کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب سهامدار عمده بنده مطالب شما رو پیگیری میکنم و بعضی اوقات هم از روی دستت سهم میخرم ؛ نمونه تلیسه تومنفی ۵ که فردا صف شدمثبت ۷
بعضا اوان
از اینکه مینویسید خیلی هم عالی
تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیا بانت دهد باز
خوب ترید میکنی نوش جونت به قول خودت الحمداله ...سپاسگزار خدا هستی و خدا هم بهت برکت داده
فکر نمیکنم تو این فروم کسی بتونه مثل شما سود کنه
بعضی گفتند رانت داری شما گفتید ساعتها در اتاقم پیگیر سهم هستم
هرچه هستی نوش جانت
حالا انتقاد:
چرا انقدر زود بهت بر میخوره هرکس کوچکترین حرفی ...نه انتقاد بهت بگه زود از کوره در میری میخای با شدیدترین نوع خشونت پاسخ بدی ...چرا واقعا؟
دوستمون بی فور سیتی چی گفت امروز در مورد جمله به حول قوه الهی
یا مگنوس ...من بی احترامی ندیدم از هیچ کدام
شما ماشاله هم خوب پول در میاری هم سرمایه مکفی داری یادمه یکبار گفتی دارم دارم درصدی ثفارس میشم..کور بشه اون که نخاد ببینه
فکر میکنم دهه ۵۰ هستی
دوستانه عرض میکنم مغرور نشی ها
دل کسی رو نسوزنی نا خواسته
فعلا تاس برات خوب میافته
ولی دلیل نمیشه دیگران رو برنجونی
دوستانه بهت گفتم ...حالا نیایی حقیر رو هم بکوبی و. چی چی مجازی فرض کنی
نوشته بودی کجا بری فحش کشت نکردم!!!
واقعا تعجب بر انگیزه
امروز تو تایپیک بهرام دوتا جمله نوشته بود
به نزد کهان و به نزد مهان
به آزار موری نیارزد جهان
//////////////
نداند به جز ذات پروردگار
که فر ا چه بازی کند روز گار
جناب بی فور سیتی هم من تو تالار بورس یکی دوبار باهاش بحث کردم ایشونم زود عصبانی میشد و بعضی مواقع از کوره در میرفت و ادعا داشت و دارد که آدم شناس هست
که در چند مورد و حتی خودم فهمیدم که آدم شناس نیست
اینو گفتم که بدونی نمیخام طرف دوستمون به قول بهرام همکارمون رو بگیرم
ابشون قبلتر خرید و فروش هاش رو در تایپیک مربوطه مینوشت که سر همین مسایل دیگه ننوشت که از نظر من باید بنویسه
نوشتن خرید و فروش که. شما هم لطف میکنید و مینویسد جسارت میخاد و جز درد سر چیز دیگه ای نداره
خود من در هفته گذشته تیپیکو و دارو خریدم و در بحث خودش نوشتم و هر دو در سودم
امروز هم ددانا خریدم
ولی در تایپیک خرید نمینویسم که خدای نا کرده کسی فکر کنه من بلدم یه موقع باعث ضرر کسی بشم
جسارت نوشتن ندارم که شما داری
جناب سیتی بازار خوان خوب و تیزی هست به شخصه قبولش دارم
در وبرق ۶۰۰ تومانی که تا آسمون رفت همسنگر بودیم
درمرقام ۷۰۰ تومانی نیز اینها مال سال ۹۷ بود
چون روزمه خواستید در مورخ ۰۱/۰۳/۲۵ سفاسی معرفی کرد در قیمت ۲۵۰ تومان که همکاری که اونم با توجه به اینکه سواد بورسی خوبی داره به ابشان گفت یه مشت آت و آشغال میخری
بازدهیش تو این بازار تا امروز ۸۰ درصد بود
مثلا ثفارسی که شما با پی بر ای۱۰۰ میخرید طلا بود؟
مهم سود گرفتن از این بازار است
و مهمتر سود رسوندن و جلوگیری از ضرر دیگران
دوست آنست که گیرد دست دوست...در پریشان حالی و درماندگی
یا علی مدد@};-
درود
نه وبرق مرقام بلکه صغیر کبیر تو اون دوره هر سهمی داشت و سهامداری کرده بود تقریبا رشد خوبی کرد.
در مورد سفاسی اگر ایشون که سهم معرفی کرده خودش از اون رشدی که فرمودین 20 درصد اونم خوشبینانه هم گرفته باشه با مدرک خریدوفروشش رو بزاره شخصا ده میلیون کارت به کارت به عنوان هدیه و ذکاوت تقدیم میکنم.
این حرفم نه از بابت فخرفروشی بنده ونه نیاز ایشون به این پول صرفا جهت اثبات قضیس.همه هم این جا شاهد باشن من درخدمتم.
مطالب اینجا رو انسان میخونه قبلش باید یه آرامبخش بخوره تا هضم کنه طرف انسانه مینویسه یا رباته.
یکی هر روز مطلب میزاره یه بار سهم میخره به دید ده ساله تا فلان شهر شلوغ میشه فرداش نقده فول دلاره ودوباره....متن میزاره به ریش همه میخنده خود گوید و خود خندد.
یکی دیگه مبهم حرف میزنه تکلیفش با خودش مشخص نیس .
با جمیع جهات ریسک آژانس .برجام.بی برجام .سرنگونی .ادامه اعتراضات .یه بار بگو به جمیع جهات نظرت حداقل تا عید چی هس.
سه گزینه زیر میزارم با لایک گزینه ها حرفه ای آماتور مبتدی همه شرکت کنن ببینیم چند چندیم.و کدام آیدی سرآخر منظورش چیه و ملت گمراه نشن
اونایی هم که از آیدی من خوششون نمیاد لطفا شرکت کنن.
مطالب اینجا رو انسان میخونه قبلش باید یه آرامبخش بخوره تا هضم کنه طرف انسانه مینویسه یا رباته.
یکی هر روز مطلب میزاره یه بار سهم میخره به دید ده ساله تا فلان شهر شلوغ میشه فرداش نقده فول دلاره ودوباره....متن میزاره به ریش همه میخنده خود گوید و خود خندد.
یکی دیگه مبهم حرف میزنه تکلیفش با خودش مشخص نیس .
با جمیع جهات ریسک آژانس .برجام.بی برجام .سرنگونی .ادامه اعتراضات .یه بار بگو به جمیع جهات نظرت حداقل تا عید چی هس.
سه گزینه زیر میزارم حرفه ای آماتور مبتدی همه شرکت کنن ببینیم چند چندیم.و کدام آیدی سرآخر منظورش چیه و ملت گمراه نشن
اونایی هم که از آیدی من خوششون نمیاد لطفا شرکت کنن.
شاخص امروز 1413000
دلار 35400
درود
زمانشم مشخص کن تا بشه جوابی داد
عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.
همه نویسندگان سایت که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد و تا انتخابات آمریکا مطلب میزارن بنیادی کار تکنیکال کار اقتصاد دان همه شهامت به خرج بدن شرکت کنن تاحجت برهمه تمام شه.
ممنون.
نظر