جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1104

پاسخ : جــــو بــــازار

در باراری بورسی که 3سال ریزش داشته به بهانه بایدن،کاهش قیمت دلار،دلار 12هزار تومانی،توافق،عدم توافق و...،حالا با دلار 55هزار تومانی و دلار نیمایی شناور رو به بالا،هیچ مقاوتی تا زیر سطح 2800000 تا 3000000 واحد معنا ندارد.به بهانه مقاومت،سود در جیب حقوقی ها نکنید و به خودتان زیان نزنید.

نظر

• arminarmin
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 108

توافقی که در کار نیست فقط چند روز زمان لازمه همه خیالشون از این موضوع راحت بشه/
      بعدش دلار بخریم بهتره یا سهام؟ دلار بشه 100 هزار شاخص بشه 3 میلیون / همه راضی هم سهامدار هم اونی که دلار خریده/.:blinksmiley.:/

نظر

• Omid_Khan
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 714

ظاهرا دوباره مهناز صادقی و امثال مهنازی ها پیداشون شده ولی این بار دیگه خجالت میکشن از شاخص 8 میلیونی حرف بزنن، و اعداد خیلی پایینتر از اون را هدف میدونن!
        کلا دور این مهناز پهنازی ها را یه خط قرمز بکشید! خیلی خطرناکند!

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1104

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
          ظاهرا دوباره مهناز صادقی و امثال مهنازی ها پیداشون شده ولی این بار دیگه خجالت میکشن از شاخص 8 میلیونی حرف بزنن، و اعداد خیلی پایینتر از اون را هدف میدونن!
          کلا دور این مهناز پهنازی ها را یه خط قرمز بکشید! خیلی خطرناکند!
          اگر منظورت من هستم که بذار خیالتو راحت کنم،من جزو مهناز پهنازی ها نیستم و مهناز صادقی الان هم که پیداش شده،مجددا سیگنال شاخص 8میلیونی تا مهر1402 داده که به نظر منم کمی اغراق آمیزه.ضمنا با آیدی دیگر واردشدی که مثلا هیشکی نفهمه تو همون امیدازاد هستی؟تکلیفت با خودت معلوم نیست.ی روز ادای دلالان خودرو درمیاری،ی روز دیگه طرفدار بورس میشی.حالا هم چندوقتیه شدی ضد بورس..کلا مبهم هستی..
          ولی درهر صورت مهناز پهنازی ها شرف دارند به آنهایی که به هر قصد و نیتی،در کف بازار،مردم را تشویق به فروش می کنند...

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4124

اگر خودرو امروز مثبت نبود هم وزن 3 درصد منفی نوش میکرد ولی به 1% رضایت داد
            ایا به این مثبت خودرو اعتمادی هست ؟

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3052

سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز

با توجه به داده ها احتمال اعمال و قوت گرفتن برجام زیاده

با توجه به معاملات امروز و هفته گذشته احتمال صعود پرشتاب بازار سرمایه زیاده

با توجه به داده های اقتصادی و نیاز مبرم سایر کشورها به سیمان و گاز و نفت و تولیدات پایین دستی احتمال رشد این شرکت ها ی مرتبط زیاده

نگاهی به این شرکت ها بیاندازید

بترتیب اولویت عرض میکنم

خصدرا

رمپنا

فاذر

فاراک

ساربیل و سقاین

شپدیس

بانکی ها مخصوصا وبملت و تجارت

احتمال فروش دارایی ها در بانکی ها و عرصه توافقات

دارویی ها دکیمی و داسوه

تولید کننده لاستیک مثل بارز

نظر

• SARDAR_S
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 506

احیا برجام سرابی بیش نیست اینهم مثل خبر ازادشدن 7 میلیارد پول تو کره جنوبی که بارها شایعه اش را پخش میکردن تا بازارها را کنترل کنن

نظر

• SARDAR_S
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 506

یکی از مواردی که الان بازار سهام گریبانگیرش شده افزایش سرمایه های نجومی که شرکتها دادن باعث شده کلی سهام مفت در دست حقوقیهای گشنه دولتی شبه دولتی باشه و اونها با هرصعودی فروشنده هستند که تنها راه علاجش وضع قانونی برای جلوگیری از فروش ابشاریشون تو معاملات خرده و در این سه سال بازار را نابود کرده

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1544

گروسی: هنوز کار ما تمام نشده است/ا قدام نظامی علیه نیروگاه‌های اتمی کاملا محکوم است

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به دیدارهایش با رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: آماده ایم کار را پیش ببریم.

