جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8752

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ADLER پست شده است View Post
    یادمه کاربری شال 99 میگفت با 70 هزار سهم ثمسکن میشه یک پراید خشک خرید.ته دلم بهش خندیدم که چی را با چی مقایسه میکنه

ثمسکن 250 را هم دید الان شده 400 تومان.همین الان با 800 هزار سهم ثمسکن میشه یه پراید خرید!
    عاشقتم

مقایسه توپی کردی.

عالی بود.

نظر

• ADLER
      Banned
      • Jan 2020
      • 216

نظر

• National
        عضو فعال
        • Nov 2018
        • 630

سال 99 یک استثنا بود.پولی که حکشتی 600 تومن را تا 9 هزار تومن بود.عقب ماندگی از تورم و دلار نبود.بلکه به پشتوانه پولهای یک عده که گوسفندشان را فروختند و بورس خریدند.طماع هایی که خانه یک واحدیش را روخت به خیال دو واحد کردن.پرایدسواری که بخیال هیوندا ماشینش را فروخت و بورس خرید بود.

الان از همان طی از آدمها مثل مار گزیده شده اند.مارگزید هم دوبار از یک سوراخ گزیده نمیشه مگر اینه بورسی باشه.

الان بقیه همان طیف از بدختی همنوع خود تجربه کسب کرده.

چوپان حاضر نیست دامش را کیلویی 180 هزار تومن بفروشه و بیاد طرف بورس

حاضر هست وانت مدل 90 را 300 میلیون بخره اما طرف بورس نیاد

حاضر هست سکه بالای 30 میلیونی را بخره اما طرف بورس نیاد.

حاضره بره زمین وسط کویر لوت خدا تومن بخره اما طر بورس نیاد.
        همه اینها شامل همان میوه فروش کنار خیبان گرفته تا دامدار و بازاری

بنده هم از سال 85 که وارد بورس شدم.تا الان که نزدیک 17 ساله با خودم میگم سهام نسبت به بقیه بازار عقب مانده اما هر سال دریغ از پارسال

خیلی ها فکر میکنند سهام به نسبت دارایی های فیزیکی عقب مانده.اما بنده به جرا میگم تا از ریال بی ارزش هم عقب تر است.

هستیم با این سرابی که چلوی چشمم مان هست.
        دقیقا همینطوره ، دیگه این استثناعات تکرار نخواهد شد
        یک روز بازار مثبت میشود حقوقی بیشرف چنان ابشاری میفروشد و با حجم بالا که آدم انگشت به دهان می ماند که این حقوقی بی شرف باید این حجم را بلوکی بفروشد نه به سهامدار خرد
        به نظر من با دلار ۱۰۰ هزار تومنی هم بورس تا پایان سال از ۱/۸۰۰ هم بالاتر نخواهد رفت بی خودی خودتون و سرمایه تون رو نابود و بی ارزش نکنید
        با یک سرمایه بسیار کم و برای سرگرمی وارد شوید
        هرچه پول دارید سریعا تبدیل به ملک و طلا و سکه و خودرو کنید و از این بازار مکاره دوری کنید
        این بازار فقط به درد صندوق ها و حقوقی میخورد که با سرمایه زیاد ، حقیقی بیچاره را بازی میدهد
        آخرین ویرایش توسط National؛ 2023/02/24, 23:21.

نظر

• ADLER
          Banned
          • Jan 2020
          • 216

در اصل توسط National پست شده است View Post
          دقیقا همینطوره ، دیگه این استثناعات تکرار نخواهد شد
          یک روز بازار مثبت میشود حقوقی بیشرف چنان ابشاری میفروشد و با حجم بالا که آدم انگشت به دهان می ماند که این حقوقی بی شرف باید این حجم را بلوکی بفروشد نه به سهامدار خرد
          به نظر من با دلار ۱۰۰ هزار تومنی هم بورس تا پایان سال از ۱/۸۰۰ هم بالاتر نخواهد رفت بی خودی خودتون و سرمایه تون رو نابود و بی ارزش نکنید
          اصلا گیریم شاخص تا 2 میلیون بره؟!چیش به ما میرسه؟مگه بنده شاخص خریدم؟شاخص طی 2 روز 120 هزار واحد رشد کرد اما سهام بنده یا خنثی بود یا 4-5 درصد مثبت.اما همین که صف فولاد را دادند سهام من با کله اومد منفی کامل!
          الان 120 هزار واحد رشد شاخص چه دردی از من دوا کرد؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2766

