جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4128

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    احتمالا فروشندگان پالایشی ها بیایند سمت گروه خودرو و بانک !
    امروز اشکار بود پالایشی ها را زدند زیرش برای شاخص سازی و احتمالا خالی کردن
    چون معاملات دیروز و امروزشون تناسبی با هم نداره
    خلاصه داستانی است برای خودش و گروه نوبتی و مهندسی شاخص

این احتمال هست . منم یه پله خودروئی خریدم در منفی های اخر وقت . ممکنه برعکس هم بشود و خودروئی بازم بریزه
    قدر مسلم دلاری ها ( بیشتر فلزی پالایشی ) خوب تاختند و سقف های 99 را با درصد بالا رد کردند /:.negaran.:/ بخصوص فولاد فملی فاسمین و ...

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

بعضی از سهم های فرابورس هنوز درگیر خرابی هسته هستند/:.nono.:/

نظر

• ordeal
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 608

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
        با تورم ۵۰ درصدی سال های اخیر و خودرو و آپارتمان های بی کیفیت میلیاردی، شاخص ۸ میلیون مهناز خیلی راحت قابل دسترس شده. احتمالا دو سه سال آینده محقق میشه.
        شاخص داره سقف ۲.۱۰۰ را پس میگیره و بسیاری از سهم ها هنوز بیش از ۵۰ درصد نسبت به سقف ۹۹ در ضرر هستن.
        شاخص کل رو باید حذفش کنند آبرو ریزی از این بالاتر دیگه نیست
        شاخص رسید به سقف 99 و 90 درصد سهام ها باید دو برابر باشند تا به سقف برسند
        اول دفتر به نام ایزد دانا
        صانع پروردگار حی توانا

نظر

• ordeal
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 608

.
          اول دفتر به نام ایزد دانا
          صانع پروردگار حی توانا

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
            شاخص کل رو باید حذفش کنند آبرو ریزی از این بالاتر دیگه نیست
            شاخص رسید به سقف 99 و 90 درصد سهام ها باید دو برابر باشند تا به سقف برسند
            بگید چی توی این مملکت آبرو ریزی نیست، روابط با دنیا، پول ملی، صدا و سیما، خودرو، محیط زیست، تورم، حقوق و دستمزد، وضع اینترنت، انتخابات، آزادی بیان، …

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

درود وقت به خیر

کار زشتی انجام دادن بعد بازار نمادهای فرابورس قابل معامله کردن.

چه اصراری هم داشتن نمادهای این بازار حتما معامله شوند. خب لامصب معلوم بعد تایم بازار و جو ایجاد شده دیگه کسی دستش به خرید نمیره و احتمال منفی خوردن فرابورسی ها بالا می‌ره

نظر

• ابشار
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 1426

ممسنی خریدم خیلی خیلی مشکوک میزنه وتابلوی قشنگی داره وفردا کاملتر میکنم خریدامو،،حتی سوای دودوستش دهدشت وکازرونه داره عمل میکنه بدجور مشکوک میزنه معاملاتش

نظر

• window
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 242

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                  دقیقا درست میفرمایید- ضمنا اگر حتی فرض کنیم کشوری حاضر باشه میلیاردها دلار به ایران قرض بده و اصلا پس نگیره - باز هم تورم بسیار بدتر خواهد شد
                  - مگر اینگه سرمایه ها را به سمت تولید روانه کنیم ( تولید دقیقا را ه حل برای کاهش تورم و کم کردن بیکاری است)

- راه حل اصلی کاهش تورم- تولید و سرمایه گذاری تولیدی وایجاد اشتغال است و ایجاد ثبات- چون تولید نیاز به ثبات اقتصادی(همه ابعاد ثبات) که منجر به ثبات قیمت میگردد دارد

- سرمایه گذاری تولیدی نیز زمانبر است و اول باید سرمایه گذار احساس کند که ثبات در حال شکل گرفتن است - در غیر اینصورت همیشه تورم میتازد- به محض بوجود امدن ثبات (در همه ابعاد) تولید و سرمایه گذاری تولیدی شروع و انتضارات تورمی معکوس میشود

