جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1096

پاسخ : جــــو بــــازار

بورس مملکت را سپردند به بازارگردانان دزد سرگردنه.من فردا صبح میرم سعادت آباد.بپرسم اونجا چخبره.بورس این مملکت صاحب نداره واقعاً؟سرمایه ما نابود شد.بی پول بریم بیرون از این بازار،چه منافعی واسه این دولت داره که هیچ عکس‌العملی نسبت به بورس نشون نمی ده.آیا رغبت به کار و تلاش و سازندگی در ما بیشتر میشه وقتی باید از صفر شروع کنیم؟یعنی این دولت نمی‌تواند دستور دهد ریزش بورس پایان یابد و بازارگردانان و حقوقی ها حق فروش در منفی و زیر قیمت صفر تابلو ندارند؟آخه این چه وزیر اقتصادیست که هیچ حرکت مثبتی درجهت تقویت بورس بعد از ۲سال ریزش برنمیداره!یعنی بورس به فنا بره،باعث سربلندی این اینهاست؟میخوام بپرسم من چه کار باید بکنم.تمام دارایی خودم و پدرم بعد از چندین سال کار و تلاش هر دومان , از بین رفت.این ریزش تمامی ندارد؟چیری از پول باقی نمانده.ما به کجا و به کی شکایت کنیم؟

نظر

• عطارد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 414

با سلام و عرض صبح بخیر به تمامی دوستان
      حدس میزنم امروز بدون هیچ دلیلی بازار مثت خواهد بود.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
        ستاره‌دار(2)
        • Jan 2022
        • 1030

شفن و زاگرس نشون دادن زیاد به سودهای شیت های اکسل سهام بنیادی نمیشه دل بست

نظر

• Ahmad.A
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 27

در اصل توسط Ahmad.A پست شده است View Post
          میترسم چند روز بعد از بازگشایی، گروه پالایش متاثر از جو کلی بازار ، منفی شود یا سازمان یا دولت سنگ اندازی کند. یا افراد دیگری با همین طرز فکر ، فروشنده زیاد باشد...

به هرحال باید واقع بین بود ! گروه پالایش هم در کلییت روند بازار و اقتصاد ما ، یک تافته جدا بافته نیست همانطور که دیدیم گروه فلزات اساسی با آن عظمت به چه روزی افتاده است.
          شاوان و شپنا رو نگه داشتم ، شراز و شبریز رو فعلا نصفشو فروختم ، شتران و شبندر رو کامل خالی کردم و پولش هنوز نقده ولی فکر میکنم در شبندر و شراز اشتباه کردم. ترس از جو حاکم بر بازار مانع تصمیم گیری درست میشه
          ارادتمند

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

به نظر میرسه اگر بازار بخواهد بالایی داشته باشه، احتمالا در گروه خودرو باشه

در غير اين صورت پتانسیل قوی خاصی در بازار دیده نمیشه
            آخرین ویرایش توسط zess؛ 2022/08/01, 08:19.

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
              کسی که اسمش علی هس الزاما قرار نیس حضرت علی باشه و...آنقدر حساس رو آیدی بنده نباشید بعضی وقتا فکر میکنم با یه عده زیر هجده سال اینجا طرفم.یک بار گفتم فقط یه اسم مجازیه .
              در مورد بازار سرتاسر فروم رو بالا پایین کنید یه نفر چنین بازاری رو پیش بینی نکرد ولی از دو ماه پیش دایم هشدار دادم و هربار یه عده با پست های آتشین حمله کردند و هر بار از دور خارج شدن و سرجاشون نشستن. هنوزم با علم به درستی حرف بنده بازم میبینم یه سری آیدی زیان‌دیده برای خالی کردن عقده روانی حرفایی میزنن. وقتی میگی نظرت خودت در مورد بازار چیه طفره میرن و میگن فقط میدونیم قیمت ها ارزشمنده . زمانی که تو بهمن کسی امیدی به برگشت بازار نداشت اینجا گفتم دارم میخرم .
              یه عده میگن چطور خودت ریزش رو پیش بینی کردی ولی در این بین یه چند تاخریدو فروش کردی . تحلیل ریزش با تحلیل تک سهام فرق میکنه .در یه مقطعی صلاح دونستم تو بزاگرس و ثفارس وارد بشم و سود خوبی هم داد ودر جایی ذوب خریدم ضرر.
              امروز شراز تو صف خریدم چون میدونستم مفت اندر مفته.
              در مورد بازار:
              اگه تهدیدات برجامی تقلیل پیدا کنه در هفتاد درصد بازار با تلورانس نهایت 10 الی15درصد تقریبا همین جاها هس. البته در یه سری سهام بنیادی کمتر از این.

این دو سه روزه تا پایان هفته باید بازار به خوبی جمع بشه والا اگه بشکونه به پایین یعنی خبری هس که ماها نمیدونیم.
              خواهشا اگه کسی هنوزم با حرفای بنده مشکل داره بهتره بزاره چشم پوشی با تشکر.
              پرسود باشید.
              مطلق تو دنیا وجود نداره

تلسکوپ جیمز وب رو فرستادن اون بالا که حقیقت رو دید

وقتی انسان ها خودشون دیگه میتونن ابرها رو به حرکت در بیارن

نظر

• amir12
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 704

دلخوش به این مقدار نباشید !!!

هم این دنیایتان را آباد ، میکنــــــــــــــــــیم!!! و هم آخرتتان را آباد ، میکنــــــــــــــــــــــــــیم !!!

