کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبر خوب میاد ! بورس می ریزه ! خبر بد میاد بورس می ریزه ! بارون میاد، برف میاد، باد میاد ،بورس می ریزه !! روسیه به اوکرین حمله می کند بورس می ریزه ! امریکا از افغانستان خارج میشه بورس ایران می ریزه ! تلسکوب جیمز وب عکسبرداری می کنه بورس می ریزه !!! یعنی تمام اتفاقات عالم باعث ریزش بورس ایران هستند !!! ما موندیم چی باید بشه که بورس یک روز نریزه !!!
به نظر میاد باید منتظر ریزشهای بسیار سنگین تری باشیم ! من تا این لحظه 50 درصد نقد کردم ! اگر تا ساعت 12 فشارهای فروش کم نشود تا جایی که امکان داشته باشه نقد خواهم کرد با اوضاع کنونی مملکت به نظر میاد فعلا داستان ادامه دارد ....
به نظر میاد باید منتظر ریزشهای بسیار سنگین تری باشیم ! من تا این لحظه 50 درصد نقد کردم ! اگر تا ساعت 12 فشارهای فروش کم نشود تا جایی که امکان داشته باشه نقد خواهم کرد با اوضاع کنونی مملکت به نظر میاد فعلا داستان ادامه دارد ....
نظر