جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • window
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 242

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
    راهکار شما در مورد "خلاقیت و جسارت .... که در اقتصاد کلان مطرح نیستند میتوان ورق را بگرداند" چیست؟ شما چه پیشنهادهایی دارید؟
    در اقتصادهای سالم گاهی بحران تورم و گاهی بحران رکود پیش می آید
    علم اقتصاد در برخورد با این بحرانها،به ترتیب سیاستهای انقباضی و انبساطی را پیشنهاد می کند
    ابزار دولتها در سیاست انقباضی برای مهار تورم ،افزایش مالیاتها و کاهش هزینه هایدولتهاست و ابزار بانکهای مرکزی برای سیاستهای انقباضی بالا برده نرخ بهره است
    و اجرای این سیاستها در اقتصادهای با ساختارهای سالم،بحران تورم را درمان می کند
    اما اگر ساختار اقتصادی،ناسالم باشد چگونه است
    آن هم دو حالت دارد
    حالت اول:خرابی ساختار جزئی است و تورم هم مقدارش خیلی زیاد نیست
    در این حالت هم مانند اقتصادهای سالم اجرای سیاستهای انقباضی پیشنهاد می شود البته به همراه برطرف کردن آن خرابی های جزئی
    حالت دوم:
    ساختار اقتصاد،خرابی های فراوان دارد و درصد تورم هم زیاد است و مزمن هم است(مانند ایران)
    در این حالت دیگر بالا بردن نرخ بهره برای مهار تورم کار ساز نیست و بالا بردن مالیاتها هم دوای تورم لجام گسیخته نبست
    در این حالت ساختار خراب اقتصاد از محدوده ی توانایی اقتصاد کلان فراتر رفته و دیگر آن راهکارها موثر نیست
    در اینجا اصلاح ساختار پیشنهاد میشود سپس چیزهای دیگر.
    اما در مورد ایران با درآمدهای منابع طبیعی می توان خیلی سریعتر و بدون تحمل فشار زیاد به مردم،این فرایند اصلاح ساختار را انجام داد که توضیحش و نحوه اجرای آن بماند برای بعد.
    برای بعد از اینکه به درستی گفته های فوق معتقد شوید
    و دائما بر طبل بالا بردن نرخ بهره نکوبند

نظر

• window
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 242

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود
      با شفاف سازی هم مشکل پابرجاست
      سمت و سوی کدام طرف بودن هم دلخوشی کاذب است

گویا از اقتصاد سوادی بیش از من داشته باشید ولی نیک دانید اقتصاد با دستور هیچ سمت و سوئی نمیگیرد
      اگر با شعار قرار بود به قول شما رفاه حال مردم فراهم شود ، همون 5 و 10 و 20 سال پیش این شعارها داده میشد و همه چی حل بود تا کار به اینجاها نکشه

اقتصاد ریشه در سیاست و امنیت داخلی و خارجی و فاکتورهای فراوان دیگری دارد بجز دستور ، اقتصاد به مثابه نوجوان چموچ و لجبازی است که با کارسازترین شعارها و عزیزم قربانت گردم ها و پند و اندرزها ... خیر هیچ فایده ای نداره ، به هیچ صراطی مستقیم نیست و راه خودش را میره
      این نوجوان بیش لجباز و یه دنده را باید با زبان خودش باهاش برخورد کنی و شرایطی که دوست داره بایست فراهم شود تا سر به راه شود و لاغیر

شرایطی که او دوست داره هیچیش فراهم نیست
      دقیقا درست است مشکل پابرجا می ماند
      تورم درمان نمیشود
      خودم هم همانجا گفتم هیچ امیدی به اینها نیست
      اما قضیه را دید دیگری نگاه کنید
      در زندانی گرفتاریم هر روز از صبح تا شب با ضربه های شلاق روزگار می گذرانیم بچه هامان در این اوضاع بدنیا می آیند توی سرمان می زنند تکه نانی مثل یک جلوی مان می اندازند تا می خواهیم آنرا بخوریم کلی کتک دیگر هم می خوریم در این شرایط بزرگ می شویم ازدواج می کنیم و هر لحظه منتظر شلاقها بعدی هستیم نیم قرن می گذرد و ثانیه به ثانیه همین داستان است نوری نیست تاریکی محض.
      دیگر تمام سلولهای زندگیمان منتظر تو سری خوردن و شلاقها بعدیست .
      بعد یکروز از خواب بیدار میشویم رئیس بزرگ می گوید باید زندانبانها از این به بعد فکر رفاه ما باشند.
      من از تعجب شاخ در می آورم میگویم احتمالا که نه بلکه حتما نفهمیده چه می گوید ولی لحظاتی بعد با خودم می گویم بالاخره از دهانش بیرون آمده.
      فریاد می زنم آی زندانیها ببینید چه گفت
      بقیه می گویید ولش کن این حرفها چرت و پرت است
      ولی من می گویم بهتر است همین حرف را تکرار کنیم به نفعمان است
      ولی دوستان می گویندفایده ای ندارد
      من اصرار می کنم آنها هم اجتناب می کنند
      به نظر شما من کار بدی می کنم؟
      شب خوش

