جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    این توافق سوزش خیلی ها رو در اورده!!

بارها گفتم تویی که الفبای اقتصاد رو بلد نیستی نظر نده

8 سال تیشه به ریشه این مملکت رو زدن نمیشه به این راحتیا جبران کرد!!

برخلاف سوزش که میگید اون چیزی که ما دیدیم در این 2 سال جشن توافق بوده ! اونم نه یکبار ، چندین بار !!!

پس چرا تا یه برگه امضا میشه میگید باید روند بازار عوض بشه؟؟؟

اگر واقعا میدونید که به این زودی ها درست نمیشه چرا می خواهید جوی ایجاد کنید که بقیه فکر کنند دارد تغییری ایجاد می شود! این کار درست نیست، نه برای سهامداران فقط، بلکه برای همه، چه اونی که نقد هست چه اونی که نقد نیست، فقط اعتماد بازار از بین میره !

این دولت تا حالا در این 2 سال بارها با این روش خیلی ها رو گیر انداخته و نقره داغ کرده !

2 سال پیش در همین سایت نوشتم که نتیجه این جو دادن ها فقط از بین رفتن اعتماد هست و اعتماد به این راحتی برنمی گرده ! برخی دوستان میگفتن با روند همراه باش ! نتیجه همراهی با روند در این 2 سال کاملا مشخص شده الان !

نظر

• mkamyab
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 268

فارس رو بلوک منفی زدند 95 واحد اثر منفی رو شاخص گذاشت. دل درد از خود مسئولینه.

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

عجب وضعی شده فروم!...عده ای از خود به خواب زدگان به شدت به التهاب و فعالیت افتادن! و سعی دارن ما رو نسبت به وضعیت روشن کنن مبادا که به انحراف بریم!
        بنده اینجا اعلام میکنم که اولا مجیز گوی هیچ دولتی نیستم و ارباب نمیخوام! و ثانیا هرچه مملکت بیشتر در فلاکت و افلاس و رکود فرو بره، بیشتر بهم معلوم میشه که دولت قبل چه ها که نکرده!
        این دولت مشکلات عدیده ای داره ولی قریب به 1000 میلیارد دلار از منابع این مملکت در دولت جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد مهرورز دود شده رفته هوا و معلوم نیست کجا هزینه شده!....(البته یکی یکی داره معلوم میشه!).....هرکس اعلام کنه تغییرات محسوس و مثبتی که در زندگیش در دوره ی ایشون ایجاد شده چی بودن، بنده ازش ممنون و سپاسگزار میشم! البته اینکه یک عده علاف و پوپولیست بی سواد بیان بگن ماهی 40 تومن یارانه گرفتیم! و یا خونه م 3 برابر شد قیمتش و یا سهامم n برابر شد قابل قبول نیست و باید مستدل با ارزش برابری و قدرت خرید شرح بدن که بجز اختلاس، دزدی و عوام گرایی و سرقت از بیت المال چطوری از لحاظ مادی و معنوی و روحی روانی پیش افتادن!
        .........
        پ.ن: آیا به یاد دارین جناب آقای دکتر محمود احمدی نژآد،استاد دانشگاه، و صاحب بیان سفری به آمریکا رفته باشه و در سازمان ملل چیزی گفته باشه که در راستای منافع ملی ایران بوده؟ پاسخ های خود را به تهران...میدان آرژانتین، خیابان الوند! ساختمان صدا و سیما ، گروه کودک و نوجوان شبکه ی دو ارسال کنید!
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط mkamyab پست شده است View Post
          فارس رو بلوک منفی زدند 95 واحد اثر منفی رو شاخص گذاشت. دل درد از خود مسئولینه.
          بلوک منفی میزنن میگیم چرا . بلوک مثبت میزنن میگیم چرا
          بازار یه روز مثبت میشه میگیم چی شده . یه روز منفی میشه میگیم مگه جنگ شده
          :)):))

