کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
? تراز پول خرد بازار از مثبت 300 میلیارد تومان گذشت. 100 میلیارد تومان از این مبلغ فقط طی یک ساعت اخیر وارد بازار شده است.
ارزش معاملات خرد به حدود 10 همت رسید.
حضور حقیقی ها در بخش خرید 3 درصد بیشتر از مشارکت آن ها در بخش فروش است؛ 84,7 درصد در مقابل 81,5 درصد.
بازار امروز عالی و فراتر از انتظار من بود. بعد از منفی دیروز فکر می کردم اصلاح چند روزه داریم ولی عملا امروز اصلاح بازار تمام شد و هفته بعد احتمال زیاد بازار سبز است.البته با وجود شاخص منفی سبد 10 سهمی من حدود 1.8 درصد مثبت بود. فکر کنم تا شاخص 2600 هر اصلاحی بیش از دو روز طول نکشد .
بهترین اتفاقی که این هفته افتاد منفی دیروز و امروز شاخص بود. درسته که بورس خیلی از تورم عقب افتاده ولی باید فرصت تحلیل و بررسی و دست به دست شدن سهم ها هم ایجاد بشه.
حتی اگر سقف ۹۹ هم لحاظ نکنیم، اکثر سهم ها نسبت به ابتدای ۱۴۰۱ هم هنوز فاصله زیادی تا تورم دارن، به عبارتی هنوز ۵۰ درصد رشد نداشتن تا فقط تورم را جبران کرده باشن.
دوستان در این تاپیک....معمولا به وفور...نظرات بسیار جامع و خوبی دارند راجع به روشها و استراتژی نحوه بهبود اقتصاد ایران!! (بی شوخی نظرات بسیار خوبی است)
------------------------
فقط جسارتاً رفقا اگر نظری...پیشنهادی....راجع به جو بازار!! هم داشتند لااقل در این لابلا بنویسند!!!
چون دغدغه و گرفتاری ما جماعت بورسی و احیانا سای ردوستان که اینجا هستند.... ارائه پیشنهاد های لازم جهت برون رفت از شرایط بد اقتصادی مملکت نیست بخدا!!
و اگر رفتار دولت را گاها مورد بررسی قرار میدهیم هدف از آن فهم تصمیماتی است که در سرنوشت بازار و در نتیجه کار و فعالیت ما اثری که دارد ....
وگرنه ببخشیدا! دولت به اندازه کافی مشاوران زبده دارد..بخصوص دانشمندانی که از دانشگاه امام صادق (عین) فارغ شده اند...و از روشهای بسیار علمی دینی مذهبی ایدئولوژی انشاالله شعار کنترل تورم و جهش تولید و رشد مضاعف...(دقیق نمیدونم کدوم شعار مال کدوم ساله..ولی فرقی نداره!) به انجام خواهند رساند
درود داش مهدی عزیز
من با نظر شما کمی زاویه دارم
اتفاقا بحث در مورد معضلات کشور که البته مثنوی هفتاد من است و زیاد گفته شده و فایده نداشته ولی بازم بهتر میدونم از حرفهای شخصی ما در مورد عنوان تاپیک و جو بازار که هر کدومش یه سازی میزنه چون بیش از نیمی از تحلیل های ما از جو بازار ، آرزوهامون است نه دقیقا واقعیات
البته نظر در مورد بازار و وضعیتش هم خوبه و باید باشه ولی کل حرفهای این تاپیک نیک دانی نمیشه در همین راستا باشه
جو بازار را نه من میتونتم دقیق یا حتی نزدیک به نشون پیش بینی کنم و نه شما و نه دیگری ( البته جسارت به شما نشه )
این بازار دست همونائی است که اقتصاد را ویران کرده اند نه من و شما
شما خودتون صادقانه چندی قبل گفتید سال 99 با شاخص بالای 1 میلیون خارج شدید . عده ای رو 1.5 خارج شدند و من و دیگر دوستان تا اخر موندیم . البته بین راه از ترسمون خرید فروش هم زیاد کردیم و شاید فروختیم و حتی بالاتر خریدیم و سود کامل نبردیم ولی خلاصش موندیم و ولی رفت و رفت تا اینکه به قول دوستی در دنیای حقیقی مسحور شدیم و به نوعی هیپنوتیزم که تا ابد میشه سود کرد و دیگه اون اخراش طمع به حدی رسید که باز موندیم تا اینجا ...
