جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
    یه راه پول در اوردن تو بازار اینه که با تحلیل تکنیکال یا بنیادی با روند همراه بشی با رعایت حد ضرر و سود معامله کنی و لذت ببری ، راه سود نکردن و حرص خوردن اینه که عینک بدبینی بزنی و هی تماشا کنی ، انتخاب راه با خودتون
    یادم رفت با توجه به اینکه با تکنیکال خوب پول در میارین. الان سهمی تو واچ دارین که عنقریب موشک شود. اگر موردی ندارد ممنون میشم معرفی کنید

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

برای بار سوم میگم بهترین بازار ما همیشه تو تحریم شدید و ترامپ و....بوده ....اونی که حداقل ده سال توبورسه خوب هضم میکنه این متن روlaughingsmiley
      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• morteza220
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 226

روبوتریدر شما هم قعط یا واسه من قعط ؟؟

نظر

• cliff
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 303

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          دوست عزیر من متاسفانه همیشه فول سهم هستم.

در مورد تکنیکال هم اگر شما نتیجه گرفتید نشون میده قلقش تو بورس ایران و یا شاید در مورد تعدادی از سهام دستتون اومده

به نظر من هر سهمی تو بازار ایران قلق خودش داره. از اندیکاتور و واگرایی ها و خطوط روند ساده گرفته! تا شاید نئو ویو میتواند تو یه سهمی خوب جواب بده در سهمی دیگر نه

ا
          دوست عزیز در این شرایط بازار فول سهمی بنظرم خوب نیست ، بنظرم 30 درصد نقد باشید بد نباشه

با تکنیکال صرف من معولا هیچ سهمی نمیخرم ، فقط در شرایط که بازار خوب باشه و مملکت هم خیلی آروم تا 10 الی 15درصد سرمایه تکنیکالی ترید میکنم

روش من اینه که سهام رو بنیادی انتخاب میکنم و میخرم و رو سهامی که خریدم با حداکثر یک سومش سعی میکنم نوسان بگیرم و تعداد سهام رو افزایش بدم تا رسیدن به هدف سهم و یا حد ضرر

دندون طمع رشد موشکی رو بکشید کنار ، یه تاپیک زدم اونجا بیشتر در مورد سهام و روشم مطلب میزنم ، موفق باشید
          Using Tapatalk

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2440

کامیون‌های بهمن دیزل با رقابت فروخته شد

?در عرضه‌های امروز کامیون کشنده امپاور، تعداد ٧١ دستگاه عرضه‌شده به قیمت میانگین ٣ میلیارد و ٣٩۴ میلیون و ٨٠٢ هزار و ٨١۶ تومان با لحاظ ٨.۴٣ درصد رقابت فروخته شد.

?قیمت پایه کامیون کشنده امپاور ٣ میلیارد و ١٣١ میلیون تومان و تقاضای برای آن ١۵٩ دستگاه بود.

? معاملات کامیون کشنده EM POWER

☑️عرضه (دستگاه): ٧١
            ☑️تقاضا (دستگاه): ١۵٩
            ☑️قیمت پایه (ریال): ٣١,٣١٠,٠٠٠,٠٠٠
            ☑️قیمت کشف شده (ریال): ٣٣,٩۴٨,٠٢٨,١۶٩
            ☑️رقابت (درصد): ٨.۴٣

?کالاخبر
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

? گویا حقیقی ها جان دوباره گرفتند. با عبور ارزش معاملات خرد از 2,2 همت، تراز پول خرد بازار به مثبت 46 میلیارد تومان افزایش یافت.

#⃣ #نبض_بازار
              ? نبض بازار سهام (https://www.bourse24.ir/nabz/1)
              @bourse24ir
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

...

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  درود بر امیر محمد عزیز . شما چند بار به بنده لطف داشتید که از این بابت بسیار متشکرم
                  اصلا بحث کی سود کرده یا بیشتر کرده نیست . من نمیدونم چرا ایشون این موضوع را کشیده پیش . انتقادی ساده و کاملا دوستانه و بی غرض من چند روز قبل ، ببین به کجاها کشیده میشه !!!!
                  من شخصا متنفرم از این شاخ و شونه کشی های بسیار سطح پائین و کودکانه که من انم که رستم بود نردبان و تو کی هستی و از این مدل حرفها در مورد این بازار مکاره که کی چقدر سود کرده و کی نکرده . واقعا کار بیهوده و سطح پائین و چندش اوری است

یه موقعی هست که به کسی مشکوک میشیم که ممکنه سوء نیتی داشته باشه و قصد داشته باشه سهمی را که پائین خریده بالا بفروشه و جو میده که بخرید یا کلا از این دست مسائل ، اون بحثش جداست که بگیم پرتفوی نشون بده ولی در دیگر موارد این شاخ و شونه کشی کودکانه ...؟؟؟؟
                  سهم 30-40% رشد کرده بخریم و الا بختکی یه مثبتی هم بخوره و بعد بیائیم پزش را بدیم
                  نمونه هاش همین امروز تلیسه و وساپا

