کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جهش یک روزه ی 70 هزار واحدی را به یاد بیارید...
حالا ببینید از زیر 1700 چند روز زمان برده تا به اینجا رسیده و چقدر متضرر شده اید!
همین الان به گوشه ی چشمی می تونن یک روزه شاخص رو ببرن نزدیک 1700!
در حالیکه متوسط ملت 10 تا 20 درصد سبدشون پر کشیده رفته!
مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش
سلام مرغ زیرک چون به دام افتد ازجان باید دل بکندمگرآنکه زینتی یاشکاری ،شاید امیدی باشدوگرنه گوشتی باشدکه تکلیف روشن است!
بنظرم دولت با این بودجه ای که تنظیم کرده، عملاً خودش یک آلارم به بازار داده و زودتر به استقبال یک سری موارد رفته.
وقتی قیمت گاز طبیعی در خود آمریکا الان 2850 تومان است و ما مصوب می کنیم 7000 تومان، یک معنی بیشتر ندارد و آن اینکه آن دلار فرزینی 28500 تومانی اعتبار ندارد و دولت دلار را برای سال آینده به استقبال دلار 70 هزار تومانی رفته است! فارغ از نوسانات کوتاه مدتی بازار که متاثر از رخدادهای گوناگون است، چنانچه قرار باشد دلار بالای 40 بماند و با این بودجه دولت، نرخ دلار به سمتی برود که در ذهن دولتی هاست، بورس در میان مدتی قاعدتاً بسیار ارزشمند خواهد بود.
پی نوشت: با فرض عدم وقوع اتفاقات سیاسی غیر مترقبه.
آمریکایی ها هی به ایران میگن پنجره مذاکرات همیشه باز نیست!!!
الانم به نظر مخلص .... فرصت خرید همیشه نیست....
به نظرم همین الانشم فرصت تمام شد:D.... دیگه فرصت خرید صفهای فروش قبل 9:30 پنجره کوتاه مدتش بسته شده به نظرم...
پ.ن: شایدم بنده در اشتباه محض باشم!!! :D
----------------------------------
نقدی من خیلیییی کم شد باز :D
من آدم بشو نیستم:D
خوبیش اینه که دیگه بیکار شدیم ...بقول میثم ...کامپیوتر خاموش:D
سلام
ظاهرا قبضهای جدید گازرانه شنیده اید!؟
اگرحکومت اوضاع راخطرناک به بیندحتی قوه قضائیه هم ورود می کند!
ولی درسهام حتی 5درصد ملت سهامدارنیستند!
البته اگردلالها وارد بورس شوند شاید دولت به تواندکاری کندکه سهام یکم رشد کندتا جیب دلالها راخالی کند!
بنظرم دولت با این بودجه ای که تنظیم کرده، عملاً خودش یک آلارم به بازار داده و زودتر به استقبال یک سری موارد رفته.
وقتی قیمت گاز طبیعی در خود آمریکا الان 2850 تومان است و ما مصوب می کنیم 7000 تومان، یک معنی بیشتر ندارد و آن اینکه آن دلار فرزینی 28500 تومانی اعتبار ندارد و دولت دلار را برای سال آینده به استقبال دلار 70 هزار تومانی رفته است! فارغ از نوسانات کوتاه مدتی بازار که متاثر از رخدادهای گوناگون است، چنانچه قرار باشد دلار بالای 40 بماند و با این بودجه دولت، نرخ دلار به سمتی برود که در ذهن دولتی هاست، بورس در میان مدتی قاعدتاً بسیار ارزشمند خواهد بود.
پی نوشت: با فرض عدم وقوع اتفاقات سیاسی غیر مترقبه.
نیما آزادی
سلام
فعلا اگرصاحب شرکت هم باشیداینقدرقانون گذاشتندکه نه توانی نفس به کشی !
اینکه شرکتها دردست دولت است وشمااین انتظارات راداریدبنده که متعجبم!
این آخرین مطلب بنده در اینجاست .
عده ای خوشحال به رشد اخیر بورس هستن و چه هلهله ای راه انداختن در صورتی که حداقل سی درصد رشد اخیر قبل اغتشاشات جبران شده پس کلیت بازار به جز تک سهام خاص مثل خکاوه خاور و غالبر و از این دست سهام رشدی هم پای دلار و طلا داشته .
حقیقی های بزرگی میشناسم که در چند سهم خروج کامل زدن و این بازار رو صندوق های بزرگ و اونایی که تو صندوق درآمد پول گذاشتن برای موج سواری ورود و خروج دارن اونم برای کاهش فشار خرید رو دلار.
90 درصد نقدینگی بنده در بازار دیگه و پول خورد برای گذران زندگی در بورس و موجودی سپرده صفره صفر.
درود
شما به منی که کم کم بیست سال تو بورس هستم و فکر میکنی دیمی پیام دادم و خودم از این رشد استفاده نکردم اتفاقا من اولین کسی بودم که رشد شاخص رو پیش بینی کردم ولی در کل به نظرت رشد با این رشد عجیب دلار و طلا که ادامه هم داره رشدی داشته ؟ اشتباه نکن اتفاقا بسیار هم عقب هس .
بزار سپاه در لیست تروریستی قرار بگیره صد میلیارد هم سهام داشته باشی ممکنه صبح بلند بشی ببینی همه دود شد.
اعظم نقدینگی من یه ماه پیش از این بازار خارج شد .
خیلی باید ساده باشی که کشور به حالت قبل برمیگرده بشین و تماشا کن.روزی برسه که حاضری یه میلیارد سهم بدی هزار دلار کف دستت بدن
کاش دلالان بازارهای ارز و مسکن و طلا و خودرو و … هم به تکنیکال مسلط بودن، شاید پراید در مقاومت ۱۰۰ میلیون گیر کرده بود و دلار هم در مقاومت ۲۰ یا ۳۰ گیر افتاده بود /:.yead.:/
نظر