کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز....فرمایش شما منو یاد یه خاطره انداخت...سال99 ...پولارو از بورس کشیدم بیرون...رفتم فارکس....روهمین طلا ...پوزیشن گرفتم...همین حدود1900...سل گرفته بودم...اونم بایه لوریج عجیب وغریب...(گنده لاتlotواقعی)....دشمنت روزبد نبینه....یه چند روزی رنج بود....بین1890....تا1910...
یه دفعه یه بالا زد تا1967.........خبر تولید واکسن کرونا اومد....به سرعت اومد پایین....البته همونجور که معموله!!....تا به نقطه خریدم رسیدم....پوزیشن رو بستم....اما دست چپم که روی میز کامپیوتر گذاشته بودم...ازشدت استرس....خشک شده بود...تاچند روز نمیشد تکونش بدی...
دیگه تحلیل طلارو گذاشتم کنار...اگه هم وسوسه فارکس بیاد سراغم...بایه جفت ارز مطمئن تر مثل cadبه دلاریا یورو...وبایه لات بازی خیلی کوچولو...کله رو خاموش میکنم....
اما الان به نظر خودم...دست کم...تایه خبرمهم...مثل توقف جنگ اوکراین نباشه....اونس...پایین خاصی نداره...همونجور که می بینین....رمز ارزها هم راه افتادن...بیت کوین...بالای 20هزارتا بسته شده....شک دارم...سقوط انس رو...بدون خبر مهم...شاهد باشیم...
اینو بدون چک کردن اندیکاتورها خدمتتون عرض میکنم...حدس میزنم...دست کم...سقف قبلی بالای 2000 ...روپس بگیره....
ارادت...
فارکس و بازار اهرمی واقعا کار هر کسی نیست منم چند بار رفتم بازار فیوچرز کریپتو و هر بار چند 100 دلاری به باد دادم و اخرش دیگه توبه کردم ...اعصاب فولادی میخواد واقعا ...غلبه به احساسات خیلی سخته
جهت اطلاع اعضای محترم، عرضه امروز ارز صادراتی فولادسازان در #نیما که با دلار 28500 بانک مرکزی صورت گرفت، با رقابت 30%+⏫ مشتریان همراه شد و قیمت هر دلار نیمایی به رقم 37200 تومان افزایش یافت!
در واقع عرضه های نیما نسبت به تقاضا در سطح پایینی قرار داشته و این موضوع میتواند عامل تغییر سیاست دولت و هدایت بخشی از تقاضای ارزی از نیما به سوی #بازار_متشکل ارزی =38730 تومان=1$ شود!
بازار مبادلات کالایی یا همان متشکل بزودی توسط بانک مرکزی راه اندازی خواهد شد
@Commodities
جذابیت بازار پایه رو هم گرفتند !
به نظر تلاش دارند بیشتر بازار اصلی رو رونق ببخشند .
از شنبه حجم فروشها در بازار پایه بیشتر بشود
الان رفتم مصوبه اش رو دیدم از ۸ بهمن اجرا میشه...حداقل حجم مبنا رو هم گذاشتند ۲ میلیارد برای بازار زرد...و حداقل سفارش خرید رو ۵ میلیون...بنظرم آنقدرها تاثیر منفی نداره
دوست عزیز نرخ خوراک تاثیر روی پالایشی ها داره
اما من اونطور که شنیدم که گزارش ۹ ماهه پالایشی ها زیاد جالب و در حد انتظار گزارش های ۶ ماهه و بازار نیست
اما باوهمه این تفاسیر از خیلی از سهام بازار ارزنده تر هستند و همیشه لیدر هستند
۲۲ دی
دقیقا گزارش های پالایشی ها بسیار بد بود
گزارش خیلی از سهام بد بوده
ولی با دلار ۴۳ هزاری مارکت پایینی دارن و بورس ارزان هست
بنظرم اگه بخواهیم صرفا گزارشات رو ملاک معاملات قرار بدیم اشتباهه. الان زیاد نباید ذهن رو درگیر سود و زیان شرکتها کرد.
دلار 43
مردم دارن به این فکر میکنن مثلا فلان پالایشی چرا به جای 32 تومن سود 3ماهه سوم 30 تومن سود ساخته !!!
بری تعداد سهمشون رو چک کنی به 100هزار نمیرسه !
