جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen68
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 1756

پاسخ : جــــو بــــازار

دولت فکر درآمد خودشه و با این کار رکود بربازار سایه اش را کم نخواهد کرد!
    به گفته مدیرعامل ایران خودرو یک پژو450 حدود 18 میلیون در میاد و بقیه ش تا دست مصرف کننده برسه سهم دولت هست و به جیب مبارکش میرود.هفته پیش اوراق 26 درصد منتشر کردن بعد میخوان تورم کم بشه و رونق صورت بگیره.بسته خروج کلا به یک شوخی شبیه بود.

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1052

ارزش واقعی معاملات امروز به حدود 154 میلیارد رسید.
      شاخص کل هم به سقف کانال نزولی رسید.

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

نسبت خریدار به فروشنده امروز قوی بوده
        امروز حداقل میشه فهمید که بخش کوچکی نقدینگی وارد بازار شد . حالا یا داخل کارگزاری بوده یا عده ای که وابسته به ارگانی هستن خرید داشتن
        به غیر از چند نماد مثل خودرو و تجارت و ... زیاد حقوقی ها سهم عرضه نکردن
        انصافا کسی فکرش را نمیکرد بازار امروز اینطوری بشه . مخصوصا اینکه بازار تا نیمه های معاملات ضعیف و حتی خیلی از سهم ها منفی بودن .
        روز 4 شنبه و امروز بخش زیادی از کسانی که نوسان میگرفتن خارج شدن

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          نسبت خریدار به فروشنده امروز قوی بوده
          امروز حداقل میشه فهمید که بخش کوچکی نقدینگی وارد بازار شد . حالا یا داخل کارگزاری بوده یا عده ای که وابسته به ارگانی هستن خرید داشتن
          به غیر از چند نماد مثل خودرو و تجارت و ... زیاد حقوقی ها سهم عرضه نکردن
          انصافا کسی فکرش را نمیکرد بازار امروز اینطوری بشه . مخصوصا اینکه بازار تا نیمه های معاملات ضعیف و حتی خیلی از سهم ها منفی بودن .
          روز 4 شنبه و امروز بخش زیادی از کسانی که نوسان میگرفتن خارج شدن
          امروز من هم فکر نمیکردم بازار به این شکل در بیاد...ولی حقوقیها هم باز فروشنده بودند...مثل نمادهای پالایشی..شبندر شاوان شپنا ...بانکیها ...وسینا تجارت و ملت ...در خودروییها هم عرضه کم نبود....ولی در کل حق با شماست و حجم معاملات خوب و قابل قبول بود...امیدوارم پولی وارد بازار بشه که بتونه اعتماد از دست رفته سهامداران را دوباره برگرداند.

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

در مورد وام 7 ساله خودرو بايد گفت به نظرم جداي از بحث قيمت خودروها. مردم بيشتر دنبال ماشين هاي با كيفيت تر و با تكنولوزي روز و مدرن تر هستند. بيشتر الان منتظر اين هستند كه چندتا خودروي به روز اروپايي بياد تو كشور و با پولي كه ميخوان ماشين هاي اين دوتا خودروساز و چيني هاي گرون قيمت رو بخرن يه خودرو بهتر سوار بشن. اين وام نميتونه تو تقاضا تاثيري داشته باشه.
            تا زماني كه ايران خودرو و سايپا دست از توليد اين فرغون هاي خودشون برندارن اوضاع همينه.
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10169

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
              ارزش واقعی معاملات امروز به حدود 154 میلیارد رسید.
              شاخص کل هم به سقف کانال نزولی رسید.

درود

کدوم کانال؟
              .
              .
              .
              .
              .

