جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    خوشبخت خان بسته اقتصادی تو سرشان بخورد. الان با این بسته فقط میخوان حلبی ساز و بنداز بفروشها را اقناع کنن. با این شاخص هم خجالت بکشن.دزدهای بی شرف هزارتا هزارتا بالا میکشن و 20 تا بیست تا پایین. من اگر نقد بودم تا همان برج 9 صبر میکردم که ببینم برای بودجه چه خاکی به سرشان میریزند. وبصادر را الان دیدم 66 میلیون سهم حقوقی های هیچ چیز ندار فروخته اند و اینطوری باشد عروسی خواهد شد. سر ما را به عنوان گوسفند میبرند اما و حقوقی ها به حجله میروند. خاک بر سر زالوصفتشان
    بهتره اگر پستی مینویسیم کامل باشه
    اول اینکه شاخص در یک روز هزار واحد فرضا مثبت میخوره بخاطر این هست که قیمت ها در حد ممکن افت کردن . بازار انقدر ریزش داشته که دیگه این اواخر روزی 100 واحد منفی میخورد . روزهایی که شاخص هزار واحدی میریخت را گویا یادتون رفته !!!!
    راجب بانک صادرات هم بهتر بود میگفتید حقوقی 66 میل فروخته و از طرفی 57 میل خریده . در ضمن بلوکی هم معامله شده . باز بهتر بود میگفتیم بازارگردان صادرات 2 میلیارد سهم را با میانگین 88 خریده . پس عروسی برای این حقوقی هست نه حقوقی که بالا خرید هست و امروز واگذار کرده
    اینکه این دولت زالوصفت هست کاملا موافقم و همه دولت ها چنین خصوصیتی را داشتن
    آخرین ویرایش توسط سلطان بورس؛ 2015/10/17, 21:19.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10169

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      دوستان را نمیدونم
      ولی من بشخصه خیلی در این چند ماه راجب شاخص پست گذاشته باشم به 3 تا هم نمیرسه
      شما مطمئن باش شاخص زیر 60 هزار نمیره چه برسه 57 هزار
      از فکر تخیلات پولبک خارج بشید
      من صحبتی از رشد شاخص مبنی بر عددی نکردم . فقط میگم این چه داستانیه که هر 500 تا 1000 واحد شما مقاومت در میارین
      متاسفانه شما در چندین سهم با من کل کل کردید ولی زمان نشون داد حق با کیه.
      وبملت رو روی 212تومن پست گذاشتید دیگه اصلاحش تموم شد ميره بالا،جواب دادم که زیر 200تومن ملاقاتش میکنم و به این زودی اصلاحش تموم نمیشه و دیدید 185تومن رو هم دید.
      در مورد شاخص من خودم میدونم چطوری تحلیل کنم، اصلا میخوام هر دو واحد که بالا رفت یه مقاومت اعلام کنم شما مشکلی دارین ؟مهم اینه که من اونقدر شجاعت دارم تحلیل میزنم شما چی؟
      خوشحال میشم شما هم یه تحلیل از شاخص با واکنش به اعداد خاص اون برای من بزنید؟
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

ارومبورس خان این سلطان خان را بهش توجه نکن.همه پستهای ضد و نقیض است و باید خیلی جوان باشد. یک شب مخالف بورس است یک روز میگوید خوب میشود. اما به شما که میرسد زمان پست را در نظر نمیگیرد و اینکه شما قطعی چیزی نمیگویی. برخی میگردن یگ چیزی در پستها پیدا کنن که بگن خیلی میدانن و به دیگران گیر بدهن. خودش یک خط تا الان تحلیل درست حسابی نداشته است. حالا هم یابو ورش داشته که به قول شما رفتیم تا 100 هزار واحد. فردا اگر منفی بشود دوباره ساز منفی میزند.
        شما که شعور خوندن یه پست را نداری من نمیدونم چیه که انقدر ادعا داری
        اصلا من کجا حرف از شاخص 100 هزار یا رشد شاخص زدم . فقط حرف من این بود که انقدر نگین شاخص به فلان عدد رسید . در این 2 سال تحلیل کسی راجب شاخص درست نبود .
        در دنیای مجازی خیلی راخت میشه توهین کرد . ولی شعور و تربیت شما در همین حرف یابو هست که گفتین