جو بازار اون موقع را هر کی به شکلی تشخیص داد . الان هم همینطوره فقط فرقش اینه که تورم میتونه به کمک نظرمون بیاد که چون تورم افسار گسیخته دیگه در این حکومت با این شرایط فعلیش مهار شدنی نیست بلکه پر شتاب در حرکت است، پس بورس هم دیگه باید حداقلش هم پای تورم بیاد بالا . این تورمه کار تحلیل از جو بازار را راحت تر کرده ولی بازم این بازار از پارامترهائی تاثیر پذیری میگیرد که در اینده نامشخص است
هنوز نمیشه قطعی گفت که اعتراض های خیابانی پایان یافته . شاید وضعیت نکبت بار زندگی ملت فلک زده که روز از روز بدتر و بدتر میشه و ذلت ها بیشتر میشه و همه اینها در سایه این دست اندرکاران این کشور است ، استانه تحمل دیگه اکسل برید و یاتاق زد و کار دوباره بیخ پیدا کرد بدتر از 6 ماه پیش
بحران و بغرنج هسته ای . اخرش این بحران چی میشه ؟ نه توافق و نه جنگ که تا قیامت نیست
بگذریم
در مورد جو بازار نیک دانید نظرات مختلف است و فعلا کوتاه مدتش را نمیشه پیش بینی کرد . میان و بلندش هم هر یکی یه چیزی میگه
مثلا دیروز با منفی شدن و رنج منفی های نسبتا ترسناک به این حد بود که دیگه اکثرمون باورمون شد امروز را باید یه منفی 50 تائی حداقل نوش جون کنیم و نیمی از کوچک های بازار صف فروش باشند ولی نشد
اینجا بخواهیم زیاد روی نظرات شخصیمون تاکید کنیم هم جالب نیست ممکنه روی بخشی از دوستان تاثیر گذار باشد و احیانا مخرب
جناب عالی خودتون نظرتون را دادید . خب حالا به فرض من خلاف شما نظر بدم و دیگری هم وسطشو بگه و دیگری بزنه رو دست شما و من از اینور و اونور بوم افتادن و خلاصه انواع و اقسامش . اون وقت شمای نوعی که نظرتون را قبلا دادید قصد دارید چه کنید ؟ ایا نظر خودتون را پایبند میمونید یا سردرگی براتون ایجاد میشه ؟
من شخصا هیچ وقت روی نظرم تاکیدی ندارم . حتی وقتی سهمی میخرم از تبلیغ مکرر و روزانه و هفتگی و ماهانه اش به شدت پرهیز میکنم و اصلا اهلش نیستم . اونقدرام بلند مدتی پای یه سهمی نمیمونم ( درست یا نادرست ) که بخوام شبانه روز در موردش حرف بزنم چون این کار را بیهوده میدونم
خب حالا بریم در مورد جو بازار کوتاه مدت فعلی حرف بزنیم
منفی مورد انتظار امروز رخ نداد . ایا بازار بازم برگشت به مدار صعود ؟ ایا باز میاد رو 2200 و گیر داره یا رد میکنه و دیگه 2200 میشه کف ؟ اگر 2200 یا اندکی بالاتر گیر کرد ایا بازم اصلاح داریم ؟ ایا اگر بازم اصلاح بود 2100 تهش است ؟
در مورد هر کدام از این اما و اگرها هر یکی یه نظری داره
هیچ کسی هم نمیتونه الزاما درستی یا نادرستیش را ثابت کنه تا اینکه معما حل شود . فقط درصد درستیش در احتمالات فرق داره
زیادی مانور دادن روی این نظرات باعث سردرگمی همه مون میشه
حالا از نظرات تحلیلی و شخصی بگذریم
و اما اکنون بریم سراغ تکنیکالش
شما سری بزنید به سایت رهاورد که اونجا روزی حداقل 100 تا 200 و برخی تا 500 نمودار از شاخص کل و هم وزن و تک تک نمادها و دلار و طلا و بیت کوئین مشاهده میکنید
فقط نمودار سیب زمینی و گوجه جاش خالیه /.:biggrinsmiley.:/
هر یکی از این نظرات یه سازی میزنه
طرف فلان سهم را خریده میاد نمودار مطابق با سلیقه خودش ترسیم و تفسیر میکنه
اون یکی دیگه میاد از وضعیت بازار و شاخص کل ، لایک و دیسلاک راه میندازه که این دیگه واقعا مضحک است
بالا میره لایک و نمیره دیس لایک
خب معلومه لایک ها بیشتره چون سهامداران لایک میکنند و نقدیون دیس میزنند . اخه اینم شد نظر سنجی ؟
در مورد دلار هر یکی یه تزی داره و براش نمودار هم منتشر میکنه !!!
سهام هم به همین شکل . دقیقا یه سهم خاص را یکی براش ریزش نقاشی میکشه و یکی صعود
از کل حرفهام نمیخام نتیجه بگیرم که بحث های تحیلی یا نموداری چیز بدی است یا به درد نخور است ولی زیاد هم نباید محو تماشایش شد چون اینم تداعی همون داستان است که هر کسی بر ظن خود شد یار من !!!
یه نکته متفاوت و عجیب اینسری بازار اینه که از رشدهای دسته جمعی خبری نیست!
قطعاتی ها وحشتناک رشد کردن ولی سایپا خودرو که مستحق ترن نه
دارویی ها بعضی هاشون فحیع رشد کردن بقیه نه
بانکی ها صادرات تجارت و کوچک ها رشد کردن و ملت که مستحق تره نه
خلاصه وضع جدیدی شده که تا حالا نداشتیم
ببخشید که تو این تاپیک هم مطرح میکنم
.
دوستانی که برای تحلیل از مفیدتریدر استفاده میکنن ایا نرم افزار شما هم چند روزیه مشکل پیدا کرده و وصل نمیشه ؟؟؟
چندبار زنگ زدم ولی گفتن مشکل داره و داریم درستش میکنیم...فعلا خبری نیست
چند وقتی هست دربین نوشته ها می بینم از سهام که رشد زیاد کردند دوری کنید و به سهام پروژه ای دعوت می شوند
1- سهام قبل از رشد اخیر بازار بی دلیل نبوده فملی - فولاد - شبندر و.............بخاطر p/e پایین - طرح های توسعه ای و افزایش سرمایه رشد داشته اند
2- آنهای که کم رشد کردند بی دلیل نیست دیگه گذشت خرید گله ای بی دلیل هر سهمی الان با ذره بین میان همه موارد را می سنجد بعد خرید می زنند
3-همه سهام چه خوب چه بد اسفند تا الان کم کم 20 درصد رشد کردند
حالا من بیام هی بگم سهام کمتر رشد کرده بخر فلانی را نخر مثل این می مانه بگیم میوه ارزان و گندیده توی میوه فروشی را بخر ولی میوه سالم و مغذی را نخر چون گرانتر است.
ارادتمند همه دوستان
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر