جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهان
    ستاره دار (1)
    • Aug 2022
    • 1774

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    من فکر می کنم هفته آینده خروج نقدینگی از بورس شدت خواهد گرفت ! و احتمالا نرخ ارز و طلا رو به بالا باشد . خروج سرمایه از کشور در ماه های پیش رو شدت خواهد گرفت .
    اینکه هفته دیگه خروج نقدینگی قرار باشه اتفاق بیفته بستگی ب اخبار این چند روز داره .
    قطعا اگر تا جمعه شب زیاد خبری نباشه هفته بعد بازار بهتره چون الان وضعیت داخلی و خارجی خیلی بده با اخبار دیشب

نظر

• خوش بین
      عضو فعال
      • Jul 2022
      • 341

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
      حقیقی های عزیز. با شرف باشید . خرید و فروشی انجام ندهید. اتحاد خودتون نشان بدهید.تحریم کنید.
      سهامت رو تو کف فروختی دلار و سکه خریدی اومدی اینجا ادعای شرافت میکنی!!

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

در روزی که تحریم کردن ودر روزی که آژانس ایران رو میخادمواخذه کنه و در روز اعتصابات میگم و روزی که همه دنبال سرنگونی و جنگ هستن بگم که بازار طبق میل وتفکر شما پایین نمیره چون دست همه رو خوندن وچنان رکبی به همه بزنن مثل همین هفته پیش.

بازار ما بهترین رشد رو زمان ترامپ داشت که یه شب در میان قرار بود حمله کنه .

اگه قرار به حمله و سرنگونی باشه پس خونه و ملک شما هم به درد نمیخوره حداقلش اون تایم بورس بستس .

نظر شخصی است و ممکنه با 99 درصد افراد متفاوت باشه .
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• cliff
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 303

فروشنده سهام بازنده هست ، هیچ اتفاقی هم نمی افته ، براندازی کجا بود بابا ، اعتصاب هم حمایتی نشد همه جا بازه و دارن کار میکنن، خواهیم دید
          Using Tapatalk

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1774

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
            در روزی که تحریم کردن ودر روزی که آژانس ایران رو میخادمواخذه کنه و در روز اعتصابات میگم و روزی که همه دنبال سرنگونی و جنگ هستن بگم که بازار طبق میل وتفکر شما پایین نمیره چون دست همه رو خوندن وچنان رکبی به همه بزنن مثل همین هفته پیش.

اگه قرار به حمله و سرنگونی باشه پس خونه و ملک شما هم به درد نمیخوره حداقلش اون تایم بورس بستس .

من نیز با نظر شما موافقم
            همیشه سهمی ک بدترین اخبارش اومده یا میاد و ریزش نمیکنه یعنی آماده حرکته
            الان هم حکایت بورسه . بدترین خبرها اومده . از شکست مذاکرات از اتهام ایران ب کمک جنگ اوکراین از شلوغی ها ووووو .
            مونده فقط در آخر تغییر ح .....
            هنوز یادم نرفته روزهایی ک در آستانه جنگ بودیم بخاطر کشتن سردار سلیمانی و بازار اون موقع چ گین توپی داد

نظر

• خوش بین
              عضو فعال
              • Jul 2022
              • 341

ترسوها در بازار بورس جایی ندارند.

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

همین سهم هایی که صندوق توسعه خریده هفته بعد بالاتر تقدیمتون میکنه .

به حرف اینتر نشنال باشه هر شب داریم سرنگون و ساقط میشیم.

نظر

• عمرانی
                  Banned
                  • Oct 2022
                  • 57

خیلی هم بجا بود به قول معروف در سفتی جناب سهامدار.

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1470

همین سهم هایی که صندوق توسعه خریده هفته بعد بالاتر تقدیمتون میکنه .

