بشینم. همش خواب بودم. امروز یک کم بهتر بودم که خودم را رساندم درمانگاه و سرم گرفتم. الان بهترم.

منفی امروز واسه چی بود؟؟

بلا دور باشه. مي خوان به اين باور برسيم كه بازار منفي هيچ كفي نداره. اگر موفق بشن ما باختيم و اونها بردن. تنها چاره اتحاد هست بزار اونها سمپاشي كنن. ما نبايد بازي بخوريم. جنگ رواني راه انداختن. شانس بياريم رواني نشيم.
            آنکه نامخت از گذشت روزگار
            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8699

استوکاستیک شاخص کل بیش از یکماهه در منطقه اشباه فروشه و داره روی کف میخزد.

RSI اشباه فروش را رد کرده و دارد رکورد منفی را میزند.

همه چیز بیانگر یک برگشت بسیار بسیار سنگین است. طوری که قحطی سهم شود.

حالا خود دانید

بروید بفروشید.

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3441

سلام دوستان...

یک نقل قول از یکی از دوستان حاضر در جلسه قیمت گذاری بلوک ایرانخودرو که اخیرآ تشکیل شده بود و ایشان شخصآ حضور داشتند را میخواهم برایتان نقل قول کنم اما هنوز صحت و یا سقم این خبر بر من و همگان تایید نشده و لبذا بنده نیز این خبر را نه تایید میکنم و نه تکذیب و فقط در حد یک شنیده و یکی از احتمالات در نظر میگیرم نه بیشتر و از خوانندگان این نقل قول هم خواهش میکنم بر اساس این شنیده تصمیم به خرید یا فروش نگیرند متشکرم.

این دوست که در این جلسه حضور داشتند! میگفت قیمت پیشنهادی خرید بلوک مدیریتی ایرانخودرو مبلغ 600 تومان به ازاء هر سهم توسط شرکت کروز _ ارتش و شرکتی متشکل از کل گروه قطعات خودرو بوده ولی فروشنده علاوه بر قیمت پیشنهادی 600 تومان مبلغ 300 تومان بابت برند ایرانخودرو نیز درخواست داده یعنی در کل مبلغ 900 تومان به ازاء هر سهم پیشنهاد فروش داده که خریداران علی الظاهر قبول نکردند! ولی در این کش و قوص تا روز بازگشائی پاکتها و کشف قیمت پیشنهادی خریداران هر یک از این دو رقمهای احتمالی 600 و یا 900 تومان ممکنه کشف قیمت بشه...

از این مورد که بگذریم چون هر دو گروه خریداران و فروشندگان از بدنه دولت میباشند قطعآ تا چند روز دیگر بلاخره روی یکی از این دو قیمت به توافق خواهند رسد اما مسئله این هستش که به همین دلیل بازار را تا روز معامله بلوک ایرانخودرو به گروگان گرفتند و اجازه رشد را به بازار نمیدهند چرا!!

این شخص حاضر در جلسه در ادامه میگفت قیمت ایرانخودرو در تابلو تا روز معامله نباید از یک سوم قیمت پیشنهادی معامله بلوکی یعنی 600 تومان بالاتر بزند! چون قیمت پیشنهادی فروشنده هم بلطبع بالاتر میرود و همه این زد و بندها ممکن است به هم بخورد! و کنترل قیمت ایرانخودرو در تابلو فقط به همین یک دلیل هستش در پایان صحبتهایش هم گفت که پیش بینی میکنه بعد از انجام قیمتگذاری معامله بلوکی و مشخص شدن خریدار اصلی گروه خودروئی حداقل به مدت 15 روز در صف خرید قفل خواهند شد.

خوب تا روز معامله بلوکی حدودآ 4 روز کاری بیشتر باقی نمونده یعنی حدودآ میفته هفته آینده بعد از ایام تاسوعا و عاشورا که میشه سه شنبه و یا چهارشنه و یا شاید هم زودتر یعنی روز شنبه هفته آینده

اگه ما فرض رو بر این بگیریم که این خبر واقعیت داشته باشه! بنده دو احتمال میدهم:

اول اینکه همین هفته(فردا و یا روزهای آتی) قیمت خودرو رو تا 170یا 162 تومان بیارن پایین و از اون به بعدش تا 3 شنبه هفته آینده صف خریدش رو ببندند چون توی 4 روز کاری باقیمانده اگه هر روز صف خرید هم ببنده باز از قیمت 200 تومان بالاتر نمیزنه! آحه جوری دارن شاخص کل رو با عجله و پرشتاب میارن پایین که انگاری گوریل دنبالشون کرده! و خدا میدونه که در پس این ریزشهای سنگین شاخص و شکستن قیمتها چه خوابی برای بازار دیده اند!

