جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : جــــو بــــازار

ارزش معاملات به نظرم خوب بود و اگر یکی دو روز دیگه در هفته آینده ادامه پیدا کند بسیار جای امیدواری خواهد بود .

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1544

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
      شایعه برکناری علی صالح‌آبادی ، رئیس کل بانک مرکزی که از هفته گذشته بر سر زبان‌ها افتاد، امروز به شکلی جدی در بانک مرکزی دهان به دهان می‌چرخد. این شایعه وقتی بیشتر قوت گرفت که جلسات سه روز گذشته صالح‌آبادی لغو شد. برخی از مطلعان می‌گویند او در سه روز گذشته به بانک مرکزی نیامده و این نیامدن به معنی قهر و برکناری احتمالی اوست.

موضوع برکناری علی صالح‌آبادی مدت‌هاست در محافل مرتبط مطرح است. از روز اول ریاست او بر بانک مرکزی سایه محمدرضا فرزین، مدیرعامل بانک ملی به‌عنوان یک گزینه جدی بر سر صالح‌آبادی افتاده بود.

امروز نام فرزین از همه طبقات بانک مرکزی شنیده می‌شود. گفته‌هایی درگوشی که با شایعه برکناری زودهنگام صالح‌آبادی همراه است.
      معاون ارزي بانك مركزي جناب خاني عوض شد.
      پس فعلا ترمز دلار رو مي كشن.
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3117

هجوم ملت به بازار خودرو و خرید چشم بسته با هر نرخی ، ما رو یاد هجوم ملت برای خرید سهام با p/ettm حدود ۳۸ می اندازه ، صف کدگیری هم داشتیم،

الان خودروی خارجی داره با دلار ۱۵۰ الی ۱۸۰ هزار تومانی و حتی بالاتر معامله میشه ، خدا خودش بخیر کنه ?

نظر

• سبحان 10
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1153

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          هجوم ملت به بازار خودرو و خرید چشم بسته با هر نرخی ، ما رو یاد هجوم ملت برای خرید سهام با p/ettm حدود ۳۸ می اندازه ، صف کدگیری هم داشتیم،

الان خودروی خارجی داره با دلار ۱۵۰ الی ۱۸۰ هزار تومانی و حتی بالاتر معامله میشه ، خدا خودش بخیر کنه ?
          حرف حسابی جواب نداره

من خودم با چشام دیدم خانوادگی تو صف بودن کد بگیرن برن سهم عرضه اولیه بگیرن

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

درود

وضع میان مدت و درازمدت بورس از نظر این مخلص که در این بازه ها در بازار فعال بوده ام اینگونه بوده و هست که:

همانگونه که قبلا هم عرض کرده بودم! و البته اکثرا واقف هستند....مهم ترین مشکل رشد بورس ریسکهای سیستماتیک هست که واقعا هم جای نگرانی داره

خلاصه اش نا امنی داخلی و خارجی! که به هم مرتبط هم هستند تا حدودی!

بورس در درازمدت مثل سایر کالاها خودش را با تورم تنظیم میکند (حقیقت مشخص و روشن! ) ولی بخصوص در کوتاه مدت به طور خاص بورس به ریسکها بسیار حساس است (مهمترین دلیلش نقدشوندگی بالا نسبت به سایر بازارهاست)

افزایش شدید قیمت دلار طی این چند روز اخیر، البته که عوامل و دلایل بسیار دارد! ولی عامل اصلی رشد دلار = افزایش انتظارات تورمی + افزایش ریسک تنش های داخلی و خارجی بود و هست!

افزایش انتظارات تورمی مهم ترین موتور محرکه بازارها و بخصوص و بخصوص! بازار بورس است! ( کوتاه مدت عامل رشد شارپ دو روز گذشته و درازمدت عامل رشد شارپ سال 99)

افزایش ریسک تنش های داخلی و خارجی مهم ترین مانع رشد بورس است!

بنابراین میبینیم که دو عامل اصلی فوق در بورس به شکل معکوس هم عمل میکنند!

ولی به نظر این مخلص! برایند این دو عامل به سمت عامل افزایش انتظارات تورمی سنگینی میکند...

و لذا در بازه های میان مدت با احتمال بسیار بالا بورس باید صعودی باشد!

( ما هم بر روی همین موضوع شرطبندی کردیم و تا خرتناق در سهم هستیم :D )

------

پ.ن. در بورس قطعیت نداریم! (کلیشه ای هست ولی خیلیا یادشون میره!) اصلا در هیچ بازاری قطعیت نداریم!!!! بابا اصلا در کل زندگی قطعیت نداریم!!!!