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

دولت ایران برای 'خروج از رکود' تا ۱۶ هزار میلیارد تومان اوراق بهادار منتشر می‌کند

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

بهتره اگر پستی مینویسیم کامل باشه
            اول اینکه شاخص در یک روز هزار واحد فرضا منفی میخوره بخاطر این هست که قیمت ها در حد ممکن افت کردن . بازار انقدر ریزش داشته که دیگه این اواخر روزی 100 واحد منفی میخورد . روزهایی که شاخص هزار واحدی میریخت را گویا یادتون رفته !!!!
            راجب بانک صادرات هم بهتر بود میگفتید حقوقی 66 میل فروخته و از طرفی 57 میل خریده . در ضمن بلوکی هم معامله شده . باز بهتر بود میگفتیم بازارگردان صادرات 2 میلیارد سهم را با میانگین 88 خریده . پس عروسی برای این حقوقی هست نه حقوقی که بالا خرید هست و امروز واگذار کرده
            اینکه این دولت زالوصفت هست کاملا موافقم و همه دولت ها چنین خصوصیتی را داشتن
            کامل نوشتم سلطان خان. پست هایت بالا و پایین دارد. یک روز خوب مینویسی و یک روز بد. بعدش هم برو بانک ملت را هم ببین. بی خودی یک چیزی نگو. همان صادرات خرید و فروش حقوقی باز هم 10 میلیون فروشش بیشتر است. بانک ملت هم همینطور. 26 میلیون فروخنه و 10 میلیون خریده. تجارت هم ببین20 میلیون فروخته و 5 میلیون خریده. من خودم سهامدارم و چندماه است دارم داد و فریاد میکنم اعصاب ندارم تو بیایی بیخودی شادی و عروسی دروغین راه بیندازی در حالیه همه ملت در ضرر هستند. این قصه ها را برای نقدها بگو که تحریک بشون و پول بیاورن و نه برای من که در ضررم مثل بقیه. بعدش هم چرا بی خودی پست های اروبورس خان را زیر سوال میبری. گر تو بهتر میزنی بستان بزن. او کارش را بلد است و حالا 100 تا چیز درست میگوید 10 تایش هم گیرم غلط دربیاید. چرا شما چندتایی هستید که منفی ها را میبینید. بعدش هم هر حرفی را با موقعیتش بیا بگو. نه وسط بازار که خوب شد بگذاری. وگرنه خودت هم 100 پست داری که اگر بالا بیاورم درست نیست.
            با تشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• Alain Delon
              Banned
              • Dec 2014
              • 628

*** رونمایی از بسته اقتصادی جدید دولت جهت رونق اقتصادی ، توسط وزیر اقتصاد ، رئیس بانک مرکزی ، سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه ، 30 بند داشت که چهار بند آن خیلی مهم و بسیار حائز اهمیت است:

1- کاهش نرخ سود بانکی به اندازه تورم

2- کاهش ذخیره قانونی بانک‌ها و نرخ ثابت سپرده قانونی به 10 درصد کاهش می یابد

3- 35 هزار میلیارد تومان تزریق منابع برای رونق تولید که هفته ای 7/5 میلیارد تومان تزریق خواهد شد که از این هفته اولین 7/5 میلیارد تومان شروع شد

4- به اندازه 80% قیمت خودرو و به عبارتی 25 میلیون تومان تسهیلات خرید خودرو ، با درصد 16% طی اقساط 7 ساله تصویب شد

به نظرم هر یک از این 4 بند و 4 نکته که امروز رسماً اعلام شد، خود به تنهایی میتواند محرک خیلی خوبی برای رشد اقتصاد و بالطبع بازار سرمایه و بورس کشور باشد.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10169

اصلا من کجا حرف از شاخص 100 هزار یا رشد شاخص زدم . فقط حرف من این بود که انقدر نگین شاخص به فلان عدد رسید . در این 2 سال تحلیل کسی راجب شاخص درست نبود .
                در دنیای مجازی خیلی راخت میشه توهین کرد . ولی شعور و تربیت شما در همین حرف یابو هست که گفتین
                سن ایشون حداقل دو برابر سن شما هست،آخه این چه طرز صحبت کردن با یه بزرگتره؟
                اگه فحشي چیزی دارین بمن بدین.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

