کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عرض کردم صف میلیاردی سایپا از اول وقت دیروز به انضمام صحبت های عشقی رئیس سازمان من یکی را کمی نگران کرده بود حدا اقل برای یک اصلاح و اگر چنین شود اعتمادی که این اقا از اون صحبت کرده بود اگر هم قرار بود ایجاد شود بکلی از بین خواهد رفت
بورس باید همینجوری باشه، سهم هایی که دیروز مثبت بودن را امروز در صف فروش هم میفروشن، اگر ارزنده باشن خریدار میاد پشتش و فرصت خرید خوبی هستن.
تفاوت بارز بورس فعلی نسبت به بورس ۹۹ این هست که رفتار گله ای چه در بازار مثبت و چه در بازار منفی کمتر شده البته هنوزم هست ولی کمتر شده
بنظر من هر اصلاحي عميق نخواهد بود
وقتي خودرو ساز با فروش 20 هزار خودرو در بورس كالا مي تونه 12 همت سود شناسائي كنه و زيان ساليانه رو صفر كنه
وقتي هنوز صنايع نفتي با دلار نيمائي در حال سودسازي هستن
وقتي قيمت ها هنوز دستوري هستن و اين پتانسيل بزرگ آزادسازي قيمتها براي بازار باقيه
وقتي هنوز 50 شركت در صف عرضه اوليه هستن و بزرگ ترين عرضه اوليه تاريخ بورس انجام خواهد شد
وقتي تزريق نقدينگي حقيقي به بورس در حال افزايشه و بازارهاي موازي در حال ركود هستن
بنظرم هر اصلاحي فرصت خريد خواهد بود و اين فقط يه نظر شخصي است و ممكنه اشتباه باشه.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
اصلاح همین امروز تمام می شود و دوباره بازار به مدار رشد بر می گردد. اگر نقد هستید همین امروز سهام خوب از نظر خودتان را شکار کنید. بهترین فرصت خرید از نظر بنده. البته ممکن است خطا باشد.
بازار ریسک چندانی در این قیمتها نداره و به زودی دوباره طرف تقاضا تقویت میشه و
این فروشها هم دستوری برای جلوگیری از رشد شارپ بازاره
بعضی از سهما در این قیمتها خریدنی هستند به ویژه گروه خودرو و بانک
نظر