- البته نمیتوان بیشتر از توان اقتصادی ( توان پیمانکاریو خدمات و...)وهر کشوری رشد داشت و سرمایه گذاری نمود و بنا براین حتی بعد از بوجود امدن ثبات نیز فقط تا حد توان تولیدی کشور میتوان سرمایه گذاری نمود و نمیتوان رشدهای نجومی داشت - فقط چین توانست چند سالی رشدهای 7-8 % داشته باشد که انهم بدلایل مختلف بالا بود-
                  در مورد راهکار حل تورم که ارائه کردید:
                  اگر تبدیل به خود آمریکا هم شویم جی دی پی آنها ،بعد از تغییر فرمانروا در ۱۳۵۷،حدود ۱۰ برابر شده است
                  این نسبت برای ژاپن ۵ برابر و برای فیلیپین ۲۰ برابر و برای ایران حدود ۲ برابر است
                  منظورم اینست اعداد بین المللی در بعد از انقلاب ،حد اکثر در همین حدود۱۰ یا ۲۰ برابر است
                  یعنی رشد تولید ناخالص داخلیgdp ، حداکثرهمین حدود است
                  خب این " حداکثر "چقدر جلوی تورم را خواهد گرفت؟
                  این بستگی به مقدار رشد نقدینگی دارد
                  اگر رشد نقدینگی هم در همین حدود باشد ،قبول است
                  اما نقدینگی در این لحظه حدود ۲۵ هزار برابر شده است
                  نتیجه:
                  اگرچه صحبتهای شما مفید والزامیست
                  اما به عنوان راه حل برای مهار تورم کاملا غلط است

نظر

• جان کافی
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 892

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                    ممسنی خریدم خیلی خیلی مشکوک میزنه وتابلوی قشنگی داره وفردا کاملتر میکنم خریدامو،،حتی سوای دودوستش دهدشت وکازرونه داره عمل میکنه بدجور مشکوک میزنه معاملاتش
                    باسلام ...
                    از امشب تو لیست سهام بررسی می کنم ...
                    با تشکر ...@};-

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

♦️بحران بانکی آمریکا

?سهام بانک First Republic Bank در سال جاری حدود ۹۰% کاهش داشته.
                      ?عمده فعالیت این بانک در زمینه املاک مسکونی و تجاریه و جالبه بدونید شروع بحران مالی آمریکا با انفجار حباب مسکن و مشکلات بانک‌های آمریکایی در این زمینه اتفاق افتاد!

?قیمت لحظه ای ارز،طلا وخودرو?
                      ایتا - Eitaa: Join Group Chat

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                        درود وقت به خیر
                        کار زشتی انجام دادن بعد بازار نمادهای فرابورس قابل معامله کردن.
                        چه اصراری هم داشتن نمادهای این بازار حتما معامله شوند. خب لامصب معلوم بعد تایم بازار و جو ایجاد شده دیگه کسی دستش به خرید نمیره و احتمال منفی خوردن فرابورسی ها بالا می‌ره
                        احتمالا هدف از دستکاری ها هم همین بوده !
                        با وضعیت اکثر سهم های کوچیک بازار نسبت به شاخص سازها، امروز باید شاخص هموزن بیشتر رشد میکرد ولی در نهایت منفی بسته شد. ممکنه برای جمع کردن سهام هموزنی بخصوص سهم های بازار پایه که اغلب ریزش های بالای ۵۰ درصدی داشتن برنامه داشته باشن. اگر در شرایط عادی بخوان اینها را جمع کنن به خاطر محدودیت های دامنه نوسان و حجم مبنا در صف خرید قفل میشن، برای همین جو منفی و فروش راه میندازن.

نظر

• شاهان
                          ستاره دار (1)
                          • Aug 2022
                          • 1774

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          احتمالا هدف از دستکاری ها هم همین بوده !
                          با وضعیت اکثر سهم های کوچیک بازار نسبت به شاخص سازها، امروز باید شاخص هموزن بیشتر رشد میکرد ولی در نهایت منفی بسته شد. ممکنه برای جمع کردن سهام هموزنی بخصوص سهم های بازار پایه که اغلب ریزش های بالای ۵۰ درصدی داشتن برنامه داشته باشن. اگر در شرایط عادی بخوان اینها را جمع کنن به خاطر محدودیت های دامنه نوسان و حجم مبنا در صف خرید قفل میشن، برای همین جو منفی و فروش راه میندازن.
                          رشد سهام های بزرگ این چند ما خیلی بیشتر بوده
                          اینکه امروز خیلی راحت خیلیا ب صف فروش رسیدن عجیبه !!!!
                          فرضیه اینکه احتمالا قصد جمع کردن باشه بعییده . بنظرم بحث هیجان بود . واقعا خریدی سمت سهام های هم وزن تا درصد های منفی نبود ک بنظرم میاد بیشتر بخاطر خرابی سیستم بود

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1793

فردا خیلی از سهام روی حمایت هستند ببینیم چه پیش میاد

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط window پست شده است View Post
                              سلام بر آقا مهدی گل و گلاب قدیمی
                              یادت بخیر
                              بگذریم
                              خلاصه نویسی میکنم فرمایشات حضرت عالی را:
                              تورم ناشی است از
                              کسری بودجه ی دولت ناشی از کمبود منابع در قبال مصارف و درنتیجه اجبار چاپ پول بدون پشتوانه.
                              و
                              مصارف بهینه نیست چه در تولیدات دولتی یا خدمات دولتی.
                              هرزمان منابع دولتهازیاد است تورم کمتر و هرزمان منابع بدلیل ارتباط ضعیف بادنیا،کم می شود،تورم چهار نعل می تازد
                              فرقی بین دولتها نیست و راه حلی وجود ندارد
                              ===========
                              خیر غلط است
                              یعنی حرفها درست است ولی به عنوان جوابی جامع برای سوال تورم، غلط است
                              =========
                              برهان خلف:
                              فرض میکنیم منابع ارزی دولت همیشه حداقل ۴۰٪ که گفتید زیادتر باشدطوریکه از عهده ی مصارف حتی مصارف بد هم بربیاید
                              آنوقت بنابر فرمایشات شما،احتمالا تورم کمی خواهیم داشت
                              خب این غلط است
                              زیرا
                              منابع ارزی دولت به ریال تبدیل می شوند و دولت ریالها را خرج می کند
                              ریالها در کشور زیاد می شوند
                              این یعنی افزایش نقدینگی و افزایش تورم، متناسب با رشد نقدینگی است.
                              ================
                              فعلا همین اندازه کافیست
                              درود

بله فرمایش شما درسته...

منتهی اگر صحبتهای من این معنی رو داده که مشکل تورم ناشی از کمبود ارز در مملکته؟ حتما خوب ننوشتم :D

من خواستم به زبان ساده توضیح بدم منشا تورم کجاست...

ولی شاید از اون ساده تر بگم بهتر باشه:

به نام خدا: تورم یک پدیده پولی است! تامام :D

پدیده پولی است یعنی همون فزونی نقدینگی بر تولید (کالا و خدمات)

منتهی این تعریفشه....من منظورم بیشتر این بود که چی میشه اینجور میشه !

یعنی چی میشه که نقدینگی هی میزاد در مملکت...ولی ما به ازاش کالا نیست...در نتیجه خوب قیمتها میره بالا...اسمشو میزاریم تورم!

تازه بخوای ریز بشی که هزار دلیل و درد بی درمان داره...از عدم سرمایه گذاری بگیر....تا عدم بهره وری....تا دزدی گرگی....

اصلا همین که اقتصاد مملکت یک اقتصاد فشل سیاسی هست....یعنی اقتصاد سیاست زده است... همین یک درد بسه واسه درست نشدنش:D

-----------------------------------------------

اصلا ولش کن! چه فرقی میکنه که تورم چی باشه!...تورم هرچی باشه آیت الله دکتر دکتر دکتر دوکتور رئسی موقع انتخابات قول داد مرجله اول نصفش کنه....بعدش هم تک رقمی!

لابد دستش بند گچ و سیمان بود طفلی سخت مشغول ساختن 4میلیون خونه بود که فک کنم تکمیل شدن الان ملت همه خونه دار شدن! دیگه حواسش نبود یه قول دیگه هم داده...اینه که آقا یادش اورد که تند سریع انقلابی تورم رو کنترل کنه ، پشت بندش هم تولید رو یک جهش خفن بده...

والا!

تا من و تو بیایم تورم رو تعریف کنیم صفرش میکن میره پی کارش...پس چه کاریه...
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در مورد جو بازار حضور عزیزان عارضم که:

از اونجا که اسم دولت بد در رفته! کافیه یک اتفاقی (مثل هنگ هسته فرابورس ) پیش بیاد! دیگه عزیزان سریع حکم شون رو بر سیاهکاری دولت در بورس رو میدهند!! و اولین نتیجه ای هم که میگیرند این هست که قرار بر این بوده که بزنن بورس رو داغون کنن کلی ریزش کنه!!