به حرف اینتر نشنال باشه هر شب داریم سرنگون و ساقط میشیم.
                    به قول مادرم

شبکه ایناشنال

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4925

اگر حکومتی میخواهد با این اعتراضها سرنگون بشود همان بهتر که زودتر این اتفاق بیافتد هر وقت جنبش وال استریت در امریکا وجنبش کت زردها در فرانسه توانستند حکومت مرکزی خود را ساقط کنند در ایران هم میتوانند با این اعتراضها حکومت را ساقط کنند

یادتان که نرفته توی فرانسه موقع اعتراض جنبش کت زردها شبی چند 10 ماشین به اتش کشیده میشد به نظر من اعتراض بسیار خوب است اگر ااین اعتراضها از اول انقلاب بود کار به اینجا نمیکشید که این همه دزدی اختلاس ووووواتفاق بیافتد اعتراض باعث میشود حکومتها به فکر مردم خود بیافتند و به فکر رفع کمبودها من با اعتراض موافق هستم همانطور که در اعتراضهای کشورهای دیگر اروپایی میبینیم انها در اعتراضها خود دست به خسارت زدن هم میزنند

نظر

• سهامدارعمده
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1198

اینم بگم من به شدت به وضع و سیاست موجود در کشور معترض هستم. وتو فاز حزب و...اینا هم نیستم که فکر کنید بنده چشام رو همه چی بستس .اتفاقا من پولم رو دوس دارم و به شدت اخبار رو رصد میکنم.

نظر

• دفتردار
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 858

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                          اگر حکومتی میخواهد با این اعتراضها سرنگون بشود همان بهتر که زودتر این اتفاق بیافتد هر وقت جنبش وال استریت در امریکا وجنبش کت زردها در فرانسه توانستند حکومت مرکزی خود را ساقط کنند در ایران هم میتوانند با این اعتراضها حکومت را ساقط کنند

یادتان که نرفته توی فرانسه موقع اعتراض جنبش کت زردها شبی چند 10 ماشین به اتش کشیده میشد به نظر من اعتراض بسیار خوب است اگر ااین اعتراضها از اول انقلاب بود کار به اینجا نمیکشید که این همه دزدی اختلاس ووووواتفاق بیافتد اعتراض باعث میشود حکومتها به فکر مردم خود بیافتند و به فکر رفع کمبودها من با اعتراض موافق هستم همانطور که در اعتراضهای کشورهای دیگر اروپایی میبینیم انها در اعتراضها خود دست به خسارت زدن هم میزنند
                          وای خدای من چقدر وحشتناک!!!
                          معلومه که مثل من سن وسالت بالای پنجاه است و ازدنیای نسل جدید خبر ندارید!
                          هنوز باور ندارید حکومت عمامه بسر توهین به شعور ملت ایران هست !؟
                          ما قدیمی هم ممکن است تحمل کنیم اما نسل جدید این حکومت را توهین به خود می داند!
                          نسل هشتادی ها و نودی های در راه محال است با این حکومت کنار بیاید!
                          اما با سرکوب خشونت بار ممکن است ادامه پیدا کند!

نظر

• کاوه آهنگر
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 414

اینکه یکعده به هر قیمتی و از هر فرصتی حتی فرصتی که به قیمت نابود شدن ایران و مردم ایران هست سواستفاده میکنن حالم بهم میخوره!!باد هر طرف که به نفعشان بوزه اون طرفن.حرفای دوپهلو میزنن که هم این طرفم هم اون طرف!!!
                            فقط میدونم فقط یک دسته از مردم از حامیان کور ج.ا که با هر توجیه جنایت ها ی اونها توجیه میکنن کثیف ترند و اون آدمایی هستن که باد هر طرف به نفعشون بوزه اونام همون طرفند!!

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

طرف حین معامله شبکه اینتر نشنال جلوشه هر خبری میاد دکمه اینتر میزنه

برادر اگه اوضاع خیطه جمع کن ببر همه رو دلار بخر والله جنگ هم نشه بازم بردی با این تورم

حداقل اونایی که جوگیر شدن تو یه سری نمادامروز فروختن سه چهاردرصد عقب افتادن

نمونه وساپا خگستر
                              آخرین ویرایش توسط سهامدارعمده؛ 2022/11/16, 10:30.

نظر

• خوش بین
                                عضو فعال
                                • Jul 2022
                                • 341

بازار به شدت گاردصعودی گرفته ممکنه خیلی زود دیربشه.

نظر

در حال کار...
                                X