احتمال دوم که بدبینانه تر از احتمال اولی هستش قیمت را تا 150 تومان بیارن پایین و بعد از مشخص شدن خریدار تا 15 روز ایرانحودرو و کل گروهش صف خرید ببندند و جبران مافات کنه و کلیت بازار هم به تبع اونها رشد کنه الله اعلم ... نظر کاملآ شخصی و لطفآ ملاک خرید و فروش قرار نگیرد

این چند روز باقیمونده رو هم صبر میکنیم تا ببینیم این خبر صحت داره یا خیر!!
                آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2022/07/31, 19:05.

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1468

سلام و عرض ادب

منفی امروز واسه چی بود؟؟

شماکرونا بگیری

بازارکرونانگیره

خوب بازارهم مدتیه کروناگرفته خواسته ازقافله عقب نمونه

حالاقربونت فاصله اجتماعی رورعایت کن

ازبازاردوری کن تابقیه بورسبازا وبازارکرونانگیرن

راستی چندنوبت واکسن زدی وچی زدی صنعتی زدی یاسنتی؟

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط EHSANI;989923[U پست شده است
                    ][/U]معامله سهام به عنوان یک شغل برای تهیه مخارج روزانه زندگی
                    به جرأت میگم یکی از سخت‌ترین و پر ریسک‌ترین و پر استرس‌ترین مشاغل دنیاست.

فقط برای پول مازاد در بلند مدت میشه از بورس استفاده کرد.
                    خیلیها ، مخصوصاً تکنیکالیستها خلاف این نظر رو دارند
                    ولی تجربه اینو ثابت کرده.

معامله سهام به عنوان یک شغل برای تهیه مخارج روزانه زندگی

فرمول نابودی سرمایه و اعصاب و روان،

به این دلیل که بازی را طوری چیدن که کسی که پول لازم باشه را خیلی زود حذف کنند،

محال است، محال است، محال است که کسی به عنوان شغل ثابت که بنا باشد برای مثال روزانه یا ماهانه، از بورس پول خارج کند، بتواند در این بازار دوام بیاورد،

البته به قول دوستمان روی سخن با مالتی میلیاردهایی نیست که روزی دوبار درصد سرمایه شان در بورس را برای اطلاع سایرین اعلام می کنند...
                    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8699

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                      شماکرونا بگیری

بازارکرونانگیره

خوب بازارهم مدتیه کروناگرفته خواسته ازقافله عقب نمونه

حالاقربونت فاصله اجتماعی رورعایت کن

ازبازاردوری کن تابقیه بورسبازا وبازارکرونانگیرن

راستی چندنوبت واکسن زدی وچی زدی صنعتی زدی یاسنتی؟

فدات دورنا جان

این واکسنها همش کشکه
                      سه نوبت فایزر و نوبت چهارم مدرنا

چطور مگه !!؟؟

شوخی بود

سه نوبت سینوفارم درپیت و چهارمیش اسپایکوژن اشغال

یه جورایی بدبختیم دیگه کاریش نمیشه کرد
                      خوشبخت بودیم که دیگه نیازی به دخیل بستن و این داستانها نبود.

هرچه بدبخت تر بهتر مگه نه !!؟؟

ممنون از احوال پرسیت.

دقیقاً 20 روز پیش دوز چهارم را زدم.
                      ولی افاقه نکرد!!

اکسیژن خونم را امروز چک کرد 92 بود.

واکسن الکی
                      بورس الکی
                      قیمتها الکی
                      رفقا الکی درنا جان

چی میتونیم بگیم !!!؟؟

نظر

• davoo
                        ستاره‌دار(6)
                        • Mar 2017
                        • 299

بلا به دور خدا شفا بده
                        سلام و عرض ادب

منفی امروز واسه چی بود؟؟

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2206

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                          با گزارش فوق العاده فولاد بازار رنج مثبت شد. البته اگه حقوقی ها اجازه بدن.

بارها گفته شد راه نجات بازار از شرایط فعلی سهمای بنیادی با p/e 3 4 هستن.