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
            فکر نکنم بتونه اخه سرورهای کار گزاری فکر نکنم ip های امریکا رو قبول کنند البته بعضی از کار گزاریها مثل تجارت براشون مدرک رو هم پست کنی کد بورسی می دن اما باید حتما تو ایران حساب بانکی داشته باشه
            در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
            آقا هیچ مشکلی نداره. مدارک هویتیش رو به دفتر حفاظت منافع ببره. در صورت تأیید با شرکت سپرده گذاری مرکزی مکاتبه کنه و کد بگیره. هیچ مشکلی هم نداره
            با تشکر از عزیزانم.من الان دارم با مفید از کالیفرنیا بازار را میبینم و تیاسای هم باز میشود.خرید و فروش نکردم اما صفحه انلاینم باز میشود.یعنی چه که ای پی های امریکا را قبول کنند یا نکنند؟ آیا مثلا در ایالت های دیگر صفحه باز نمیشود؟ یا در کشور دیگری مثلا ترکیه یا فرانسه؟
            جم خان حق باشماست.در اینرنت جستجو کردم و دیدم با شرکت سپرده گذاری میشود اینکار را کرد. اما ای پی را متوجه نشدم.باتشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
              عجب وضعی شده فروم!...عده ای از خود به خواب زدگان به شدت به التهاب و فعالیت افتادن! و سعی دارن ما رو نسبت به وضعیت روشن کنن مبادا که به انحراف بریم!
              بنده اینجا اعلام میکنم که اولا مجیز گوی هیچ دولتی نیستم و ارباب نمیخوام! و ثانیا هرچه مملکت بیشتر در فلاکت و افلاس و رکود فرو بره، بیشتر بهم معلوم میشه که دولت قبل چه ها که نکرده!
              این دولت مشکلات عدیده ای داره ولی قریب به 1000 میلیارد دلار از منابع این مملکت در دولت جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد مهرورز دود شده رفته هوا و معلوم نیست کجا هزینه شده!....(البته یکی یکی داره معلوم میشه!).....هرکس اعلام کنه تغییرات محسوس و مثبتی که در زندگیش در دوره ی ایشون ایجاد شده چی بودن، بنده ازش ممنون و سپاسگزار میشم! البته اینکه یک عده علاف و پوپولیست بی سواد بیان بگن ماهی 40 تومن یارانه گرفتیم! و یا خونه م 3 برابر شد قیمتش و یا سهامم n برابر شد قابل قبول نیست و باید مستدل با ارزش برابری و قدرت خرید شرح بدن که بجز اختلاس، دزدی و عوام گرایی و سرقت از بیت المال چطوری از لحاظ مادی و معنوی و روحی روانی پیش افتادن!
              .........
              پ.ن: آیا به یاد دارین جناب آقای دکتر محمود احمدی نژآد،استاد دانشگاه، و صاحب بیان سفری به آمریکا رفته باشه و در سازمان ملل چیزی گفته باشه که در راستای منافع ملی ایران بوده؟ پاسخ های خود را به تهران...میدان آرژانتین، خیابان الوند! ساختمان صدا و سیما ، گروه کودک و نوجوان شبکه ی دو ارسال کنید!
              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              Do not worry
              این do not worry روز 23 تیر نوشته شده ! زمانیکه شاخص 69 هزار بود !

عده ای از خود به خواب زدگان .... !!!

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

زوربا خان نگار مینوی دارد پیر میشود.35 سالگی سن میانسالی میباشد و طبیعی است همچین رفتار هایی.من خودم 70 سالگی که رسیدم که سن سالخوردگی است همین حس و حال را داشتم. البته نگار مغرض نیز میباشد و به احتمال نود و نه درصد چشمهایش ضعیف است. او و دوستانش و عشق ابدی اش عادت دارند مردم را خر فرض کنن. البته فراموش نشود که عددی نیستند و حامی هایش بودن که او را بالا کشیدن.مدیریت عزیز فقط ایدی سناتور خان را نبندد. به برخی زالوصفتیهای در لفافه هم گوشه نظر داشته باشد.باتشکر.
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