به گزارش ایسنا، رافائل گروسی در نشست خبری مشترک با محمد اسلامی گفت: جای خوشحالی دارد که من برگشتم به تهران و در این دیدار بسیار بسیار مهم آماده ایم کار را پیش ببریم. دیشب در جلسه ای با حضور دانشمندان نخبه ایرانی بودم و جای خوشحالی برای من داشت.

وی ادامه داد: ما دیروز مذاکراتمان را شروع کردیم و امروز ادامه یافت.

گروسی اظهار کرد: دو مساله مهم هستند که وجود دارد اول اینکه توقعات بالا هستند و حضور شما از مطبوعات نشان می دهد چقدر مساله مهم است. البته این سطح توقعات در سطح جهانی هم درباره کاری که ما با ایران پیش می بریم وجود دارد و همچنین درباره شفاف سازی و دسترسی هایی که باید از سوی ایران داده شود.

مدیرکل آژانس گفت: بخش دوم که مهم است مربوط به همکاری‌های فنی و علمی با ایران است. شب گذشته در این باره بحث کردم و قرار است رویدادی که سالها انجام می شده وجهه بین المللی پیدا کند و این رویداد قرار است سال آینده برگزار شود و ما از برگزاری آن حمایت می‌کنیم.

در ادامه مدیرکل آژانس درباره تهدیدات مکرر رژیم اسراییل و آمریکا علیه تاسیسات هسته ای ایران و سکوت متقابل آژانس در این باره گفت:‌ ارجاع و اشاره به حمله به نیروگاه های اتمی شاید الان رایج شده و آن هم به خاطر حملاتی است که به تاسیسات اتمی اوکراین انجام می شود که می تواند خاطراتی را برای ما از گذشته زنده کند. طی کنفرانس های عمومی آژانس حملات و تهدید به حمله به تاسیسات اتمی و نیروگاه های اتمی محکوم شده است. هرگونه اقدام نظامی علیه نیروگاه های اتمی کاملا محکوم و غیرقانونی است و خارج از نرم های بین المللی است و امیدواریم همه بتوانیم از نیروگاه های اتمی به ویژه در اوکراین محافظت کنیم.

گروسی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه از سفر و دیدار با مقامات ایران رضایت دارید؟ گفت: من همیشه از دیدار با همکارم آقای اسلامی استقبال می کنم و برای من شخصا رضایت بخش است. در عین حال بحث ما بحث کاری و ضرورت است. ما می خواهم با ایران دیالوگ جدی و سیستماتیک داشته باشیم و البته از سفر قبلی من مدتی گذشته بود در حالی که مسایلی بود که باید با هم صحبت کنیم و خوشحالم که به ایران آمدم ولی هنوز کار ما تمام نشده و همکاران ما دارند هنوز کار می کنند تا مسایلل را حل و فصل کنند و قرار است من با مقامات دیگر دیدار داشته باشم و در پایان روز می توانم قضاوت بیشتری داشته باشم از میزان رضایت خودم اما جو،کاری و مبتنی بر صداقت و همکاری است و کار با ایران ادامه دارد.

اسلامی: منافع و امنیت ملی‌مان را با هیچ چیز جا به جا نمی‌کنیم

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: ما انتظار داریم تعاملات و گزارش‌های آژانس اعتماد آفرین باشد.

