جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • cliff
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 303

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
    دوستان سوالی دارم برای پذیره نویسی آلتون هرچی سفارش گذاشتم پیام آمد که مانده کافی نیست در حالیکه ماند هام کافیه
    برای خرید صندوقها نمیتونید از محل فروش سهامی که امروز فروختید خرید بزنید
    Using Tapatalk

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

بازار خوب داره دست به دست میشه و حجم خوبی میزنه. سهمای بنیادی رو منفی ها خریدار خوبی نشسته.

مراقب سهم های بنیادیتون باشین اکثرا p/e تحلیلی ۴ ۴.۵ دارن با سود مجمع سال ۱۴۰۱.

تصمیم با خود دوستان پرسود باشید.

نظر

• سبحان 10
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1154

عاقبت بپر تو این صف

بپر تو ان صف خرید

میشه

بازاری مثل بازار امروز

با سهم های بنیادی سهامداری کنید

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4719

برای ادامه رشد بازار ! اصلاح بازار ضروری است . بعید است در سهام خوب اصلاح بازار چندان طول بکشد ! از هفته اینده بازار به روال عادی خود بازخواهد گشت و احتمالا سبزی بازار ادامه خواهد داشت .

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1469

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
            چاکریم
            ای سگ تو گور روح بی پدرشون
            میگم دیشب شمشیر حاج شیخ ملا ملجم خان تو فرقه بورس فرود اومده
            چه خبره
            دیروز7 تا 7 مثبت
            امروز7 تا 7 تا منفی

گدنا خسته نباشی وقتی 7 تا 7 تا مثبت بودند تو جون میکندی حالا بدو بدو 7 منفی ای تو روح مریضتون
            اخ اخ درهاوی
            غدشت
            شب ریز
            حبندر
            ول صنم دوست داشتنی
            ول بهمن پسر بهمن کلابسچی بی بی سی
            اوه اوه ملا رو بیچاره کردید
            لوکوموتیرررررررررررررررررررررررررر پیشرفت خراب شد
            ملا ابرام ملا

ای تو
            روحت صلوات
            آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2023/04/10, 12:45.

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3768

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
              برای ادامه رشد بازار ! اصلاح بازار ضروری است . بعید است در سهام خوب اصلاح بازار چندان طول بکشد ! از هفته اینده بازار به روال عادی خود بازخواهد گشت و احتمالا سبزی بازار ادامه خواهد داشت .
              ...اخر وقت خودرو متوقف شد !!همون اول صبح ممنوع متوقفش می کردید بازار هم رم نمی کرد!!