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

خودرو را وارد میکنند و ۳ تا ۵ برابر قیمت خرید میفروشن و شعار مهار تورم می دهند.
        به جای شعار مهار تورم باید دستور توقف چاپ پول بدن. بالای ۹۰ درصد اقتصاد، دولتی و شبه دولتی هست و خودشون باید مشکل را حل کنند نه اینکه شعار بدهند.
        با توجه به میزان رشد نقدینگی و چاپ پول، روش مهار تورم توسط دولت در سال جدید هم احتمالا مشابه سال قبل هست: رها کردن افسار قیمت دلار تا محدوده ۸۰ و کشیدن افسار و مهار قیمت تا محدوده ۶۰

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4094

در اصل توسط window پست شده است View Post
          دقیقا درست است مشکل پابرجا می ماند
          تورم درمان نمیشود
          خودم هم همانجا گفتم هیچ امیدی به اینها نیست
          اما قضیه را دید دیگری نگاه کنید
          در زندانی گرفتاریم هر روز از صبح تا شب با ضربه های شلاق روزگار می گذرانیم بچه هامان در این اوضاع بدنیا می آیند توی سرمان می زنند تکه نانی مثل یک جلوی مان می اندازند تا می خواهیم آنرا بخوریم کلی کتک دیگر هم می خوریم در این شرایط بزرگ می شویم ازدواج می کنیم و هر لحظه منتظر شلاقها بعدی هستیم نیم قرن می گذرد و ثانیه به ثانیه همین داستان است نوری نیست تاریکی محض.
          دیگر تمام سلولهای زندگیمان منتظر تو سری خوردن و شلاقها بعدیست .
          بعد یکروز از خواب بیدار میشویم رئیس بزرگ می گوید باید زندانبانها از این به بعد فکر رفاه ما باشند.

من از تعجب شاخ در می آورم میگویم احتمالا که نه بلکه حتما نفهمیده چه می گوید ولی لحظاتی بعد با خودم می گویم بالاخره از دهانش بیرون آمده.
          فریاد می زنم آی زندانیها ببینید چه گفت
          بقیه می گویید ولش کن این حرفها چرت و پرت است
          ولی من می گویم بهتر است همین حرف را تکرار کنیم به نفعمان است
          ولی دوستان می گویندفایده ای ندارد
          من اصرار می کنم آنها هم اجتناب می کنند
          به نظر شما من کار بدی می کنم؟
          شب خوش
          خیر ، شما اتفاقا کار خوبی میکنید که امیدوار هستید و امیدواریتون در مورد این مثال بجاست

چون وقتی رئیس بزرگ دستور میدهد زندانبان شلاقش را غلاف کند ، قطعا این اتفاق می افتد . زندانبان از رئیس بزرگ دستور مستقیم میگیرد و عملش و به تبع اون شلاقش فقط به دستور بستگی دارد نه چیزی دیگر
          در واقع شلاق در این مثال که عامل اصلی است ، نوجوان رام و حرف گوش کنی است بدون بستگی به هیچ شرایطی

ولی همانطور که گفتم اقتصاد و تورم چموش است و حرف گوش نکن ، فقط شرایط خاص خودش را میطلبد تا ارام گیرید و وابسته به ده ها فاکتور که دستوری حل نمیشود و بخشی از انرا اقا مهدی در کامنت های بالا توضیح دادند و البته موارد دیگری هم هست

خارج از این بحث ، شخصا از مهار تورم استقبال میکنم ولی خوش بین نیستم ، کمتر کسی است که استقبال نکند مگر رانت خواران و دلال های بزرگ که منفعتشان در تورم است

نظر

• window
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 242

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            خیر ، شما اتفاقا کار خوبی میکنید که امیدوار هستید و امیدواریتون در مورد این مثال بجاست

چون وقتی رئیس بزرگ دستور میدهد زندانبان شلاقش را غلاف کند ، قطعا این اتفاق می افتد . زندانبان از رئیس بزرگ دستور مستقیم میگیرد و عملش و به تبع اون شلاقش فقط به دستور بستگی دارد نه چیزی دیگر
            در واقع شلاق در این مثال که عامل اصلی است ، نوجوان رام و حرف گوش کنی است بدون بستگی به هیچ شرایطی