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی پس از مذاکرت سیاسی و فنی در کنفرانس خبری مشترک با رافائل گروسی گفت: سفر آقای گروسی پیام آور برقراری ارتباطات بین آژانس و ایران است.
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4124

اههههههه یعنی مثبت خودروئی ها امروز به هوای امید به برجام بوده ؟ عجبا /:.negaran.://.:biggrinsmiley.:/
                      اگر اینطور است اقا گروس که در تهران تشریف به سر میبره کافیه یه نطقی بکنه مبنی بر اینکه حضرت اورانیوم حالش بد شده و زیادی غلیظ شده . فردا روز از نو و روزی صف فروش خودرو هم نو

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        اههههههه یعنی مثبت خودروئی ها امروز به هوای امید به برجام بوده ؟ عجبا /:.negaran.://.:biggrinsmiley.:/
                        اگر اینطور است اقا گروس که در تهران تشریف به سر میبره کافیه یه نطقی بکنه مبنی بر اینکه حضرت اورانیوم حالش بد شده و زیادی غلیظ شده . فردا روز از نو و روزی صف فروش خودرو هم نو
                        تو این مدت فملی فولاد و .... بالای 50 درصد رشدکردن ولی خودرویی ها نه تنها رشد نکردن افت 30-40 درصدی داشتن

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4124

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                          تو این مدت فملی فولاد و .... بالای 50 درصد رشدکردن ولی خودرویی ها نه تنها رشد نکردن افت 30-40 درصدی داشتن
                          بله درست میفرمائید البته اونا را برای شاخص سازی هم استفاده کردند و البته دلاری محور بودنشون هم مزید بر علت . خودرو زودتر از فولاد فملی 2 ماه پیش رشد کرد و تا 90% رشد از کف 4 ماه پیش رفت در حالی که اون موقع فولاد فملی تقریبا درجا میزدند
                          با توجه به اینکه این بازار یکی از شاهرگ هاش خودرو است ، شخصا ضد خودروئی نیستم چون تاثیر گزاریش بالاست

فقط بالا پائین شدنش با اخبار و اما و اگرها و بامبولهای حاشیه ایش است که خیلی تو ذوق میزنه و شده مرغ عزا و عروسی هر طرف باد بیاد

ضمن اینکه بپذیریم در بازار مثلا سرمایه ایران ، رشدهای قیمتی با یک سنجش قیاس نمیشه و هیچ وقت نشده

نظر

• SARDAR_S
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 506

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            تنها جایی که برخی از فعالینش میگن برجام احیا شده دلار هم میشه هزار تومن همه شرکتهای اروپایی و امریکایی تو صف شدن برا سرمایه گزاری بازار بورس اوراق بهادار تهرانه

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
                              تنها جایی که برخی از فعالینش میگن برجام احیا شده دلار هم میشه هزار تومن همه شرکتهای اروپایی و امریکایی تو صف شدن برا سرمایه گزاری بازار بورس اوراق بهادار تهرانه

مملکتو بدهند دست بورسیها سر 2 سال دلار میشه 70 ریال /:.yead.:/

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3762

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                                اگر منظورت من هستم که بذار خیالتو راحت کنم،من جزو مهناز پهنازی ها نیستم و مهناز صادقی الان هم که پیداش شده،مجددا سیگنال شاخص 8میلیونی تا مهر1402 داده که به نظر منم کمی اغراق آمیزه.ضمنا با آیدی دیگر واردشدی که مثلا هیشکی نفهمه تو همون امیدازاد هستی؟تکلیفت با خودت معلوم نیست.ی روز ادای دلالان خودرو درمیاری،ی روز دیگه طرفدار بورس میشی.حالا هم چندوقتیه شدی ضد بورس..کلا مبهم هستی..
                                ولی درهر صورت مهناز پهنازی ها شرف دارند به آنهایی که به هر قصد و نیتی،در کف بازار،مردم را تشویق به فروش می کنند...
                                خانوم محترم لطفا از ما مایه نذار!!!چه هیزم تری بهت فروختیم آخه !!! ؟؟

نظر

در حال کار...
                                X