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3061

در اصل توسط window پست شده است View Post

قبلا جای دیگر نوشته بودم اینجا هم بماند:
                ===موش===
                نمیدانم آیا تا به حال تصمیم گرفته اید موشی را که در خانه است بگیرید
                مخصوصا اگر پر از لوازم و خانه پر از سوراخ سمبه باشد
                حتما قبول دارید چه کار دشواریست
                موش بسیار چابک و ترسو و سریع است
                اگر بخواهید او را بیرون کنید چه می کنید؟
                دستور می دهید به بیرون هدایتش کنند
                یا اینکه اول جاهایی که ممکن است برود را مسدود می کنید.عقل حکم می کند اول تمام راههای دیگر را مسدود کنیم و تنها راه بیرون رفتن را باز بگذاریم
                سپس به دنبال او بگردیم تا او به جنب و جوش بیافتد و در نهایت از راهی که برایش باز گذاشتیم عبور کند
                حالا فکر کنید با موجودی روبرو هستید که از موش چابکتر و ترسوتر و مثل زیرکترین انسانها هم عقل داشته باشد و باهوش باشد
                این موجود همان "نقدینگی"است
                وقتی کسی (اسمشو نبر) می گوید نقدینگی را به سمت تولید هدایت کنید و این چیز خوبی خواهد بود اگر نظر من را بخواهیدباید بگوئیم این شخص هیچ درکی از رفتار این موش ندارد
                راه حل چیست؟
                اول عرض کردم باید سوراخ سمیه ها را ببندند یعنی چی؟
                بساط دلالان را در حوزه های مسکن خودرو و ارز و طلا با مالیاتهای کمرشکن جمع کنند
                دوم راه قاچاق به داخل و خارج را ببندند
                سوم قیمت گذاری را بر محصولات شرکتها بردارند و بگذارند رقابت تعیین کننده باشد
                اینها میشود بستن همان سوارخ سمبه ها برای موش.
                گذرگاهی که باید باز بگذارند تا موش از آنجا عبور کند کدام است؟
                معافیتهای مالیاتی در تولید بگذارند و حتی مشوق در نظر بگیرند
                دست در سود شرکتها نبرند (رونق بورس)
                مدیران تخصصی از بدنه ی شرکتها را جایگزین مدیران انتصابی کنند
                تعرفه های گمرکی را به نفع تولید کننده های مفید تنظیم کنند
                حالا چه جوری موش را تحریک کنیم تا بلکه به جنب و جوش بیافتد تا از تنها گذرگاه ممکن یعنی از گذرگاه دلخواه ما عبور کند؟
                اینهم آداب بسیار هوشمندانه ای دارد که در پست جداگانه ای خواهم گفت(شاید تحت عنوان "تزریق")
                حالا این شخص همین جور گفته نقدینگی را به سمت تولید ببریم و آنوقت چیز خوبی ست
                !!!
                ======
                دوستان این موش بسیار زیاد و سریع زاد و ولد میکند
                زاد و ولدش از طریق ربا و سود بانکی و چاپ پول و کسری بودجه ی دولتها می باشد
                هرلحظه غفلت از این این موش،کار مبارزه با آنرا بسیار سختتر می کند
                ==
                علت تورم هرچه باشد راه عبور آن از افزایش نقدینگیست.پس باید با رشد افسارگسیخته ی آن مقابله کرد
                ==
                حجم نقدینگی از 6300 هم دارد می گذرد
                اول رییسی 3800 همت بود
                اینطور پیشبرود آخر مرداد به 7600 همت هم می رسد
                ای یعنی دردو سال اول رییسی به اندازه کل تاریخ ایران نقدینگی زیاد خواهد شد
                نظریه های من درآوردی مقابله با جهش های ارزی هم زمان را تلف می کنند هم خرابی به بار می آورند
                تا بلوغ فکری زمامدار باید صبر کنیم؟!

سلام وعرض ادب و احترام

هزاران لایک

متاسفانه صاحبان قدرت در کشور ما عامدانه خیانت میکنند وبهمین دلیل هر گونه اصلاح و ارائه برنامه ابطال خواهد شد

ارادت

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3061

متولیان بازار کاملا به رفتارهای تکنیکالیست ها تسلط دارند و تمامی عملکردها در این حیطه روانی است متولیان بازار اجازه اصلاح مد نظر عده ای تکنیکالیست را نمیده

