جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 910

پاسخ : جــــو بــــازار

خيلي سهمها نيگاه ميكني در يكسال اخير بازدهشون منفي يا حداكثر چند درصد مثبت هست ولي همين سهم در طول اين مدت نوسانهاي عالي داده.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• مهدی جمشیدی
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 1589

نقل قول از کانال آقای افضلیان:

سناریو 2 - بازارساز تلاش می کند که بازار را در محدوده های فعلی نگهدارد و به همین دلیل بعضا شاهد حرکت های مثبت در برخی صنایع هستیم. به عنوان مثال دیروز در گروه بانکی این اتفاق افتاد و مثلا امروز و یا روزهای آینده می تواند در گروه پالایش و یا گروه خودرو و یا فلزات اساسی باشیم. با همین فرمان شاهد حرکت ساید بازار در همین محدوده های 1/550 می باشیم که اولا این محدوده به نظر سرمایه گذار تثبیت شود و ثانیا انرژی لازم برای حرکت بعدی شاخص کل ایجاد شود
      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4096

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
        بله ، بي اعتمادي زيادي نسبت به ادامه روند مثبت بازار هست علي رغم اينكه سهام ديگه جاي منفي بيشتري ندارن. بايد شاخص يك رقم جديدي ثبت كنه تا شايد اعتماد برگرده
        رقم جدید تو سرمون بخوره
        همین 1600 را پس بگیره و دیگه از دست نداه میشه امیدوارم بود نقشه شومی ندارند مطابق با سناریو ها
        ولی بعید به نظر میاد بتونه به این راحتی ها 1600 را پس بگیره اونم با این جو و التهاب گروه خ و حواشی مربوطه اش

نظر

• شروع مجدد
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 910

هر چي سعي ميكنن ما رو از بازار پرت كنن بيرون موفق نميشن. خيلي وقته مشمول ماده 141 قانون تجارت شديم ولي بدجور پوستمون كلفت شده. از رو نميريم.
          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4096

هر چي سعي ميكنن ما رو از بازار پرت كنن بيرون موفق نميشن. خيلي وقته مشمول ماده 141 قانون تجارت شديم ولي بدجور پوستمون كلفت شده. از رو نميريم.
            دقیقا /:.yead.:/
            141 را هم رد کردیم و کلا رد دادیم دو طرفه و راه پس و پیش نمونده . دوگانه سوز ( گ.. ز ) شدیم از دو طرف زیان . پرتفوی و تورم وحشی

نظر

• شروع مجدد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 910

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              دقیقا /:.yead.:/
              141 را هم رد کردیم و کلا رد دادیم دو طرفه و راه پس و پیش نمونده . دوگانه سوز ( گ.. ز ) شدیم از دو طرف زیان . پرتفوی و تورم وحشی
              بيفور جان ! بازار خيلي خيلي بد قلق هست. من الان حدود يك سوم كل سبد بورسي نقد هستم. اين كاري بود كه هيچوقت نميكردم. اونهم در اين قيمتها كه اطمينان دارم مفته ولي مطمئن نيستم كه كف باشن! بعبارتي خيلي محافظه كار شدم. هيچكس نميدونه شايد الان جاي محافظه كاري هم نباشه ولي شخصاً خيلي بي اعتماد شدم به بازار.
              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4096

بيفور جان ! بازار خيلي خيلي بد قلق هست. من الان حدود يك سوم كل سبد بورسي نقد هستم. اين كاري بود كه هيچوقت نميكردم. اونهم در اين قيمتها كه اطمينان دارم مفته ولي مطمئن نيستم كه كف باشن! بعبارتي خيلي محافظه كار شدم. هيچكس نميدونه شايد الان جاي محافظه كاري هم نباشه ولي شخصاً خيلي بي اعتماد شدم به بازار.
                دوست خوب زودتر از اینا باید نقد و سهم میشدی و خیلی دیر بی اعتماد شدی و واقعا هم جای بی اعتمادی هست نه برای شما بلکه همگان و حق هم داریم . سهامداری فول تایم و هر مقطعی در این کازینو مطلقا توصیه نمیشه . البته کاری به امروز و دیروز و فردا ندارم کلی میگم
                فقط روند صعودی مطمئن باید فول باشی
                بورس به کنار ، در چه زمینه ای و چه موضوعی اعم سیاسی اقتصادی فرهنگی ورزشی و غیره میشه به اینا اعتماد کرد ؟ کلا اعتماد واژه غریبی است در این کشور

این مدل مثبت و منفی کردن های غیر منتظره دقیقا منطبق با سیاست های این حضرات است که رو هیچیشون حسابی نباید باز کرد و خودشون در کل امور مملکت داری نمیدونند چند چند هستند و پر از تناقض هستند چه برسد به اینجا . نکبت بار ترین روش زندگی را ما داریم در سالهای اخیر سپری میکنیم

هیچ کجای دنیا حتی کشورهای جنگ زده و قاراشمیش تر از ما هم زندگی مردمانش اینطور پر استرس و بی برنامه نیست
                قدیما میگفتن از فردامون خبر نداریم زنده ایم یا نه ولی الان این موضوع تسری یافته به کل امور زندگی که اصلا نمیدونی زندگیت داره به چه سمتی میره . زنده و مرگش به کنار

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3748

حیف حالش رو ندارم ...پست بیارم بالا...ولی یادت باشه چند وقت قبل وقتی صحبت از نقد کردن و حال هوای همین روزای بازار بود...تیکه بار ما کردی ...

