جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : جــــو بــــازار

امروز و فردا از اون روزهایی هست که گنجشک را رنگ میکند و جای قناری میدند دست خلق الله....حواسها جمع باشه بعضی از این صفهای خرید خطرناکه.../.:biggrinsmiley.:/

نظر

• فدایی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 710

اگه خودرو با صف خرید بسته بشه عالیه! چون 180 مقاومتشه.
      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

کاش میشد جو اینجا همیشه همینطور باشه
        خوب و متفکرانه
        و موشکافانه

دمتون گرم
        حتی شما خانم میناوی

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          الان سیدکو چقدر صف خرید داره ؟بین مفید و تی ست اختلاف زیادی نشون میده؟
          دو میلیون و صد و یازده هزارتا

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            امروز و فردا از اون روزهایی هست که گنجشک را رنگ میکند و جای قناری میدند دست خلق الله....حواسها جمع باشه بعضی از این صفهای خرید خطرناکه.../.:biggrinsmiley.:/

علیرضا جان خرید پله ایی با احتساب حد ضرر الان بعییده ضرر چندانی بده!

حد ضرر از نون شب واجب تره تو ترید

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10187

چقدر عرضه روی صف خرید در گروه خودرو زیاده.
              .
              .
              .
              137 واحد شاخص مثبت ،بد نیست

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

شرکت pira یکی از بزرگترین شرکت های مشاوره نفتی و انرژی در دنیاست پیش بینی کرده نفت تا سال 2017 به مرز 85 دلار برسه!!

دیشب هم بخاطر اصرار اعضای اوپک برای تولید بیشتر نفت یه اصلاح کرد که امروز احتمالا تا مرز 46 دلار اصلاح کنه و از اونجا ادمه موج c افزایشی تا 55 دلار رشد خواهد کرد طی هفته های اتی!!

این خبر هم مینونه قابل تامل باشه

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                  علیرضا جان خرید پله ایی با احتساب حد ضرر الان بعییده ضرر چندانی بده!

حد ضرر از نون شب واجب تره تو ترید

حرف شما کاملا متین...منم میدونم که قیمتها خیلی افت داشتند...هر کسی هم که نوسان بتونه از بازار بگیره عالیه...من خودم با 20 درصد سرمایه نوسانگیری میکنم...مابقی هم اوراق خریدم.
                  اما بنظر من برای تشکیل یک روند...مولفه های بیشتری نیازه...نه فقط یک بسته حمایتی و نه فقط حرف...بلکه عمل کردن و تغییرات اساسی....
                  این کع میفرمایید خرید پله ای و حد ضرر هم درست...اما بشرطی که ارزش زمانی پولمون در میانمدت و بلند مدت حفظ بشه....و خرید پله ای هم بنظر من باید در منفی باشه و بنده اعتقادی به خرید در صف خرید ندارم...
                  ارادتمندم...

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

چقدر عرضه روی صف خرید در گروه خودرو زیاده.
                    .
                    .
                    .
                    137 واحد شاخص مثبت ،بد نیست

گزارشات زیاد جالبی ندارند همونطور که در جریان هستید....فکر کنم بعد از گزارشاتشون و رفع ابهامات...پول بهتری برای خرید بیاد سراغ این گروه

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      حرف شما کاملا متین...منم میدونم که قیمتها خیلی افت داشتند...هر کسی هم که نوسان بتونه از بازار بگیره عالیه...من خودم با 20 درصد سرمایه نوسانگیری میکنم...مابقی هم اوراق خریدم.
                      اما بنظر من برای تشکیل یک روند...مولفه های بیشتری نیازه...نه فقط یک بسته حمایتی و نه فقط حرف...بلکه عمل کردن و تغییرات اساسی....
                      این کع میفرمایید خرید پله ای و حد ضرر هم درست...اما بشرطی که ارزش زمانی پولمون در میانمدت و بلند مدت حفظ بشه....و خرید پله ای هم بنظر من باید در منفی باشه و بنده اعتقادی به خرید در صف خرید ندارم...
                      ارادتمندم...
                      دقیقا درست میفرمایید

ما که تو بازار سهام هستیم ملاکمون با این اوضاع باید سود بانکی در سال باشه

یعنی به فرضی که با فرمول بانکی بخواهیم مقایسه کنیم 10 تا 15 درصد در سال بیشتر از سود بانکی سرمایه گذاری بدی محسوب نمیشه