بازار باید بیاد رو سهمای eps محور نه خبر و شایعه محور مثل فرغون سازه.
                          احتراما ، با نظرتون تا حدودی مخالفم چون شرط سودسازی که روش تاکید دارید به تنهایی برای ارزش گذاری کافی نیست.
                          در بازار سهام می بایست برای آینده سرمایه گذاری شود.
                          شرکتهایی که سقف سودسازیشان را زده اند ممکن است برای مدتی کاهش سود آوری داشته باشند ، حتی زیان ده بشوند
                          به ویژه شرکتهایی که متاثر از خوراک ارزان در زمان نفت صفر دلاری و جهش نرخ ارز جهش های قیمتی داشته و در حال حاظر ارزش بازار بالا و غیر قابل توجیهی دارند.
                          همین الان دو شرکت سنگ آهنی هر کدوم به تنهایی از مجموع ارزش بازار سیصد شرکت بازار سرمایه گران تر اند. ( توجه داشته باشید امتیاز بهره برداری از معدن به معنی مالکیت یک منطقه از کشور نیست)
                          در عوض شرکتهای زیادی هم هستند که کم سود و یا زیان ده و یا درگیر طرح های توسعه بوده اند ، ارزش بازار نسبتا پایینی دارند و در مسیر تحول هستند.
                          کدامیک از این گروه ها بیشتر مناسب سرمایه گذاری هستند؟ گرانقیمت هایی که در مسیر کاهش سود آوری هستند ، یا ارزان قیمتهایی که در مسیر تسویه زیان و یا افزایش سود آوری قرار دارند؟

نظر

• سهامدارعمده
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1198

کسی که اسمش علی هس الزاما قرار نیس حضرت علی باشه و...آنقدر حساس رو آیدی بنده نباشید بعضی وقتا فکر میکنم با یه عده زیر هجده سال اینجا طرفم.یک بار گفتم فقط یه اسم مجازیه .
                            در مورد بازار سرتاسر فروم رو بالا پایین کنید یه نفر چنین بازاری رو پیش بینی نکرد ولی از دو ماه پیش دایم هشدار دادم و هربار یه عده با پست های آتشین حمله کردند و هر بار از دور خارج شدن و سرجاشون نشستن. هنوزم با علم به درستی حرف بنده بازم میبینم یه سری آیدی زیان‌دیده برای خالی کردن عقده روانی حرفایی میزنن. وقتی میگی نظرت خودت در مورد بازار چیه طفره میرن و میگن فقط میدونیم قیمت ها ارزشمنده . زمانی که تو بهمن کسی امیدی به برگشت بازار نداشت اینجا گفتم دارم میخرم .
                            یه عده میگن چطور خودت ریزش رو پیش بینی کردی ولی در این بین یه چند تاخریدو فروش کردی . تحلیل ریزش با تحلیل تک سهام فرق میکنه .در یه مقطعی صلاح دونستم تو بزاگرس و ثفارس وارد بشم و سود خوبی هم داد ودر جایی ذوب خریدم ضرر.
                            امروز شراز تو صف خریدم چون میدونستم مفت اندر مفته.
                            در مورد بازار:
                            اگه تهدیدات برجامی تقلیل پیدا کنه در هفتاد درصد بازار با تلورانس نهایت 10 الی15درصد تقریبا همین جاها هس. البته در یه سری سهام بنیادی کمتر از این.

این دو سه روزه تا پایان هفته باید بازار به خوبی جمع بشه والا اگه بشکونه به پایین یعنی خبری هس که ماها نمیدونیم.
                            خواهشا اگه کسی هنوزم با حرفای بنده مشکل داره بهتره بزاره چشم پوشی با تشکر.
                            پرسود باشید.
                            انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

هنوز تحلیل هایی دیده میشه که میگن روند صعودی بزودی شروع میشه و تا زمانی که بالای ۹۰ درصد تحلیل ها اعتقاد به ادامه روند نزولی پیدا نکنند روند بر نمیگرده،
                              درست مثل تابستان ۹۹ وقتی خط و خطوط اکثر تحلیل گران صعودی و حتی عمودی به سمت بالا شد، روند نزولی و ریزش شروع شد.
                              نمیدونم مافیای بورسی با تحلیل گران همدست هست یا در تقابل
                              :D

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

دو روزه که من نمیتونم از tseclient دیتای بورس رو بگیرم!
                                پیام "بروز رسانی اطلاعات نمادها ناموفق بود" میده ، کسی دیگه هم این مشکل رو داشته ؟!
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X