ما بورسیها خیلی عجیبیم
دلار 43
مردم دارن به این فکر میکنن مثلا فلان پالایشی چرا به جای 32 تومن سود 3ماهه سوم 30 تومن سود ساخته !!!
بری تعداد سهمشون رو چک کنی به 100هزار نمیرسه !
ما بورسیها خیلی عجیبیم
درود
همین هست دیگع تفکرات مثل شما بورس رو فقط به دلار ربط میدن و وقتی دلار میره تو فاز کما به هر دلیلی بورس هم میره کما در صورتی که ارزش بورس در کشورهای دیگه بر مبنای دیگه است
بورس ما بدون رشد دلار هم ارزشمنده
ملاک سودسازی است
دلار فقط یه فاکتور است نه دلیل اصلی رشد ...
مثل طلا که دلار یه فاکتور است ، انس و تورم اینده و عرصه و تقاضا دلیل قیمت گذاری است .
اما اینجا شما فقط و برخی کاربران از دلار صحبت میکنند و جالبه یک عده فقط لایک میکنند
این آخرین مطلب بنده در اینجاست .
عده ای خوشحال به رشد اخیر بورس هستن و چه هلهله ای راه انداختن در صورتی که حداقل سی درصد رشد اخیر قبل اغتشاشات جبران شده پس کلیت بازار به جز تک سهام خاص مثل خکاوه خاور و غالبر و از این دست سهام رشدی هم پای دلار و طلا داشته .
حقیقی های بزرگی میشناسم که در چند سهم خروج کامل زدن و این بازار رو صندوق های بزرگ و اونایی که تو صندوق درآمد پول گذاشتن برای موج سواری ورود و خروج دارن اونم برای کاهش فشار خرید رو دلار.
90 درصد نقدینگی بنده در بازار دیگه و پول خورد برای گذران زندگی در بورس و موجودی سپرده صفره صفر.
درود
همین هست دیگع تفکرات مثل شما بورس رو فقط به دلار ربط میدن و وقتی دلار میره تو فاز کما به هر دلیلی بورس هم میره کما در صورتی که ارزش بورس در کشورهای دیگه بر مبنای دیگه است
بورس ما بدون رشد دلار هم ارزشمنده
ملاک سودسازی است
دلار فقط یه فاکتور است نه دلیل اصلی رشد ...
مثل طلا که دلار یه فاکتور است ، انس و تورم اینده و عرصه و تقاضا دلیل قیمت گذاری است .
اما اینجا شما فقط و برخی کاربران از دلار صحبت میکنند و جالبه یک عده فقط لایک میکنند
خب فی الواقع همینه
اتفاقا منم حرف شما رو کاملا قبول دارم ولی نه الان..... یکی از اصلیترین پارامترا برای بازار ما دلار و اینده اون هست در صورتی که اوضاع این طوری پیش بره ...(خدای نکرده مثلا جنگی بشه که هیچی )
حرف شما وقتی درسته که از نظر تحلیلگرای بازار و سهامدارا دلار به مدت حداقل چند ماه اینده ثبات داشته باشه
وجالب اینجاست که خیلی از سهام با پی برای پایین تو این چند ماه کمتر از سهام با پی برای بالا و حتی منفی رشد داشتن و از طرفی تو این اوضاع و احوال سهامدار باید سود نقدی که تو یکسال داده میشه رو بیخیال بشه از بس تورم بالاست مثل پول اجاره ساختمان که دیگه رفته تو حاشیه ...ملت الان فکر گرفتن رهن و خرید طلا و سهام و....هستن نه اجاره چون پی برای بازار مسکن طوری شده که معادلات رو بهم زده و در واقع پول اجاره سالیانه که گرفته میشه در مقابل ارزش خود ملک و تورم و افزایش قیمتیش دیگه رسما به حساب نمیاد
. سودی که از افزایش قیمت دلار و افزایش قیمت سهام حاصل خواهد شد قابل قیاس با سود سالیانه نخواهد بود همون طور که سال 98 و 99 کسی به پی بر ای اهمیتی نمیداد کسی هم که اهمیت داد سود کمتری برد و همون سود کم رو موقع افت بازار پس داد
حالا از این میگذرم که در واقع سود سالیانه پول خود سهامدار هست که بعد از چند ماه به خودش پس داده میشه اونم پولی که قدرت خریدش تا حدود زیادی طی مدت مجمع تا واریز به حساب کم شده
نظر