کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر منظورت من هستم، دیروز توی تاپیک شاخص پست گذاشتم، جایی دیگه هم مطلبی نوشتم یا نه یادم نیست !
من اگر مدیر سایت بورسی هم بودم مانع هیچ فردی برا نوشتن نمی شدم چه برسه الان که اختیاری ندارم، افراد ترسو جلو حرف زدن دیگران را میگیرن !
چندین بار در تاپیک های مختلف گفتم اگر کسی به حرف من ضرر کرده نوش جونش تا یاد بگیره با حرف دیگران در این قمارخونه معامله نکنه !
هر کسی اینجا مطلبی مینویسه فقط داره نظرشو میگه و همونطوری که حق داشته نظرشو بنویسه، هر فرد دیگه هم حق داره اون نظر را نقد یا تایید کنه.
ن بحث گمراه کرده چندسال ضرر زدن بعد با ی مثبت میاید تعریف و تمجید
حرفاتون باعث ضرر ب دیگرانه
آره امثال شما باعث شدید خیلیا ننویسن چون میگفتم اصلاح هست برنتابید
با ی مثبت ی جوری رفتار میکنید انگار۱۰۰٪سود داده تو یه روز
واقع بین باشید
کمیسیون تلفیق تصویب کرد که شرکتهای خودروساز داخلی موظف هستند، از ابتدای سال آینده خودروهای تولیدی خود را از طریق بورس کالا و براساس ضوابط مربوطه عرضه کنند شورای رقابت موظف است تا پایان فروردینماه سال آینده قیمت جدید خودروها را براساس آنالیز هزینه تمام شده مورد تایید حسابرس محاسبه و در بازههای حداکثر سه ماه مجددا بروزرسانی کنند.
شرکت بورس کالا موظف است ۸۵ درصد مابهالتفاوت قیمت کشف شده در بورس کالا و قیمت مصوب شورای رقابت را به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریها واریز کند تا به منظور توسعه حمل و نقل عمومی درون شهری متناسب با شاخص جمعیت و محرومیت در قالب پرداخت به ذینفع نهایی با نظارت وزارت کشور در اختیار شهرداریها قرار دهند.
/:.yead.:/
مشکل حل شد به همین راختی/.:blinksmiley.:/
این دولت فشل و اقلیت سرش رو کرده زیر برف . ولی اقتصاد با کسی شوخی نداره .
اینهمه مهندس و مدیر و کارگر کار کنند و سرمایه گذاران ریسک کنند و بجای خرید دلار و طلا و خودرو و ملک ، بیان توی بازار سرمایه . بعد بخش بزرگ سود دودستی تقدیم امثال زاکانی بشه !
نتیجه ی این کارهارو در همین سال 1402 خواهند دید .
کمیسیون تلفیق تصویب کرد که شرکتهای خودروساز داخلی موظف هستند، از ابتدای سال آینده خودروهای تولیدی خود را از طریق بورس کالا و براساس ضوابط مربوطه عرضه کنند شورای رقابت موظف است تا پایان فروردینماه سال آینده قیمت جدید خودروها را براساس آنالیز هزینه تمام شده مورد تایید حسابرس محاسبه و در بازههای حداکثر سه ماه مجددا بروزرسانی کنند.
شرکت بورس کالا موظف است ۸۵ درصد مابهالتفاوت قیمت کشف شده در بورس کالا و قیمت مصوب شورای رقابت را به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریها واریز کند تا به منظور توسعه حمل و نقل عمومی درون شهری متناسب با شاخص جمعیت و محرومیت در قالب پرداخت به ذینفع نهایی با نظارت وزارت کشور در اختیار شهرداریها قرار دهند.
/:.yead.:/
مشکل حل شد به همین راختی/.:blinksmiley.:/
بعیده همچین اتفاقی بیفته ، دولت یک راهزن سرگردنه هست و قراره ۸۵ درصد سود حاصل از فروش خودرو بره به حساب دولت این قضیه نمیتونه محرک خوبی باشه
بعلاوه به اسفند نزدیک میشیم و طبق سنوات گذشته بورس رونق چندانی نخواهد داشت
درحالی که شورای رقابت روز یکشنبه اطلاعیه مبنی بر توقف عرضه خودرو در بورس کالا منتشر کرد، جلسه امروز شورای عالی بورس با تصمیم بازگشت خودرو به بورس به پایان رسید.
درحالی که شورای رقابت روز یکشنبه اطلاعیه مبنی بر توقف عرضه خودرو در بورس کالا منتشر کرد، جلسه امروز شورای عالی بورس با تصمیم بازگشت خودرو به بورس به پایان رسید.
البته فردا چارشنبه اش ..سه روز تعطیلی هم در پیش داریم ...اینا هم نشون دادن ...توروزای تعطیل هم برای تخریب بازار واعصاب سهامدارا آمادگی دارند !!
دستورالعمل ارسال گواهینامه حق تقدم خرید سهام جدید به طور الکترونیکی، در ۶ ماده و ۳ تبصره، در تاریخ ۵ دی ماه ۱۴۰۱ به تصویب هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار رسید و امروز برای اجرا به کلیه ناشران ثبتشده نزد سازمان ابلاغ شد.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، بر اساس این دستورالعمل ناشر موظف به اطلاعرسانی نحوه دریافت گواهینامه حق تقدم سهام جدید در آگهی پذیرهنویسی افزایش سرمایه است؛ این مصوبه برای کلیه ناشران ثبت شده نزد سازمان لازم الاجراست.همچنین ناشران باید مشخصات حساب تخصیصیافته بابت افزایش سرمایه و مبلغ مطالبات حالشده هر یک از سهامداران را مطابق با فرمت اعلامی شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به آن شرکت ارسال کند.در این راستا شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه موظف است که ظرف ۳ روز کاری از زمان دریافت مشخصات موضوع این ماده، تأیید یا عدم تأیید انجام مراتب مربوط را جهت اطلاع به ناشر و جهت صدور تأییدیه انتشار آگهی پذیرهنویسی به سازمان اعلام کند.لازم به ذکر است؛ دستورالعمل مذکور بر اساس بند «چ» ماده ۶۸ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی مصوب ۱۳۹۶ و همچنین بر وفق بند ۲ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار مصوب ۱۳۸۴، تدوین و ابلاغ شده است.جزئیات این دستورالعمل به شرح ذیل است:
نظر