این روند کاملا صعودی است

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

در اصل توسط window پست شده است View Post

قبلا جای دیگر نوشته بودم اینجا هم بماند:
                    ===موش===
                    نمیدانم آیا تا به حال تصمیم گرفته اید موشی را که در خانه است بگیرید
                    مخصوصا اگر پر از لوازم و خانه پر از سوراخ سمبه باشد
                    حتما قبول دارید چه کار دشواریست
                    موش بسیار چابک و ترسو و سریع است
                    اگر بخواهید او را بیرون کنید چه می کنید؟
                    دستور می دهید به بیرون هدایتش کنند
                    یا اینکه اول جاهایی که ممکن است برود را مسدود می کنید.عقل حکم می کند اول تمام راههای دیگر را مسدود کنیم و تنها راه بیرون رفتن را باز بگذاریم
                    سپس به دنبال او بگردیم تا او به جنب و جوش بیافتد و در نهایت از راهی که برایش باز گذاشتیم عبور کند
                    حالا فکر کنید با موجودی روبرو هستید که از موش چابکتر و ترسوتر و مثل زیرکترین انسانها هم عقل داشته باشد و باهوش باشد
                    این موجود همان "نقدینگی"است
                    وقتی کسی (اسمشو نبر) می گوید نقدینگی را به سمت تولید هدایت کنید و این چیز خوبی خواهد بود اگر نظر من را بخواهیدباید بگوئیم این شخص هیچ درکی از رفتار این موش ندارد
                    راه حل چیست؟
                    اول عرض کردم باید سوراخ سمیه ها را ببندند یعنی چی؟
                    بساط دلالان را در حوزه های مسکن خودرو و ارز و طلا با مالیاتهای کمرشکن جمع کنند
                    دوم راه قاچاق به داخل و خارج را ببندند
                    سوم قیمت گذاری را بر محصولات شرکتها بردارند و بگذارند رقابت تعیین کننده باشد
                    اینها میشود بستن همان سوارخ سمبه ها برای موش.
                    گذرگاهی که باید باز بگذارند تا موش از آنجا عبور کند کدام است؟
                    معافیتهای مالیاتی در تولید بگذارند و حتی مشوق در نظر بگیرند
                    دست در سود شرکتها نبرند (رونق بورس)
                    مدیران تخصصی از بدنه ی شرکتها را جایگزین مدیران انتصابی کنند
                    تعرفه های گمرکی را به نفع تولید کننده های مفید تنظیم کنند
                    حالا چه جوری موش را تحریک کنیم تا بلکه به جنب و جوش بیافتد تا از تنها گذرگاه ممکن یعنی از گذرگاه دلخواه ما عبور کند؟
                    اینهم آداب بسیار هوشمندانه ای دارد که در پست جداگانه ای خواهم گفت(شاید تحت عنوان "تزریق")
                    حالا این شخص همین جور گفته نقدینگی را به سمت تولید ببریم و آنوقت چیز خوبی ست
                    !!!
                    ======
                    دوستان این موش بسیار زیاد و سریع زاد و ولد میکند
                    زاد و ولدش از طریق ربا و سود بانکی و چاپ پول و کسری بودجه ی دولتها می باشد
                    هرلحظه غفلت از این این موش،کار مبارزه با آنرا بسیار سختتر می کند
                    ==
                    علت تورم هرچه باشد راه عبور آن از افزایش نقدینگیست.پس باید با رشد افسارگسیخته ی آن مقابله کرد
                    ==
                    حجم نقدینگی از 6300 هم دارد می گذرد
                    اول رییسی 3800 همت بود
                    اینطور پیشبرود آخر مرداد به 7600 همت هم می رسد
                    ای یعنی دردو سال اول رییسی به اندازه کل تاریخ ایران نقدینگی زیاد خواهد شد
                    نظریه های من درآوردی مقابله با جهش های ارزی هم زمان را تلف می کنند هم خرابی به بار می آورند
                    تا بلوغ فکری زمامدار باید صبر کنیم؟!
                    وقتی معاون اول رییس جمهور در خصوص قیمت خودرو نامه تعدیل به نفع دلال را می زنند کدام موش بیگانه؟؟؟