بازی احتمالات است! همین . تامام!
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

نظر من در کوتاه مدت بورس ( البته کوتاه مدت از نظر من چندان مهم نیست! تایم معاملاتی من میان مدت به بالا هست!)

از دیروز و پریروز! بلحاظ ریسک خارجی! (که مهم ترینش مذاکرات کوفتیه هسته هست!) اخبار نسبتا مثبتی از شروع مذاکرات به بازار مخابره شده:

مثلا! جوزپ بورل گفت تحریمهای حقوق بشری جدای از بحث مذاکرات هست! (یعنی ما هنوز اهل معامله هستیم!)

چین گفته ایران کوتاه آمده ....آمریکا تو هم کوتاه بیا! آمریکا آدم فرستاده عمان!

از نظر داخلی هم اعتراضات سیگنال فرسایشی بودن را به بازار مخابره کرده! که به معنی این هست که به این زودی احتمال رخدادهای شدید کم خواهد بود!

و مجموع این دو گزاره فوق یعنی کاهش ریسک سیستماتیک بازار بورس!!!!

دقت کنیم! امروز دلار شروع به اصلاح کرد! ( معنی اش این نیست که دلار نزولی شد..نه یک اصلاح بعد رشد شارپ لازمه)

بنابراین عامل افزایش انتظارات تورمی سرجاش هست! ولی عامل ریسکهای سیستماتیک کاهشی شده!! (تفسیر رشد شدید دلار و اصلاح امروز دلار همینه!)

این یعنی باید !!! روی صعود بورس حتی در کوتاه مدت هم حساب ویژه باز کرد!!

و البته که ملت هم حساب باز کرده اند!!! افزایش حجم معاملات به نزدیک 8-9 همت در بورس فکر کنم رکورد جدید محسوب میشه!! و معنی دار هست و از نظر من این افزایش حجم اهمیت بیشتری نسبت به سبزی یا سرخی بازار دارد!

موید باشید رفقا!
              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/12/14, 17:21.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

بابا خیلی ساده چارتش با ادم حرف میزنه منظورم شاخصه هر چند قلابی باشه
                مقاومت یک دوره یکساله رو رد کرده

نظر

• bahramkhaliran
                  عضو جدید
                  • Sep 2020
                  • 812

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                  بابا خیلی ساده چارتش با ادم حرف میزنه منظورم شاخصه هر چند قلابی باشه
                  مقاومت یک دوره یکساله رو رد کرده
                  سلام
                  دولتی هستید!؟
                  یاموردفریب دولت واقع شده اید!؟
                  حکومت یکسال است هرروزسهام حقیقها رامی خرد!
                  تمام شرکتها دولتی بودنددولتی ترمی شوند!
                  وقتیکه همه چیزدولتی شدوعده ای درفقر(ملت)وعده ای درنازنعمت وعیش نوش(حکومت)!
                  اعتراضات اوج می گیرد!
                  بنده نگران ناامنیهای داخلی هستم وهنوزهیچ نشانه ای ازبهبودی نمی بینم !
                  الکی که نه گفته اندآدمیزادشیرخام خورده(همه اش فریب می خورد)!
                  احتمالا گرگ توبه کرده وگوسفند نمی درد!؟

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1589

به نظرم رسید این پست در خصوص محاسبه ارزش ذاتی دلار بی ارتباط به بازار بورس هم نباشه.
                    البته بدیهی است که فقط بیان یک ایده و دیدگاه از یک منظر متفاوته

http://forums.boursy.com/showthread....=1#post1011238

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                      سال ۹۹ اگر خاطرتون باشه چون قیمت ها داشت حبابی میشد دولت به مردم سهام میفروخت که بازار بیشتر حبابی نشه و سهامداران آسیب نبینند.
                      حالا که قیمت سهم ها ۵۰ تا ۸۰ درصد ریخته، دولت داره بازار را حمایت میکنه و سهام مردم را میخره که سهامداران بیشتر آسیب نبینند. بالاخره دولت باید سهامی در اختیار داشته باشه برا وقتی که دوباره بازار خواست حبابی بشه عرضه کنه و جلو آسیب دیدن سهامداران را بگیره.
                      وقتی بانک مرکزی و سازمان بورس دولتی باشن و استقلالی نداشته باشن، همگی کارشون میشه چاپ پول و دلالی با مردم.

