جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدارعمده
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1198

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    درود بر امیر محمد عزیز . شما چند بار به بنده لطف داشتید که از این بابت بسیار متشکرم
    اصلا بحث کی سود کرده یا بیشتر کرده نیست . من نمیدونم چرا ایشون این موضوع را کشیده پیش . انتقادی ساده و کاملا دوستانه و بی غرض من چند روز قبل ، ببین به کجاها کشیده میشه !!!!
    من شخصا متنفرم از این شاخ و شونه کشی های بسیار سطح پائین و کودکانه که من انم که رستم بود نردبان و تو کی هستی و از این مدل حرفها در مورد این بازار مکاره که کی چقدر سود کرده و کی نکرده . واقعا کار بیهوده و سطح پائین و چندش اوری است

یه موقعی هست که به کسی مشکوک میشیم که ممکنه سوء نیتی داشته باشه و قصد داشته باشه سهمی را که پائین خریده بالا بفروشه و جو میده که بخرید یا کلا از این دست مسائل ، اون بحثش جداست که بگیم پرتفوی نشون بده ولی در دیگر موارد این شاخ و شونه کشی کودکانه ...؟؟؟؟
    سهم 30-40% رشد کرده بخریم و الا بختکی یه مثبتی هم بخوره و بعد بیائیم پزش را بدیم
    نمونه هاش همین امروز تلیسه و وساپا

هنرمند و مدعی اونی بود که 4 تا 8 ابان خرید کرد . خودمم نمیگم ولی هنر خرید در منفی های جذاب است . اگر خیلی هنر داشت اون روزها باید اعلام میکرد . حالا خوبه من گیر بدم بگم پرتفوی بگذار ببینم کدام مورد را در کف 4 تا 8 ابان خریدی ؟
    الان هم قصد کش دادن بحث ندارم چون اصلا بحث من این حرفها نبود . ایشون زد جاده خاکی و مثلا فرار رو به جلو برای زیر سوال بردن
    اکثر دوستان اینجا در مثبت ها خرید اعلام میکنند . روش های بدوی و اماتوری است اینها حتی اگر روزهای بعد اون مورد صعود داشته باشد . اکثر اماتورها تا میبینند سهمی مثبت شده میپرند داخل صف یا مثبتها و شروع به خرید میکنند که بگیر نگیر داره
    ضمن احترام به همه ، تقریبا تمام این افرادی که اینجا مدعی هستند و به من و دیگران گیر میدهند ندیدم سهمی را در کف اعلام کنند یا خرید پله ای در منفی ها کنند

فلان سهم می بینند امروز پول افتاده توش و حجم رفته بالا یا هر دلیل دیگری اعم از رانت های دست دوم تا دست پنجم و ... حتی بعد از 30-40% رشد میپرند میخرند و بعد هم بوق و کرنا که من اینم و تو هیچی نیستی !!!
    در همین حد کافی است . هرگز قصد ندارم این موضوع را ادامه بدم به اجبار وارد این مقوله شدم چون عرض کردم از این مسائل متنفررررررممممممممم
    در مورد این

کجاش در مورد فسازان آشغالت بود یا ثنوسات

از سوفسطااییان یونان یاد گرفتی سفسطه بازی رو
    انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

بیخیال شوید دوستان از اینهمه منم منم و اظهار فضل و مچ گیری
      اون کف خیابون هامون اینم بورسمون دماسنج اقتصادی مون
      حال دارید خداوکیلی ها

نظر

• shdoosti
        عضو فعال
        • Aug 2022
        • 351

فک کنم رکب بدی خوردیم. احتمال داره بریم حداقل تا 1350 بعدشم خدا میدونه فقط.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8776

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          فکر کنم اتاق فکر بورس که دستوری هدایتش میکنن، به کانال ها و فروم ها سر میزنن و برعکس پیش بینی ها عمل میکنن، بخصوص برعکس مسابقه پیشبینی شاخص کل :D
          از این به بعد برعکس تحلیل اکثریت کار کنیم فکر کنم موفق تر باشیم /:.yead.:/
          یعنی میگی ضد ایرانی هستند!!؟؟

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

پیرو پست دیشب در مورد شاخص کل
            اتفاقی که امروز افتاد به نظرم میرسه شاخص رو از روند رنج مورد انتظارم خارج کرد با این افت 20هزار واحدی
            تایم روزانه واچ لیستم که شامل حدود 40 سهمه از چند روز پیش تقریبا همه شون منفی شدن اونایی هم که منفی نیستن پیرو بازار هستن و تو بازار به شدت منفی مثل امروز نمیتونن جایی برن منتظر شدم مطمئن بشم بعد خارج شم
            ولی نکتته مثبت بازار امروز این بود که تایم کوتاه (2ساعت) 25تا از این سهام دقیقا قرار گرفتن رو حمایت ....فکر میکنم بازار 2الی 3 روز اینده بتونه مثبت خفیفی بخوره ولی با توجه به منفی بودن تایم بالاتر (روزانه)صرفا فرصتی باشه برای خارج شدن تو قیمتهای بهتر
            شخصا امروزبا 3-5 درصد ضرر از 80 درصد سبد نقد شدم مابقی رو هم فردا یا پس فردا نقد میشم و منتظرم تا این اعتراضات عاقبتش مشخص بشه
            امیدوارم اشتباه بکنم و بازار از همین فردا با مثبت شدن تایم کوتاه مدتش بتونه روند صعودی خوبی رو شروع کنه ما هم وارد میشیم مشکلی نیست