اصلا گیریم شاخص تا 2 میلیون بره؟!چیش به ما میرسه؟مگه بنده شاخص خریدم؟شاخص طی 2 روز 120 هزار واحد رشد کرد اما سهام بنده یا خنثی بود یا 4-5 درصد مثبت.اما همین که صف فولاد را دادند سهام من با کله اومد منفی کامل!
            شاخص کل که واقعا یک دروغه محضه...والله بهش همه چیز میشه بگی غیر از شاخص و نمایانگر

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8752

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              شاخص کل که واقعا یک دروغه محضه...والله بهش همه چیز میشه بگی غیر از شاخص و نمایانگر
              نون خیلی ها بالاخص دولتی ها در عدم شفافیت اطلاعات و آمار است.

در صنف ما شاخص ها.

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1104

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                خوشگلتر شده یا همون مهنازه !!؟؟
                به شوخی گفتی یا واقعاً خوشگل می دانی ایشون را؟

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3763

اینجاست که میگن خریت !!به ارث و میراث نیست !!لیاقت میخواد ..نصیب هرکسی نمیشه ...

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1104

شما واقعاً ۱۷ساله تو بورسی،و هنوز پی نبردی که درصورت داشتن سبد متنوع،خالص دارایی،دقیقا همسان با شاخص ،بالا پایین می شود؟
                    اگر شاخص ۸میلیون شود،دارایی کل سهامدار حداقل ۵برابر می شود .اگر شخص ۳۲۰۰۰۰۰برسد،حوالی ۲برابر مبلغ فعلی....

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4124

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                      الان رصد نمودارهای کل بازار را تمام کردم.

میتونم به جرات بگویم که داریم میرویم به سمت قحطی سهام.

کل بازار مثبت است فردا.

جز برترینهای فردا هستند.

سرمایه گذاری ها هم خوب هستند ولیکن صنعت ساختمان و سرمایه گذاریها رشدشان آرام است و وقتی کل بازار پیش خور شدند سرمایه گذاری ها و ساختمانی ها ظهور خواهند کرد.

از رفتار نمودارها به نظر میرسد از شنبه نزول دلار آغاز شود.

عاشقتونم.

از بازاری که نهایت زورش را با رشد دلار میزنه انتظار دارید از فردا دلار به اخر برسه و ریزش شروع کنه و بورس مثبت و قحطی سهم ؟ البته که بازار فردا مثبت است ولی اینکه بریم سمت قحطی سهم ... /:.negaran.:/
                      گالیور جان جسارت نباشه این دیگه اخر دائی جان ناپلئونی بودا
                      یعنی کلا بخش بزرگی از ما ملت خیلی مسائل را دائی جانی مینگریم

همچون نگرش دائی جانی شما که فکر میکنید کل دنیا را چند کشور استعمار کرده اند و همه چیز دنیا دست اوناست

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4124

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                        زیاد مهم نیست زیر پال و پر کدوم قدرت باشن خودشون باید عقل و شعور و سواد داشته باشن که پیشرفت کنن
                        افغانستان و پاکستان سطح فرهنگ و سواد پایین بوده
                        ضعف عرب ها رو پول نفت و جمعیت کم پوشش داده
                        آمریکایی ها ژاپن رو شکست دادن اما ژاپن رو خود ژاپنی ها دوباره ساختن
                        چین رو خود چینی ها با ۲ هزار سال پشتوانه فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی با زور ساختن فرهنگی که از آموزه های کنفوسیوس و نگاه به درون و ... میاد
                        در مورد افغانستان میبینیم ۲۰ سال آمریکایی ها هستن و بعد ول میکنن میرن انگار نه انگار افغانستان دوباره برمیگرده همون جا که مردمش دوست دارن
                        کاملا موافقم
                        متاسفانه افکار دائی جانی خودش یک عامل منفعل کننده و بازدارنده در راستای فقر فرهنگی کشورهای کمتر توسعه یافته است که این مدل تفکرات کاتالیزور عقب گرد این کشورهاست