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو جدید
                        • Sep 2020
                        • 812

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        سال ۹۹ اگر خاطرتون باشه چون قیمت ها داشت حبابی میشد دولت به مردم سهام میفروخت که بازار بیشتر حبابی نشه و سهامداران آسیب نبینند.
                        حالا که قیمت سهم ها ۵۰ تا ۸۰ درصد ریخته، دولت داره بازار را حمایت میکنه و سهام مردم را میخره که سهامداران بیشتر آسیب نبینند. بالاخره دولت باید سهامی در اختیار داشته باشه برا وقتی که دوباره بازار خواست حبابی بشه عرضه کنه و جلو آسیب دیدن سهامداران را بگیره.
                        وقتی بانک مرکزی و سازمان بورس دولتی باشن و استقلالی نداشته باشن، همگی کارشون میشه چاپ پول و دلالی با مردم.
                        سلام
                        کسانیکه ازآن حرکت دولت(سال99)چیزی نیاموخته باشند!وضررکردندبهتراست سرمایه هایشان راجای دیگری پس اندازکنند!

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

سلام
                          کسانیکه ازآن حرکت دولت(سال99)چیزی نیاموخته باشند!وضررکردندبهتراست سرمایه هایشان راجای دیگری پس اندازکنند!
                          درود دوست عزیز، دولت ها میان و میرن و بهره برداری های خودشون را میکنن ولی این شرکت ها هستن که میمونن مثل مردم که موندگار هستن مثل هر بخش دیگه جامعه. به نظرم کسانی که الان دارن سهام را با ۶۰، ۷۰ درصد ضرر میفروشن و سکه ۱۸ میلیونی میخرن دارن بیشترین خدمت را به دولت میکنن.
                          البته بحث ریسک های سیستماتیک موضوع جداگانه ایست که دیگه هرکسی خودش میدونه و مدیریت سرمایه خودش.

نظر

• hamid_brj
                            Banned
                            • Jul 2022
                            • 63

دوستان گرامی سه تا سوال دارم که اگه کسی پاسخ بده خیلی عالی میشه:
                            1- الان دامنه نوسان در بازار اصلی فقط 5%+/- و 7%+/- است یا دامنه نوسان دیگه ای هم داریم؟!
                            2- آیا حجم مبنا فرمول مشخصی داره؟ بعضی شرکتها با تعداد سهام خیلی کم، حجم مبنای بالایی دارند (در حد شرکتهای متوسط و بزرگ)، این برای چیه؟
                            3- چرا حجم مبنای بعضی شرکتها 1 است؟!

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1712

سلام
                              دولتی هستید!؟
                              یاموردفریب دولت واقع شده اید!؟
                              وقتیکه همه چیزدولتی شدوعده ای درفقر(ملت)وعده ای درنازنعمت وعیش نوش(حکومت)!
                              اعتراضات اوج می گیرد!
                              بنده نگران ناامنیهای داخلی هستم وهنوزهیچ نشانه ای ازبهبودی نمی بینم !
                              الکی که نه گفته اندآدمیزادشیرخام خورده(همه اش فریب می خورد)!
                              احتمالا گرگ توبه کرده وگوسفند نمی درد!؟
                              تو این 16 سال فعالیتم تو بورس و 8 سال کار با چارت( اونم نه چند دقیقه در روز ، روزی چند ساعت) فهمیدم بهترین دوستم تو بازارهای مالی تکنیکال و چارت هست
                              نیاز هم نمیبینم با کسی که نمیدونم در چه حدی از سواد و تجربه تو بورس هست بشینم چند صفحه در موردش بحث کنم بلکه قانعش کنم تا اون سود کنه یا نه کمتر ضرر بکنه
                              ما میگیم صعود خوبی در راهه قبول نداری نخر.....نادید بگیر راحت
                              ریسک های متعدد رو هم نه شما نه من نه کس دیگه ای جز خدا ازش خبر نداره ...این رژیم هم معلوم نیست با این اوضاع کی زوارش کامل در بره یک ماه دیگه یا یک دهه دیگه ..هیچ کس نمیتونه بگه
                              .
                              دولتی هم نیستم و اتفاقا ضد دولتم هستم

نظر

• 2FAN
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 1051

سلام
                                یهک سوال
                                این صندوق اهرم یا کهربا سودشون چطوریه درصدی است درصدش تا چندتاست 5تا و7 تا میشه
                                راسته دوبرابر شاخص سود درصد میدن
                                چه جوریه
                                میگن تضمین میدن اگر منفی شد خودشون ازت بخرن یعنی هیچ وقت گیر نمیفتی
                                واقعا درسته
                                ممنونم راهنمایی وکمک کنید مرسی
                                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

در حال کار...
                                X