جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3753

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    کاربران این سایت چه خروج موفقی داشتند..(سهامدار عمده_لات کوچه خلوت 2روز پیش خروج فوق العاده ای داشت و به خود می بالید از این همه مهارت)
    با انواع ترفند و فریب و رجزخوانی تشویق به فروش کردند،همانطور که در مرداد99 تشویق به خرید و کم کردن میانگین میکردند و میگفتند به زودی بازار برمیگرددد.

abdolhossein
    گالیور
    رادین1
    سهامدار عمده
    بابک 52
    orumbourse
    کروکودیل
    dornaa
    نجاT..
    امید آزاد
    فین
    Arian02
    بهرام نامدار
    و ...
    همگی در گمراه کردن سهامداران نقش موثری داشتند.
    ممنونم از همتون
    بنده همون هفته پیش پس از خروج کامل،بلافاصله فول سهم شدم.باید هرچی شما میگید برعکس عمل کرد،تا زیان ندید.چون شما در زیان زدن به ایرانی جماعت،مهارت زیادی دارید...
    آفرین به شما ...اینجوری باشه یه تشکر به این افراد این لیست بدهکاری ...ما که بخیل نیستیم ..انشالله ازین به بعد عاقل تر می شی و سودهای خوبی بکنی ..جوری که مابیاییم ازرو دستت خرید کنیم!! ...ولی بینی بین الله مدیونی اگر یه پست ازمن پیدا کنی که گفته باشم فلان سهم رو بفروشید و فلان سهم رو بخرید بعید میدونم دیگران هم به این صراحت و قطعیت و اطمینان توصیه کنن...اگر هم به حرف من ماشینی خریدی یا فروختی ضرر کردی ...شماره کارت بده برات جرینگی واریز کنم ..دیگه این کولی بازی و خاله زنک بازی ها چیزی درمیاری ...

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1092

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
      به هر حال بازار در هر مقطعی تجربیات و درس های جدیدی به معامله گر می ده.
      عرض من اینه که کرم از خود درخته.
      سازمان بر اساس قرارداد، بازارگردان رو مکلف کرده که در صورت رشد غیر منطقی (!) شروع به عرضه کنه . تشخیص این قضیه هم بر عهده ی خودشونه.
      پس الان باید تجربیات و درس های جدیدی گرفته باشی

نظر

• shimaalovelygirl
        ستاره دار (1)
        • Jul 2022
        • 1092

گنجشکک اشی مشی کجایی پس،بیا ی کم جیک جیک کن.رفقات همگی چه خوش موقع خارج شدند و بهت سیگنال دادند

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1092

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          آفرین به شما ...اینجوری باشه یه تشکر به این افراد این لیست بدهکاری ...ما که بخیل نیستیم ..انشالله ازین به بعد عاقل تر می شی و سودهای خوبی بکنی ..جوری که مابیاییم ازرو دستت خرید کنیم!! ...ولی بینی بین الله مدیونی اگر یه پست ازمن پیدا کنی که گفته باشم فلان سهم رو بفروشید و فلان سهم رو بخرید بعید میدونم دیگران هم به این صراحت و قطعیت و اطمینان توصیه کنن...اگر هم به حرف من ماشینی خریدی یا فروختی ضرر کردی ...شماره کارت بده برات جرینگی واریز کنم ..دیگه این کولی بازی و خاله زنک بازی ها چیزی درمیاری ...
          جناب آقای جرینگی
          بذار حالا اون چکهایی که قبلا بابت جبران زیان دادی به ما پاس بشه،بعد مجددا داراییتو حراج کن.حالا ماشین زیر پات چی هست؟نکنه پراید هاچ بک نسیم داری مدل 1379شمسی.به هرحال واست آرزوی موفقیت میکنم.ان شاالله میفروشی ی تیبا2 میخری...

نظر

• shimaalovelygirl
            ستاره دار (1)
            • Jul 2022
            • 1092

:^o

نظر

• shimaalovelygirl
              ستاره دار (1)
              • Jul 2022
              • 1092

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
              بنظرم حتي اگر با عرضه هاي سنگين بازار رو مجدد سركوب كنن ، بورس نشون داد كه تشنه رشد و صعود هست.
              تا دیشب که میگفتی تشنه ریزش است،حالا شد تشنه صعود؟/:.rolleyessmileyani
              معلوم هست چی میگی؟تکلیفت رو با خودت معلوم کن،بعد پست بذار

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1092

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                مثبت سنگین امروز کار خودشون بوده تا از ورود پول به دلار و طلا جلوگیری کنند.
                خیلی زود عرضه ها زیاد خواهد شد...
                عرضه ها زیاد بشه
                شما غصه ما رو نخور
                جدیدا چقدر دلسوز زیاد شده تو این مملکت...