نظر

• BoursyL
                  عضو عادی
                  • Jul 2014
                  • 28

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  دو روزه که من نمیتونم از tseclient دیتای بورس رو بگیرم!
                  پیام "بروز رسانی اطلاعات نمادها ناموفق بود" میده ، کسی دیگه هم این مشکل رو داشته ؟!
                  امروز صبح پیغامتون رو دیدم و بعد از مدتها رفتم و دانلود کردم. مشکلی نداشتم.

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

ددانا با قیمت 2812 تومن عرضه اولیه شده و قیمت امروزش 2595 تومن شده
                    سابیک با قیمت 1225 تومن عرضه اولیه شده و قیمت امروزش 1099 تومن شده
                    فروسیل با قیمت 2750 تومن عرضه اولیه شده و قیمت امروزش 2335 تومن شده
                    و ...
                    /:.negaran.:/

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2440

سهمی که قراره بلوک معامله شوداول خودی هااگرخریدارباشندوبه نازلترین قیمت غیرخودی بالاترین قیمت مثل جابریان که میخواست فخوزبخردسهم از500تومان مثل فشنک کردن 1100تومان

ظاهرا خریداربایدخودی باشدتمام منفی های بازارهم بخاطرهمینه تامعامله بلوکی

زودتراین معامله انجام شودبازارخوب خوب خواهدشد
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• nasserm
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 564

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                        سهمی که قراره بلوک معامله شوداول خودی هااگرخریدارباشندوبه نازلترین قیمت غیرخودی بالاترین قیمت مثل جابریان که میخواست فخوزبخردسهم از500تومان مثل فشنک کردن 1100تومان

ظاهرا خریداربایدخودی باشدتمام منفی های بازارهم بخاطرهمینه تامعامله بلوکی

زودتراین معامله انجام شودبازارخوب خوب خواهدشد

درود

یا غیر خودی مثلا صندوق پالایش که چنان گران عرضه کردند که بعد از دوسال و با این قیمت نفت داره 30 درصد کمتر از عرضه معامله میشه ، تازه 30 درصد هم تخفیف دادن اونموقع !!!! همین طور دارایکم و الی .....
                        آخرین ویرایش توسط nasserm؛ 2022/08/01, 09:31.

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3049

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                          در مقاطع زمانی خاصی دیگه حد استاپ لاس معنی و مفهومی نداره یعنی در این نوع مقاطع فروش اتش زدن به اموال محسوب میشه این مقطع یکی از مقطع هایی است که فروش سهام اکثر بنگاه های اقتصادی اتش زدن به اموال شخصی است

فک کنم از فردا بازار نیمچه مثبتشو شروع کنه ولی حرکت اصلی روند صعودی حدودا یکماه طول خواهد کشید به امید خدا

این مورد را باید با دقت تمام بررسی کرد

در سالیان گذشته زلزله در ترکیه بوقوع پیوست و بازار سرمایه کشور ترکیه آسیب زیادی را متحمل شد یکی از دوستان بنده اون زمان در بازار سرمایه ترکیه فعال بود و با بنده تماس گرفت که چکار کنم قیمت اکثر سهامم حتی به یک بیستم رسیده

بنده عرض کردم این نوع روندها مقطعی است و حتما ترمیم خواهد شد ولی متاسفانه ایشون ترس زیادی داشت وتمامی سهامشو فروخت و کلا از بازار سرمایه خارج شد و کار دیگری را شروع کرد با توجه به موفقیتشون در کارش تا حالا باز هم

نتونسته جبران کنه

یادمون باشه در مقاطعی در تمامی عرصه ها نباید هیجانی عمل کرد

امیدوارم بازار سرمایه کشور ما در روند اصلی صعودی قرار گیرد چون تمامی مولفه های بنیادی این مهم را تایید میکند

شاد باشید
                          آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2022/08/01, 09:47.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              شایعه ای که از طرف دولت میاد بیرون و تکذیبش توسط منابع غیر رسمی انجام میشه یعنی قطعا تایید خواهد شد!
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1589

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                                بورس مملکت را سپردند به بازارگردانان دزد سرگردنه.من فردا صبح میرم سعادت آباد.بپرسم اونجا چخبره.بورس این مملکت صاحب نداره واقعاً؟سرمایه ما نابود شد.بی پول بریم بیرون از این بازار،چه منافعی واسه این دولت داره که هیچ عکس‌العملی نسبت به بورس نشون نمی ده.آیا رغبت به کار و تلاش و سازندگی در ما بیشتر میشه وقتی باید از صفر شروع کنیم؟یعنی این دولت نمی‌تواند دستور دهد ریزش بورس پایان یابد و بازارگردانان و حقوقی ها حق فروش در منفی و زیر قیمت صفر تابلو ندارند؟آخه این چه وزیر اقتصادیست که هیچ حرکت مثبتی درجهت تقویت بورس بعد از ۲سال ریزش برنمیداره!یعنی بورس به فنا بره،باعث سربلندی این اینهاست؟میخوام بپرسم من چه کار باید بکنم.تمام دارایی خودم و پدرم بعد از چندین سال کار و تلاش هر دومان , از بین رفت.این ریزش تمامی ندارد؟چیری از پول باقی نمانده.ما به کجا و به کی شکایت کنیم؟
                                حتما باید سوال کرد.
                                اما کسی نیست پاسخ بده.

نظر

در حال کار...
                                X