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8752

قاعدتاً هیچی را نمیشه پیش بینی کرد.
                          یکجورایی بلک جکه کلش

ولی شواد نشان میدهد که شاخص هموزن تا سطح 600.000 هزار برنامه صعود دارد.

درمورد استعمار.
                          راستش هیچی مشخص نیست.
                          ولی چیزی که مشهود است این است که کشورهای زیرمجموعه روسیه همچون آذربایجان و تاجیکستان و... رشدهای قابل توجهی بعد از فروپاشی کمونیست داشتند.
                          ولی پاکستان انگلیسی و افغانستان یتیم خیر !!

حتی چین بعد فروپاشی کمونیسم متحول شد.

اینها مشهود است.

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8752

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            کاملا موافقم
                            متاسفانه افکار دائی جانی خودش یک عامل منفعل کننده و بازدارنده در راستای فقر فرهنگی کشورهای کمتر توسعه یافته است که این مدل تفکرات کاتالیزور عقب گرد این کشورهاست

تفکر دائی جان ناپلئون را میشه توضیح دهی و بازش کنی!!؟؟

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4124

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                              درود برهمگی

با نرخ فعلی دلاز اگر اتفاق ناگواری درعرضه سیاست پیش نیاد .... شاخص کل درهمین ماه میتونه به سمت سقف تاریخی خودش حرکت کنه

قدر برگ برگ سهم های ارزشمند خود را بدانید

شب همگی خوش
                              درود محسن جان
                              به قول معروف همگی از خدامونه چون شما را میدونم خوب عمل کردید در این 30 ماه و منم متوسط ولی حتی شما هم از تورم جا موندی و منم بیشتر و اکثر دوستانی که تا چند ماه پیش بالای 50% زیان بودند دیگه واقعا فاجعه ...
                              ولی من نمیتونم باور کنم با همین دلار فعلی بتونیم سقف پس بگیریم
                              همه چیز بستگی به کارگردان داره که ایا اگر دلار حتی همینجا را حفظ کنه ، میتونه بازار سرمایه را داغ تر کنه یا نه که فکر میکنم چنین برنامه ای نداشته باشد

خاطرتون باشه اگر تنها شخص نباشم ولی از معدود افرادی هستم ( خودم فکر میکنم تنها شخص هستم ) که در جواب دوستانی که مدام میگفتند دلار که نریخته یا دلار که 32 شد ( مهر 99 ) چرا بورس فلان .... در این سایت و قبلی و در جواب انها میگفتم سقف قبلی شاخص بالای 2 میلیونی ، دلار 60-70 را پیشخور کرده بود و دقیقا ثابت هم شد

الان دلار 50 و کمی بالاتر و شاخص 1650

و الان و باز هم معتقدم با همون دلار 65-70 احتمال زیاد سقف قبلی پس گرفته میشه
                              دلار همینجا بمونه و حتی نریزه فکر نمیکنم 1700 را رد کنیم فعلا اونم در اسفندی که کمتر سالی رونق بورس را شاهد بودیم
                              بیاد زیر 50 که باز منفی ها شروع میشه

نظر

• ADLER
                                Banned
                                • Jan 2020
                                • 216

دولت طالبان 10 دی ماه 1400 به قدرت رسید.قبل از آن نسبت افغانی به دلار 80 بود. امروز بعد از 13 ماه این نسبت به 89 رسیده!تقریبا 11%افزایش

همان زمان دلار 26 تومان بود امروز 54 هزار تومان!110% افزایش

نظر

در حال کار...
                                X