نظر

• shimaalovelygirl
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2022
                  • 1092

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                  زاحمقان بگریز چون عیسی گریخت
                  صحبت احمق بسی خونها که ریخت

حضرت مولانا در داستان زیر توصیه می کند که همچون عیسی مسیح (ع) از احمق گریزان باشید. از حضرت مسیح نقل است که: " از زنده کردن مردگان ناتوان نشدم ولی از اصلاح احمقان درمانده شدم."
                  والا ما هم از اصلاح ......... درمانده شدیم.

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1307

گنجشکک اشی مشی کجایی پس،بیا ی کم جیک جیک کن.رفقات همگی چه خوش موقع خارج شدند و بهت سیگنال دادند

به به لاولی گرل میبینم داری به گنجشک ها هم سنگ میزنی

نگاهی بیاندازیم به 5 سهم معرفی شده توسط گنجشک (هرچند گنجشک فقط نوسان گیری کرده ولی رشد سهام حیرت انگیز بوده )

نطرین دبالک غالبر شکام شراز

و البته اولین پست گنجشکک B-)

معرفی گدنا در 1 تیر 1401

سهمی که تا لحظه فعلی حدود 300 درصد رشد داشته /:.coolsmiley02:./

ادعایی نیست خدا را شاکرم که لطفش شامل حالم شده توانایی پیدا کردن سهام خوب از بد را دارم و مشکل فقط تجربه زیستی گذشته است که ترس از عدم ثبات شرایط باعث میشه زود بفروشم و تا احساس امنیت نکنم وارد نشم

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1092

بعد از 3سال یادگرفتم که با پیشنهاد هیچ فردی در این سایت خرید و فروش نکنم.وارد سهم های معرفی شده توسط برخی از کاربران این سایت نشوم. و فقط به دانش و تجربه خودم تکیه کنم.به جرات می توان گفت شما کاربران بورسی این سایت،تنها قشری از یک صنف تجاری در کل دنیا هستید که همگی برعلیه یکدیگر و حتی برعلیه خودتان فعالیت میکنید.چون تو هیچ صنفی،همکاران و کاسبان اون صنف،با رنج منفی کشیدن و منفی بافی و انتشار اخبار کذب24ساعته راجع به بورس و سهام،دارایی خود و دیگران را به آتش نمی کشند.برای دو ریال نوسان گرفتن به هر دروغی تن میدهید و به خانمان سوزی دیگران راضی میشوید...
                      آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2022/12/13, 15:51.

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1092

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        به به لاولی گرل میبینم داری به گنجشک ها هم سنگ میزنی

نگاهی بیاندازیم به 5 سهم معرفی شده توسط گنجشک (هرچند گنجشک فقط نوسان گیری کرده ولی رشد سهام حیرت انگیز بوده )

نطرین دبالک غالبر شکام شراز

و البته اولین پست گنجشکک B-)

معرفی گدنا در 1 تیر 1401

سهمی که تا لحظه فعلی حدود 300 درصد رشد داشته /:.coolsmiley02:./

ادعایی نیست خدا را شاکرم که لطفش شامل حالم شده توانایی پیدا کردن سهام خوب از بد را دارم و مشکل فقط تجربه زیستی گذشته است که ترس از عدم ثبات شرایط باعث میشه زود بفروشم و تا احساس امنیت نکنم وارد نشم
                        گنجشکک نوسانگیر،نیازی به سنگ زدن من نیست.مطمعنا بیشتر از اینکه بتونی نوسان بگیری،نوسان تو رو گرفته و الان تمام بال و پرت ریخته.فقط جیک جیک هات مونده که سر ما رو داره میبره اینجا