نگار مینوی چرا مغرض بد ذات هستی تو.هی می آیی و پست های ارومبورسخان را رو میکنی که چه بشود؟ هدفت از این جنگ و دعوا درست کردنها چیست.ارومبورس حتما منظوری نداشته است اما تو برای هرکاری غرضورزی.برو ذاتت را درست کن.البته ذات تو را با گارانتی طلایی هم درست نمیکنن. و فقط سیمان ذاتت را درست خواهد کرد. خدا با آن مردی که با تو سر میکند یا خواهد کرد رحم کند که بیچاره میباشد.
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                    نگار مینوی چرا مغرض بد ذات هستی تو.هی می آیی و پست های ارومبورسخان را رو میکنی که چه بشود؟ هدفت از این جنگ و دعوا درست کردنها چیست.ارومبورس حتما منظوری نداشته است اما تو برای هرکاری غرضورزی.برو ذاتت را درست کن.البته ذات تو را با گارانتی طلایی هم درست نمیکنن. و فقط سیمان ذاتت را درست خواهد کرد. خدا با آن مردی که با تو سر میکند یا خواهد کرد رحم کند که بیچاره میباشد.
                    امام قلی خان عیبی نداره بذار دلخوش باشه.اونم مثل رییس جمهور محبوبش که آمار رو برعکس نشون میداد ،اینم اطلاعات ناقص بخورد مردم میده.

30 تیرماه

خراب شد،خروج موقت از بازار
                    31 تیر ماه

آقا این تحلیل ما در مورد منفی شاخص اشتباه دراومد از همه دوستان عذر میخوام.
                    امیدوارم دوستان بابت این تحلیل زیان زیادی متوجه شون نشده باشه.عمدی نبوده.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    واقعا نمیدونم اینروزها چرا بعضی ها هی بمن گیر میدند؟
                    بازار منفی میشه ،میریزن سر من.
                    بابا مگه من مسئول زیان شما هستم.اعصاب معامله در بورس رو ندارید خب برید دنبال یه کار دیگه.مگه من گفتم بیاید در بورس ایران سرمایه گذاری کنید؟
                    اقای zorba یه بحث دیگه میکنه، طرف میره پست منو بالا میاره.واقعا آدم میمونه چی بگه،بالا آوردن پست من چه ربطی به موضوع بحث اقای zorba داره؟!!

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/10/12, 16:06.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

امام قلی خان عیبی نداره بذار دلخوش باشه.اونم مثل رییس جمهور محبوبش که آمار رو برعکس نشون میداد ،اینم اطلاعات ناقص بخورد مردم میده.

30 تیرماه

31 تیر ماه

.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      واقعا نمیدونم اینروزها چرا بعضی ها هی بمن گیر میدند؟
                      بازار منفی میشه ،میریزن سر من.
                      بابا مگه من مسئول زیان شما هستم.اعصاب معامله در بورس رو ندارید خب برید دنبال یه کار دیگه.مگه من گفتم بیاید در بورس ایران سرمایه گذاری کنید؟
                      اقای zorba یه بحث دیگه میکنه، طرف میره پست منو بالا میاره.واقعا آدم میمونه چی بگه،بالا آوردن پست من چه ربطی به موضوع بحث اقای zorba داره؟!!

قبلا هم گفتم به شخصه نه با شما نه با دیگر کاربران مشکلی ندارم،

در میان سایر کاربرانی که نظرشون با من متفاوت هست، ادب و رفتار شما هم از بقیه به مراتب بهتر بوده و امیدوارم باشه ! و پستهای مفیدتری هم داشتید درکل به نظر من البته !

اگر هم اهل ارومیه باشید با توجه به نام کاربری که دارید، بنده دوستانی دارم و داشتم در دوران دانشجویی اهل ارومیه که اغلب هم افراد بافرهنگ و فرهیخته ای بودن

اما نمیدونم شما چرا به نقل پستتون اینقدر حساس هستید، نقل پست به منظور تخریب یا مقابله نیست !

همین الان تاپیکهای مختلف را نگاه کنید و پستهای 2 سال اخیر بسیاری از کاربران که عمده اونها هم همفکر شما و موافق سیاستهای دولت روحانی و خوش بین به اون بودند ! و همه اشتباه از آب در اومده

وقتی از آن پیش بینی ها و خوش بینی ها و تحلیل های گذشته درس نگرفتیم ! دولت هم رفتاری که با بازار کرد در ژنو، در تمدیدش هم انجام داد ! در لوزان هم انجام داد ! در تصویب برجام هم انجام داد !

حداقل انتظار اینه که در مراحل مشابه بعدی محتاط تر باشیم ! اما باز هم برخی دوستان همون رفتارهای قبلی رو میکنن و میگن اینجور میشه و اونجور میشه و ...