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2577

خبر خوب برای سهام دلاری،صادراتی. @};-@};-@};-

صادرکنندگان ارز خود را با نرخ صرافی تسعیر خواهند کرد.

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 910

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      حیف حالش رو ندارم ...پست بیارم بالا...ولی یادت باشه چند وقت قبل وقتی صحبت از نقد کردن و حال هوای همین روزای بازار بود...تیکه بار ما کردی ...
                      آره ، راست ميگي ، ولي چيكار كنم ديگه انسان جايزالخطاست و قابل تغيير /.:biggrinsmiley.:/ اميد جان ، شما عفو كن. البته ممكنه فردا دوباره تيكه بارت كنم ولي شما به دل نگير/:.yead.:/
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3748

آره ، راست ميگي ، ولي چيكار كنم ديگه انسان جايزالخطاست و قابل تغيير /.:biggrinsmiley.:/ اميد جان ، شما عفو كن. البته ممكنه فردا دوباره تيكه بارت كنم ولي شما به دل نگير/:.yead.:/
                        ..خدا ببخشه ..ما که کاره ای نیستیم !!!....حالا امیدوارم وضع بازار دوباره خوب بشه !!هرچی دلت خواست به ما بگو...حلالت ...

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                          عضو فعال
                          • Mar 2020
                          • 1075

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                          خبر خوب برای سهام دلاری،صادراتی. @};-@};-@};-

صادرکنندگان ارز خود را با نرخ صرافی تسعیر خواهند کرد.

این برای اسکناس هست نه حواله
                          حواستون باشه
                          ادرس کانال تلگرامی ام:
                          https://t.me/afkarboursei

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1129

کاربر پرواز کلا‌نیست دیگه
                            البته بازار ی مثبت بزنه درباره میاد
                            چقدر ب مردم بدبخت با حرفاشون ضرر زدن
                            یکیم پیدا میشد هدشار میداد نمیذاتشن حذف بزنه

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                              کاربر پرواز کلا‌نیست دیگه
                              البته بازار ی مثبت بزنه درباره میاد
                              چقدر ب مردم بدبخت با حرفاشون ضرر زدن
                              یکیم پیدا میشد هدشار میداد نمیذاتشن حذف بزنه
                              اگر منظورت من هستم، دیروز توی تاپیک شاخص پست گذاشتم، جایی دیگه هم مطلبی نوشتم یا نه یادم نیست !
                              من اگر مدیر سایت بورسی هم بودم مانع هیچ فردی برا نوشتن نمی شدم چه برسه الان که اختیاری ندارم، افراد ترسو جلو حرف زدن دیگران را میگیرن !
                              چندین بار در تاپیک های مختلف گفتم اگر کسی به حرف من ضرر کرده نوش جونش تا یاد بگیره با حرف دیگران در این قمارخونه معامله نکنه !
                              هر کسی اینجا مطلبی مینویسه فقط داره نظرشو میگه و همونطوری که حق داشته نظرشو بنویسه، هر فرد دیگه هم حق داره اون نظر را نقد یا تایید کنه.

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5633

رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ خبر داد:

کمیسیون تلفیق تصویب کرد که شرکت‌های خودروساز داخلی موظف هستند، از ابتدای سال آینده خودروهای تولیدی خود را از طریق بورس کالا و براساس ضوابط مربوطه عرضه کنند شورای رقابت موظف است تا پایان فروردین‌ماه سال آینده قیمت جدید خودروها را براساس آنالیز هزینه تمام شده مورد تایید حسابرس محاسبه و در بازه‌های حداکثر سه ماه مجددا بروزرسانی کنند.

شرکت‌ بورس کالا موظف است ۸۵ درصد مابه‌التفاوت قیمت کشف شده در بورس کالا و قیمت مصوب شورای رقابت را به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واریز کند تا به منظور توسعه حمل و نقل عمومی درون شهری متناسب با شاخص جمعیت و محرومیت در قالب پرداخت به ذی‌نفع نهایی با نظارت وزارت کشور در اختیار شهرداری‌ها قرار دهند.
                                /:.yead.:/
                                مشکل حل شد به همین راختی/.:blinksmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X