ولی همانطور که گفتم اقتصاد و تورم چموش است و حرف گوش نکن ، فقط شرایط خاص خودش را میطلبد تا ارام گیرید و وابسته به ده ها فاکتور که دستوری حل نمیشود و بخشی از انرا اقا مهدی در کامنت های بالا توضیح دادند و البته موارد دیگری هم هست

خارج از این بحث ، شخصا از مهار تورم استقبال میکنم ولی خوش بین نیستم ، کمتر کسی است که استقبال نکند مگر رانت خواران و دلال های بزرگ که منفعتشان در تورم است
            من اصلا امیدوار نیستم درتمام پستهای قبلی هم به نوعی گفتم امیدوار نیستم
            دلیلش هم واضح است . رشد نقدینگی را که با دستور و پیغام و پسغام نمی شود کنترل کرد
            نوشته های با ارزش دوستان منجمله آقا مهدی را هم کامل می خوانم و بعدها در صورت لزوم نظرم را عرض می کنم
            ولی صحبت من انجام دادن کار درست یا نادرست است
            نه امیدواری به نتیجه گرفتن.
            فقط بحث استفاده از هوش هیجانی(eq) در برخورد با مسائل است
            دید من در مورد نوع مملکتداری این حضرات بسیار انتقادی و غیر قابل تغییر است .
            و بخشی از این بینش مخالف مربوط به دانش اقتصاد کلان وبخشهای دیگر مربوط به مطالعه تاریخ معاصر ایران و تاریخ اقتصادی بقیه ی کشورهای جهان است
            =====
            به نظر من عقل صاحب هوش هیجانی بالا،حکم می کند دودستی به این حرف رهبر(مهار تورم) بچسبیم و ول نکنیم .
            این جمله ی آخر لب کلام بنده است
            آخرین ویرایش توسط window؛ 2023/03/24, 14:16.

نظر

• سهامدار خرد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 2323

دوستان سلام ودرود
              سهام بازار پایه را مورد عنایت ویژه قرار دهید
              تحولات بس شگرفی در آنها درشرف شروع شدن هست
              که اولین ومهمترینش امتقال اکثریتشان به بازار فرابورس و بقیه به بازار توافقی
              پتانسیلی مغفول و دورمانده از چشم بازار

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                دوستان سلام ودرود
                سهام بازار پایه را مورد عنایت ویژه قرار دهید
                تحولات بس شگرفی در آنها درشرف شروع شدن هست
                که اولین ومهمترینش امتقال اکثریتشان به بازار فرابورس و بقیه به بازار توافقی
                پتانسیلی مغفول و دورمانده از چشم بازار
                سلام، الان سهم هایی در بازار توافقی هستن؟ این سهم ها در سامانه های معاملاتی بازار بورس و فرابورس معامله میشن یا سامانه جداگانه ای دارن؟

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5633

آنلاین مفید قطعه

نظر

• bahramkhaliran
                    عضو جدید
                    • Sep 2020
                    • 812

سلام
                    بنده که مخم هنگ کرده بااین نابغه های حکومتی میشه کسی توضیح بده که چطور می شودتولید را حمایت(رشدتولید) کرد
                    درصورتیکه دستمزدهابالابرودنرخ مواد اولیه بالابرودفروش پایین بیایدوازآنطرف تورم هم مهارشود؟

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

امروز هنوز حقوقی ها یا مسافرت هستند یا خواب !!!! حقیقی های پول لازم هم می فروشند. از فرصت استفاده کنید که امسال سال بورس است. حتی همین امروز نیمه دوم بازار شاید یکپارچه سبز شود.

نظر

• فین
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1158

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        امروز هنوز حقوقی ها یا مسافرت هستند یا خواب !!!! حقیقی های پول لازم هم می فروشند. از فرصت استفاده کنید که امسال سال بورس است. حتی همین امروز نیمه دوم بازار شاید یکپارچه سبز شود.
                        خب . مثل اینکه بعضی از حقوقیها از خواب بیدار شدند. مثل حقوقی وبملت !!!!!!!!!

نظر

• خوش بین
                          عضو فعال
                          • Jul 2022
                          • 337

باعرض سلام و آرزوی سالی خوش
                          دوستان امسال تمرکز ویژه ای روی بازار داشته باشید. قطعا بازار بورس بی رقیب ترین بازار در بین تمامی بازارها خواهد بود.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

مشابه بورس ۹۹، به نظر میاد کلاهبرداری سازمان یافته دولتی در بازار خودرو خارجی با چند برابر قیمت هم داره به انتهای خط میرسه ….
                            مردم دیگه خودروهای باد کرده میلیاردی را نمیخرن از دولت ;)

وزارت صنعت اعلام کرد: متقاضیان جامانده خودروهای خارجی که موفق به ثبت‌نام در موعد مقرر نشدند می‌توانند برای ثبت درخواست خودرو مورد نظر اقدام کنند.