هنوز هم معتقدم در همین سایت ساده اگر عده ای از دوستان دست از توهین و تحقیر و فحاشی بردارند، از ترکیب نگاههای خوش بینانه و بدبینانه ای که هر کدوم از ما داریم، می شود نتیجه به مراتب بهتری در مورد بازار گرفت تا از نگاه تک بعدی و محض !

اما خوب نبود فرهنگ اینچنینی در میان اغلب ما، کار رو سخت میکنه

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 1656

درود

دوستان ب فکر برگشت بازارنباشید بااین دولت ک وزیراقتصادش ی مترسک بیش نمیباشد وهمه چیزاز بالا دیکته میشود فقط نوسان چرافکرمیکنید شاخص ماداریم دوستان شاخصی ک بابلوک نگهداری شودو...
                        ب امید حق توانتخابات جواب دندان شکنی خواهیم دادبازم بگم شاخص این نیست دوستان اگه میخوایید تواین بازارباشید فقط /:.Heart.:/دنبال نوسانات باشید
                        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• signalemosbat
                          عضو عادی
                          • May 2015
                          • 125

از نظر تکنیکالی احتمال برگشت بازار هست و اخبار مثبت و قیمتهای بسیار پایین هم احتمال برگشت رو بالا میبره
                          به شخصه بعد از مدتها نقد بودن از امروز خرید رو شروع کردم

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                            درود

دوستان ب فکر برگشت بازارنباشید بااین دولت ک وزیراقتصادش ی مترسک بیش نمیباشد وهمه چیزاز بالا دیکته میشود فقط نوسان چرافکرمیکنید شاخص ماداریم دوستان شاخصی ک بابلوک نگهداری شودو...
                            ب امید حق توانتخابات جواب دندان شکنی خواهیم دادبازم بگم شاخص این نیست دوستان اگه میخوایید تواین بازارباشید فقط /:.Heart.:/دنبال نوسانات باشید
                            اتفاقا دیگه باید به فکر برگشت بود . البته نه برگشتی که فکر کنیم مثلا هر روز بازار 5 درصدی تایید کنه
                            این دولت و مخصوصا وزیر ، نظرش این هست که بورس با وضعیت فعلی موجود در جامعه و با واقعیت های موجود حرکت کنه نه بر رشد هیجانی سال 92
                            با بهبود کلی وضعیت بازار از آبان ماه ، خروج کسب و کار از رکود ، بازار تا پایان سال 95 ، دوبرابر خواهد شد .
                            دو ماه بازار رو آتیشی بالا ببرن همه میرن بهش رای میدن . این رشد هیجانی هم دولت میدونه کی انجامش بده که کسی یاد این دو سال ریزش نیفته

نظر

• b-asgharne
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1055

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              اتفاقا دیگه باید به فکر ب................................................. ..
                              دو ماه بازار رو آتیشی بالا ببرن همه میرن بهش رای میدن . این رشد هیجانی هم دولت میدونه کی انجامش بده که کسی یاد این دو سال ریزش نیفته

بله ما ایرانیها (اغلب) فراموش کار هستیم و جوگیر.

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

سلام
                                صبح بخیر
                                امیدوارم روز خوبی داشته باشید

الان داشتم از جلوی مرکز بسیج ونک رد میشدم دیدم رو دیوارش بنر زدن که بسیج نیروی تازه نفس استخدام میکنه
                                به نظر میرسه که تو این محرم قراره یه عده به اسمش با بعضی گروهها تسویه حساب کنند
                                نمیدونم میتونند یا نه
                                ولی به هر حال در حال هزینه کردن هستند
                                برای همینه که دولت نوسان رو از بورس گرفته
                                تندورها هزینه باید بکنند تا به جایگاه قبلیشون برسن
                                ولی اگر هزینه هم بکنند بعیده بتونند

امروز هم راگیری جزئییات برجامه مثل اینکه
                                بالاخره ته اش رو میبینیم
                                حسینیان که روانه بیمارستان شد

خدارو شکر تو این وسط نون حلال داریم میخوریم و اسممون تو لیست هیچ گروهی نیست که وامدارشون باشیم
                                عزت آدمها از همین جاها خودش رو نشون میده
                                روز پر برکتی داشته باشید

نظر

در حال کار...
                                X