هنرمند و مدعی اونی بود که 4 تا 8 ابان خرید کرد . خودمم نمیگم ولی هنر خرید در منفی های جذاب است . اگر خیلی هنر داشت اون روزها باید اعلام میکرد . حالا خوبه من گیر بدم بگم پرتفوی بگذار ببینم کدام مورد را در کف 4 تا 8 ابان خریدی ؟
                  الان هم قصد کش دادن بحث ندارم چون اصلا بحث من این حرفها نبود . ایشون زد جاده خاکی و مثلا فرار رو به جلو برای زیر سوال بردن
                  اکثر دوستان اینجا در مثبت ها خرید اعلام میکنند . روش های بدوی و اماتوری است اینها حتی اگر روزهای بعد اون مورد صعود داشته باشد . اکثر اماتورها تا میبینند سهمی مثبت شده میپرند داخل صف یا مثبتها و شروع به خرید میکنند که بگیر نگیر داره
                  ضمن احترام به همه ، تقریبا تمام این افرادی که اینجا مدعی هستند و به من و دیگران گیر میدهند ندیدم سهمی را در کف اعلام کنند یا خرید پله ای در منفی ها کنند

فلان سهم می بینند امروز پول افتاده توش و حجم رفته بالا یا هر دلیل دیگری اعم از رانت های دست دوم تا دست پنجم و ... حتی بعد از 30-40% رشد میپرند میخرند و بعد هم بوق و کرنا که من اینم و تو هیچی نیستی !!!
                  در همین حد کافی است . هرگز قصد ندارم این موضوع را ادامه بدم به اجبار وارد این مقوله شدم چون عرض کردم از این مسائل متنفررررررممممممممم
                  این آخرین پست من در مورد تو هس و امیدوارم از گفتارت پشیمون شده باشی .گرچه قبلا هم گفتم چون اینجا مجازی هس دوباره با پر رویی برمیگردی یه چی دیگه علم میکنی فقط بدون گذر زمان وادله ثابت میکنه کی به کیه.
                  اینم همون دو سهم چهل درصد رشد کرده و معاملات امروزش.

هزارتا دیگه پیام فریب و خالی بندی و....بزاری جواب نمیدم چون فکر میکنی خیلی مهم هسی .مهم این بود که جلوی دیدگان همه خوب معرفی شدی.

حالا صدتا پیام بده مدیر سایت بلاک کنه .

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

احتمال دارد در چند روز آینده شاید شاهد کاهش قیمت نفت و محصولات مرتبط با آن در بازار جهانی باشیم

نظر

• دفتردار
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 858

بورس فعلا هیچ بالایی ندارد!
                      فقط نوسانگیری و یا نگهداری بلند مدتی وشرکت درمجامع .

نمادهایی که با پی بر ایی بالاتر از هم گروه هایشان و نمادهایی با پی برایی بالای 10 هستن فقط برای نوسانگیری روزانه مناسب هستن.
                      کسی که تکنیکال می داند وارد شود .

اگر تکنیکال نمی دانید باید وارد نمادهایی شوید که سود مجامع خوب تقسیم می کنند.

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

بعضی میگن چه اتفاقی افتاده که بورس بخواد مثبت بشه !
                        اتفاق بالاتر از این که در دو سال گذشته حدود صد درصد تورم داشتیم درصورتی که قیمت بسیاری از سهم ها یک پنجم شده
                        بالاخره هر روند نزولی یه جایی متوقف میشه و به نظر بعد از دو سال ریزش بی امان و سقوط سهم ها دیگه روند بازار عوض شده ولی به خاطر شرایط موجود رشدهای شارپ را نخواهیم داشت. اگر شاهد کوچکترین اتفاقات مثبت سیاسی باشیم بازار توان یک جهش صد در صدی کوتاه مدت را داره

نظر

• nasserm
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 564

درود

به غیر از ارزندگی سهام که شک درش نبود در مورد روند رو به مثبت بازار عرض کنم که دیروز رهبری صحبت کردن و گفتن که امید در جامعه باید افزایش پیدا کنه .

و با توجه به جو نا امیدی که در بازار بورس حاکم شده بود و اکثریت مردم درگیرش بودن از همین بورس شروع کردن و به دنبال تزریق امید به بورس هستند!

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1768

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
                            درود

به غیر از ارزندگی سهام که شک درش نبود در مورد روند رو به مثبت بازار عرض کنم که دیروز رهبری صحبت کردن و گفتن که امید در جامعه باید افزایش پیدا کنه .

و با توجه به جو نا امیدی که در بازار بورس حاکم شده بود و اکثریت مردم درگیرش بودن از همین بورس شروع کردن و به دنبال تزریق امید به بورس هستند!
                            من جاییی ندیدم رهبر از بورس چیزی بگه

نظر

• nasserm
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 564

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                              درود

یه بار دیگه متنی که نوشتم رو با دقت بخون

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1641

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                                سال99 رهبر مردم رو به بورس دعوت کرد...این یاروشر مطلقه...دعا کن دوباره ورود نکنه....

نظر

در حال کار...
                                X