نظر

• اشکان2010
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 684

درود و عرض ادب...قبلا اشاره به ناهم ترازی های عجیب در بازار داشتم هم اکنون دقیق تر رو این قضیه تا کید میکنم.

ارزش بعضی سهام مهم و شاخص ساز بازاربعد از اولین روزمعاملات امسال :

فارس 557050 میلیارد تومان-پارس 167045
                              فولاد 498400 - فملی 474000
                              کگل 204080 - کچاد 191530
                              شپنا 186590 - شبندر 150000
                              شستا 212500 - وغدیر 178700

و اما ارزش امروز سهام مهم گروه خودرو :
                              خودرو 105360 - خساپا 50700 - خگستر 18500...کل سهام بورسی گروه خودرو و قطعات 272900...

خودتون برین سابقه تاریخی و مقایسه ای داشته باشین در مقاطع مختلف و ببینین چنین فاصله
                              عجیب و عریبی بین ارزش بازارهای ذکر شده وجودداشته یا نه و اگر در مقاطعی فاصله زیاد شده
                              مدتی بعد چه اتفاقی افتاده؟...تفاوت هاهم اکنون فاحش و بسیار غیرمنطقی شده...

با یه سهم فولاد میشه کل گروه خودرو وقطعات و بیشتر سهام مهم گروه بانک رو خرید!!!
                              با یه سهم فملی هم همین طور!!!
                              با یه سهم نه چندان بزرگ پتروشیمی همچون پارس میشه تقریبا کل خودرو و خساپاو خگستر رو خرید!!!
                              کگل شده 4 برابر خساپا و نزدیک به دوبرابر خودرو!!!...کچادهم همین طور!!!

ازاین به بعد هر یک ماه به یک ماه این پست رو به روز میکنم وبه نظرم:
                              چنان نبوده و چنین نیزنخواهدماند!

تاکیدمیکنم بهتره سهام مهم گروه خودرو و همچنین بعضی گروه های دیگر همچون بانک رو فدای سهام
                              بسیاررشد کرده گروه های فلزی و معدنی و پتروشیمی نکنید (نظرکاملا شخصیه و قطعاخودتون بایدبررسی کنید)...

نظر

• bahramkhaliran
                                عضو جدید
                                • Sep 2020
                                • 812

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                                درود و عرض ادب...قبلا اشاره به ناهم ترازی های عجیب در بازار داشتم هم اکنون دقیق تر رو این قضیه تا کید میکنم.

ارزش بعضی سهام مهم و شاخص ساز بازاربعد از اولین روزمعاملات امسال :

فارس 557050 میلیارد تومان-پارس 167045
                                فولاد 498400 - فملی 474000
                                کگل 204080 - کچاد 191530
                                شپنا 186590 - شبندر 150000
                                شستا 212500 - وغدیر 178700

و اما ارزش امروز سهام مهم گروه خودرو :
                                خودرو 105360 - خساپا 50700 - خگستر 18500...کل سهام بورسی گروه خودرو و قطعات 272900...

خودتون برین سابقه تاریخی و مقایسه ای داشته باشین در مقاطع مختلف و ببینین چنین فاصله
                                عجیب و عریبی بین ارزش بازارهای ذکر شده وجودداشته یا نه و اگر در مقاطعی فاصله زیاد شده
                                مدتی بعد چه اتفاقی افتاده؟...تفاوت هاهم اکنون فاحش و بسیار غیرمنطقی شده...

با یه سهم فولاد میشه کل گروه خودرو وقطعات و بیشتر سهام مهم گروه بانک رو خرید!!!
                                با یه سهم فملی هم همین طور!!!
                                با یه سهم نه چندان بزرگ پتروشیمی همچون پارس میشه تقریبا کل خودرو و خساپاو خگستر رو خرید!!!
                                کگل شده 4 برابر خساپا و نزدیک به دوبرابر خودرو!!!...کچادهم همین طور!!!

ازاین به بعد هر یک ماه به یک ماه این پست رو به روز میکنم وبه نظرم:
                                چنان نبوده و چنین نیزنخواهدماند!

تاکیدمیکنم بهتره سهام مهم گروه خودرو و همچنین بعضی گروه های دیگر همچون بانک رو فدای سهام
                                بسیاررشد کرده گروه های فلزی و معدنی و پتروشیمی نکنید (نظرکاملا شخصیه و قطعاخودتون بایدبررسی کنید)...
                                سلام
                                جواب این سئوال مثل آب خوردن است به این می گویند جهان سومی (خام فروشی)
                                اگرمی شود آن سئولی که کردم راجواب به دهید

نظر

در حال کار...
                                X