حتی دیدم دوست عزیز گفتن ای داد بیداد میخواستن خودشون بفروشن... دست ما رو بستن که نتونیم بفروشیم!!!

راستش من اصلا نمیخوام بگم این تصورات یا این افکار غلط هست... و این دولت (یا بورس یا هرکی فرمون دستشه!) خیلی علیه السلام هست! با سابقه این جماعت از اینها همه چی بر میاد!

ولی شخص خودم! به درست یا به غلط! سعی میکنم از این افکار دور باشم. یعنی برای چنین تصوراتی خیلی وقعی نگذارم! دلیلش هم ساده است! این افکار واقعا تناقض ذاتی با رفتار بورسی داره عزیزان!

اگر تصور کنیم دولت (یا اونی که فرمون بورس دستشه) واقعا این سیاهکاری ها رو واقعا میکنه...که سهامدار جز ضرر کنه. یا کارهاش بنحوی هست که به ضرر سهامدار جز (که ما باشیم) تمام میشه....خوب وقتی که فرمون دسته اون هست! من و شما خودمون رو بکشیم هم کاری از دستمون بر نمیاد! :D

یعنی اگر شما نشستی افکار و دوز و کلک آقای راننده (همونی که فرمون بورس دستشه) رو بخونی!! و بعد جوری عمل کنی که به اون که فرمون دستشه رو دست هم بزنی!!!! خوب زهی خیال باطل! حتی تصورش هم مضحکه... پیشگو هم باشی نمیتونی...چون ریش و قیچی دست اونه...چطور شما میخوای با پیشگویی رفتار اون بهش رودست بزنی!

لذا من میگم اگر این افکار در هر یک از عزیزان شدید هست....(یعنی به شدت باورمند دستکاری مستقیم دولت در بورس هستند) مضافاً معتقد هستند که دولت با این کار میخواد جیب سهامدار رو بزنه!....خوب عزیز من عاقلانه ترین کار اینه که بورس رو ترک کنید!

چه کاریه شما مطمئن باشی در جایی پولت رو گذاشتی که قطعا سرت کلاه میزارن!
                                --------------------------------------------

به درست یا به غلط. دولت چه دستکاری بکنه..چه نکنه....وقتی در این باب کاری از دست من یکی بر نمیاد...چه کاریه اصلا بهش فکر کنم :D غر و لندش هم (عموما بحق!) دوستان بجای ما!

ولی.....

تصور من این است که دولت در بورس اثر میگذارد....اتفاقا بزرگترین اثر را هم میگذارد....اصلی ترین بازیگری را هم دولت در بورس دارد...ولی نه به شکل مستقیم در تابلو...با سیاستهای کلانی که دارد..

قیمت سهام هم بخصوص در کوتاه مدت معدل احساس معامله گران است....و در درازمدت واقعیات اقتصادی مملکت...

یک کم هم به واقعیتاتی که در بورس دست کم در همین یک سال اخیر با عدد و رقم میشود دید دقت کنیم. مثلا یک قلم دقت بفرمایید که الان شاید بیش از یک سال است علی الدوام حقوقی ها خریده اند...و حقیقی ها فروخته اند! به استثنای چند روز اخیر این یک قاعده بوده...

خوب این حقیقی ها که علی الدوام فروختند همین سهامداران هستند...همین ماها هستیم دیگه:D

موجهای قیمتی بورس رو اینها ایجاد میکنه....یا دست کم این متغیرها بهتر مشخص میکنه ....یعنی اینها بیشتر به درد ما میخوره تا اینکه بگیم هسته خراب شد....پس ای ملت فرار کنید!

بهرحال کماکان باورمندم که بورس در سال 1402 بازار بهتری از بقیه بازارهاست...

انتظار بازدهی بالاتری از سایر بازارها هم ازش دارم

ولی پرواضحه رشد بورس بدون نوسان نخواهد بود....

الان هم بعد از این رشد اخیر احتمالا یک اصلاح قابل انتظاره....الان هم اصلاح نکنه.....چهار روز دیرتر...یا چهار روز زودتر...مهم نیست

مهم روند درازمدت هست...که کماکان بهش امیدوارم

مانا باشید.
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X