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1712

بعد از 3سال یادگرفتم که با پیشنهاد هیچ فردی در این سایت خرید و فروش نکنم.وارد سهم های معرفی شده توسط برخی از کاربران این سایت نروم. و فقط به دانش و تجربه خودم تکیه کنم.به جرات می توان گفت شما کاربران بورسی این سایت،تنها قشری از یک صنف تجاری در کل دنیا هستید که همگی برعلیه یکدیگر و حتی برعلیه خودتان فعالیت میکنید.چون تو هیچ صنفی،همکاران و کاسبان اون صنف،با رنج منفی کشیدن و منفی بافی و انتشار اخبار کذب24ساعته راجع به بورس و سهام،دارایی خود و دیگران را به آتش نمی کشند.
                          خوشحال شدم که دوباره سهم خریدی
                          سکه رو اگراون روز که گفتی میخریدی هم سود میکردی و اعصابت به هم نمیریخت ولی سکه باید بشه 45-50 میلیون تا ضررت جبران بشه ولی با چندتا سهم خوب میتونی بخش زیادی از ضرر رو جبران کنی
                          به اعصابت مسلط باش و یاد بگیر همین
                          همین که این مطلب رو فهمیدی که با حرف دیگران نخری و نفروشی و مسئولیت سبد خودت رو با خرید و فروش خودت به گردن بگیری از خیلیا جلوتر افتادی
                          فقط یاد بگیر و به احساساتت مسلط باش هیچ جا بورس نمیشه
                          با این همه ضرری که کردیم سبد من 20 برابر سال 97 هست و 10 برابر پولم تو 97 رو هم برداشتم ...بورس بازم میترکونه نگران نباش

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3753

جناب آقای جرینگی
                            بذار حالا اون چکهایی که قبلا بابت جبران زیان دادی به ما پاس بشه،بعد مجددا داراییتو حراج کن.حالا ماشین زیر پات چی هست؟نکنه پراید هاچ بک نسیم داری مدل 1379شمسی.به هرحال واست آرزوی موفقیت میکنم.ان شاالله میفروشی ی تیبا2 میخری...
                            یک چند به کودکی استاد شدی ....یک چند زاستادی خود شادشدی" ممنون استاد!!جسارت نباشه ...برا فردا سیگنال خرید چی پیشنهاد میدی؟؟راستی سبد گردانی هم انجام میدید؟؟کانال vipچی عضو جدید قبول می کنی ؟؟؟راستی میخوام موتور گازی زیرپا رو بفروشم بیارم تو بورس...میشه کمک کنید تا قبل عید تبدیلش کنم به ۱۲۵!!..میثم بیچاره ورشکست شدرفت اسنپ!! ..منم میخوام برم پیک موتوری بشم !!راستی این پراید هاچ بک که میگی سبزکله غازی کف خوابش رو شما سوارشدی ؟؟من که تاالان پشت رلش ننشستم شما که نشستی بگو چه جوریاس...دعا کن یه خدا یه عقلی به شما بده ..یه کمم پول به ما بلکه قسمت شد..بتونم ازین کف خواب ها بگیربم باهاش بریم اسنپ!! مارو از دانش و تجربه خودت بی نصیب نذار ثواب داره ..:.thumbsupsmileyanim/:.yead.:/

نظر

• dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1468

گنجشکک نوسانگیر،نیازی به سنگ زدن من نیست.مطمعنا بیشتر از اینکه بتونی نوسان بگیری،نوسان تو رو گرفته و الان تمام بال و پرت ریخته.فقط جیک جیک هات مونده که سر ما رو داره میبره اینجا
                              خیلی بلا بودی مانمیدونستیم:.thumbsupsmileyanim

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1468

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                یک چند به کودکی استاد شدی ....یک چند زاستادی خود شادشدی" ممنون استاد!!جسارت نباشه ...برا فردا سیگنال خرید چی پیشنهاد میدی؟؟راستی سبد گردانی هم انجام میدید؟؟کانال vipچی عضو جدید قبول می کنی ؟؟؟راستی میخوام موتور گازی زیرپا رو بفروشم بیارم تو بورس...میشه کمک کنید تا قبل عید تبدیلش کنم به ۱۲۵!!..میثم بیچاره ورشکست شدرفت اسنپ!! ..منم میخوام برم پیک موتوری بشم !!راستی این پراید هاچ بک که میگی سبزکله غازی کف خوابش رو شما سوارشدی ؟؟من که تاالان پشت رلش ننشستم شما که نشستی بگو چه جوریاس...دعا کن یه خدا یه عقلی به شما بده ..یه کمم پول به ما بلکه قسمت شد..بتونم ازین کف خواب ها بگیربم باهاش بریم اسنپ!! مارو از دانش و تجربه خودت بی نصیب نذار ثواب داره ..:.thumbsupsmileyanim/:.yead.:/
                                امیدنشو نامید

سرجدت ایران رو بزارزمین تا نیانداختیش

بزارزمین یک نفسی تازه کن
                                /:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X