اول ای جان دفع آفت موش کن
                    وانگهی در جمع گندم کوش کن

نظر

• window
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 242

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      سلام ... جناب window یه سوال دارم که البته ارتباطی به بحث شما ندارد ... اینکه من نوعی پس‌انداز خودم رو مثلا به جای خرید طلا، وارد بورس کنم، کمکی به اقتصاد کشور کرده‌ام؟ ... واقعا این کار من، یه کار مفید برای کشور محسوب میشه؟ چرا؟ ... سپاس
                      پ.ن.: بنده کمترین دانشی از اقتصاد ندارم!
                      شما بزرگوارید
                      همه چیز را همگان دانند و شخصی با نام" همگان" هنوز به دنیا نیومده.
                      در کتاب پنچم ابتدایی این جمله ی بالا را به بچه ها می آموزند!!
                      اما امان از توهم زمامداران
                      =====
                      نه هیچ کار مفیدی انجام ندادید نه برای خودتان نه برای کشور
                      کلا موشی که سمت بورس میاد باید از بقیه ی موشها چابکتر و صبورتر و باهوشتر باشد وگرنه سرنوشت موشهای معمولی در بورس همان سرنوشت موشهای خنگ است
                      وظیفه ی موش(نقدینگی) اینست که موش باشد.برود جایی که امنیت داشته باشد غذا داشته باشد مکان برای زاد و ولد داشته باشد اینها وظیفه موش است
                      وظیفه ی حاکمیت هم تهیه ی غذا و مکان و امنیت برای موش در جایی مناسب است و البته و صد البته کنترل زاد و ولدش.
                      وگرنه موش خوب وظیفه اش فقط موش بودن است
                      روزهای قبل گفتم
                      ارزش خودروهای سواری= ارزش بازار سرمایه= تقریبا 10 هزار همت
                      ارزش املاک مسکونی=4 برابر ارزش سرمایه=حدود6.5 برابر کل نقدینگی
                      حجم نقدینگی= 6300 همت
                      حدود 5500 همت از نقدینگی متعلق4% از جامعه است
                      بنابراین رشدش هم نصیب همان 4% می شود
                      اینها آمار تیمارستان نیست؟
                      اینها آمار یک اقتصاد سالم است؟
                      یک زمین فوتبال تهیه می کنند بعد تیمها طبق قوانین داوری فوتبال بازی می کنند
                      این زمین هرچه هست مربوط به بازی علم اقتصاد کلان نیست.
                      ابتدا یا کمی زودتر ازهمزمان، باید ساختار اصلاح شود بعد روشهای علم اقتصاد برای کنترل پارامترها کارایی دارد.
                      من در پست " موش" سعی کردم اینها را توضیح دهم
                      من هم واقعا هیچی از اقتصاد نمی دانم واقعا هیچی نمی دانم
                      فقط بعضی از دروس مربوطه را با دقت بیشتری خوانده ام کمی هم آمارمربوطه را می دانم و کمی هم با آمار بقیه ی کشورها آشنا هستم
                      هر وقت توانستم تمام اتفاقات افتاده را با زبان ریاضیات توضیح بدهم و راه حلهای متعدد ریاضی برای اصلاح ساختار و کنترل ساختار ارایه کنم آنوقت دانسته های من ارزش واقعی دارد
                      فقط زبان ریاضی صادق است.
                      مانند همان پستی که در مورد QTM قبلا نوشتم

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1545

جناب window و دوستان گرامي
                        لطفا در خصوص نسبتهاي مالي ارائه شده كمي بحث كنيم بنظرم ارزش بحث كردن دارد

فرموديد ارزش بازار سرمايه تقريبا 10000همت كه صحيحه و نقدينگي 6300 همت
                        نكته عجيب اينجاست كه از علل ريزش بورس در سالهي 92 و 99 نزديكي ارزش بازار سرمايه به نقدينگي كل بوده

وليكن در حال حاضر ارزش بازار سرمايه از نقدينگي بالاتر هم رفته!
                        حتي اگر دلاري هم به ارزش بازار سرمايه نگاه كنيم مي شود 200ميليارددلار
                        كه از سقفهاي سال 92 و 99 كه تقريبا 175 ميليارددلار بوده بالاتر هم زده است.
                        بنظرم بحث بيشتر در اين خصوص نفع همگاني داشته باشد
                        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• poorian
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 141

سلام
                          ارزش ریالی و دلاری بورس رو نمیشه با سال های قبل یا نقدینگی مقایسه کرد، چرا که افزایش سرمایه و ورود شرکت های جدید باعث انحراف میشه
                          ???