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              درود و عصر بخیر

دیتای امروز معاملات رو دریافت نمودیم.
              بنظر میاد اندیکاتورها و خود نمودار قیمت گارد صعود گرفته اند و تمایل به پیشروی در جهت بالا رو دارند فقط روز شنیه یه چالش تقریبا کوچولو داریم اگه بتونیم اون رو رد کنیم فکر میکنم تا 62800 واحد مشکلی نداشته باشیم یه مقاومت هم حوالی 62 هزار تا داریم.
              بهرحال در این مقطع گام به گام رفتن و دادن تارگت های نزدیک تر بهتر از ارائه تارگت های بالا ولی غیرقابل حصول می باشد.
              منتظر چالش شنبه هستیم امیدوارم مثل امروز یه 200 واحد مثبت بخوریم.
              خب اولین هدف ما 62800 واحد بر روی شاخص انجام شد.فردا واکنش به این مقاومت رو شاهد خواهیم بود .در صورت عبور مقاومت بعدی محدوده 63800 تا 64000 تا.
              .
              .
              .
              .
              فردا شبندر به مقاومت 380 تا 400 تومن میرسه این رو رد کنه احتمال اینکه تا 500 تومن برسه زیاده فکر میکنم توان شکستن محدوده 380 تا 400 تومن رو داره،البته یه مقاومت هم حوالی 450 تومن داره.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/10/17, 19:57.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

هنوز باز دوستان دنبال شاخص هستن !!!!
                یادم نمیره تا اواسط هفته پیش همش صحبت 57 هزار بود
                از اواسط هفته پیش تا امروز سهم داشتیم 20 درصد رشد کرده ، سهم داشتیم رشد نکرده ، سهم داشتیم حتی ضرر هم زده

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

سلام
                  در جمع بازار امروز مایه نگرانی بود.. دوستان اگه مثل من دنبال سودهای پایدار و بلند مدت هستن این وضعش نیست! این همه خوشحالی هم نمیدونم برای چیه. آمار فروش حقوقی ها رو در سهام بزرگ یک بار دیگه بررسی کنید. و مهمتر از اون....این شاخص سازی در واقع به ضرر همه ی ماست.....ببینید امروز چند واحد شاخص رو یک مرتبه بالا کشیدن!....این آیا درسته؟ اینطوری 3 هفته ای راخت میتونن برسونن بالای 80 هزار! درصورتیکه اکثر ما اینجا مطابق شاخص سود نکنیم!.....بعد هم بیان در بوق و کرنا کنن که "کام بورس شیرین شد"!....چرا بازار پایین که میاد به این سرعت افت نمیکنه شاخص؟ تا کِی قراره سهمِ خوب و سهم بد از هم جدا نشن؟......خلاصه که دوستان این وضعش نیست و بعید میدونم دو هفته هم همینطور پیش بریم دوستان ما که در ضررند از ضرر دربیان....
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

امشب ساعت 22:40 برنامه داره شبکه2 در مورد بسته اقتصادی
                    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10169

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                      هنوز باز دوستان دنبال شاخص هستن !!!!
                      یادم نمیره تا اواسط هفته پیش همش صحبت 57 هزار بود
                      از اواسط هفته پیش تا امروز سهم داشتیم 20 درصد رشد کرده ، سهم داشتیم رشد نکرده ، سهم داشتیم حتی ضرر هم زده
                      اول اینکه کی گفته شاخص دیگه رفت و دست نیافتنی شد و رفت تا 100هزارتا که شما به این نتیجه رسیدین به 57هزار تا نمیرسه؟
                      دويمن رشد این چند روز اخیر شاخص رو درست حدس زدیم،مگه ما این چند روزه گفتیم ميره پایین؟ نه ، از 14مهر ماه گفتیم ما یه رشد 2يا 3هزار واحدی داریم .
                      سيومن کمی منصف باشید،از چند ماهه شما و سایر دوستان که دید بلند مدت دارید هی امروز و فردا برای رشد شاخص آدرس میدید حالا ما چند روز مانده صعود رو گفتیم بد کردیم؟
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