خجالت بکش. من به تو فحش ندادم. نوشتم یابو ورش داشته است. آنوقت تو آمدی به من فحش میدی. با اینکه عکس شیر گذاشته ای اگر در دسترسم بودی یک یک دندانهای شیری ات را میکشیدم که ادب را یاد بگیری.من با تو حسابی ندارم. ادعای تحلیلگری هم نکردم. حق هم نداری به ارومبورس گیر بدهی. همین مثل تو 4 تا تحلیلگر هم که اینجا هستند را فراری میدهید. برو استغفار کن.
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

خجالت بکش. من به تو فحش ندادم. نوشتم یابو ورش داشته است. آنوقت تو آمدی به من فحش میدی. با اینکه عکس شیر گذاشته ای اگر در دسترسم بودی یک یک دندانهای شیری ات را میکشیدم که ادب را یاد بگیری.من با تو حسابی ندارم. ادعای تحلیلگری هم نکردم. حق هم نداری به ارومبورس گیر بدهی. همین مثل تو 4 تا تحلیلگر هم که اینجا هستند را فراری میدهید. برو استغفار کن.
                    برو پسر جون . زیادی داری حرف میزنی

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10169

من اگه روی هر 500تا 1000تا مقاومت میگم هم بدلیل اینه که بازار هنوز به ثبات روند صعودی نرسیده و هنوز خطر از سر بازار کاهش نيافته.
                      هر کسی فکر میکنه بازار وارد روند صعودی شده با دلایل اینجا توضیح بده منم قانع شم اون وقت هدف بزرگتر برای شاخص میدم.

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        سن ایشون حداقل دو برابر سن شما هست،آخه این چه طرز صحبت کردن با یه بزرگتره؟
                        اگه فحشي چیزی دارین بمن بدین.
                        جواب یک بی ادب را باید مثل خودش داد
                        ربطی هم به سن نداره
                        قرار نیست یه بزرگتر هر چیزی دوست داره بگه و من سکوت کنم
                        من در یک پست مطلبم را به شما رسوندم و شما هم جواب دادین و تمام . اینکه ایشون بیاد چند تا حرف چرت بزنه و آخرش بگه یابو ورش داشته درست نیست
                        اتفاقا ایشون که بزرگترن باید ادب داشته باشن نه اینکه تا حالا چند بار توهین کرده باشن .

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

ارومبورس خان من جوابش را نمیدهم. فحاشی کرد و ذاتش را نشان داد. چند وقت است میبینم اینجا عده ای میاین که خودشان مثل من یک خط بلد نیستن تکنیکال ولی ادعاشان به عرش میرسد و فقط میخواهن یک عده که وارد هستند را از نوشتن ناامید کنن. با بدجنسی هم یا پست بالا می آورند یا گوشه کنایه میزنن. من که ادعا ندارم.پیرم و اینجا شاگردی میکنم و برایم عار نیست از روی دست دوستان یاد بگیرم و حتی خرید کنم.حالا هم عصبانی است که من حق را گفته ام که پستهایش بالا و پایین زیاد دارد.برود توبه کند. من کاری با اوندارم
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1128

واقعا تایپیک داره به بیراهه میره همش شده فحش
                            من خودم با اروم بورس تو یه مقطعی کمی بحث داشتیم اما نه بهم دیگه فحش دادیم نه ناراحت شدیم اتفاقا با آرامش حرف زدیم ک تو خیلی مسائل هم عقیده بودیم.
                            وقتی از نظری یا حرفی خوشمون نمیاد رد بشیم بهتره تا کل کل بیهوده

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

یکسری برخوردها اینجا خیلی زشته...4 تا خط تحلیل و دیدگاه نسبت به بازار هم لابه لای این نوشته ها گم میشه...این خیلی بده که تحمل مخالف را نداریم...امیدوارم فضا اینطوری نباشه...

نظر

• H.Ahadi
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 76

این بازار گندش بزنن که اعصاب همه رو بهم ریخته برید بگیرید بخوابید الان اعصابا داغونه امیدوارم فردای خوبی پیش رو داشته باشیم من رفتم بخوابم خواب های آناناسی ببینید.

نظر

در حال کار...
                                X