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
              یعنی میگی ضد ایرانی هستند!!؟؟
              کسانی که اعتماد مردم را از بازار سرمایه که محل تامین نقدینگی تولید هست گرفتن و باسفته بازی سازمان یافته از مردم کلاهبرداری کردن یا میکنن، قطعا اگر هم ایرانی باشن خائن به کشور و مردم هستن. ضمن اینکه بسیاری از نارضایتی ها هم ناشی از همین مسائل اقتصادی و دزدی ها و اختلاس ها هست که باز تعریفش میشه خیانت به کشور.
              مگه میشه طی دو سال قیمت سهام بسیاری از شرکت ها به صورت دسته جمعی یک چهارم و یک پنجم بشه در صورتی که تورم بالای ۴۰ درصد هم داشته باشیم. من عنوانی به جز سفته بازی دولتی و سازمان یافته براش پیدا نمیکنم. اگر برای چند شرکت این اتفاق می افتاد موضوع فرق می کرد.

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8776

کسانی که اعتماد مردم را از بازار سرمایه که محل تامین نقدینگی تولید هست گرفتن و باسفته بازی سازمان یافته از مردم کلاهبرداری کردن یا میکنن، قطعا اگر هم ایرانی باشن خائن به کشور و مردم هستن. ضمن اینکه بسیاری از نارضایتی ها هم ناشی از همین مسائل اقتصادی و دزدی ها و اختلاس ها هست که باز تعریفش میشه خیانت به کشور.
                مگه میشه طی دو سال قیمت سهام بسیاری از شرکت ها به صورت دسته جمعی یک چهارم و یک پنجم بشه در صورتی که تورم بالای ۴۰ درصد هم داشته باشیم. من عنوانی به جز سفته بازی دولتی و سازمان یافته براش پیدا نمیکنم. اگر برای چند شرکت این اتفاق می افتاد موضوع فرق می کرد.

یعنی امکان دارد که امام صادقی ها که قسم خورده هستند ندانسته دست به این جور کارها بزنند !!؟؟؟

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8776

فقط میدونم اکثرشان گرایش به غرب دارند و به فکر جیب و منافع خود هستند.

ارتش رایش هم از خودی های نادان زمین خورد.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/11/19, 22:29.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

یعنی امکان دارد که امام صادقی ها که قسم خورده هستند ندانسته دست به این جور کارها بزنند !!؟؟؟
                    معمولا گذر زمان ماهیت خیلی ها و عملکردشون را مشخص میکنه، زمانیکه همتی و روحانی و وزیر اقتصادش داشتن بین مردم ثروت و سهام شرکت ها را توزیع میکردن، کی فکرشو میکرد همچین فجایعی را رقم بزنن و در این سطح کلاهبرداری کنن و نارضایتی گسترده ایجاد کنن.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8776

شاخص کل احتمالاً فردا 1.348 برگردد و تا 1.490 بتازد.

البته با توجه به وضعیت قمر در عقرب شاید هم چنین نباشد !!!

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

فردا که همچین سقوطی بعید هست مگر اینکه بخواد طی چند روز به این محدوده برسه
                        حدس من اینه که فردا متعادل و خنثی باشه با وجود منفی امروز

نظر

• شاهان
                          ستاره دار (1)
                          • Aug 2022
                          • 1776

1.348 !!!
                          امروز با اون اخبار منفی دیشب20 هزار زد . حالا شما انتظار داری فردا 45 هزار منفی بزنه ؟!!!
                          واقعا مطلبی بذارید ک با عقل جور در بیاد
                          بخش زیادی از منفی شاخص امروز از ریزش 7 دلاری نفت بوده ک ب طبعش افت سهام های پالایش و پترویی شد .
                          حالا ممکنه ب مروز ب این عدد برسه . ولی اینکه فردا برسه خنده داره

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8776

شاید به این عدد نرسد و فردا برگردد

شاید هم پس فردا

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4719

علی رغم اینکه می دانید تا این اندازه دستکاری قیمتی در این بازار وجود دارد باز هم نمی توانید از این بازار وسوسه برانگیز دست بکشید ! دقیقا مشکل همین جاست . بازار بورس ما اصلا بازار بورس نیست فقط اسمش بازار بورس است . در نود درصد موارد مثبت و منفی شدنش دست سهامداران نیست و اکثرا مصلحتی و مقطعی بازار سبز است .

نظر

• TARGET
                                عضو فعال
                                • Nov 2014
                                • 2282

دیگه این روزها فقط پوست کلفت ها موندن تو بورس! اینا رو نمیشه نصیحت کرد دوستان دست از رسالت بیشتر بردارن
                                استرس اونایی که نقد شدن از سهامدارا بیشتره
                                حاجی فروختی اینجا واسه چی وایستادی یعنی ختی نقد هم شدی باز داری با اعصاب و روان خودت و سهامدارا بازی می کنی یعنی اینقدر علافی!

نظر

در حال کار...
                                X