خوشبخت خان بسته اقتصادی تو سرشان بخورد. الان با این بسته فقط میخوان حلبی ساز و بنداز بفروشها را اقناع کنن. با این شاخص هم خجالت بکشن.دزدهای بی شرف هزارتا هزارتا بالا میکشن و 20 تا بیست تا پایین. من اگر نقد بودم تا همان برج 9 صبر میکردم که ببینم برای بودجه چه خاکی به سرشان میریزند. وبصادر را الان دیدم 66 میلیون سهم حقوقی های هیچ چیز ندار فروخته اند و اینطوری باشد عروسی خواهد شد. سر ما را به عنوان گوسفند میبرند اما و حقوقی ها به حجله میروند. خاک بر سر زالوصفتشان
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                          خوشبخت خان بسته اقتصادی تو سرشان بخورد. الان با این بسته فقط میخوان حلبی ساز و بنداز بفروشها را اقناع کنن. با این شاخص هم خجالت بکشن.دزدهای بی شرف هزارتا هزارتا بالا میکشن و 20 تا بیست تا پایین. من اگر نقد بودم تا همان برج 9 صبر میکردم که ببینم برای بودجه چه خاکی به سرشان میریزند. وبصادر را الان دیدم 66 میلیون سهم حقوقی های هیچ چیز ندار فروخته اند و اینطوری باشد عروسی خواهد شد. سر ما را به عنوان گوسفند میبرند اما و حقوقی ها به حجله میروند. خاک بر سر زالوصفتشان

والا من اطلاع رسانی کردم شاید به درد دوستان بخوره
                          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

اول اینکه کی گفته شاخص دیگه رفت و دست نیافتنی شد و رفت تا 100هزارتا که شما به این نتیجه رسیدیم به 57هزار تا نمیرسه؟
                            دويمن رشد این چند روز اخیر شاخص رو درست حدس زدیم،مگه ما این چند روزه گفتیم ميره پایین؟ نه ، از 14مهر ماه گفتیم ما یه رشد 2يا 3هزار واحدی داریم .
                            سيومن کمی منصف باشید،از چند ماهه شما و سایر دوستان که دید بلند مدت دارید هی امروز و فردا برای رشد شاخص آدرس میدید حالا ما چند روز مانده صعود رو گفتیم بد کردیم؟
                            دوستان را نمیدونم
                            ولی من بشخصه خیلی در این چند ماه راجب شاخص پست گذاشته باشم به 3 تا هم نمیرسه
                            شما مطمئن باش شاخص زیر 60 هزار نمیره چه برسه 57 هزار
                            از فکر تخیلات پولبک خارج بشید
                            من صحبتی از رشد شاخص مبنی بر عددی نکردم . فقط میگم این چه داستانیه که هر 500 تا 1000 واحد شما مقاومت در میارین

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

اول اینکه کی گفته شاخص دیگه رفت و دست نیافتنی شد و رفت تا 100هزارتا که شما به این نتیجه رسیدیم به 57هزار تا نمیرسه؟
                              ارومبورس خان این سلطان خان را بهش توجه نکن.همه پستهای ضد و نقیض است و باید خیلی جوان باشد. یک شب مخالف بورس است یک روز میگوید خوب میشود. اما به شما که میرسد زمان پست را در نظر نمیگیرد و اینکه شما قطعی چیزی نمیگویی. برخی میگردن یگ چیزی در پستها پیدا کنن که بگن خیلی میدانن و به دیگران گیر بدهن. خودش یک خط تا الان تحلیل درست حسابی نداشته است. حالا هم یابو ورش داشته که به قول شما رفتیم تا 100 هزار واحد. فردا اگر منفی بشود دوباره ساز منفی میزند.
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

والا من اطلاع رسانی کردم شاید به درد دوستان بخوره
                                با تشکر. شما عزیز دل منی. من از این وضع دلم پر است. سبد خودم این چند روز 10 میلیون هم ضررهایش جبران نشده است و ای خاک بر سر زالوصفتشان
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X