با احترام

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10187

خودرو دو سه تا مقاومت خیلی مهم داره 198 تومن این خیلی مهمه و 210 تومن و 234 تومن.
                        این 198 تومن خیلی مهم و قدره اگه بازار خیلی خیلی خوبه باشه میتونه این رو بشکنه اون وقت باید دید در برخورد با اون یکی ها چیکار میکنه.
                        معمولا قیمت ها تمایل دارند دور و بر میانگین 200 روز (میانگین سالانه)بالا پایین شن و بعد از یه مدت دوری یه لمسی با اونها داشته باشند الان خودرو خیلی دور شده از میانگین 200 روزه البته سریع دور شده ،در شرایط فعلی میانگین 200 روزه روی 250 تومن قرار داره.اگر بخواد یه تماسی داشته باشه باید تا اونجا بیاد ولی الان مقطع مناسبی از نظر بنیادی نیست.
                        نمیدونم واقعا در این مقطع فعلی نزدیک گزارشات شش ماهه میتونه به اونجا برسه یا نه؟ بیشتر نظرم اینه که کارش خیلی خیلی سخته،بعید میدونم به اونجا برسه.
                        فعلا روی مقاومت 198تومن باید زوم شد.اینجا فروشنده زیاد خواهد داشت.این یه موج صعودی اصلاحیه میتونه رو 198 تومن متوقف شه یا روی 210 و یا 230 ولی هر جا متوقف بشه باز برخواهد گشت و قیمت 166 تومن رو خواهد شکست
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          دقیقا درست میفرمایید

ما که تو بازار سهام هستیم ملاکمون با این اوضاع باید سود بانکی در سال باشه

یعنی به فرضی که با فرمول بانکی بخواهیم مقایسه کنیم 10 تا 15 درصد در سال بیشتر از سود بانکی سرمایه گذاری بدی محسوب نمیشه

با احترام
                          بله ..حقیقتا همینطور هست که میفرمایید...در این رکود اقتصادی شدید...در بازار سهام هر کس امسال 40 درصد کار کنه..بنظر من خوب کار کرده...بخاطر همین موضوع بنده 80 درصد سرمایه را اوراق نگه میدارم که عقب نمونم از سود بانکی...و در موقع لزوم باهاش روند گیری میکنم...مثلا خرید وسینا 130 و فروشش 174.....نزدیک به 45 روز هم اگر اشتباه نکنم سهامدارش بودم...و بعد دوباره اوراق خریدم...نوسانگیری با کل سرمایه در شرایط رکود بازار دو عیب عمده داره...اول اینکه گردادند سرمایه و تشکیل سبد و گرفتن نوسانات جزیی بسیار مشکله و گاهی حتی کارمزد خرید و فروش هم در نمیاد....و عیب دوم که خیلی کمتر بهش توجه میشه این هست که ذهن معامله گر را خسته میکنه و این طریق معامله کردن یکجورایی در ناخوداگاه معامله گری هر شخصی سیو میشه...بعد از مدتی که بازار سرو سامان میگیره و اماده روند میشه...کمترین بهره را از بازار همین افراد میبرند....بخاطر اینکه حتی در روند هم میخواند نوسانگیری کنند و نمیتونند سود حداقل 80 درصد یک روند را ان خود کنند...
                          بهر حال این نظر شخصی بنده هست...شاید هم نادرست باشه...
                          موفق باشید

نظر

• m.rahmani
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 181

چرا به ثمسكن اجازه رشد ندادند؟؟؟

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

در اصل توسط m.rahmani پست شده است View Post
                              چرا به ثمسكن اجازه رشد ندادند؟؟؟
                              چون حق تقدمش بازه

نظر

• پویا سرمایه
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 135

خودرو دو سه تا مقاومت خیلی مهم داره 198 تومن این خیلی مهمه و 210 تومن و 234 تومن.
                                این 198 تومن خیلی مهم و قدره اگه بازار خیلی خیلی خوبه باشه میتونه این رو بشکنه اون وقت باید دید در برخورد با اون یکی ها چیکار میکنه.
                                معمولا قیمت ها تمایل دارند دور و بر میانگین 200 روز (میانگین سالانه)بالا پایین شن و بعد از یه مدت دوری یه لمسی با اونها داشته باشند الان خودرو خیلی دور شده از میانگین 200 روزه البته سریع دور شده ،در شرایط فعلی میانگین 200 روزه روی 250 تومن قرار داره.اگر بخواد یه تماسی داشته باشه باید تا اونجا بیاد ولی الان مقطع مناسبی از نظر بنیادی نیست.
                                نمیدونم واقعا در این مقطع فعلی نزدیک گزارشات شش ماهه میتونه به اونجا برسه یا نه؟ بیشتر نظرم اینه که کارش خیلی خیلی سخته،بعید میدونم به اونجا برسه.
                                فعلا روی مقاومت 198تومن باید زوم شد.اینجا فروشنده زیاد خواهد داشت.این یه موج صعودی اصلاحیه میتونه رو 198 تومن متوقف شه یا روی 210 و یا 230 ولی هر جا متوقف بشه باز برخواهد گشت و قیمت 166 تومن رو خواهد شکست
                                در تایید صحبتهای شما روند غالب بر خودرو نزولیست

نظر

در حال کار...
                                X