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1713

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                            جناب window و دوستان گرامي
                            لطفا در خصوص نسبتهاي مالي ارائه شده كمي بحث كنيم بنظرم ارزش بحث كردن دارد

فرموديد ارزش بازار سرمايه تقريبا 10000همت كه صحيحه و نقدينگي 6300 همت
                            نكته عجيب اينجاست كه از علل ريزش بورس در سالهي 92 و 99 نزديكي ارزش بازار سرمايه به نقدينگي كل بوده

وليكن در حال حاضر ارزش بازار سرمايه از نقدينگي بالاتر هم رفته!
                            حتي اگر دلاري هم به ارزش بازار سرمايه نگاه كنيم مي شود 200ميليارددلار
                            كه از سقفهاي سال 92 و 99 كه تقريبا 175 ميليارددلار بوده بالاتر هم زده است.
                            بنظرم بحث بيشتر در اين خصوص نفع همگاني داشته باشد
                            فکر میکنم در مورد ارزش دلاری بورس تو سقف 99 اشتباه میکنید
                            حدود 427 هست
                            ارزش دلاری بورس ایران +نمودار - مشرق نیوز

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

خودروهای از رده خارج در دنیا را به قیمت های بالای ۵۰۰ میلیون و یک میلیارد رساندن و اسم آن را میزارن خودروهای خاص و لوکس و غیرمتعارف که شامل قوانین بیمه ای و مالیاتی خاص میشه. به جای پاسخگو بودن و حل مشکل، از خود مشکل هم بهره برداری و سو استفاده میکنن.

نظر

• window
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 242

چی بگم من توانایی ندارم
                                یعنی در حالت معمولی ارتبآط مستقیمی بین حجم نقدینگی و ارزش بازار سرمایه نمی بینم
                                جز اینکه افزایش نقدینگی بی رویه باشد و منجر به بی ارزش شدن ریال شود و درآمد ریالی شرکتها زیاد شود و قیمتهای سهام بالا برود
                                وگرنه در یک اقتصاد سالم با رشد های نقدینگی خیلی کم، ربطی بین ارزش بازار و حجم نقدینگی وجود ندارد
                                ولی میتوانیم فقط مقدار آنها را مقایسه کنیم
                                چیزی که توجه من را جلب می کنه ورود و خروج پول حقیقی هست
                                در سال ۱۴۰۱
                                تا مهر ماه بیش از ۲۵ همت خروج پول حقیقی بوده شاید هم بیشتر
                                آبان رشد بازار شروع شد
                                ولی آبان و آذر هم اگه اشتباه نکنم بالای ۵ همت خروج بوده
                                دی هم کمی خروج بوده .شاید ۰.۶ همت ورود بوده یادم نیست
                                بهمن که خروج خیلی زیاد بود
                                اسفند هم تعریفی نداشت
                                /====
                                پس در دید آماری از آبان به این ور که خیلی از سهام بیش از دو برابر شدند
                                میانگین خرید و فروش حقیقی ها در این محدوده زمانی، سود که نگرفتند ضرر هم کرده اند
                                فقط با عنایت حقوقی ها سهام رشد کرده.
                                که آنهم با عنایت تصمیم گیران بوده است
                                اگه کسی با خرید و فروش در این بازه سود خوبی بدست آورده خب جزو استثنائات بوده و یا سهامش را بلند مدت داشته و فروخته.
                                وقتی اینجا دوستان سودهای خوبی را کسب می کنند و عنوان میکنند و مایه ی خوشحالی هست. (اینها همون استثنائات هستند)
                                =======
                                خلاصه اینکه آمار بالا می گوید متولیان بازار نگذاشتند خرید و فروش حقیقی از آبان به بعد در دید آماری ریالی سود کند
                                ====
                                از آبان پارسال تا الان شاخص اژ ۱۲۵۰ رسید به حدود ۲۲۰۰ یعنی تقریبا شاخص یک میلیون واحد رشد کرد و هیچی نصیب حقیقیها نشد
                                آخرین ویرایش توسط window؛ 2023/04/10, 20:04.

نظر

در حال کار...
                                X